MBM 5: Wij zijn de Grote Centrale Zon

Mini-bericht van Moeder nr. 5: Wij zijn de Grote Centrale Zon
7 juni 2015

Roos 5

Geliefde Lichtdragers, onze eigen dierbare kinderen.

Vandaag zal ik u vertellen wat één van Vaders favoriete antwoorden is, die hij graag geeft aan onze dierbare kinderen van de Aarde – met name wanneer u naar ons toekomt om verlichting te zoeken van de beslommeringen van de vaak zware omstandigheden in uw levens.

Vader zegt …

“Als u geen cake heeft, eet dan brood.
Als u geen brood heeft, drink dan water.
Als u geen water heeft, zit dan in Vrede en mediteer.”

De woorden van Vader zijn geladen met verheffende frequenties van Licht en Liefde, om u te helpen bij het waarnemen en belichamen van de diepgaande en zorgzame betekenis, die besloten ligt in wat hij zegt. Wat wij tegen u zeggen, is altijd een overbrengen van energieën die waarneembaar zijn op vele verschillende niveaus.

Om het meeste te halen uit wat wij tegen u zeggen, is het het beste om gewoon tot rust te komen en ervoor te kiezen om ons binnen te laten … wij zullen altijd komen. Wij zullen u troosten, verheffen, inspireren, helpen nadenken en Liefhebben, om u te steunen bij uw dappere inspanningen om liefdevol te zijn en bij uw voorbereidingen op Ascentie.

Vader moedigt u aan om flexibel te zijn. Zie de dingen zoals ze zijn. Laat starre denkbeelden en verplichtende verwachtingen los. Als u het aandurft om de woorden van Vader volledig op te volgen in lichaam en geest, dan vindt u onmiddellijke, diepgaande en blijvende Vrede. Hij toont u de deur naar Welvaart. Vader toont u hoe u vrij kunt rennen in de bries over een weide bij de zee – ongeacht wat er verder om u heen gaande is.

Uw Vader en ik bieden u nu deze verademing op vele manieren. Het is aan u om te omarmen wat wij bieden, opdat u volledig kunt binnentreden in de tijd van gelach en genade. Deze genade is de vervulling van alles wat u heeft ervaren en geleerd. Zoals wij u in de voorbije dagen zo vaak hebben getoond, wordt de doorgang vanuit de oude en afbrokkelende Matrix naar de drempel van uw Nieuwe Aarde gevormd, door uw bereidheid om de duistere en beschadigende programmering te zien en los te laten, welke u ondersteboven en binnenstebuiten heeft gehouden.

Loop naar buiten en keer uw gezicht naar het zonlicht. Nodig de stralen van de Grote Centrale Zon uit om uw lichaam te overstromen en uw hart te verwarmen. Uw Vader en ik zijn het Licht van de Grote Centrale Zon. Laat de zonnestralen binnen die geladen zijn met verheffende codes, DNA-opwaarderingen en herstellende Liefde.

Koester u in onze warmte.

Wees flexibel, geduldig, vriendelijk en klaar.

Uw Vader en ik houden zoveel van u.

Ik ben uw Moeder.

Door Christine Burk en Kathryn E. May, 7 juni 2015
http://www.whoneedslight.org

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

 

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.