Uw tijd is nu

AJ nov 11 2015 Micaela Landelius

foto: Micaela Landelius

 

De Star Elders willen u een vraag stellen – door Aluna Joy

11 november 2015

We zijn steeds meer benieuwd naar waarom u zoveel belang hecht aan tijd en data die geen deel uitmaken van uw normale en natuurlijke ritme. De normale ritmes wanneer u zich in uw menselijke voertuigen bevindt zijn: de zonsopgang en zonsondergang, de maancyclussen, de 4 seizoenen, uw zonnejaar, grote cyclussen zoals het proces van de equinoxen, en een kosmische cyclus die doorheen de natuur en de kosmos imiteert (één daarvan is de Maya kalender – Tzolk’in). Voor een mens is het persoonlijke, normale ritme uw geboortedag, de vele terugkomsten van de planeten en ‘uw 52e en 104e jaar vuurceremonie-tijden’. Dit zijn slechts enkele van de echte natuurlijke tijden die duidelijk onmiskenbaar en aantoonbaar zijn in uw Universum, in de natuur en in uw menselijke evolutie.

De Gregoriaanse kalender werd gecreëerd om de mensheid uit het natuurlijke ritme te halen. Dus waarom gelooft u dat 11-11 of eender welke getallen dan belangrijk zijn? De 24-uren tijdsindeling werd ook gecreëerd om de mensen in het gareel te houden, hun tijd te sturen, en om hen te controleren en in slavernij te houden. Slechts een paar oorspronkelijke (inheemse) beschavingen leven nog in een natuurlijke tijd (Indiaanse tijd).

Dus zijn we benieuwd … waarom denkt u dat eender welke Gregoriaanse datum of digitale tijdsaanduiding krachtiger is dan elk moment in uw levens? We zijn bezorgd dat u grote delen van uw leven weggooit terwijl u wacht en uitkijkt naar een speciale tijd of dag. Deze tijdsaanduidingen – die u een zekere belangrijkheid geeft – zijn verzonnen en niet gebaseerd op de natuurlijke tijd of op de natuur. Elke harteklop en elke ademteug is net zo belangrijk als de vorige en de volgende, en de daarop volgende. We begrijpen niet waarom u wacht op het volgende zogezegde belangrijke moment, wanneer het moment waarop u zich nu in bevindt net zo krachtig is en zelfs levensveranderend zou kunnen zijn. U roept en vraagt om bevrijd te worden maar u zet zichzelf gevangen wanneer u vanuit uw vrije wil kiest voor valse tijden en data.

Wanneer u 11-11 ziet (of 12-12, enz.) betekent het niet dat u op dat ogenblik gadegeslagen wordt door Engelen of Bewaarders, of dat u een Goddelijke synchronisatie beleeft. Er wordt elke milliseconde van elke dag over u gewaakt door uw Engelen en uw Bewaarders. Als het zien van 11-11 op uw digitale klok u hieraan herinnert, mist u het onbegrensde potentieel van de andere 1.339 minuten in uw hele heilige en prachtige dag! Elk ogenblik heeft in zich het potentieel van een Goddelijke synchronisatie, als u het enkel maar uw erkentelijkheid en uw aandacht zou geven die het verdient.

Het is niet omdat we dit delen op 11-11 dat het ons bericht meer of minder belangrijk maakt. Uw vele georganiseerde, wereldomvattende meditaties – die Goddelijke, gezegende evenementen zijn, en waarlijk een positieve impact hebben op uw wereld – zijn enkel krachtig omdat een grote groep mensen aangemoedigd wordt om gelijktijdig samen te komen. Wanneer twee of meer samenkomen BEN IK daar! De IK BEN is uw Goddelijke en Hoogste Aanwezigheid. U voelt de kracht omwille van de vele mensen die met u zijn samengekomen, en die uw enkelvoudige energie duizendvoudig vermeerderd hebben. Dit is een onbetwistbare, wereldveranderende kracht. We zijn dus benieuwd … waarom denkt u wanneer het uw goddelijke kracht betreft, dat u denkt dat u zichzelf moet afstemmen op een onjuiste Gregoriaanse dag of een valse digitale tijd? Voelt het voor u alsof deze onnatuurlijke tijdsbegrippen uw inspanningen krachtiger zullen maken? U geeft uw kracht weg aan valse tijdsbepalingen.

Als u kiest om een speciale tijd te gebruiken voor wereldwijde evenementen, vragen we ons af waarom u geen natuurlijke tijdsbepalingen gebruikt. Uw inspanningen zouden enorm versterkt worden door het Universum, indien u deze evenementen plant op natuurlijke tijden en knooppunten zoals de equinoxen, de zonnewendes, enz. Maar nogmaals, we willen heel duidelijk stellen dat eender welk moment even krachtig is als een ander, en wanneer twee of meer samenkomen als één – verenigd in Liefde – dat dit een niet te stoppen Licht en Kracht is die de wereld zal veranderen.

We voelen dat al deze aandacht voor valse tijdsbegrippen een teken is dat u nog STEEDS niet waarlijk gelooft in uw Goddelijke kracht als een levende meester en mens. Dus vragen wij u vandaag om u te realiseren dat elk moment dat u beleeft in deze incarnatie heel vermogend is en niet verwaarloosd mag worden.

Nogmaals … elk moment van uw leven wordt Goddelijk geleid door uw Hogere Aanwezigheid. Wij vragen u om uw afhankelijkheid aan enig vals tijdsbegrip overboord te gooien, en te geloven in uw Goddelijke en liefdevolle God-Aanwezigheid op elk ogenblik van elke dag. Wilt u bevrijd en verlicht zijn, en overvloed beleven? Laat dan geen ogenblik voorbij gaan. Elke hartslag en elke ademteug is uw Goddelijk en krachtig moment om een verlichte wereld te scheppen.

Wij zien uw uitbundig, fantastisch en Goddelijk potentieel. We houden de ruimte vrij zodat u dit potentieel kunt realiseren. Wij, uw voorouders en sterrenfamilie, geloven echt in u. Het enige dat nu nog moet gebeuren is dat u ook volledig in uzelf gelooft!

Ook geplaatst op: http://www.alunajoy.com/2015-nov-11.html
Aluna Joy Yaxkin © www.AlunaJoy.com 1995-2015

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.