MQ: Laatste dagen oude Tijdperk

MQ: 2016 07 17 - 2Laatste dagen oud Tijdperk

De laatste dagen van het oude Tijdperk
door Mike Quinsey die zijn Hoger Zelf channelt

15 juli 2016

De gebeurtenissen gaan steeds sneller, en naarmate de trillingen toenemen zult u heel snel afstevenen op de laatste dagen van het oude Tijdperk. Elke ziel – ook al beseft die het niet – wordt nu hierdoor geraakt, maar slechts weinigen begrijpen wat er gaande is. De veranderingen lijken geen duidelijk doel te hebben en sommige mensen worden er bang door, omdat ze niet weten wat de toekomst zal brengen.

Wat zij niet weten is, dat dit alles deel uitmaakt van de reiniging die nodig is om het toneel voor te bereiden zodat het Nieuwe Tijdperk zich kan manifesteren, en wel op een tijdstip waarop niets dit nog kan verhinderen. Nu al zijn de meeste landen zich ervan bewust dat er grote veranderingen op komst zijn die voordelig zullen zijn voor iedereen – en deze landen gaan ook steeds méér samenwerken. Intussen sterven de oude energieën uit – niet zonder strijd, maar die zal nutteloos zijn, omdat niets nu nog de veranderingen kan tegenhouden.

De geschiedenis zal uitwijzen dat Brexit het begin van het einde betekende voor de Illuminati en hun ambities, want het verlangen om uw eigen lot te kunnen bepalen zal zich verspreiden over veel méér landen. Nu al zijn sommigen er klaar voor om het Britse voorbeeld te volgen, en het uiteenvallen van de EU lijkt onvermijdelijk. Achter de schermen is er een beweging gaande naar vrijheid van keuze en het terugeisen van uw recht om uw eigen toekomst te bepalen.

Dit zal vele mensen in financieel opzicht in moeilijkheden brengen en velen zullen een zware tijd doormaken. Maar de Lichtkrachten zijn hier goed op voorbereid en zij zullen in staat zijn om iedereen te helpen. Voor het opstarten van de NESARA-fondsen zijn veilige omstandigheden nodig – maar op dit ogenblik bestaan die nog niet. Het kan uiteraard op kleine schaal beginnen, daar waar de fondsen veilig en beschermd zijn, maar om het grote publiek ervan te kunnen voorzien, daarvoor is een volledige controle over alle betrokken aspecten nodig. Als de tijd er rijp voor is, kunt u er zeker van zijn dat St. Germain deze operaties zal opengooien en de verdeling van de fondsen in gang zal zetten.

Als gevolg van wat er om u heen gaande is, naderen nu de laatste dagen van het oude Tijdperk. Hierdoor zal er méér tijd vrijkomen voor het opstarten van nieuwe ideeën en vooruitgang, die u naar het Nieuwe Tijdperk zullen brengen. Zoals u reeds kunt merken, zijn er heel veel aangename veranderingen nu al merkbaar – en vrij snel zullen ook de grotere volgen.

Als die eenmaal beginnen zal er geen uitstel meer zijn om ze door te geven aan de mensen, want alleen al met het Sterrenvolk is er een enorm potentieel dat zal bijdragen aan het versnellen van de werkzaamheden. Tezamen met de persoonlijke voordelen zijn er intenties om te helpen op andere vlakken, zoals transport en gezondheidszorg. Dit maakt allemaal deel uit van de doelstelling om u snel over te brengen naar het Nieuwe Tijdperk, zodat u een aantal van de voordelen kunt gaan ontvangen. Terwijl dit alles gaande is zult u steeds verder blijven stijgen, en in de niet al te verre toekomst zult u de lagere niveaus achter u laten.

Lichtwerkers zouden anderen moeten geruststellen wanneer zij zich zorgen maken, want de toekomst is prachtig en eigenlijk niet te beschrijven. Het kan lijken op een onmogelijke droom, gezien de chaos die er nu op Aarde heerst. Toch zal alles – met de technologieën die véél verfijnder zijn dan u nu kent – heel snel tot rust komen. U zult al snel gaan zien dat de orde hersteld wordt en er vrede komt. Onthoud dus dat er veel beloofd werd en dat alles u ook zal worden gegeven, maar pas wanneer de tijd er rijp voor is en het veilig kan worden uitgevoerd.

Sommige mensen maken zich ongerust omdat zij niet de reden kennen voor de omstandigheden zoals die zich nu voordoen. Lichtwezens zouden hen moeten geruststellen, hen vertellen dat alles goed is en dat er heel binnenkort grote veranderingen mogen verwacht worden. Zodra het duidelijk wordt dat er welgekomen veranderingen hebben plaatsgevonden, zullen ze in staat zijn om zèlf ook de vooruitgang te zien.

Ook regeringen zullen hierdoor geraakt worden, want in het Nieuwe Tijdperk heeft u behoefte aan een bestuur dat bestaat uit mensen die óók tot het Licht behoren. De mensen zullen méér inbreng en betrokkenheid hebben bij kwesties omtrent hoe ze worden behandeld, aangezien de oude wetten – die niet ontstaan zijn uit de Wetten van Eén – zullen worden opgeheven. Nu reeds bereiden de verlichte kinderen zich erop voor om de verantwoording te nemen om u allemaal te helpen uw plaats in te nemen in het Nieuwe Tijdperk. Zij zijn oude zielen met de nodige ervaring om u te verlichten, zodat ook u zich kunt verheffen.

In de komende periode zult u sneller blijven evolueren, totdat u volledig klaar bent voor Ascentie. Dit is voor nu uw Hoogste Doel en er zijn vele zielen die u allen helpen om u voor te bereiden. Dit is het belangrijkste kenmerk van uw evolutie op dit ogenblik, en er is altijd hulp beschikbaar voor u. Die is er eigenlijk altijd al geweest, maar in het verleden waren de trillingen zo laag dat velen zich niet bewust waren van de aanwezigheid van andere zielen.

Voor velen zijn dit zware tijden, die zullen bepalen of u helemaal klaar bent voor Ascentie. Als dat nog niet het geval is, is er nog voldoende tijd om eraan te werken tot u wèl zover bent. Vele zielen werken met u samen en zij begeleiden u op het door u gekozen pad.

Wanneer u terugkijkt op uw reis doorheen de lagere trillingen, dan zult u bewondering hebben voor de manier waarop u zich succesvol doorheen uw uitdagingen heeft geslagen. Het zou nooit meer nodig moeten zijn, dat u datzelfde pad nog eens moet volgen. U zult uzelf bevrijd hebben van de dichtheid en de duisternis van de lagere trillingen – enkel en alleen door uw vastberadenheid en uw volharding. Er zijn echter sommigen onder u die terug willen keren, om anderen te helpen die nog steeds ploeteren.

Zolang u op Aarde was heeft u allemaal vrijwel zonder uitzondering sterke banden met elkaar gesmeed. Die zullen er niet vanzelfsprekend voor zorgen dat de betrokken zielen tegelijk met u zullen Ascenderen, maar u kunt wel nagaan waar zij zich bevinden. Sommige zielen zullen ervoor kiezen om de Planeet te verlaten, maar u kunt met hen in verbinding blijven. Een sterke band zal u altijd verbonden houden en u zult weer met hen in contact kunnen komen. Sommige zielen komen uit groepen, die gevormd werden vanwege gelijkaardige interesses en verlangens. Zij zijn eigenlijk één ziel geworden en zullen gezamenlijk evolueren.

In het grote ‘Hierna’ kunt u letterlijk alles vinden wat u zich kunt voorstellen en als Lichtwezen kunt u overal heen reizen, gewoon door gedachtekracht. Zoals u nu begint te begrijpen is het leven héél anders dan wat u tot nu toe gewend was. Toch kunt u nog steeds een lichaam aannemen, als dat nodig is voor het ervaren van de hogere vorm van manifestatie. In vergelijking daarmee beweegt het leven op Aarde zich zo traag vooruit en besteedt u veel tijd aan het reizen van één plek naar een andere.

Als Lichtwezen kunt u gewoon denken aan waar u wilt zijn en daar onmiddellijk heen reizen. Zovele dingen zijn anders dan u gewend was, dus wij raden u aan om u ontvankelijk op te stellen.

Ik laat u met Liefde en zegeningen. Moge het Licht stralen over uw dagen en uw pad naar Voltooiing. Dit bericht komt via mijn Hoger Zelf.

In Liefde en Licht.
Mike Quinsey

Noot: Het volgende bericht zal worden uitgebracht op vrijdag 5 augustus. Ik neem nu twee weken vakantie voor mijn jaarlijkse bezoek aan mijn twee zonen en hun gezinnen in Devon. Nu alles zo snel gaat, kan er véél gebeuren in die tussentijd. Dank u voor uw blijvende steun, die wordt zeer gewaardeerd.
In Liefde en Licht, Mike Quinsey

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

2 comments

 1. Zo herkenbaar om dit te lezen.
  Ik geef mij er helemaal aan over.
  Het sterrenvolk is samen met de lichtwezens hier op aarde en met elkaar gaan we het nieuwe tijdsperk in .
  Tijd lang en tijd geven is belangrijk.
  Ook de enorme moeheid, verandering van DNA is aan de orde.
  Ik laat het nu ook toe.
  Ik ben eraan toe .
  Om mijzelf te zijn, wat van binnenin mijn ziel mij geeft.
  Mijn kracht – de heling – geef ik niet weg , maar heel daarmee eerst mijzelf en dan pas anderen.
  Ik moet het aan mij geven, was hun gebod.
  Mijn wens komt: ik ga door de deur en stap over de drempel
  ?⭐

 2. Het word tijd dat de verandering gaat plaatsvinden.Er is nu zoveel gaande op de aarde.Laat het maar gebeurenWe wachten met open armen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.