BTR: Veranderingen vinden plaats

BTR: Moeder Bron, Sananda en AE Michael – Fenomenale veranderingen vinden plaats
20 mei 2015

trap naar hemel

Begintune: Heal the world – Michael Jackson and friends

Presentator: Dr. Kathryn May. Zij is met haar team bij haar thuis in New York.
Medepresentator: Meg Davis vanuit Georgia.
Facebook: Wisdom Within – Meg Davis

Meg: Onze gasten vandaag zijn Moeder Bron, Sananda en AE Michael. Zij brengen ons nieuws over de fenomenale veranderingen die plaatsvinden in de Tempel van Licht en in de hele wereld en nieuws over waar wij de komende dagen naar kunnen uitkijken. Heel spannend!

Goede avond Kathryn! Hoe maak je het?

Kathryn: Hallo! Prima! Het is heel spannend. We hebben vanavond veel om over te praten. Ik zet hier nog de laatste dingen klaar en dan kunnen we van start. Waar te beginnen? Vlak voordat we begonnen vroeg ik wie er eerst wou spreken en toen kwamen ze allemaal tegelijk! (lacht) Sananda zei dat hij ceremoniemeester zou zijn (lacht), hij zal aankondigen wie er gaat spreken.

Kathryn geeft de algemene informatie die ook bovenaan dit bericht te vinden is.

Meg vertelt dat de naam ‘Eten voor Ascentie’ bedacht is door Christine en daar bedankt ze haar voor. Verder vertelt ze dat er op haar Facebook momenteel een ’30 dagen smoothie-kuur’ bezig is. Een aantal bezoekers van haar pagina nemen elke ochtend een groene smoothie (vers fruit- en groentensap-drankje – V), naast hun gebruikelijke ‘Eating for Ascension’-maaltijden. Ze nemen dus elke morgen een flinke dosis energie binnen en danken Moeder Aarde voor haar schoonheid en overvloed. Er worden recepten en foto’s uitgewisseld en het is een heel levendig gebeuren. Ze raadt iedereen aan om eens een kijkje te gaan nemen.

Kathryn: (er is even een stilte) Sorry, ik was even afgeleid omdat mijn kachel vreemd deed. Maar ik denk dat het nu goed is. Christine voelt zich beter en ze is hier! Ze wil wat zeggen …

Christine: Hallo Meg!

Meg: Hallo Christine!

Christine: Sananda is hier en hij wil dat wij alvast beginnen met een verrassing. Hij wil een aankondiging doen, maar hij vroeg of we ons andere teamlid aan de andere kant van de lijn nog erbij hadden.

Meg: O wat fijn! Ja hoor, ik ben er klaar voor!

Christine: We gaan ons met de familie bijeenzetten en ik denk dat nog niet iedereen dit weet, dus vooruit maar Meg, laat de hele wereld maar weten wat er op dit ogenblik gaande is.

Meg: Oké dan. Wij zijn jouw geheime aanbidders hier … vandaag is Kathryn jarig en wij vieren dat met onze hele familie. De hele dag hebben we haar al ‘ik hou van jou’ toegezongen en nu is het tijd om het wereldwijd te brengen – Multiversumwijd zelfs! We hebben u allemaal erbij en we hebben Eleanora aan de lijn, Christine is verantwoordelijk voor het Engelenkoor, we hebben contact met al de Meesters in het hele Multiversum en ze staan allemaal klaar om een mooie ‘Happy Birthday’ te zingen voor onze geliefde, geliefde Kathryn. Dus Kathryn, laat het gewoon maar over je heen komen want wij willen jou nu in het zonnetje zetten!

