COR: Welkom Zonnewende!

Welkom Zonnewende!
het Collectief via Caroline Oceana Ryan

Bericht aan de Lichtwerkers – 16 december 2016
De meest recente richtlijnen van de Galactischen, Aarde Elementalen, Geascendeerde Meesters, Elfen Ouderen en Engelen Wezens, die bekend staan als het Collectief:
Gegroet, Lichtbrengers!

Wij zijn blij om vandaag weer met u te kunnen spreken.

Wij zien veel dingen gebeuren in uw wereld die er niet op wijzen dat er zich deuren sluiten, maar zich juist openen – deuren die al heel lang dicht en verborgen waren.

Misschien merkt u dat alwéér de Waarheid van iets niet aan bod is gekomen, of het nu één of andere ramp of historische gebeurtenis betreft, of iets wat u zélf ervaart.

Toch kunnen wij u verzekeren dat de Geest van Waarheid is aangekomen op de Planeet en dat de huidige astrologische uitlijningen, Galactische aanwezigheid en toenemend bewustzijn van Gaia en haar bevolking, allemaal leiden tot nooit geziene verandering en hernieuwing, overal op de wereld.

Er wordt veel gesproken over tijdlijnen, en over de verandering die wordt opgewekt door uiterlijke actie.

Maar u hoort veel minder spreken over iets waar u de volledige controle over heeft – niet onder de controle van uw onderbewustzijn of uw DNA, de geschiedenis van de Aarde, de geschiedenis van uw Aarde-familie of uw zielenfamilie of van gelijk welke overheid op deze Aarde of daarbuiten.

Kijk eens even naar wat u wél onder controle heeft – wat reageert er op de invloed van uw aanwezigheid, uw verwachtingen en overtuigingen omtrent wat er mogelijk is en wat er zich nu ontvouwt – en naar waarover u het vermogen heeft om mede te scheppen.

Wat u nu schept is niets minder dan de vernieuwing van uw hele wereld.

Er wordt ook veel gepraat over bepaalde oplichtingspraktijken, zoals we besproken hebben in een recente channeling, en er wordt overwogen of één channel het juist heeft en een ander channel misleid is … of omgekeerd.

Maar wij willen u geruststellen, hoewel het ironisch kan lijken dat uitgerekend wijzelf dit zeggen, dat u geen channelings nodig heeft – zelfs niet de onze – om u te vertellen welke richting het uitgaat met de Aarde.

Wij zijn slechts hier om te bemoedigen, om u te herinneren aan die immense kracht en het mede-scheppend vermogen waarmee u werd geboren.

U schept op ieder ogenblik datgene waarop u heeft gewacht.

De snelheid van de manifestatie daarvan is afhankelijk van uw bereidheid om dit te beseffen, en om uw gedachten en gevoelens van vreugde te richten op de Waarheid en de werkelijkheid van uw visioen, alsof het reeds bestaat en nu naar voren treedt.

U heeft lange tijd geleerd om buitengewoon passief te zijn, u heeft geleerd om te wachten totdat uw favoriete nieuwsprogramma op tv of een bron op internet u een bevestiging geeft, alvorens u iets wel of juist niet gelooft.

Zoals wij al eerder hebben gezegd brengen wij deze berichten niet zodat u ons zou zien als uw autoriteit, deskundige of Wijze Oudere.

U bent dat – ieder van u is dat – voor uzelf … en daarin bent u veel krachtiger dan wij kunnen beschrijven.

Wij willen niet ‘denken in uw plaats’, wij willen ook niet hierheen komen en dingen uitleggen met woorden – hetgeen een manier van communicatie is van de linker hersenhelft – terwijl de intuïtieve kennis van uw eigen hart-geest dat zelf véél krachtiger en vollediger kan uitleggen, op zijn eigen manier.

En toch is daar het verlangen om te weten, te begrijpen, om u verbonden te voelen met anderen door deel uit te maken van een gemeenschap die informatie deelt … en dat begrijpen wij.

Daarom vragen wij in dit bericht – dat vervuld is van Energie – dat u deze komende maand niet enkel besteedt aan het opnemen van informatie volgens de linker hersenhelft-methode, door het uitsorteren van bepaalde ideeën, maar om u ook de Planeet vóór te stellen waarop u het liefst zou willen leven … en dat beeld ook te vieren.

