NAN 18: MBM 21 – De 3D-benadering

NIEUWE AARDE NIEUWSBLAD
Het vrijwel dagelijkse nieuws van Who Needs Light

EDITIE 18

Vaste Columnisten: Moeder Vader God, Sananda, Ashtar,
Gabrie en Arcturische Teamleider
Met bijdragen van de Hemelse Schare
Channels: Kathryn en Christine
Eindredactie: Aartsengel Michael

Maandag 10 augustus 2015
Aanmelden: GRATIS of door Donatie, klik HIER

* * * * *

Mini-Bericht van Moeder nr. 21:
Het is hoog tijd om uw 3D ‘praktische benadering’ in te ruilen,
door Moeder God

NAN 18 pastel roos

Gegroet Geliefden, ik ben het, Moeder God met een Mini-Bericht van aanmoediging en hoop.

Er wordt nu van u gevraagd om heel wat te doen, om uw Ascentie vooruit te helpen. De eerste golf van de eerste golf staat aan de Poorten en is klaar om te ascenderen. Wij willen u allemaal daar bij ons! Ik heb een paar aanwijzingen voor u, die u wat rust zullen geven en u zullen duidelijk maken dat u er klaar voor bent. Velen van u hebben als het ware een stoppunt bereikt en dat wordt ook duidelijk in uw vragen en e-mails aan onze lieve channels. U zult het herkennen, wanneer ik het u beschrijf.

Bij het einde van deze lange Aarde-reis, hebben velen van u zich een manier aangewend om de dingen te benaderen. Dit noemt u ‘praktisch zijn’. Het omvat altijd een grote dosis bezorgdheid – dat u misschien voor de gek wordt gehouden, dat u niet waardig bent, dat u niet begrijpt wat u moet begrijpen, dat uw familie of uw huisdier niet zal kunnen ascenderen samen met u, dat u niet kunt vertrouwen op deze geschriften die u vreugde en geluk voorspellen … en zo meer. U kijkt terug op uw leven, u ziet pijn, zorgen en angst en dat projecteert u voor u uit in een stroom van gevoelens, waarin geen plaats is voor iets anders dan nog méér zorgen. Dit bent u gaan beschouwen als ‘praktisch zijn’ en u bent er trots op dat u ‘praktisch bent’ over het niet opnieuw gekwetst willen worden als beloften niet precies zo blijken te zijn zoals u verwacht had.

Natuurlijk zullen ze niet precies zijn zoals u verwacht had, want u zoekt naar wat u al kent – misschien een beetje meer rijkdom, of wat meer vakantie … maar niettemin toch méér van hetzelfde.

Laat mij u vertellen, mijn lieve kinderen, dat is niet de manier om uw pad naar Ascentie te scheppen. Wat er komen gaat is zoveel leuker dan u zich nu kunt voorstellen, u moet nu leren om ‘uw oordeel op te schorten’, niet omdat er iets mis is met uw vermogen om te oordelen en u voor te bereiden – u bent zeer bedreven in het u voorbereiden op het ergste. Nu is het tijd voor u om te leren u voor te bereiden op het beste! Dat is een heel andere manier van denken vanuit uw 3D-gewoonte, om volledig alert te zijn in afwachting van gevaar en een herhaling van de ellende uit het verleden. Doe nu met ons mee in de Hoger Dimensionale, Hemelse energieën die doorheen de open Leeuwenpoort komen, en u zult verbaasd staan over hoe snel u uzelf kunt aanleren om u op uw gemak te voelen met het onbekende – omdat het overvloed, vreugde en vrede brengt.

Ik kan u dit vreugdevolle bericht brengen dankzij de eerste-golvers die dit pad samen met ons hebben geschapen … door ons te vertrouwen, door onze leiding toe te staan om hen doorheen hun opleiding te brengen op een dusdanige wijze, dat zij in staat zijn geweest om zichzelf een gloednieuwe manier eigen te maken van kijken naar de wereld en ons te begrijpen. Ingevolge het nakomen van de Waarheid dat ‘u schept waar u aan denkt’, hebben zij door wat zij gedaan hebben de weg geëffend voor diegenen die zullen volgen. Het Momentum is nu het belangrijkst. Laat ons het proces beschrijven dat zij gevolgd hebben, zodat u kunt begrijpen wat u kunt doen om uw eigen pad zo gemakkelijk mogelijk te banen.

