De Sluier doorprikken

AJ nov 3 2015

Een energie update – door Aluna Joy

3 november 2015

Net toen we dachten dat we eindelijk het uiterste meemaakten aan eigenaardigheden en intensiteit, was de volgende stap er een naar nog meer gekheid. Het voelt alsof het ons niet was toegestaan om ons iets meer op ons gemak te voelen met ons ongemakkelijk te voelen, voordat het volgende niveau ons overvalt. Net toen we wat uitstel kregen en onze voeten weer wat vaste grond voelden, veranderen de spelregels en voelen we ons alweer stuurloos. Toch, met alles wat we ervaren is er een groter doel, en met dit doel voor ogen willen we de Sluier doorprikken.

We bevinden ons diep in de verwarrende greep van het legen van de heilige Kelk in ons. Dit is een noodzakelijk reinigingsproces om plaats te maken voor de schitterende toekomst die we voor ogen hebben. We laten het gaan en maken ons los van al de dingen die we niet met ons mee zullen nemen. Ja, er is nog steeds wat weg te gooien en op te helderen! Dit omvat voorbijgestreefde en onnodige manieren van geld verdienen (zelfs op het vlak van hele succesvolle metafysische- en healingstechnieken), ongezonde relaties, en we zien onszelf zelfs verhuizen van de huidige geografische locaties of tenminste, dat willen we.

Dit proces is niet gemakkelijk geweest. We kunnen ons depressief voelen, willen ophouden met alles, ons hopeloos voelen en voelen alsof we aan de uiterste rand staan van onze geestelijke gezondheid/gezond verstand. Meestal zijn er geen uiterlijke of persoonlijke redenen voor deze golven van verlammende gevoelens. Zelfs al willen we onze verantwoordelijkheid nemen voor deze gevoelens en emoties, lijkt het alsof hun oorsprong zelfs de beste medicijnman of psychische speurder ontglipt. We verwerken nu alles als EEN. Het is niet meer persoonlijk.

We bevinden ons diep in de Matrix van ontelbare, mogelijke uitkomsten/resultaten. Dus, welkom bij het sferische manifesteren van het volgende niveau in onze evolutie. Er zijn zovele mogelijkheden dat we ons helemaal verloren en overweldigd kunnen voelen. Sommige van deze uitkomsten in de matrix zijn deprimerend en kunnen zelfs een diepe, ongegronde kern van angst veroorzaken … of verwarring, depressie, ongerustheid en een indringend gevoel van hopeloosheid. Andere uitkomsten in deze matrix zijn wat wij (die dit lezen) gepland hebben en verwachten … zalig, evenwichtig, verzorgend, gezond. En als je groot gedroomd hebt … eenvoudig wonderbaarlijk, magisch en verbluffend ontzagwekkend! Het grote probleem is … we voelen ALLE mogelijke uitkomsten onmiddellijk en tegelijk. Geen wonder dat we zo ondersteboven en verward zijn. We betreden nu het centrum/kern waar we nu onze stem mogen uitbrengen voor welke uitkomst we willen zien. Maar ik heb ook het inzicht gekregen dat het Pad en de uitkomst die voor ons liggen een verrassing zullen zijn, ver voorbij alles wat we ons tot op vandaag voorgesteld hebben.

Het probleem de laatste weken en zelfs de laatste maanden (afhankelijk van uw persoonlijke pad en proces) is dat we de diepe, donkere hoeken van onze spirituele kasten aan het opruimen zijn geweest. We zijn zo diep gegaan dat velen het moeilijk vinden om te mediteren, om hun energie en zalige gevoel te vinden, en zelfs tijdelijk het Licht en de dromen die we gepland hadden uit het oog verliezen. We aarzelen tussen depressie (ophelderen) en tijdelijke opgewondenheid (de werking die nodig is om onszelf te verheffen uit de depressie). Dit proces maakt dat velen ons doel en zelfs ons bestaan in vraag stellen, en ons zelfvertrouwen kan een serieus dieptepunt bereiken.

