MBM 8: U hoort het als laatste

Mini-bericht van Moeder nr. 8: U hoort het als laatste
11 juni 2015

Roos 8

Gefeliciteerd. Laat de fanfare spelen. Laat de ballonnen los.

Niet alleen is het gevecht voorbij, of de oorlog. De hele strijd is voorbij.

Lieve Lichtdragers, u heeft het volbracht! De laatste belangrijke stap is nu nog, dat u gaat bevatten dat u het heeft volbracht.

Wat heeft u volbracht? De nieuwe dag is reeds aangebroken op planeet Aarde. Liefde wint; het Licht is opgekomen. U wordt nu, op dit moment, hersteld.
Het momentum is bereikt en wordt in stand gehouden.
Licht stroomt naar elke uithoek van uw Aarde.

Het lijkt alsof er heel zorgvuldig een verrassingsfeest is geregeld. De gasten zijn allemaal aangekomen en hebben een plekje gevonden om zich te verstoppen. Het eten ruikt heerlijk. De schaal met punch is gevuld en de geschenken liggen hoog opgestapeld op de tafels. Iedereen is op de hoogte van het feest en houdt zich klaar om op te springen, het licht aan te doen en heel hard ‘Verrassing!’ te roepen.

De enige die nog niet weet dat het tijd is voor een feestje, dat bent u.
Maar er is groot nieuws. U staat bij de deur, met uw hand op de deurkruk.
Gooi die deur maar open! Laat al het oude voor eens en voor altijd los. Stap binnen op het feest, waar u schouderklopjes zult krijgen, op de schouders zult worden getild en uw naam zult horen afroepen door een grote megafoon. Tezamen zullen wij voor altijd feestvieren.

Kinderen van de Aarde … groepen van onstuitbare, onverschrokken Lichtwerkers – zoals u – werken alleen en in kleine groepjes, als kampvuurtjes verspreid over de wereldbol. Als u kon zien wat wij zien, dan zouden uw gelach en uw opluchting de hemel vullen.

Dus, uw Vader en ik komen u dit nu vertellen. Wij weten dat u uitgeput bent van dit laatste stukje weg; wij hebben gezien hoe u met heel uw hart heeft vastgehouden aan uw opdracht en wij vertellen u nu, dat u geslaagd bent.

Blijf nog heel even bij de les. U heeft het volbracht. Wij hebben het volbracht. Bij de volgende ademhaling zult u de grootse resultaten gaan zien van al uw inspanningen.
Hou vol, Kinderen. Straal uw Licht, zing het lied van uw hart. We zijn er.

We zijn er!

Moeder

Genoteerd door Christine Burk en Kathryn E. May, 10 juni 2015
http://www.whoneedslight.org

Luister naar de BTR-uitzending, waarin Moeder dit vooruitzicht aan ons voorstelt.
(http://tobtr.com/s/7685269)

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.