Denk nu eens goed na over hoe u zoekt wat u wilt. Laten we zeggen dat de Hemelse Schare u heeft verteld dat er een schat begraven ligt in uw eigen achtertuin. U pakt uw schop en richt zich volledig op de grond. U graaft ijverig door de hele tuin … eerst ondiepe kuilen, dan diepere gaten en u feliciteert uzelf omdat u de moed heeft om de leiding te volgen van uw favoriete Meester. Uw schop raakt geen enkel groot, stevig voorwerp zoals een kist of een doos … helemaal niets. U vindt alleen maar méér stenen en zand – totdat de dag ten einde loopt en u zich helemaal uitgeput en gefrustreerd voelt. U begint uw eigen bereidheid te vervloeken dat u zo goedgelovig bent geweest, terwijl u uitkijkt over de gaten en hopen aarde, die ooit uw smetteloze grasmat waren. Uw buren zullen denken dat u gek bent geworden; uw familie zal u bespotten, denkt u. In wanhoop sleept u zichzelf terug naar uw huis en gaat naar boven om te douchen en medelijden te hebben met uzelf.

Als de zon ondergaat komt u weer een beetje tot uzelf en gaat u met ons, uw Moeder en Vader, praten. U vraagt om inzicht en troost en u biedt aan om uw ervaring te gebruiken om te leren wat nodig is voor uw verdere groei. U reikt naar ons om uw verbinding en uw vertrouwen te herstellen en u vraagt om een manier om deze ervaring dienstbaar te laten zijn aan anderen. Nu de langer wordende zonnestralen over uw tuin schijnen kijkt u ernaar en ziet de glimmende, gouden schitteringen die oplichten over uw hele tuin, als duizend kleine zonnetjes die u tegemoet stralen.

In uw zoektocht naar ‘de schat’ heeft u niet opgemerkt dat er overal om u heen en vlak voor uw voeten kleine goudklompjes lagen. Waren die daar altijd al? Plotseling verandert uw uitputting in opwinding; u heeft goud gevonden! Het ligt overal om u heen, in zulk een overvloed dat u er zakken mee kunt vullen en uw buren erover kunt vertellen, die ook zulk een rijkdom vinden, vlak onder hun voeten. Uw opwinding en vreugde zorgen voor een ware ‘goudkoorts’ die zo winstgevend is, dat iedereen die u kent zijn rijkdom begint te delen.

Er worden straatfeesten opgezet met lekker eten, muziek en dans. Vanwege uw gulheid en oplettendheid viert de hele stad nu de nieuwe gevoelens van Liefde, kameraadschap en geruststelling. Een grote Zuil van Licht straalt vanuit uw huis om de hele stad te omringen, en de Galactische Teams komen en bieden leiding en bescherming. Arcturische Teams van healers zijn in staat om de Lichtenergieën van uw grote Zuil te sturen, zodat iedereen die dat wil healing en hulp kan ontvangen.

Dat u bent teruggekeerd tot uw vertrouwen in ons en het geloof in goedheid, heeft gezorgd voor een vortex van hoge Lichtenergie die uitstraalt en iedereen tezamen met u oppikt. U bent in afstemming op de energieën die wij u sturen, omdat u in harmonie bent met uzelf, uw medemensen en met ons. U heeft nu een Lichtgolf geschapen, die u en de anderen kunnen bevaren om uzelf te verheffen naar Hogere Dimensies. U krijgt enorm veel hulp van de Engelen die uw Zuil beschermen en zekeren, en van netwerk-medewerkers boven en op de grond die uw Zuil diep in de Aarde verankeren. Uw Licht straalt naar buiten en omhoog en wij komen het tegemoet door er Liefde en zegeningen in naar beneden te laten stromen, om uw hart te vervullen met vreugde.

Vanuit dit nieuwe standpunt, uw voeten stevig geplant op Terra en uw hart dat klopt als Eén met het onze, zal uw leven plotseling vervuld zijn met grote en kleine, vreugdevolle verrassingen. Schep uw golf, Geliefden, dan zullen wij daar zijn om hem met u te bevaren naar steeds Hogere Dimensies. Ik heb u de sleutels tot het Paradijs gegeven. U hoeft ze enkel maar te gebruiken om het geluk te ontsluiten voor uzelf en voor wie na u komen.

Ik ben uw Moeder God, hier met Vader, wij moedigen u liefdevol aan.

Genoteerd door Dr. Kathryn E. May, New York 10 augustus 2015
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.