Christine: Sananda wil nog iets zeggen voordat we gaan zingen. Hij is tenslotte de ceremoniemeester, dus hij gaat dit allemaal leiden. Sananda is hier en hij zegt: ‘Mijn liefste geliefde, wij zijn hier inderdaad allemaal samengekomen vanuit de verste uithoeken om dit met jou te vieren. Doorheen de sterrenstelsels en letterlijk in het hele Multiversum is iedereen gericht op jou. Wat jij gedaan hebt – alleen al in deze voorbije week – om de Vrede en de healing te bestendigen … niet alleen van dit project, maar voor alles en iedereen die herstellende is van het experiment dat wij ‘duisternis’ noemen, zal op een dag door iedereen geweten zijn. Voor nu weten jouw liefhebbende familie het en de voltallige, wijdverspreide Hemelse Schare. Wij allemaal gaan jou ‘Happy Birthday’ toezingen, tezamen met jouw Aardefamilie, die natuurlijk ook onze familie is.

Na afloop zullen wij 10 seconden stilte aanhouden en onze lieve Meg zal dat voor ons in de gaten houden. Deze 10 seconden zijn toegewijd aan jou, lieve Kathryn. Doorheen het Multiversum, met Moeder, Vader, wij allemaal die hier stralen … wij gaan het Licht van de Waarheid doorstralen, want dat is wat jij vertegenwoordigt in elk van onze harten. Wij zullen met al onze kracht gedurende 10 seconden lang Waarheid doorstralen om jou te vieren. We zullen dus zingen, Meg zal aftellen tot het begin van de 10 seconden en dan zullen wij vanuit het hele Multiversum onze Kathryn eren. Ik hou van jou, mijn liefste. Doe maar, Meg …

Meg: Dank u, Sananda! Zullen we dan maar!

Iedereen zingt (er is enig verschil in timing vanwege de vertraging op de telefoonlijnen. Mocht u de uitzending beluisteren, zing dan beslist nog met hen mee. In het Multiversum bestaat geen tijd, dus u bent nooit ‘te laat’ 😉 – V)

Meg: We gaan beginnen aan de 10 seconden waarin we Waarheid sturen naar onze geliefde Kathryn. We beginnen nu … Geweldig! Vanuit de hele wereld eren wij Kathryn, vanuit alle sterrenstelsels en het hele Universum. Wij dragen haar in ons hart, Moeder en Vader, de Hemelse Schare, haar geliefde Sananda en haar Aardefamilie. Wij aanbidden jou oprecht, op ontelbaar vele manieren. Wij houden van je, Kathryn.

Kathryn: O lieve help! O lieve help, ik ben sprakeloos (lacht)!

Meg: Dat is oké. Maar nu het gehele Multiversum toch luistert … wat zou je willen zeggen?

Kathryn: Euh … euh … (lacht) Dank jullie! Dank jullie wel! (lacht) Lieve help! Dank jullie allemaal!

Meg: Er zijn van beide Rijken uit niet voldoende woorden om jou te eren, lieve Kathryn. Je bent ons zo dierbaar en wij danken jou voor je liefdevolle dienstbaarheid en je onvermoeibare Liefdebetoon aan elk van ons. Wij eren jou in alle opzichten en dit is maar één van de vele manieren waarop wij jou eens speciaal kunnen bedanken. Dit moest natuurlijk gebeuren tijdens je programma, dus geniet ervan en vier het en aanvaard de vreugde die wij jou sturen … en dank je heel oprecht!

Kathryn: Dank je wel, jullie allemaal. Ik heb echt nog nooit zulk een verjaardag gehad! Nog nooit … ik heb het de voorbije jaren ook niet echt meer gevierd … weet je, na een bepaald aantal jaren vier je je verjaardag niet meer zo uitgebreid. Maar wauw, dit is echt een verjaardag! Lieve help! Dank je wel, jullie allemaal en dank je wel Ele, ik heb jouw stem ook gehoord hoor!

En nu moet ik zeker gaan channelen, hè! (lacht) Christine deed het anders ook heel goed, hoor (lacht) … Nee? Oké dan. Dan zal ik dus toch moeten channelen vanavond (lacht).

