Zonnevlam-Ontwaken

27 oktober 2014

27 oktober 2014

Waarom is deze zonne-activiteit zo belangrijk?!

Wij zijn bijna doorheen deze zonnevlam-beknelling nu de draaiing van de zon de grievende – maar nog steeds groeiende – AR2192 zonnevlek met zich meeneemt. Het goede nieuws is dat de energie een beetje milder zal zijn voor ons zenuwstelsel en uw computers zullen heel binnenkort ook weer veilig zijn! Ik kan tot hier uw zucht van opluchting horen. 😉

MAAR … zelfs al zullen we binnenkort geen zicht meer hebben op zonnevlek AR2192 (met zonneschaduwen), dan betekent dat niet dat we niet zullen VOELEN wat de zon uitstuurt, terwijl deze reusachtige zonnevlek aan de achterkant van de zon is. We zijn verbonden met ALLES, en ALLES is verbonden met ons. Dit zonnevlam-breekijzer zal bezig blijven met het openbreken van onze mysteries en de wijsheid, die diep besloten ligt in ons en in de Aarde! Oude zonneculturen (Maya, Inca, Egypte, Druïden, Essenen …) hebben eonen lang begrepen wat het spirituele- en alchemistische belang is van de ZON.

Verborgen Oude Mysterie-Scholen over de hele Aarde zullen nieuwe frequenties gaan uitsturen zoals die in Palenque (Mexico), Egypte en nog meer plaatsen. Palenque is het hoofd van een verlicht Duif-netwerk en dient als een helende balsem op de ziel, het activeert de goddelijke, scheppende moeder, tijdreizen en dimensionale reizen. Egypte, zijn Grote Piramide, de Hal der Archieven van de Sfinx en de verbinding van Egypte met de mysterie-scholen van het heilige land zijn uniek in alchemistische grootsheid. Wij hopen dat de zonnevlam-storm uw meest verborgen mysteries zal openbreken en onthullen. Bent u er klaar voor om ze te ontvangen?

Waarom is deze verhoogde zonne-activiteit zo belangrijk?

Om dit terug te brengen tot het perspectief van het jaar 2014 … tussen 1 januari 2014 en 18 oktober 2014 hadden we maar 8 keer een klasse X zonnevlam. SLECHTS 8! Maar tussen 19 oktober 2014 en nu (artikel geschreven op 27 oktober) hebben we er in 9 dagen al 6 gehad, tezamen een achtbaan aan energiebaden door tientallen grote M-klasse vlammen! (op het moment van schrijven) En we zijn er nog lang niet. Wees dus een beetje toegeeflijk voor jezelf. Neem de nodige rust om je aan te passen aan de nieuwe frequenties. Wees vriendelijk tegen elkaar en veroordeel elkaar niet. Wees dankbaar voor de inzichten die deze zonnevlammen brengen. Dit zijn de stevige upgrades waarover de Star Elders het hadden op 6 oktober!

Echt waar, toen de Star Elders hun bericht lieten uitgaan over de ‘gespierde upgrades’ … ik BEGRIJP nu pas waarom ze het woord ‘gespierde’ gebruikten. Als u het bericht gemist heeft, kunt u het hier vinden: http://www.alunajoy.com/2014-oct6.html

In alle ernst … zorg ervoor dat u voldoende drinkt, zuiver eet, gegrond blijft, op zoveel mogelijk manieren in water gaat, rustig blijft en ademt! Dit is een enorme upgrade voor ons zenuwstelsel, dat al het hele jaar onder hoge druk wordt herbouwd. Het zal ook verder nog vreemd blijven. De Star Elders zeggen dat dit zal overgaan in de veel kalmere decembermaand, wanneer we gewend zullen zijn aan deze nieuwe trilling.

Voorstellen … Vertrouw al uw verlangens en visies die schijnbaar nergens op slaan. Dat komt nog. Blijf nieuwsgierig en hou in uw ruimte PLAATS vrij voor wat het Universum u zal geven: nieuwe codes en inzichten, speciaal voor u bedacht. Overhaast dit proces niet. Het zal zolang nodig hebben als het nodig heeft. Geniet van de rust en de mentale ‘lege plekken’ als u het geluk heeft die tegen te komen. De leegte is waar Spirit met u kan spreken. Tot slot: volg uw hart en stop met iemand te zijn die u niet bent. Als u voelt dat u vastzit, verander dan iets … wat dan ook! Zelfs kleine veranderingen kunnen naar het Universum het signaal uitsturen dat u openstaat voor nieuwe dingen.

Voor nu: maak een back-up van uw computers. Technologie zal raar gaan doen als de magnetische velden verstoord worden door deze klasse X-vlammen. En het is nog niet voorbij. Hiermee kunt u later veel leed voorkomen.

Wow … zelfs al waren mijn dromen verstoord en ik me rustig voel en in mezelf gekeerd, is er toch een OPWINDING DIE ZICH OPBOUWT! Waarvoor … dat ontdekken we binnenkort! Maar ik verwacht dat de nieuwe trillingen zullen leiden tot het vrijmaken van oude codes, wijsheid en het opnieuw in werking stellen van de oude mysterie-scholen en hun zonne- culturen. Alles zal op zijn plek gaan vallen!

Aluna Joy & de Star Elders

Veel huidige updates op Facebook hier …
https://www.facebook.com/alunajoyyaxkin

 

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.