COR: Bekrachtigd Gebed voor Overvloed

Het Bekrachtigd Gebed voor Overvloed
Het Collectief, via Caroline Oceana Ryan

man in yellow flower field under beautiful sky

11 juni 2016

Dit is een verkorte versie van een gebed/Verklaring/Bevestiging, gegeven in een channeling tijdens een radio-uitzending. De gesproken versie ervan (volledig, maar Engelstalig) kunt u vinden: klik HIER. (Zoals altijd zijn er Energieën en Lichtcodes verbonden aan het geluidsfragment, dus het beluisteren ervan is zeker aan te raden! – V)

Goddelijke Schepper God/Godin, Engelen en Aartsengelen, mijn Goddelijk Zelf, de Gidsen van Licht en Manifestatie, de Geascendeerde Meesters en de Vermogens van Goddelijke Liefde, Vrijheid en Overvloed:

IK BEN, ik verklaar en ik bevestig nu de uiterlijke manifestatie van mijn Goddelijke Erfenis van Vrede, Vreugde, Vrijheid, Vervulling en Vreugdevolle Overvloed.

IK BEN en ik aanvaard nu de Goddelijke Waarheid en dagelijkse realiteit van mijn volledige Overvloed en Ware Rijkdom, op alle niveaus van het leven.

IK BEN en ik spreek dagelijks mijn dank uit voor een Overvloedige voorraad aan geld en andere vreugdevolle vormen van Overvloed, waaronder een betrouwbaar, permanent en vast inkomen ter hoogte van het bedrag dat ik nu noem ………………… per maand (noem het verlangde bedrag), op manieren die mijn levensdoel steunen en bekrachtigen.
Dit of iets wat nog beter is!

IK BEN en ik spreek dagelijks mijn dank uit voor ALLE schuld die nu wordt opgelost, op Goddelijk volmaakte wijze!
Er IS geen schuld. IK BEN Vrij!

IK BEN en ik eis nu de schoonheid en de macht op van mijn volledig besef van hoe waarlijk rijk, gezegend, gezond en krachtig IK BEN.

IK BEN en ik stel mij open voor het healen van alle aspecten van mijn bewustzijn, op alle niveaus.

IK BEN en hierbij los ik voor altijd alle blokkades en obstakels op tussen mij en mijn Goddelijke Erfenis van Volledige Overvloed.

Mijn Ware Rijkdom eis ik op, en de Volledige Overvloed in alle aspecten van mijn Leven trek ik aan!

IK BEN de Goddelijke Manifesteerder van mijn Nieuwe Leven. Ik zeg Dank!

Het is gedaan. Het is gedaan. Het is gedaan!
Zo zij het.

© 2016 CAROLINE OCEANA RYAN

Origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.