MQ: Uw lange reis is bijna voorbij

NAN 72: MQ - Uw lange reis is bijna voorbijUw lange reis doorheen de dualiteit is zo goed als voorbij
door Mike Quinsey die zijn Hoger Zelf channelt

12 augustus 2016

U nadert heel snel het tijdstip van de voleinding voor de verschillende veranderingen die op komst zijn. U heeft geduldig gewacht op de uiterlijke tekenen die aangeven dat alles zich begint te manifesteren en u snel naar Ascentie zal leiden. Alles bevindt zich nu in een stadium waarin de herwaardering van de valuta van ieder land volop bezig is. Dit heeft als doel het zekerstellen dat elke verandering eerlijk de staat en het potentieel van elk van hen weergeeft, zodat u kunt werken op een beurs die een eerlijke verandering vertegenwoordigt. De veranderingen zullen ervoor zorgen dat er gelijkheid komt wat betreft de doelstellingen van de omwisseling. De oude handelsbeperkingen moeten nog worden verwijderd, zodat iedereen kan werken in een vrije markt. De tijd zal uitwijzen op welke gebieden van de beurzen er nog aanpassingen nodig zijn.

Europa is in een staat van beroering, nu de gevolgen van Brexit gevoeld worden. Het was de verlangde uitkomst en het zal de deur openen voor méér landen die zullen volgen, hetgeen het einde zal betekenen voor de plannen van de Illuminati voor Wereldoverheersing. Momenteel kunnen de mensen nog niet het potentieel inschatten van deze verbetering, en ze beseffen nog niet dat u een stap verder bent gekomen richting uw Vrijheid. De veranderingen komen niet zo gemakkelijk, maar wees ervan verzekerd dat ieder land leiding ontvangt overeenkomstig zijn karma. Wanneer de obstakels worden weggehaald zullen de mensen méér gaan samenkomen en erkennen dat zij Allen Eén zijn, op de weg naar een nieuwe Wereld. Alles zal volmaakt verlopen, en vervult de behoefte van elke ziel in overeenstemming met haar levensplan.

Vele buitenaardsen wachten op hun kans om u opnieuw te ontmoeten en u hernieuwd te laten kennismaken met uw Sterrenfamilies. Ieder van u is afkomstig van uw eigen Planeet, en uw eigen mensen hebben uw vooruitgang van dichtbij gevolgd. U bent het, die de uitdaging bent aangegaan om weer op te stijgen naar het Licht, door de afscheiding te overwinnen die samenhangt met de dualiteit. Deze gelegenheid werd ook benut om anderen te helpen die gevangen zaten in de lagere trillingen, en die geïnspireerd konden worden om zichzelf daaruit te tillen. Voor sommigen gaat de vooruitgang langzaam, maar met al de hulp die er geboden wordt is er geen enkele reden waarom zij er geen gehoor aan zouden geven. Sommigen – zoals de Illluminati – weigeren nog steeds koppig om terug te keren naar Licht en Liefde, ze verkiezen ervoor om te blijven genieten van hun macht over andere zielen.

Sommigen onder u vragen zich af wat het doel is waarvoor u op Aarde bent, aangezien het leven alle kanten op lijkt te gaan. Wees ervan verzekerd dat elke ervaring zijn waarde heeft, en niet elke ziel beëindigt haar reis met een klinkende afsluiter. Tot op zekere hoogte hangt het af van uw karma, dat tegen het einde van uw leven moet zijn afgewerkt. Het is dus begrijpelijk dat sommige zielen het drukker zullen hebben met het afwerken ervan, terwijl anderen juist heel weinig te doen hebben. Maak uzelf geen zorgen over de details, wanneer u te maken krijgt met uw uitdagingen. Ga ze gewoon aan en doe dat zo rustig als u kunt. Dit zou de laatste keer moeten zijn dat u doorheen een dergelijke periode van opruiming gaat.

Sommige zielen zijn vrij sterk gehecht geraakt aan Moeder Aarde en zij zullen met haar verdergaan naar de nieuwe Aarde. Anderen zullen ervoor kiezen om ‘naar huis’ te gaan, naar hun Planeet waar zij verder zullen evolueren. Het leven staat nooit stil, totdat u een volledige staat van volmaaktheid bereikt, door terug te keren naar de Liefde-energie, de schoonheid en de stilte van de Godheid. God ademt In en God ademt Uit, en de zielen worden uitgezonden om méér ervaringen op te doen. U heeft misschien reeds een dergelijke reis volbracht, maar in essentie bent u elke keer weer dezelfde ziel.

