ML: Tijden van Overgang

ML 2016 04 - Tijden van Overgang, GaaraJamiE88

Tijden van Overgang

De frequenties zijn verhoogd, terwijl ik aan het werk was voelde ik ze door mijn Zonnevlecht gaan en daarna naar mijn Hart, dat heel snel ging kloppen terwijl deze energie door het bloed in mijn aderen stroomde. Mijn lichaam begon te beven, ik moest naar huis gaan en luisteren naar healende klanken om het tot rust te brengen en mijzelf te aarden. Wat een rit van Oneindige Energieën, ik zie het zo Helder … visioenen van Schoonheid.

Ik ben zo afgestemd op de frequenties van 5D, terwijl de Energieën van de Hemel binnenstromen om nog méér zielen te helpen ontwaken tot hun Ik Ben Aanwezigheid. Ik voel hoe de Essentie van Liefde in de grond van Moeder Aarde stroomt, terwijl de frequenties toenemen in haar Kristallen Grotten van Binnen-Aarde. Mijn hart staat wijd open om nog méér van deze Verhoogde Energieën te kunnen ontvangen, ik straal. Ik ben zo dankbaar om nu te Leven, in deze Tijden van Overgang.

Wij zijn de Energieën van Altijddurend Licht en Liefde.
Namaste, Mooie Zielen.

Mary Long

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

 

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.