Meg: Maar je hoeft helemaal niet zoveel te doen vanavond. Je geeft het gewoon over aan Sananda en dan is hij ceremoniemeester. Hij is er helemaal klaar voor.

Kathryn: Oké, dan zal ik dat doen. Laat me even kijken of alles hier in orde is. Goed dan, we hebben ook een telefoonconferentie-lijn en daarop wordt dit allemaal opgenomen. Mensen die via hun telefoon willen luisteren kunnen dat, en alle info staat op mijn FB.  Eens kijken … ja, Sananda zegt dat hij er is en hij zal het programma beginnen en opvolgen wie er gaat komen.

Meg: Dan geven we jou even een momentje voor een slokje water en om je te verbinden met onze Broeder Sananda en dan kunnen we beginnen.

Sananda: Dank je wel, iedereen! Dank je wel Christine, dat ik mijn bericht mocht doorgeven (lacht) … het zou wel raar zijn geweest, denk je niet, als ik aan Kathryn had gevraagd om te channelen hoe ik voor haar ‘Happy Birthday’ zing (lacht)! We hebben wel gekkere dingen gedaan dan dat (schaterlacht). O, het is zo leuk vanavond (lacht). AE Michael zal later nog komen, hij komt een paar dingen vertellen die u ook zult willen horen. Goed dan, eens kijken … we hebben zoveel om over te praten.

Er zijn een aantal fascinerende dingen gebeurd in de Tempel van Licht. Waar beginnen we? Natuurlijk is er nog veel gaande in de Tempel van Licht, de deuren staan nog wijd open, wij aanvaarden iedereen die wil komen. Sommige mensen hebben Kathryn geschreven met de vraag: ‘hoe geraak ik in de Tempel van Licht’? Wel, geliefden, het is heel eenvoudig. Mediteer, vraag uw gidsen, uw helpers, uw Hoger Zelf om met jou naar de Tempel te komen. Dan zult u het voor uw geestesoog zien: de brede trappen die naar de enorme deur leiden. Binnen is er een enorme ruimte die plaats biedt aan duizenden en duizenden mensen, maar we hebben ook andere ruimtes voor healingen en voor bijzondere gelegenheden, voor gelijk welke bijzondere bijeenkomsten of groepen die willen samenkomen.

Iedereen die naar de Tempel van Licht wil komen is welkom. Soms komen er mensen als vrijwilliger, om te helpen. Soms komen er mensen die het moeilijk hebben en die worstelen met negatieve gevoelens of die hun evenwicht en hun kalmte niet kunnen vinden. Kom gerust, u allen … ieder van u die wil komen. Zelfs al heb je maar een zware dag gehad. Kom naar de Tempel, laat u door ons baden in prachtig Gouden Licht en u helpen om u beter te voelen. Vooral nu … weet u, de energieën op de planeet veranderen nu zo sterk en zo snel – u heeft het gevoeld, nietwaar? Vandaag, gisteren … zijn er enorme uitbarstingen van energie geweest, afkomstig van de Grote Centrale Zon en ook van de zon in uw sterrenstelsel. Er is dus energetisch gezien nogal wat gaande in uw atmosfeer, en ook onze geliefde Moeder Aarde doet aanpassingen, ze werkt hard om haar evenwicht te bewaren en zich te reinigen en de gifstoffen te verwijderen …

Ik wil u allen vragen of u – nu meteen terwijl u luistert – even een ogenblik zou willen nemen om in uw hart de Liefde te voelen voor de natuur, voor de mooie … de bomen, de grassen, de bloemen die groeien. Neem even een ogenblik om die Liefde rechtstreeks omlaag te sturen naar het centrum van uw planeet … geliefde Terra. Ze heeft hulp nodig, het is een zware taak om te trachten de gifstoffen op te ruimen en weg te halen, welke in zulke enorme hoeveelheden worden voortgebracht. De Galactischen helpen en Terra werkt heel hard, maar u kunt zich voorstellen dat het een behoorlijke opdracht is om gelijke tred te houden met wat er wordt voortgebracht. Daar werken we dus allemaal heel hard aan … maar er vinden nog veel meer grote dingen plaats in uw wereld.

