COR: Het wachten is voorbij

Het Wachten is voorbij

12 februari 2017

Gegroet, Lichtreiziger!
Even een kort bericht in deze tijden van verbazingwekkende astrologische verschijnselen, verduisteringen en andere wonderbaarlijke gebeurtenissen.

Wij worden aangemoedigd om voortdurend in ons krachtcentrum te blijven, om niet te reageren op wat we zien in het nieuws, maar om kalm te blijven en ons Hoger Zelf door ons heen te laten spreken.

Dit is ook een tijd van grote mede-Scheppende kracht.

Als er iets is wat u graag tot stand wilt zien komen, hetzij in uw eigen leven of in dat van iedereen (volledige Disclosure en de aankondiging van NESARA), richt dan uw intenties daarop en maak het duidelijk aan het Universum:

‘Ik schep dit nu, ik verwacht het nu, ik zeg er nu dank voor,
met respect voor het Hoogste Goed voor allen!’

Zegeningen van Liefde en Licht,
Caroline

Het wachten is voorbij!
het Collectief via Caroline Oceana Ryan

Een kort bericht aan de Lichtwerkers – 12 februari 2017
De meest recente richtlijnen van de Galactischen, Aarde Elementalen, Geascendeerde Meesters, Elfen Ouderen en Engelen Wezens, die bekend staan als het Collectief:

Gegroet, geliefden. We zijn blij met deze kans om vandaag met u te spreken.

Wij zijn ons bewust van een groter wordende splitsing in de wereld – en we hebben het niet over een religieuze of politieke splitsing, maar over iets heel anders.

Het gaat tussen twee groepen: de eerste groep zijn de mensen die zich druk maken en bezorgd zijn omdat de oude manier om dingen te bereiken of om veranderingen door te voeren door het verplaatsen van voorwerpen, mensen en ideeën van buitenaf, niet meer werkt zoals vroeger.

De tweede groep zijn de mensen die steeds meer gaan inzien dat het leven en al zijn uiterlijke verschijningsvormen juist geschapen worden van binnenuit.

De meesten van u die dit lezen behoren tot de groep voor wie de tweede keuze normaal is, omdat u zich steeds meer naar binnen keert om te beslissen wat u zult scheppen. U concentreert zich erop en visualiseert het, u aanroept de energieën van de Aarde en de Kosmos en u ademt die in de nieuwe scheppingen, terwijl u verklaart en er vanuit gaat dat ze tot stand komen.

Wat dit ook mag zijn, hetzij een voorwerp of een omstandigheid, een nieuwe en hogere gezondheidstoestand, een nieuwe of veel gelukkiger band met een dierbare – u beseft steeds duidelijker dat u niet alleen staat in wat u wilt scheppen.

En de middelen om te scheppen waar u van droomt, die heeft u al heel vaak gebruikt in heel veel incarnaties, zowel tijdens uw wakende uren als wanneer u slaapt. Daarom: breng nu datgene naar buiten wat u wenst te scheppen. Stel het u voor, plaats uzelf er middenin in plaats van er van buitenaf naar te kijken. Voel hoe echt het is, verklaar dat het echt is.

Aanroep dan de energieën van uw eigen ziel en uw Hoger Zelf, maar ook die van gelijk welke Engel of andere Etherische Wezens wiens hulp u graag wilt ontvangen, om ‘ervoor te zorgen dat het gebeurt’.

Het wachten is voorbij.
Er is geen wachttijd meer, waarbij alles pas tot u kwam nadat er een bepaalde tijd verstreken was.

U kunt de tijd die er normaal voor nodig is om iets te scheppen, nu inkapselen en verdichten … zodat het veel sneller tot stand komt dan u zich in het verleden had durven voorstellen. U heeft dit al ontelbare malen gedaan, door datgene wat u verlangde te ondersteunen met vreugdevolle verwachting en de afkondiging dat het reeds bezig was te verschijnen.

Daarom geven wij u in dit bericht nog eens energetisch de herinnering dat u vermogend bent en dat u op niets of niemand hoeft te wachten om deze nieuwe fase van leven op uw Planeet te scheppen.

Net zoals u op niets of niemand wacht voor het scheppen van de volgende bekrachtigende fase van uw eigen leven. Dit is een krachtige tijd voor manifestaties – zoals velen al hebben gezegd: grijp deze kans en spring vooruit naar datgene wat u al zo lang heeft uitgesteld tot ‘ooit’. Die ‘ooit’ is nu aangebroken.

Namaste, vrienden!
Wij zijn bij u, en wij aanschouwen uw verbazingwekkende vooruitgang met vreugde, op ieder ogenblik.

Copyright 2017, Caroline Oceana Ryan

Als u dit plaatst, behoud dan aub de integriteit van deze informatie door haar precies zo door te geven als u haar hier vindt en door de link naar het originele bericht erbij te zetten. Dank u.

Origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.