Onthoud dat doorheen al uw ervaringen, u uw eigen toekomst schept. Die is uitsluitend voor u uitgedacht wanneer u uw karma afwerkt en bepaalde ervaringen nodig heeft om verder te komen. Waar u zich op richt, dat krijgt u … denk dus goed na over wat u voor uzelf wenst en raak niet betrokken bij negatieve kwesties – al is het wel mogelijk om veilig te blijven als toeschouwer. Door uw plek in het Licht te behouden, bent u voor anderen een voorbeeld van wat er bereikt kan worden.

Overal in de wereld ontwaken er mensen tot de Waarheid omtrent hun Zijn, en naarmate de tijd verstrijkt zal de gehele Waarheid aan het licht komen. Weinig dingen zijn wat ze aan de buitenkant lijken, en u heeft vele levens doorgemaakt terwijl u leefde in een droom, ver verwijderd van uw ware werkelijkheid. U bent feitelijk onderdrukt geweest en opzettelijk klein gehouden geworden, om te voorkomen dat u de Waarheid zou leren kennen. Bovendien was het u maar zelden toegestaan om te leven onder vredige omstandigheden, omdat strijd en oorlog u in een staat van angst hielden, met weinig vooruitzichten op vrede. Maar die toestand zal zeer binnenkort veranderen, wanneer de mensen samenkomen en hun eigen toekomst gaan scheppen, een toekomst van geluk en vrede.

U bent allen soevereine Wezens en voorbestemd om terug te keren tot de Hogere Niveaus waar u uw volledige bewustzijn zult verkrijgen. Dat is uw bestemming geweest vanaf het moment dat de zonnecyclus begon, ongeveer 25 600 jaren geleden, toen u de Hogere Trillingen verliet om afscheiding te gaan ervaren. Het is een lange en zware ervaring geweest, maar er waren ook mooie tijden en u heeft er veel van geleerd. U heeft het recht verworven om op te treden als de Meesters die u gaat worden, en u zult veel voordeel hebben van uw ervaringen in de lagere dimensies. Ze zullen u in staat stellen om anderen te helpen, aangezien u ervaringsdeskundigen bent.

Hoezeer de Duisteren u ook hebben afgeremd, de evolutie vindt toch plaats ondanks hun inspanningen, en u bent nu voldoende ver gekomen en bewust geworden om de Waarheid omtrent uw bestaan te gaan begrijpen. Door uw ware potentieel te erkennen, heeft u zichzelf opgetild vanuit de lagere trillingen naar het Licht. Het bewijs van deze veranderingen is duidelijk te zien in de vooruitgang van nieuwe technologieën, die u zullen leiden naar een nieuw tijdperk van vooruitgang. Op het juiste moment zullen ze algemene bekendheid krijgen en dan zal de vooruitgang een grote sprong maken. Het is nog even wachten, maar dit is nodig om ervoor te zorgen dat – als het ogenblik aanbreekt om vooruit te gaan – dit volledig veilig is, zonder verstoringen.

Uw lange reis doorheen de dualiteit is zo goed als ten einde en u bent nu op weg naar huis. Er is natuurlijk nog veel werk te doen om u over te brengen naar het Nieuwe Tijdperk, maar binnenkort zult u worden bevrijd van elke overheersing die u werd opgelegd door de Illuminati. Uw Vrijheid komt dichterbij en de feestelijkheden kunnen binnenkort beginnen.

De ongelijkheid en tekorten zullen al snel worden aangepakt en de eerste stappen naderen hun manifestatie. Raak dus niet ontmoedigd, aangezien al die problemen nu juist opduiken om te worden opgeruimd. Deze periode zal veel sneller voorbijgaan dan u zich kunt indenken, aangezien u hulp en leiding zult ontvangen om te leren omgaan met het resultaat. De Galactische Federatie is al die tijd bij u geweest, maar pas de laatste tijd zijn zij begonnen met openlijk contact te zoeken met u – en binnenkort zullen zij nog veel vaker gaan verschijnen.

Ik laat u met Liefde en Zegeningen. Moge het Licht stralen over uw dagen en uw weg naar
voleinding. Dit bericht komt via mijn Hoger Zelf.

In Liefde en Licht.
Mike Quinsey.
michealquinsey@pobroadband.co.uk

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.