U weet allemaal dat Irak prachtige dingen doet. Hun regering is stabiel, ze werken aan het aannemen van nieuwe wetten en in het bankwezen, om de herwaardering van de valuta door te voeren en dat verloopt allemaal goed. De mensen krijgen hun smartcards, de mensen die voor de regering werken krijgen hun loon in de vorm van een creditcard en die zijn nu verdeeld. Stap voor stap worden ze doorheen het hele land betaald aan een heel hoge waarde. Natuurlijk moet dit heel binnenkort publiekelijk worden bekend gemaakt, omdat anders iedereen naar Irak zal gaan vliegen om hun valuta om te wisselen. Ze weten dus dat ze al heel snel die aankondiging moeten doen.

Er is wat oponthoud geweest, maar ik wil u geruststellen … maar eerst zal ik u een geheimpje vertellen: wij hadden eigenlijk gehoopt dat we die aankondiging vanavond in de uitzending hadden kunnen doen (lacht) omdat het Kathryns verjaardag is. We hadden willen zeggen dat we een verrassing voor haar hadden in de vorm van de openbare aankondiging dat de RV doorgaat, maar het is er bijna. We kunnen het nog niet openbaar maken, maar er zijn een aantal dingen op handen waarover u zo blij zult zijn.

We boeken grote vooruitgang met NESARA. Als u niet weet wat dat is, kunt u het opzoeken. Er zijn een aantal goede websites met informatie over de nieuwe veranderingen binnen de regeringen, in instellingen en systemen die eerst de VS en daarna vele landen overal in de wereld zullen herstellen tot een grondwettelijk bestuur dat écht is. Nu is dat niet zo: de VS is een corporatie – een bedrijf – net zoals vele andere landen in de wereld. Dit gebeurt niet alleen in de VS.

Wanneer die landen worden teruggebracht tot de wettelijke besturen zoals het bedoeld was, dan zal alles enorm veranderen. Dat is nu al gaande, het is bijna voltooid. Wanneer de fondsen worden vrijgegeven hoeft u zich geen zorgen te maken dat ze gestolen zullen worden door het oude systeem, dat zo handig was voor hen die wij de Cabal noemde. Voor hen was het een geweldig systeem: ze konden gewoon geld naar hun eigen rekeningen sluizen wanneer ze maar wilden en dat geld verdween dan gewoon. Misschien herinnert u zich nog dat op 10 september 2001 door Rumsfeld, de toenmalige secretaris van Defensie, doodleuk aankondigd werd dat er bij het Pentagon miljarden dollars vermist werden. Vervolgens werden uiteraard op 11 september al de computersystemen waarop deze transactie kon worden teruggevonden, vernietigd. Dat zal nooit meer gebeuren.

Ten eerste zullen er geen miljarden en miljarden dollars meer worden besteed aan oorlog voeren, die tijden zijn voorbij. Om alles ordelijk te houden zal het niet worden toegestaan dat duizenden en zelfs miljoenen mensen wiens leven afhangt van inkomsten uit het leger, zomaar zonder werk komen te zitten. Het zal worden afgebouwd, en in de loop van dat afbouwen zullen er zoveel aangename veranderingen plaatsvinden in de wereld, dat er geen behoefte zal zijn aan een leger of aan wapens. Het is op komst, geliefde vrienden, het is op komst.