Om u een Aarde voor te stellen die vrij is van vervuiling of ontginning in welke vorm dan ook, een plek die vrij is van oorlogen, honger en elke vorm van geweld.

Een plaats waar vrij en open gesproken kan worden, van vreugdevolle creatieve uitingsvormen, van fysiek welzijn en blijvende jeugd en optimisme.

Een plek van overvloed die veel verder reikt dan ‘financiële’ kwesties, en die de zuivere rijkdom van het Leven omvat.

Een plek van Vrede, die het gehele wezen vervult met de vreugde van te leven en het besef van de Levenskracht die door alles heen stroomt.

Een plek die de mogelijkheid biedt voor het besef dat u zélf Liefde bent en dat al het Leven, volledig onderling verbonden, voortdurend zijn berichten uitwisselt via elk denkbaar wezen, om de Eénheid en het Eén zijn van die levensvormen te vieren.

U draagt deze visie in u, anders zou u nu niet op de Aarde zijn in deze uiterst belangrijke tijd.

Dus … waar is uw visie, geliefden?

Spreek haar hardop uit! Zing haar of speel haar op een instrument! Dans, teken of schilder haar!

Verklaar dat ze Nu werkelijkheid is, of het nu gaat om wereldvrede, de doorvoering van de NESARA-Wet, Overvloed voor iedereen, volledige Disclosure van de Galactische aanwezigheid … of al het voornoemde.

U kent uw visie.

U kent haar, omdat u zo vaak tegen vrienden of familie heeft gezegd ‘Wanneer zal ze er zijn, deze prachtige visie die ik al zo lang voor ogen heb? Zal ik het nog meemaken?’

U kent haar heel goed. En u weet diep vanbinnen, dat u eigenlijk voor niets wacht. Dat elk van uw daden en innerlijke vastberadenheid u helpen om aan te tonen dat u niet ‘hoopt’ dat u op de juiste tijdlijn zit, of dat de huidige wat sneller zou gaan om u te brengen waar u van droomt.

U wéét dat u volledig in staat bent om tot het soort overtuiging te komen – een echt bevel, niet een passief verzoek – dat eender welke tijdlijn waarop u zich bevindt kan veranderen, zodat die volledig opgaat in die horizon die u en zovele anderen in stilte hebben gebouwd, en waar ze al zo lang hun energie aan hebben gegeven.

Daarom zeggen wij, in deze prachtige tijd van hernieuwing tijdens de Zonnewende: laat de behoefte los aan ‘autoriteiten’ die u moeten vertellen wat en hoe en wanneer.

Ga zelf op zoek naar informatie, als u dat leuk vindt.

Maar besteed minstens evenveel aandacht aan het vasthouden en volledig ervaren van het visioen van die wereld, waar u al zo lang van droomt.

En vier dan feest, in deze mooie tijd van het draaien van Planeten en Sterren en van enorme verschuivingen, gezien en ongezien.

Vier feest, omdat u uzelf naar deze bekrachtigende plek heeft gebracht om een Nieuwe Wereld te scheppen – u, niemand anders.

Wie u ook van hogerop hulp biedt, zou dat nooit kunnen zonder uw uitdrukkelijke instemming en uw verzoek om hun hulp en uw toenemende verhoging in bewustzijn, die u steeds dichter bij hun niveau van bewustzijn brengt.

Wij sturen u Licht voor deze mooie feestdagen, niet enkel voor het healen en hernieuwen wat u allemaal heeft ervaren, maar voor het vieren van de nieuwe en nooit eerder geziene uiting van het Licht dat u wordt.

Het Licht en de Innerlijke Visie, die u nu gebruikt om mede uw Nieuwe Aarde te scheppen.

Welkom, Zonnewende … en welkom Nieuw Jaar!

Doe met ons mee, wanneer wij alles vieren wat u schept. Zoals altijd, bent u degene waarop u wacht.

Namaste, geliefden! U bent nooit alleen.

© 2016 CAROLINE OCEANA RYAN

origineel bericht: klik HIER

Als u dit plaatst, behoud dan aub de integriteit van deze informatie door haar precies zo door te geven als u haar hier vindt en door de link naar het originele bericht erbij te zetten. Dank u.

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.