11 februari 2017

‘Doe gewoon wat u doen moet en breng de Hogere Liefdelicht Energieën binnen, om te helpen bij het volbrengen van deze verheffende veranderingen! En in plaats van angst te voelen, zou u dankbaar moeten zijn voor het Grote Ontwaken dat wereldwijd plaatsvindt, omdat de heer Trump zo’n effectieve ‘wekker’ is! En zo is het! Salut!’ – Ashtar

Extra bericht van Ashtar: ‘Het Grote Ontwaken!!!’

Gegroet, lieve familie! Dit is in antwoord op uw vele verzoeken om mijn inzicht te geven over de huidige toestand omtrent de regering van de VS – en dan met name over degene die werd beëdigd als president: de heer Donald Trump. Ik wil u eerst erop wijzen dat sinds de beëdiging – ondanks dat er veel gepraat werd over veranderingen en nieuwe werkwijzen – er nog steeds overwegend verwarring heerst over hem.

Aan de ene kant zijn er de mensen die hem hebben verwelkomd, maar die nu verward zijn door een aantal van zijn aankondigingen en benoemingen.

Neem bijvoorbeeld de hoogste rangen van de grote medicijnenfabrikanten, die letterlijk bang zijn dat hun broodwinning – en daarmee hun manier van leven – in gevaar zijn … en ja, onder hen bevinden er zich mensen die zijn kandidatuur hebben gesteund.

Intussen zien we vrijwel onophoudelijk de enorme doorbraken die licht werpen op de zogenaamde alternatieve methoden – werkelijk een tsunami aan informatie die aan het Licht komt, naarmate er méér info naar buiten komt!

Deze kennis beperkt zich niet tot het gebied van de FDA (Voedselwarenautoriteit – V) en de ‘Farmaceutische Industrie’ zoals die bekend zijn, maar straalt ook uit naar alle 3D-programma’s en -instellingen. Het enige wat zij allemaal gemeen hebben is dat – eender of iemand het nu wel of niet eens is met wat de heer Trump ervan denkt – zijn aankondigingen letterlijk het Schitterende Licht van Waarheid aantrekken, om overal door te stralen!

Zodoende zijn er nu recordaantallen mensen aan het ontwaken en kijken zij naar dingen waar ze eerder zelden of nooit aandacht aan gaven!

Van hieruit kunnen wij melden dat wij zien hoe de mensheid – als nooit tevoren – nu doorzet met het oplossen van en uitstijgen boven de ontelbare uitdagingen van het leven op de 3D-Planeet Aarde! Ja, ik kan u verzekeren dat de nodige healing en verheffende veranderingen nu reeds plaatsvinden! En dit is pas het begin, want het Licht is zo Helder dat er Hoop door kan stralen vanuit de Hogere Niveaus van Liefde – daar waar alles ontstaat. In deze Hoop ligt de verzekering dat de mensheid dit niet alleen allemaal KAN volbrengen, maar het ook doet!

Ik herinner u er ook aan dat wij hier bij u zijn en dat wij nu méér kunnen doen dan voorheen om u te helpen, omdat u zo hard heeft gewerkt om met ons samen te werken!  Wij hebben alles stevig onder controle en we werken zo snel we kunnen om ALLES te volbrengen wat er gebeuren moet, in overeenstemming met de Hogere Wetten. Daartoe behoort ook NESARA dat ZAL worden afgekondigd, ondanks alle pogingen die worden ondernomen – door leden van de huidige regeringen of andere groepen – om het tegen te houden!

Maak u dus geen zorgen over één of meerdere van de toestanden die u nu ziet in 3D. Alles zal uiteindelijk worden getransformeerd tot ieders voordeel – dat van de mensheid en dat van alle Rijken van Moeder Gaia! Doe gewoon wat u moet doen en breng de Hogere Liefdelicht Energieën binnen om te helpen bij het volbrengen van deze verheffende veranderingen! En in plaats van angst te voelen, kunt u beter dankbaar zijn voor het Grote Ontwaken dat nu wereldwijd plaatsvindt, omdat mijnheer Trump daadwerkelijk zo’n effectieve ‘wekker’ is! En zo is het. Salut!

Doorgegeven via Susan Leland.
Meer info vindt u HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen