MQ: De Gebeurtenissen waar u al zo lang op wacht

De gebeurtenissen waar u nu al zo lang op wacht,
staan op het punt om zich te manifesteren
door Mike Quinsey die zijn Hoger Zelf channelt

NAN 68: MQ - De gebeurtenissen‘Het is aan u om te helpen het Licht naar de Aarde te brengen.
Hierin bent u geslaagd, maar het vergt een volledig op uw doelgericht zijn, te allen tijde.’

1 april 2016

Tijd is niet het enige wat nu versnelt, want een paar gebeurtenissen waar u nu al lange tijd op wacht staan op het punt om zich te manifesteren. Méér Lichtwezens naderen nu de Aarde. Een paar van hen zullen deelnemen en weer anderen zullen er een rol in spelen. U heeft veel verschillende groepen die getuige willen zijn van uw Ascentie, terwijl anderen een actieve rol spelen. Het is aan u om te bepalen op welke manier uw toekomst onthuld zal worden, maar welk pad u ook neemt … het zal u naar uw Ascentie leiden.

Het is uw rol om te helpen het Licht naar de Aarde te brengen en daarin bent u zeer succesvol geweest, maar het vereist een volledige gerichtheid op uw doel – te allen tijde. Vanwege de veranderingen die nodig zijn om het Nieuwe Tijdperk tot ‘zijn’ te brengen is elke Lichtwerker nodig, omdat de Duisteren wanhopig worden nu ze zien hoe hun kans om een Wereldregering te vormen hen ontglipt. Hun reactie hierop is dat zij elke voorzichtigheid overboord hebben gezet en alleen nog trachten te voorkomen dat het Licht erin slaagt, zelfs als zij daardoor zelf in gevaar komen. Niettemin zijn wij ons bewust van hun intenties en wij zullen niet toestaan dat de dingen uit de hand lopen.

Er is niet veel voor nodig om te beseffen dat er enorme veranderingen nodig zijn om u naar de Nieuwe Tijd te stuwen. De Lichtkrachten staan al klaar om in te grijpen en u te helpen om die veranderingen door te voeren. Elke vorm van ongemak zal tot een minimum worden beperkt en u zult met onze hulp naar het Nieuwe Tijdperk springen.

Ons eerste punt van aandacht is het u zelf-verzorgend maken, zodat u op zijn minst voorzien bent van de basisbehoeften. Natuurlijk lijken de behoeften van veel mensen in het Verre Oosten dringender, en zij zullen snel voorzien worden overeenkomstig hun behoeften. Als de mensen het eenmaal wat makkelijker hebben zal het ook veel gemakkelijker zijn om anderen te verwelkomen en te aanvaarden. De energie van samenkomen zal een sterke band scheppen tussen u allemaal, en zonder de tussenkomst van de duisteren – die weggehaald zullen zijn – zal die band ook blijvend zijn.

In de toekomst zult u uiteindelijk naar uw Sterrenfamilie worden begeleid, wanneer u uw evolutie verder zet. Die gaat steeds maar door en als u eenmaal bent opgestegen zult u veel meer kunnen kiezen welke richting u uit wilt. Voor velen is deze reis de kans om uw echte thuis te vinden, want elke ziel die naar de Aarde is gekomen komt van elders. Misschien vraagt u zich af waarom dat zoveel aandacht trekt. Dat komt omdat Ascentie uniek is als nooit tevoren, aangezien het nog nooit geprobeerd is met zielen die nog in een fysiek lichaam leven. Natuurlijk zullen tijdens het Ascentieproces de cellen van uw lichaam veranderen om te passen bij de Hogere Trilling. Het zal dus een opwindende tijd zijn voor alle betrokkenen en voor de vele beschavingen die hier ook belang bij hebben.

De cyclus die nu eindigt heeft u doorheen vele ervaringen gevoerd en heeft u vooral heel harde levenslessen gebracht, maar tegelijkertijd heeft het u ook in staat gesteld om zoveel sneller te evolueren. Elk leven dat u geleid heeft werd gekozen zodat u de kans zou krijgen om vooruit te komen – al heeft u soms ook wel eens het doel ervan niet begrepen. Toch kennen uw gidsen altijd uw levensplan en zij zullen hun best doen om ervoor te zorgen dat u het volgt. Onthoud dat u het gekozen heeft en dat u normaal gesproken akkoord zou zijn met uw Gidsen, die werkelijk weten wat voor u het beste is.

Zoals u gemerkt heeft, bestaat het leven niet alléén maar uit lessen en geniet u ook van ontspanning door verschillende andere interesses. Toch kunnen ook deze u testen, zoals hoe goed u uw tegenstanders behandelt als er een competitie nodig is en er bijvoorbeeld prijzen te winnen zijn. Nu kunt u begrijpen waarom het leven op Aarde zulk een grote uitdaging is en waarom u – als u dat eenmaal achter de rug heeft – goed op weg bent naar de Hogere Trillingen. Slechts weinig mensen zijn zich ervan bewust dat u na uw leven op Aarde u daarop terugkijkt, en in de Hogere Trillingen kan alleen de Waarheid bestaan, dus u kunt dan niet anders dan over uw ware intenties spreken. Maar maak u daarover niet te veel zorgen, want niemand zal u straffen voor de keren dat u bent afgeweken van de Waarheid. Alle ervaringen zijn slechts leermomenten en hopelijk hoeft u bepaalde ervaringen nooit meer mee te maken.

U zult ontdekken dat elke inspanning die u geleverd heeft om te slagen in uw spiritueel leven méér dan de moeite waard is geweest, omdat u beslist vooruitgang heeft geboekt en dat is het belangrijkste doel van iedereen. Wees er gerust op dat alles veel gemakkelijker zal gaan als u eenmaal 3D voorbij bent, waar u veel meer mogelijkheden zult vinden om uzelf te uiten en uw eigen interesses te volgen. U zult veel moeten leren omdat het leven daar anders is dan u gewend bent, en het veel meer kansen biedt om buiten de Planeet te reizen. Toch zullen uw ervaringen u veel brengen en u zult voldoende toegerust zijn om om te gaan met de nieuwe uitdagingen die zich gaan aandienen.

Wanneer u uw trilling verhoogt zult u merken dat u geniet van een beter leven, vrij van de gevolgen van de verschillende ziekten die u op Aarde in hun greep leken te houden. Ouder worden is niet langer een probleem, aangezien uw levensverwachting veel langer zal worden. Alles is veel minder moeilijk dan wat u nu gewend bent, maar veel aangenamer omdat u niet geplaagd wordt door de problemen die u nu ervaart door het ouder worden van uw fysiek lichaam. De zielen van de lagere trillingen kunnen u niet volgen naar de Hogere, maar u kunt de uwe verlagen en indien nodig kunt u hen bezoeken. Dit betekent dat – hoezeer u ook wenst dat een bepaalde ziel zich bij u voegt – dit niet mogelijk is, tenzij die dezelfde trilling heeft.

U begint nu te begrijpen dat uw huidige leven op Aarde slechts een flauwe afspiegeling is van wat er vóór u ligt. Als de Illuminati u niet hadden weerhouden, dan was u nu al véél verder gevorderd geweest dan nu het geval is. Hoewel er vooruitgang is geboekt, is er ook heel veel stagnatie geweest en ligt u nu ongeveer 50 jaren achter op waar u had moeten zijn. Toch zal het ons niet veel tijd kosten om snel de verloren tijd in te halen en u zult binnen de kortste keren naar de Nieuwe Tijd geschoten worden. Elk verdriet dat u nu ervaart, zal dus van korte duur zijn.

Houd uw leven op het juiste spoor, zodat u klaar bent voor een mogelijk snelle verandering om te genieten van een nieuwe manier van leven. U wist al dat dit ging komen, wanneer u uw tijd in de lagere trillingen zou hebben afgerond. In veel opzichten zal het niet zo nieuw zijn als sommigen van u misschien denken, omdat velen zijn afgedaald vanuit de Hogere Trillingen om de lagere te ervaren. Het leven is altijd een kwestie van het vinden van een niveau dat u de kans geeft om te evolueren in de door u gekozen richting. Maar als u interesse heeft getoond in een bepaalde ervaring, dan zal deze u niet ontzegd worden – mits het een kans biedt voor u om te groeien. Hetzelfde geldt voor de hoeveelheid aan ervaringen die u inbouwt – die zijn onbegrensd, mits u het allemaal aankunt.

Dit bericht komt via mijn Hoger Zelf. Ik laat u nu met Liefde en Zegeningen. Moge het Licht stralen over uw dagen en over uw pad naar voleinding.
In Liefde en Licht.

Mike Quinsey.
michealquinsey@pobroadband.co.uk

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.