MBM 12: Verloren Kinderen komen Thuis

Mini-bericht van Moeder nr. 12:
De Verloren Kinderen van de Ondergrond komen naar Huis

15 juni 2015

Roos 12
Mijn Geliefden, ik kon gisteren geen bericht sturen omdat onze lieve Kathryn hard aan het werk is geweest in de Tempel van Licht, elke keer als er even pauze is in haar healingssessies met het Arcturische team. Zowel zij als Christine werken eraan om de besmetting met parasieten en nano-deeltjes te overwinnen. Zij zijn de plaatsvervangers om de weg te banen naar volledig herstel en een einde te maken aan dit lafhartige plan om de hele mensheid te onderwerpen.

Er zijn veel geweldige dingen gebeurd in de Tempel van Licht. Leden van de Cabal zijn contact gaan zoeken met Kathryn, Christine en de jonge Jade, die nu begint te leren hoe ze moet channelen. Eerst kwam er een heel hoog geplaatste Cabal, die zag dat het einde van zijn afdeling ophanden was – de afdeling die toezicht houdt op al de drugsgerelateerde organisaties die zorgden voor de fondsen van de Cabal en hun geheime technologische programma’s – waaronder ook de nano-wapens. Kort daarna kwam een voormalig politiek leider heel schaapachtig de Tempel binnen. Later begonnen er kinderen te komen. Zij vroegen om te spreken met Kathryn en Christine – ze wilden hun eigen ‘Kathryns praatje’.

Eén van de kinderen – een jongeman genaamd Roger, die eerst contact had opgenomen met Jade – vroeg aan Kathryn wat ze bedoelde toen ze zei dat ze allemaal ‘veilig’ zouden zijn in de Tempel van Licht. Eerst geloofden ze het niet, maar ze waren gerustgesteld toen Kathryn uitlegde dat er geen – nooit – straf is voor wat dan ook en dat ze wonderbaarlijke dingen zouden gaan zien, zoals zonneschijn en mooie tuinen, dat ze behandeld zouden worden met vriendelijkheid en dat ze eindeloos veel knuffels zouden krijgen – en ja, ze konden op gelijk welk moment spreken met Moeder en Vader.

De ondergrondse werkers stelden vragen zoals ‘Wat is geluk?’ en ‘Wat is een tuin?’ en ‘Hoe weten wij of we jou kunnen geloven, als jij zegt dat ons geen pijn zal worden gedaan?’ Ze kregen uitgelegd dat ze zouden worden behandeld zoals ook Jade wordt behandeld – met liefde en respect – en dat Kathryn de kleintjes zou dragen. Christine en Jade zouden de anderen bij de hand houden wanneer zij de trappen naar de Tempel opliepen.

De kinderen beschreven hoe zij op jonge leeftijd al waren weggehaald om te worden opgeleid en zij hadden ondergronds geleefd in Wisconsin, het Zuidwesten van de VS en Oklahoma. Ze waren opgeleid om de schelle frequenties uit te sturen, die de wapens zouden activeren. Hoewel er een paar mechanische wapens zijn die op brede schaal deze frequenties uitzenden, zijn de meest effectieve wapens toch deze kleine volgelingen, die telepathische aanvallen uitsturen op bepaalde personen.

Zij die deze week naar de Tempel kwamen, hebben toegegeven dat zij de frequenties hebben uitgestuurd die Kathryn en Christine zoveel pijn hebben bezorgd. Tijdens het uitvoeren van deze aanvallen, hadden zij de opdracht om naar hen te kijken. Toen werden zij nieuwsgierig en één voor één besloten ze om zichzelf aan te geven, omdat ze zagen hoeveel Liefde en plezier en gelach er werd gedeeld door de familie. Dat hadden ze nooit eerder gezien en ze wilden het begrijpen.

Een hele grote groep kinderen, die onderling in telepathisch contact stonden met elkaar, besloot om vandaag te komen – en Roger heeft een oproep laten uitgaan naar andere groepen om ook te komen. Zij hebben geleerd om hun telepathische vaardigheden te gebruiken om met elkaar in contact te komen, en zijn zich ervan bewust dat er doorheen het hele land nog veel meer kinderen zoals zij ondergronds verborgen zijn. Golven van kinderen begonnen naar de Tempel te komen. Ze vroegen om knuffels, ze wilden God en de engelen zien en ze wilden bevrijd worden uit de slavernij, die zij hun hele leven al hadden ervaren. Begrijp wel dat dit de geïncarneerde zielen zijn, die telepathisch hierheen komen – zij laten hun lichaam achter. Ze komen naar ons op de manier zoals zij geleerd hebben: telepathisch, als een uit-het-lichaam treden.

Nu zal ik u vertellen welke voorzieningen wij treffen voor deze geliefde kinderen, waarvan velen het slachtoffer zijn geweest van ontvoering. Zij zullen in staat zijn om hun lichamen achter te laten – zoals een normaal overlijden, maar zonder pijn – en we zullen hun vermoeide zieltjes in onze armen nemen, en hen helpen om volledig te healen en te herstellen. Dan kunnen zij terugkeren om te incarneren onder veel fijnere omstandigheden, nadat de hele wereld zich in een Hogere Trilling bevindt. Een paar van de ouderen willen misschien terugkeren naar hun lichaam om te ontsnappen, en wellicht om een einde te maken aan de ontvoering en het gruwelijke misbruik van baby’s en kleine kinderen. Die keuze zal aan hen zijn, zodra ze volledig hersteld zijn.

Dit is een Zegevierende dag in de Tempel van Licht, nu honderden kinderen reeds zijn aangekomen en duizenden méér worden nog verwacht in de komende dagen. Dit is een overwinning voor de kinderen en hierdoor blijven de programma’s van de Cabal achter, zonder hun vaardige volgelingen. Wij vieren het begin van het einde aan alle slavernij op planeet Aarde.

Met een lied in ons hart sturen wij u deze boodschap van vrijheid.

Ik ben uw Moeder.

Genoteerd door Kathryn E. May, 15 juni 2015
http://www.whoneedslight.org

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

One comment

 1. Dit is zo onwaarschijnlijk!!!!!!
  Zo hartverscheurend… en zo bemoedigend…
  DANK U MOEDER EN VADER voor deze korte berichten, het is de beste manier (voor mij)
  om dit op te nemen. Het is voelbaar tot in elke cel van mijn wezen.
  Dank aan onze Kathryn, Cristine, Jade en al de Lichtwezens voor hun LIEFDE!!!
  Ik zeg JA TEGEN DE LIEFDE EN TEGEN DE NIEUWE TIJD.

  Mijn diepste erkenning en liefde voor ons DREAM TEAM!

  Liefs, Lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.