Vraag en Antwoord

vraagteken

Toelichting door Veerle:

De vragen in deze rubriek zijn mij gesteld door één van onze lezers. Ik ben hem oneindig dankbaar voor zijn openheid, zijn bereidheid om te leren en zijn moed om te durven vragen! Hij weet het zelf nog niet – of durft het niet te geloven – maar hij is een bijzonder hoogstaande en zuivere ziel! Het moest zo zijn dat onze wegen zich nu kruisen – op een moment waarop het doorgeven van al deze kennis weer actueel wordt – aangezien er nu zoveel mensen ontwaken en vragen gaan stellen waarop zij antwoorden zoeken.

Alle vragen zijn altijd welkom – er zijn geen domme, foute of stoute vragen! – en uiteindelijk worden ze allemaal beantwoord … Elke vraagsteller krijgt van mij een persoonlijk antwoord per mail en vragen ‘van algemeen nut’ komen in deze rubriek.

Spreekt de werkwijze van deze ‘vraag en antwoord’ u aan?
Dan is onze webinar (online Lessen met medewerking/deelname van onze lezers) misschien iets voor u!
Daarin kan ik dieper ingaan op actuele onderwerpen en uw vragen rechtstreeks beantwoorden. In de komende maanden gaan wij werken aan de vormgeving hiervan en zodra we meer info hebben, vindt u die terug op onze media of in uw mail (als u zich daarvoor heeft aangemeld op onze ‘home’-pagina).

Ik kijk ernaar uit om onze samenwerking uit te breiden en te verdiepen!

Hart en Geest en Ziel eeuwig in dienst van het Licht,

Veerle

Was this post helpfull?
Share