COR: U ondergaat een Energie-Tsunami

U ondergaat een Energie-Tsunami
door Het Collectief, via Caroline Oceana Ryan

11 augustus 2016

De meest recente richtlijnen van onze vrienden, de Galactischen en Engelenwezens die bekend staan als het Collectief:

Gegroet, geliefden!

Niet alleen observeren wij, maar wij ervaren ook net als u de enorme, kolkende energieën waarvan u de gevolgen voelt en ziet in vele omstandigheden in uw wereld, maar ook in uw eigen leven.

Weet dat de dingen niet altijd zo overweldigend, zo belastend, zo vermoeiend en zo verwarrend zullen blijven als ze nu aanvoelen.

Wat u ziet is het vestigen van een Hogere Frequentie als de basisfrequentie voor uw Aarde – een Nieuwe Aarde, met alle vormen van vrijheid, gelijkheid, overvloed en creativiteit die u zich voorstelt bij het ervaren van een 5D-Planeet.

Vanuit die nieuwe basisfrequentie zullen steeds hoger wordende frequenties van bewustzijn, wijsheid en inzicht blijven uitstromen, daarmee nieuwe 5D-dimensionale vormen en ervaringen brengend aan uw Planeet – ervaringen die eens behoorden tot de science fiction.

Daar willen wij aan toevoegen dat u zich misschien ongeduldig voelt bij al de verschuivingen en beroering die u nu ervaart – in de Aarde zelf en in uw eigen lichaam, hart en geest – maar desondanks draagt u nu een frequentie van Hoger Licht, die u zelfs maar één jaar geleden nog niet had aangekund.

Dit betekent niets minder dan het feit dat u de Lichtwezens wordt, die u al bent in de Hogere Rijken.

Maar u gaat over naar die nieuwe vorm vanuit de laagste vorm die u ooit heeft bewoond: de moleculaire koolstofstructuur en het zeer beperkte bewustzijn van de 3D-mens.

Heeft u de toename gemerkt in de waarnemingen van Schepen overal ter wereld en de toename gevoeld van de aanwezigheid van uw Galactische familie dicht bij u?

Niets daarvan is verbeelding en niets daarvan kan worden afgedaan als enkel maar ‘bewerkte foto’s’ of ‘Computeranimatie’ of ‘Photoshop’ – of gelijk welke andere van de vele kwalificaties die de linker hersenhelft bedenkt voor dingen die het ego-brein uit angst niet aan zichzelf durft toe te geven.

En dat ego-brein – dat deel uitmaakt van uw Aardse zelf, dat gedurende eonen beheerst werd door de matrix die ooit vrijelijk in werking was op deze Planeet – is inderdaad ongelukkig met deze ontwikkelingen.

COR 2016 08 11 - foto 1 groot

De uitwerking van deze krachtige Golf van Hoger Licht wordt gevoeld door zowel het persoonlijke ego-brein als door het grotere model daarvan – het planetaire ego-aspect dat werd geschapen door hen die eens heersten zonder uw medewerking of toestemming.

U ziet nu hun ware vorm en intenties geopenbaard worden aan de wereld, op wijzen die zelfs de meest oppervlakkige toeschouwer niet langer kan ontkennen.

Nu dan, bent u klaar voor die Grote Verandering waar u al zo lang om vraagt?

Ruimt u uw kasten uit, zowel binnenin als om u heen, laat u alles los wat niet langer tot het Licht behoort, niet langer uw Hoogste Goed of dat van de Planeet dient en niet van een trilling is die overeenstemt met dit nieuwe leven dat u vorm gaat geven?

U bent degene die vorm geeft aan deze Nieuwe Aarde en het nieuwe leven waarom u heeft geroepen.

De Planeet is niet langer meer afhankelijk van Haar eigen Licht, Zij is nu afhankelijk van het uwe.

Want via uw toenemende verbinding en open communicatie met uw team van Spirit Gidsen, Engelbewaarders en Hoger Zelf, wordt u precies getoond wat uit uw leven moet verdwijnen en wat er nu juist in moet komen.