Ik weet dat u ongeduldig wordt omdat u nu al jarenlang hierover hoort en uitkijkt naar het Paradijs op Aarde dat wij hebben beschreven. Maar het is natuurlijk zo, dat u het zich gaat voorstellen wanneer wij het beschrijven en hoe meer u het zich voorstelt, des te meer komt het dichterbij. Wij moedigen u dus aan om verder te gaan met uw geweldige werk op de grond, met het overbrengen van Licht en Liefde naar iedereen om u heen. Het zijn de Lichtwerkers op de grond die deze verandering tot stand brengen. Natuurlijk zijn er altijd mensen die zich nergens van bewust zijn en nog niet ontwaakt zijn. Dat zijn diegenen die weerstand bieden en ‘het niet zien’. Zij zeggen bijvoorbeeld: ‘waarom regelt God het niet gewoon?’ (lacht)

Wel, lieve vrienden, dat is niet de God zoals wij hem kennen, nietwaar? Wij hebben een vrije wil, wij hebben een enorme verantwoording gekregen maar ook enorm veel bewegingsvrijheid, ten aanzien van datgene wat wij zijn overeengekomen en wat we hebben afgesproken. Ik wil dit graag elke week herhalen in onze gesprekken, vooral voor de nieuwe mensen: uw leven nu is zoals het is, omdat u dat zo heeft afgesproken voordat u hierheen kwam. Natuurlijk zijn er altijd wel een paar dingen die een beetje anders lopen dan gepland, er kunnen een aantal onverwachte dingen gebeuren en soms zijn die stralender en mooier dan u verwacht had, soms zijn ze moeilijker. Dat is afhankelijk van iemand anders die besluit om het voor u moeilijker te maken dan u oorspronkelijk van plan was. Maar toch wist u het meeste hiervan al voordat u hierheen kwam. Natuurlijk maken wij vaak het grapje dat – wanneer je in de Hogere Rijken bent – je altijd van die ambitieuze projecten opstelt die veel gemakkelijker lijken dan ze blijken te zijn, wanneer je eenmaal hier bent. Dat vergeten we nogal eens, tussen levens in.

Maar hoe dan ook, u wist in grote lijnen hoe uw leven zou zijn voordat u eraan begon. Het zijn de opeengestapelde gevoelens van negativiteit en duisternis die zo zwaar zijn gaan wegen op ieder van u, in de voorbije 20 of 30 jaren. Het is veel erger geworden: de negativiteit van de radio-uitzendingen, de televisieprogramma’s, de nieuwsuitzendingen … alles is deprimerend en vreselijk, en het meeste ervan – ik heb het nu over het nieuws – is niet eens waar!

Wij zijn nogal teleurgesteld dat de nieuwsberichten nog steeds slechter worden, zelfs op de kanalen die verondersteld worden meer open te staan en zuiverder te zijn. Er is een enorme toename van berichten die één of andere vorm van beschuldiging of belastende informatie geven over iemand, hetgeen ertoe kan leiden dat de mensen die persoon gaan beschouwen als een misdadiger die berecht moet worden.

Wanneer het iemand is met veel macht – één van de duistere leden van het congres of van de geheime regering waar de meeste mensen maar heel weinig van afweten, maar het zijn niet diegenen die u heeft verkozen – dan heeft het geen nut dat u … wel, ik heb het nu natuurlijk niet over u, want u bent Lichtwerkers en dus zult u niet gauw zo denken … maar als de mensen zeggen dat de regering te groot is en dat ze de regering haten omdat die de schuld is van alles en nog wat … wel, geliefden: de regering die u heeft verkozen heeft weinig tot niets te maken met de echte problemen.

De echte problemen worden meestal teweeggebracht door de mensen achter de schermen of in de schaduwen; zij die de miljarden dollars afromen en ze gebruiken voor hun eigen voordeel – al gebruiken ze het ook om oorlogen te beginnen. Natuurlijk druppelt er wel een klein deel daarvan door in uw bestuurssystemen, aangezien er een aantal van hen zijn die schijnbaar wel verkozen zijn … maar die hun functie hebben gestolen, doordat zij de software van de nieuwe stemmachines hebben aangepast, die gewoon hun macht hebben gebruikt om een functie te krijgen of die hun plek gewoon hebben gekocht. Het zijn dus de stromannen van uw geheime regering die zijn doorgedrongen in uw openbare functies, maar de meesten van hen hebben geen echte macht.

