COR: Een kort bericht

Een kort bericht
Het Collectief, via Caroline Oceana Ryan

19 oktober 2016

Hallo prachtige Lichtwezens. U zult over een paar dagen het volgende ‘Bericht aan de Lichtwerkers’ ontvangen.

Tot die tijd geeft het Collectief u dit korte Bericht:

‘Gegroet, geliefden! Wij zijn blij om vandaag even met u te kunnen spreken.

Wij zien dat veel mensen ongerust zijn door de huidige gebeurtenissen, terwijl ze ook nog eens intense en krachtige veranderingen ondergaan in hun moleculaire structuur, waaronder hun mentale- en emotionele inzichten en intussen het oude karma oplossen uit dit en vele andere Aardse levens.

Wij willen u verzekeren dat u niet alleen staat in dit zeer belastende, vaak uitputtende proces!

Wanneer u het gevoel heeft dat het allemaal teveel is, willen wij u met nadruk aanmoedigen om te overleggen met uw Spirit Team van Gidsen, Engelen en uw Hoger Zelf. Draag aan hen alles over wat u niet langer dragen kunt.

Vertel hun dat u even pauze nodig heeft van het werk dat u ’s nachts in de Etherische Rijken verricht, want u bent daar nu behoorlijk hard aan het werk.

cor-2016-10-19-foto-1

Vertel hen dat u heldere aanwijzingen nodig heeft over wat u kunt eten en drinken, hoeveel slaap u nodig heeft en hoe u voor uzelf kunt zorgen met liefdevolle aandacht, in deze tijd van nooit geziene veranderingen – zowel voor de Aarde als voor de mensen.

Alstublieft, doe een beroep op ons of op gelijk wie in de Hogere Rijken, wanneer u behoefte heeft aan wijsheid of helderheid, of gewoon aan kalmte en gemoedsrust.

Want het is onze taak om u in alle opzichten te helpen, ook door u persoonlijk te steunen tijdens deze tijden van grote verandering.

cor-2016-10-19-foto-2

Daarom sturen wij met dit bericht een Energie mee als geschenk. Wij sturen heel veel Goddelijk Licht en Liefde, en telkens weer de geruststelling dat u zich voortdurend afstemt op deze Hogere Energieën en ze in u opneemt, zodat ze een vanzelfsprekend deel worden van uw ‘menselijk werktuig’ en uw steeds groter wordende 5D-leefwereld.

Wij zijn hier voor u, altijd.

Namaste!

© 2016 CAROLINE OCEANA RYAN

Origineel bericht: klik HIER

Als u dit plaatst, behoud dan aub de integriteit van deze informatie door haar precies zo door te geven als u haar hier vindt en door de link naar het originele bericht erbij te zetten. Dank u.

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.