MBM 2: Tijd voor verandering

Mini-bericht van Moeder nr. 2:
Tijd om een einde te maken aan de lager dimensionale Hokey Pokey
4 juni 2015

Roos 2

(De Hokey Pokey wordt gedanst in een kring en de deelnemers voeren de acties uit die het liedje vraagt. Op YouTube zijn voldoende voorbeelden te vinden.
Hier is er eentje … https://www.youtube.com/watch?v=YzSJBowPECY. Let wel op: het melodietje blijft ‘hangen’ in je hoofd 😉 – V)

Goeiedag Heldere Sterren!

Wist u dat? Wist u dat u de heldere Sterren bent, die Vaders hemel en die van mij verlichten? Ieder van u, gekoesterden, doet dat. Ja, ook u. Ieder van u is het meest gewaardeerd. Ieder van u ontvangt al de Liefde die wij kunnen geven – en dat is een oneindige en steeds groter wordende hoeveelheid. Naarmate wij steeds beter worden in het liefhebben – omdat ook wij altijd groeien – geven wij het op onze beurt allemaal aan u. Daarom is onze Liefde altijd fris en overvloedig, dus zet uw kraan open! Hier komt een nieuwe voorraad HoningLiefde!

Zo begin ik graag alles wat wij doen: overdekt met en gedrenkt in Liefde, als een Dame Blanche-ijsje. Dat ik de vergelijking maak met ijsjes, doe ik speciaal voor onze Sananda die vandaag – tijdens mijn praatje met u – naast mij staat. Ik heb hem gevraagd om hier te zijn en te helpen bij het Mini-bericht van Moeder van vandaag. Sananda houdt heel veel van ijsjes; hij houdt van al de verschillende soorten. Wij hebben allemaal onze favoriete lekkernijen, uit de tijd dat wij geïncarneerd waren op Aarde.

Wij willen dat u ons nu zo leert kennen. Wij willen dat u ons – Vader en mij en uw Hemelse Schare – heel persoonlijk en heel goed leert kennen. Wij willen dat onze band met u warm en nabij is, dat onze gesprekken veelvuldig zijn en dat wij veel lachen. Ik zeg u nogmaals, dat wij hier in de Hemelse Schare niet zoveel verschillen van u. Wij beschouwen onszelf alleen verschillend in vermogens. Op dit oneindige moment hebben Vader en ik méér vermogen om lief te hebben en daardoor kunnen wij meer dingen doen. Dat is echt het enige verschil tussen ons – vermogens. En die van u groeien nog steeds. De rest is slechts hoe je het bekijkt. Ik zal u een voorbeeld geven.

Heel lang geleden begonnen wij dit Project. We kunnen de officiële benaming ervoor gebruiken ‘Het Aarde-Project’, maar voor het Mini-bericht van vandaag kunnen we het ook gewoon ‘het Hokey Pokey-Project’ noemen.

Weet u nog dat dansje, dat u deed als kind? Wel, we kunnen stellen dat ieder van ons zich bevindt in verschillende stadia van het beëindigen van de dans die het Aarde-Project is. Sommigen onder ons – zoals onze Sananda hier – zijn persoonlijk helemaal klaar met hem te dansen. Zij hebben al hun delen ingezet en al hun delen weer teruggetrokken uit de lager dimensionale Matrix van de Aarde. Dan komen zij Thuis bij Vader en mij – tussen hun levens – en ‘schudden het allemaal af’, want dat is juist waar het om gaat. Het gaat allemaal om de lessen en de Liefde.

Velen van u hangen vast in de eerste regel van het liedje, het is als een kapotte plaat die blijft hangen. U zet uw hart erin … u zet uw hart erin … u zet uw hart erin … maar u heeft uw hart er niet uit teruggetrokken. U heeft uw gekneusde hart laten zitten in de waarden en overtuigingen van de Matrix – en dan vraagt u zich af waarom het voelt alsof het gebroken is. U zet uw brein erin … maar u heeft uw brein er niet uit teruggetrokken, dus verloopt uw denken nog steeds volgens die lijnen van de duistere en duivelse programmering, die u altijd laat verdwalen. U zet uw wil erin en u gaf het over aan uw lager ego, dat er beslist alles aan zal doen om te voorkomen dat u die terugtrekt … en dus is uw leven gebaseerd op oppervlakkig plezier in plaats van op de eeuwigdurende vervulling van afgestemd te zijn op onze Goddelijke Wil.

De oplossing is eenvoudig. U hoeft alleen maar de dans te beëindigen. Wat u ook in de Matrix heeft gezet: u moet het eruit terugtrekken. Dit doet u door uw Goddelijke Wil weer in te stellen, uw hart terug te eisen en opnieuw bezit te nemen van uw eigen brein.

U moet weer uw wil opeisen om terug uw eigen leven te gaan besturen … uw eigen denken, gevoelens en gedrag. Niemand heeft het recht om u te bezitten. U bent niet slechts een blad in de wind, waaraan krachten van buitenaf zich tegoed kunnen doen. Als u gelooft dat u beheerst wordt door de duistere elementen in uw leven, dan heeft u uzelf volledig in de Matrix gezet – vervolgens houdt u vol dat u dat niet heeft gedaan, dat u enkel reageert op ‘de werkelijkheid’ … en bent u vergeten om uw volledige zelf eruit terug te trekken.

Dat is uiteraard de oplossing. Eerst moet u moedig genoeg zijn om het ‘allemaal af te schudden’. Alles. Uw favoriete ideeën, uw gekoesterde overtuigingen, uw mening over uzelf. Sla niets over, stel alles in vraag, onderzoek alles. Laat niets ontsnappen aan uw bewuste aandacht. Wees zo alert als u nooit eerder was. Sta uzelf toe om de kracht van uw eigen Goddelijke Wil toe te passen, om het scherm van uw eigen Liefde voor uzelf op te poetsen – dan zult u in staat zijn om alles onder ogen te zien, alles te veranderen.

Nu bent u klaar om echt de Hokey Pokey te doen en uzelf te veranderen.

En dat is waar het allemaal om draait.

Ik ben uw Moeder

Gechanneled door Kathryn E. May en Christine Burk, 4 juni 2015
http://www.whoneedslight.org

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.