De feitelijke machthebbers van de echt vernietigende programma’s blijven verborgen en op de achtergrond. Dat zijn diegenen die wij hebben opgespoord en voor het gerecht hebben gebracht – al moet ik zeggen dat er dappere, moedige grondtroepen zijn, die wij uiteraard niet bij naam noemen, maar sommigen van hen heeft u gezien als klokkenluiders en moedige mensen die informatie naar buiten brengen … meestal kent u hun namen niet, meestal werken ze aan bureaus, in kantoren, bij bedrijven over de hele wereld … waar ze stilletjes en heel effectief alles veranderen.

Het duurt niet lang meer voordat u zult weten wie deze moedige en geweldige Lichtwerkers werkelijk zijn. Ik wil niet dat u denkt, dat het simpele feit dat iemand in het bankwezen werkt die persoon tot een ‘bankster’ maakt (samentrekking van ‘bankier’ en ‘gangster’ – V). Het is heel belangrijk om niet iedereen over dezelfde kam te scheren, zoals u dat zegt, omdat er nu zovelen van u zijn die glorieus werk doen. Zoals wij u verteld hebben hadden wij dat niet kunnen doen. Er zijn vele dingen die onze grondtroepen doen, die wij niet kunnen doen … en hier zijn we dan, in dit programma. Ik had niet met u kunnen praten zonder onze grondtroepen die zorgen voor de uitzending, die channelen en die alles opschrijven wat wij hier vertellen en de transcripties maken en die dag en nacht werken om deze informatie voor u beschikbaar te maken. Wij danken hen allemaal, wat een prachtig team. Wij zijn allemaal echt gezegend – Kathryn is het met mij eens, zij voelt zich ook echt gezegend – om zulke geweldige vrienden en helpers en dierbaren te hebben. Deze familie die wij hebben gevormd, deze wekelijkse uitzendingen, de berichten die we uitsturen … wij voelen u allen zo dichtbij.

Wij voelen uw energie tijdens de uitzendingen, wij voelen uw energie als u de berichten leest en zovelen van u aanroepen mij. U voelt mijn aanwezigheid, nietwaar, als ik uw oproep beantwoord? Het is zo fijn voor ons … steeds meer mensen trachten nu echt contact te leggen met ons. Het is echt geweldig! We hebben gewacht, weet u … soms zelfs duizenden jaren, om echt contact met u te kunnen leggen. Alles is echt aan het veranderen, de Sluier verdwijnt en als u echt afgestemd bent op, en gevoelig bent voor uw omgeving, dan kunt u het voelen. Alles wordt helderder, de kleuren worden stralender, de lucht is schoon … ja, de Galactischen werken heel hard om de chemtrails op te ruimen. U zult zien dat er daar steeds minder van komen en binnenkort zullen ze volledig verdwenen zijn.

Ik wil u in het kort iets vertellen over de symptomen die u misschien voelt vanwege de energieën en de verhoging daarvan. U zult een aantal dingen voelen, sommigen al snel, anderen wat later. Maar een aantal van die symptomen zijn anders … bijvoorbeeld de ‘ascentie-hoofdpijn’: u zult een aantal vreemde dingen voelen in uw brein … in eerste instantie maar een paar mensen, uiteindelijk zal iedereen het voelen. Dat komt omdat naarmate deze energieën toenemen, uw teams met u werken om uw lichamen te helpen evolueren. Uw DNA verandert, daar zullen we het nog over hebben – ik denk dat Moeder u daarover zal spreken. Er is in de voorbije week iets diepgaand en heel belangrijks gebeurd en het heeft te maken met de verandering in uw DNA.