Ja, dit behelst uw mooiste en meest vervullende levensdoel.

Dit behelst hoe en wanneer en waarom u eet, slaapt of sport.

Dit behelst uw band met anderen, van hen die u het dierbaarst zijn, tot hen die u nauwelijks kent.

Want wanneer een planeet en Haar wezens evolueren, zoals u allemaal doet, dan Verandert Alles.

COR 2016 08 11 - foto 2

U zou niet op het idee komen om grote, zware koffers met verouderde lesboeken en teksten mee te nemen naar een nieuwe leerervaring.

U zou daarheen gaan met open handen en hart, ernaar verlangend om alle nieuwe lessen te aanvaarden die op u wachten, blij om vrij te zijn van het dogma en de beperkingen uit vroeger tijden – en die uit uw eigen voorbije leven.

‘Toon mij wat ik moet leren!’ zou u zeggen, en inderdaad: dat is wat u nu zegt.

Vraag elke ochtend bij het ontwaken aan uw ondersteunend team dat ze u de 5D manier van leven zouden tonen – hoe u naar anderen en naar uzelf moet kijken, uw dagelijkse bezigheden, uw omgeving en uw wereld.

Met uw nieuwe, Hoger Perspectief zult u ook tot nieuwe inzichten komen, die u ertoe zullen brengen dat u mensen en omstandigheden heel anders gaat benaderen dan in het verleden.

U heeft misschien al gemerkt dat u steeds minder behoefte heeft aan het in de hand hebben van resultaten, of dat u steeds minder geeft om onverwachte gebeurtenissen en uitdagingen in uw leven.

Misschien merkt u dat u een steeds grotere behoefte heeft aan niet meer oordelen, aan vergeven alsof er niets is voorgevallen, aan het loslaten van de drang om te verlangen dat mensen zich anders gedragen dan ze nu doen.

Dit alles is het gevolg van de aanhoudende toestroom van Goddelijke Liefde die nu doorheen uw gehele systeem gaat – alle vier de energetische lichamen – en de wonderen zullen verder aanhouden, ze zullen ieder aspect van uw leven en uw welzijn beïnvloeden.

Ja, u ondergaat een Energie-Tsunami, maar het is er één van Hogere Liefde, zoals velen hebben gemerkt.

COR 2016 08 11 - foto 3

Wanneer u dus de grote Leeuw hoort brullen (en de geliefde Cecil maakt daar deel van uit), weet dan dat u uw plek inneemt in het Intergalactische Plan en dat uw hart-brein deze nieuwe energieën aanvaardt, zoals een dorstige het koele water aanvaardt.

Weet ook dat u tijdens dit proces niet alleen staat – op geen enkel onderdeel ervan.

Wij zijn hier en wij merken uw verbazingwekkende vooruitgang op. Wij sturen u energieën die u voortdurend aanmoedigen om elk proces, elke gedachte, elk emotioneel patroon, elke verwachting of uiterlijke vorm los te laten die behoort tot de oude 3D-Aarde.

Want deze basisfrequentie die nu op Aarde en in het massabewustzijn wordt gevestigd, opent de deur steeds verder voor gebeurtenissen en ontwikkelingen in uw wereld, waarvan u eerder niet had kunnen dromen.

Blijf dus sterk, geliefden, en verwelkom deze Golf en alles wat ze met zich brengt.

COR 2016 08 11 - foto 4

Sta uzelf toe om de aanwezigheid te voelen van uw Galactische- en Zielefamilies die altijd dichtbij zijn en verlangen naar een meer bewuste communicatie met u.

Open de deur en nodig hen binnen. Zij wachten.

Namaste, geliefden! U bent nooit alleen.

© 2016 CAROLINE OCEANA RYAN

Origineel bericht: klik HIER

Als u dit plaatst, behoud dan aub de integriteit van deze informatie door haar precies zo door te geven als u haar hier vindt en door de link naar het originele bericht erbij te zetten. Dank u.

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.