Wij zijn aan het sterven. Zo simpel is het. We moeten sterven. Het zijn de oude manieren en onze oude Zelven die moeten sterven. Nogmaals, dit is geen plezierig proces. Eigenlijk is het een naar proces, en ik weet dat ik niet alleen ben in het hopeloze zoeken naar de ongrijpbare uitgang (Hoe je deze kunt vinden vindt u hieronder). Maar we weten allemaal dat de enige uitgang vóór ons ligt, en we gaan er samen door – als Eén.

Dit proces is nodig zodat we met onze oude hardware/apparatuur kunnen verdergaan in de nieuwe cyclus (ons menselijke ruimtepak). Eigenlijk hebben we deze nieuwe cyclus in 2013 betreden en zijn we ons langzaamaan aan het aanpassen, ook al leek het alsof we er niks van begrepen. Eerst voelde het aan als een lege, frustrerende leegte. Zo rond 2014 botsten we echt op een solide muur en een weerstand in onze oude energie toen het aan het verdwijnen was. Nu is 2015 bijna voorbij en we hebben ons volledig verloren en ontkoppeld gevoeld, en ons Zelf uit het oog verloren. De reden hiervan is dat we begonnen zijn met het betreden van een nieuwe energiestroom die geleid wordt door een hele verwarrende sferische manifestatie-matrix. Het probleem is dat in deze sferische manifestatie-matrix we voelen dat we zovele kanten op kunnen in het leven, dat we niet echt beseffen wat we nu willen als ontbijt of het ons later zelfs herinneren.

Luister … u heeft de boot niet gemist. U zult de open deur vinden. U verknoeit uw leven niet ook al voelt het alsof u dat doet. U heeft niets verkeerd gedaan. Dit is geen karma. Er is niks meer wat u moet doen.

Het Universum sluit de winkel in de oude wereld. Eén uitgangsdeur blijft er over, maar het is als een naald zoeken in een hooiberg. U zult weten dat u de deur gevonden heeft door de manier waarop u zich voelt. Het voelt aan als Thuis. Uw lichaam zal zich ontspannen, en het gevoel van ‘veilig zijn’ zal weer terugkeren. Het is als een staat van genade waarbij u zich zult voelen zoals u werkelijk bent. U heeft dit gevoel al eerder gehad toen u uw Licht voelde en u zich herinnerde wie u echt bent. Een week geleden had ik zo een glimp. Ik kon het niet echt lang vasthouden, maar het was er. En dit vernieuwt mijn hoop en maakt dat ik vooruit kan. Het is tijd dat we de Sluier doorprikken! Ik zal het nog eens herhalen … Het is tijd dat we de Sluier doorprikken!

Sommigen van u die dit lezen hebben misschien al een Goddelijke glimp opgevangen, het lijkt op een beeld of een visie van waar we zullen terechtkomen. Deze glimpen komen van onverwachte plaatsen. Dat moet ook zo. We scheppen niet meer vanuit dezelfde plaats. U zult hen aan de uiterste rand van uw bewustzijn ontvangen. U kunt deze glimpen voelen terwijl u mediteert of net wanneer u in slaap valt of bij het wakker worden. Ze zullen eerst in kleine golven van een nieuwe soort genade komen die uw aandacht zal trekken. Deze glimpen zullen steeds vaker komen en zullen langer blijven duren. Blijf ernaar vragen en houd uw ogen open. Kijk ernaar uit. Wacht. En terwijl u wacht, sta gewoon toe wat er elk moment gebeurt. Ik weet het … momenteel is het verwarrend en meer dan een uitdaging. Maar we weten dat we hier door zullen geraken, omdat de voortdurende verandering de enige constante is in het Universum.

Nogmaals … u heeft de boot niet gemist. U zult de open deur vinden. U bent uw leven niet aan het verspillen, ook al voelt u dat u dat doet. U heeft niks verkeerd gedaan. Dit is geen karma. Er is niks meer wat u nog moet doen. Haal gewoon adem, en zeg tegen uzelf IK BEN GOD.


Engelstalig bericht: http://www.alunajoy.com/2015-nov-3.html

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.