COR: Laat de Violette Vlam razen over de Planeet

Laat de Violette Vlam razen over de Planeet en dit verkiezingsproces
Het Collectief, via Caroline Oceana Ryan

Bericht aan Lichtwerkers – 9 juni 2016

De meest recente richtlijnen van onze vrienden, de Galactische Wezens en Engelen, die bekend staan als het Collectief:

Gegroet, Lichtfamilie! We zijn blij dat we vandaag weer met u kunnen spreken.

Wij zijn ons ervan bewust dat er veel mensen in de wereld teleurgesteld zijn over het schijnbare resultaat van de voorverkiezingen voor de presidentskandidaat in de VS.

Met name is er grote teleurstelling dat de meer populaire kandidaat, Senator Bernie Sanders, niet tot Democratische kandidaat is aangewezen, hoewel hij vele miljoenen stemmen méér heeft gekregen dan zijn tegenstander.

Begrijp dat de verkiezingen opgezet spel zijn – ze zijn gekocht, overgenomen en gestolen, en met de keuze van de kiezer wordt geen rekening gehouden. Dat is in de geschiedenis van de VS altijd al zo geweest, evenals in de meeste andere landen.

Wij begrijpen dat velen van u nu het gevoel hebben ‘het gebeurt wéér, ondanks onze telefoonacties en ledenwerving. Ondanks ons smeken en bidden tot de Hogere Machten van het Universum. Wij zijn weer overgeleverd aan de genade van de corruptie – van hen die hun macht misbruiken en afnemen.’

Daarop willen wij zeggen: ‘Helemaal niet!’

Begrijp alstublieft dat uw bijzonder heldere, zeer krachtige persoonlijke- en groepsintentie om een eerlijke verkiezing te krijgen, om iemand tot president te kiezen die zich niet alleen bewust is van zijn Goddelijke doelstelling, maar die daar ook volledig naar leeft, nog steeds van kracht is.

Er bestaan in uw wereld geen doelgerichte, zielengroei bevorderende intenties, die niet van invloed zijn op wat er gebeurt – dat kan gewoon niet.

Zij hangen nog steeds in de ethers rondom uw Planeet en zijn nog steeds van invloed op alles wat er gebeurt, op manieren en wijzen die u zich nog niet kunt voorstellen.

COR 2016 06 09 - 2foto 1

Zo voelt ook uw huidige politieke ‘systeem’ de invloed van deze krachtige verwachtingen van Eerlijkheid, Gelijkheid, Gerechtigheid, Vrijheid en Overvloed voor iedereen, net zoals het de invloed voelt van de krachtige Energieën waarvan er steeds méér naar de Aarde komen, en die nieuwe Golven vormen van een steeds hoger wordende Trilling doorheen Haar wezen.

Deze krachtige Energiegolven met een hogere bedoeling zijn niet mis te verstaan wanneer zij doorheen de atmosfeer kolken, daar zij het niveau van het menselijk bewustzijn verhogen en alle mogelijke hulp van Hogerhand oproepen – Engelen, Geascendeerde Meesters en alle andere Goddelijke hulpbronnen.

Zozeer zelfs, dat in plaats van uw doel te missen … u het juist bereikt.

Want net nu de ‘koplopers’ zoals ze genoemd worden, zo duidelijk midden in de openbaarheid staan en er op hen gelet wordt, vallen aan hoog tempo de sluiers weg op elk niveau van het leven en het bewustzijn op uw Planeet – en dus ook tussen hen en de Waarheid over hun leven.

Het zorgvuldig opgezette beeld van ‘Ik ben degene waarop u kunt vertrouwen om dit werk te doen’ valt zo snel uiteen, dat u zou overlopen van vreugde als u alle details kon zien van hoe volledig al hun daden geopenbaard zullen worden, zodat de hele wereld ze kan zien.

Het zou veel verstandiger zijn geweest als ze niet zouden doen alsof er op de Planeet ‘niks aan de hand is’.

Het zou voor hen veel veiliger zijn geweest als ze waren ondergedoken of een ontsnappingsplan hadden klaarliggen, zoals zovele van hun volgelingen dat nu al hebben.

Want nu ze zo in de openbaarheid staan en iedereen hen kan zien zullen ze zich nergens kunnen verschuilen, wanneer de waarheid omtrent de echte herkomst van hun rijkdom, hun echte identiteit, hun echte ‘broodheren’ en hun echte intenties allemaal worden blootgelegd, zodat de hele wereld ze kan zien.

COR 2016 06 09 - foto 2

Zodoende ziet u de heer uit Vermont vanuit zijn hart zijn toewijding doorzetten, om de mensen te dienen – niet alleen van de VS, maar van de hele Planeet.

