NAN 26: Hoor onze fluistering

Zoals gepubliceerd in NAN 26:

Uitspraak van de dag:
Hoor onze fluistering

NAN 26: Hoor onze fluistering

‘Zoals onze geliefde Sananda u al heeft gezegd … SPRING in onze wachtende armen! Wij roepen u toe doorheen de dunner wordende Sluier. Hoor onze fluistering en voel ons aandringen. Zelfs het kleinste beetje contact – hetzij in een oprecht gesprek, een ogenblik van verlangen of een dagdroom van ‘dichtbij zijn’ – bouwt de brug tussen ons en u, en tussen de hele mensheid en de Hemelse Schare. Daarom: plons, ren, spring of val in onze uitgestrekte armen van Liefde. Wij zullen u opvangen en met u opstijgen naar de majestueuze hoogten waar u nu naar onderweg bent.’

~ Aartsengel Michael samen met de Tweeling Vlammen van de Hemel, 29 augustus 2015

Genoteerd door Christine, New York, 29 augustus 2015
origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.