De huidige president heeft dat ook plechtig beloofd en heeft dat ook trouw gedaan, ondanks zijn rol als dubbelagent, waarin hij soms schijnbaar de voorkeuren van extreem rechts heeft gevolgd, om zo een nog volmaaktere valstrik te kunnen opzetten voor hen die op ieder niveau schuldig zijn aan inbreuk op de mensenrechten.

Weet dus dat, net als met de dramatische (en tragi-komische) verhalen in uw boeken en films, alles het meest donker lijkt vlak voordat het Licht doorbreekt aan de horizon.

Wij vragen u om niet te twijfelen aan de komende Dageraad, enkel omdat het nog nacht lijkt te zijn.

Weet dat u alle mogelijke hulp krijgt toegezonden, en dat de Energieën en Hogere Intenties van de Hemelse Rijken u bereiken met steeds groter wordend vermogen.

Want naarmate het menselijk bewustzijn zich opent voor elk Hoger Niveau van inzicht, en het de schoonheid en vrijheid van Goddelijke Liefde en Goddelijk Verlangen in steeds grotere hoeveelheden in zich opneemt, opent u zich steeds méér voor steeds Hogere Niveaus en hoeveelheden van Hoger Licht, waardoor uw transformatie van een 3D naar een 5D-Planeet zich kan doorzetten, met elke minuut die verstrijkt.

Daarom zeggen wij: ‘gun deze stuntelende dwazen hun rol op het podium en wees blij voor hen.’

COR 2016 06 09 - foto 3

Zij hebben uit onwetendheid en liefde voor het duister, vanuit hun hoge hart – niet enkel voor henzelf maar voor uw hele Planeet – bepaalde activeringen en intenties voor groei opgeroepen, die anders niet hadden kunnen plaatsvinden.

U kent het (nogal seksistische) gezegde ‘Hier worden de mannen gescheiden van de jongens’.

Inderdaad – dit is waar u als mensheid het Licht scheidt van de schaduwen … en alles wat zich daarin verborgen had.

Natuurlijk zijn deze misdaden en intenties nu duidelijker zichtbaar voor u, en daarom lijken ze meer bedreigend of vervelend.

Toch komen zij nu zo duidelijk naar voren, zodat uw Lichtzwaarden van Waarheid en uw Hoger Bewustzijn gemakkelijker deze lagere trillingen kunnen opmerken en hen de toegang blokkeren tot het leven op uw Planeet.

Dank aan hen die in deze tijden naar voren zijn getreden om hun rol te spelen in deze glorieuze onthulling van de nieuwe 5D-mens.

Ook zij hebben hun rol in het grote Universele Plan.

COR 2016 06 09 - foto 4

Wanneer dan het juiste moment is aangebroken zullen zij van het toneel verdwijnen, en zal er met hen worden afgerekend door diegenen wiens taak het is om recht te spreken over hen die de Universele Wet hebben overtreden, en overtredingen hebben begaan tegen alle menselijk leven.

Tot het zover is gaat u door met uw voornemens uit te spreken, of het nu gaat om ‘NESARA nu!’ of ‘Disclosure Nu!’ of ‘Vrede, Vrijheid, Gelijkheid voor allen!’

… of u nu petities tekent of bij een openbare bijeenkomst gaat lopen met borden met leuzen voor Vrede en Gerechtheid, of dat u gewoon de Violette Vlam laat razen over de Planeet en dit hele verkiezingsproces.

U kunt ook zeggen, om een uitspraak aan te halen waar St Germain nogal gek op is: ‘Vrijheid, Gelijkheid, Broederschap!’

Want dit is uw Nieuwe Wereld.

Weet dat u niet weer zomaar ‘een verkiezing’ meemaakt. Zelfs uw omgekochte en bedreigde nieuwslezers hebben gezegd dat dit niet zo is.

Weet dat u getuige bent van – u schept, zoals krachtige Goddelijke Scheppers dat doen – het nooit eerder vertoonde wonder van een hele Nieuwe Dimensie, een hele nieuwe manier van leven op uw Planeet.

En daarvoor, zoals altijd, buigen wij diep en met de grootste erkenning voor uw kracht, uw moed, uw mede-Scheppende vermogen en wij zeggen, zoals altijd:

Namaste, vrienden en mede-Lichtstrijders! Wij zien uw Goddelijkheid en daar buigen wij voor.

Wat er ook om u heen gebeurt, u bent nooit alleen.

© 2016 CAROLINE OCEANA RYAN

Origineel bericht: klik HIER

Als u dit plaatst, behoud dan aub de integriteit van deze informatie door haar precies zo door te geven als u haar hier vindt en door de link naar het originele bericht erbij te zetten. Dank u.

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.