De veranderingen vinden plaats in uw brein en in uw lichaam. U zult de energie voelen in en rond uw hart en naarmate uw lichaam verandert, zult u ook kwaaltjes en pijn gaan voelen. Misschien een scherpe zenuwpijn of een pijn in uw spieren, op plaatsen waar u dat misschien nog nooit heeft gevoeld. Maak u geen zorgen, u bent geen artritis of één of andere vreselijke ziekte aan het krijgen, het zijn alleen maar kwaaltjes en pijntjes die te maken hebben met de opwaardering in uw lichaam: in de weefsels, in de botten, in uw zenuwstelsel … het is heel opwindend!

Terwijl ik dit zeg, voel ik Kathryns lichaam en voel ik in haar ruggengraat dat zij een opwaardering krijgt die haar zenuwstelsel zal beïnvloeden. Misschien voelt u het dus, en zij die er misschien nog niet helemaal klaar voor waren kunnen zich een beetje prikkelbaar of geïrriteerd voelen in hun zenuwstelsel. Maak u geen zorgen, het zal overgaan. Doe uw meditaties. Reik nog hoger en terwijl u mediteert – en uw bewustzijn, maar ook de trilling van uw lichaam verhoogt – zal uw lichaam zich veel gemakkelijker aanpassen. Wij zullen u hierover op de hoogte houden, het is echt iets geweldig!

U zult merken dat er steeds meer vermogens vrijkomen. Zoals ik al zei, komen er steeds meer mensen bij die met ons willen praten, maar u zult zien dat uw ‘heldere’ vermogens (helderziend, heldervoelend, helderhorend, … – V) elke dag steeds sterker worden, is het niet? Wees niet ontmoedigd als u tot nu toe nog niet heeft kunnen spreken met uw Hoger Zelf. Sommige mensen denken dat u een gesprek moet kunnen voeren zoals wij dat doen, maar zo werkt het niet helemaal. In eerste instantie zult u misschien muziek horen of dient er zich een beeld aan in uw gedachten … zo kunt u weten dat u een bericht krijgt.

Bedenk eens hoe het menselijk brein werkt: u denkt aan de dingen in een opeenvolging en wanneer u een idee heeft – een denkproces – dan kunt u dat ook volgen. U weet dan ‘eerst dacht ik aan dit en toen kwam dat andere erbij en toen ging het nog verder …’. Zo kunt u uw denkproces volgen. Wanneer u een idee heeft dat plots in u opkomt of een liedje dat u al lang niet meer gehoord heeft en waar u helemaal niet aan dacht en het duikt ineens op in uw gedachten … dat is een boodschap! Wij gebruiken graag muziek, omdat muziek de dimensies overschrijdt. Het is heel gemakkelijk voor ons om u een liedje te sturen. Dus luister goed, u allen … luister goed en vraag uw Hoger Zelf of uw Tweeling om u iets van muziek te sturen. Dat is een hele mooie manier om contact te leggen en als u dan ineens een liedje hoort spelen, luister dan heel goed naar de woorden. Als u de woorden niet kent, zoek ze dan op via het internet!

Ik hoop dat er tegen volgende week heel veel mensen zullen bellen en dat ze zullen zeggen: ‘ik heb de muziek gehoord en wat betekent dat in vredesnaam?’ Wel, (lacht) het betekent dat u spreekt met uw Hoger Zelf en/of uw Tweeling Vlam. Ik moedig u dus aan om dat echt te gaan doen!

Nu dan, er zijn twee geweldige dingen gebeurd in de Tempel van Licht. Onze familie op de grond heeft hard gewerkt en ik ga het aan Moeder overlaten om een beschrijving te geven van wat het is en hoe het van invloed is op u. Zij is hier en … u zult haar Liefde voelen doorkomen op de energie van de uitzending. Het is onze geliefde Moeder, diegene die u soms Bron noemt. Ze is hier om met ons te spreken. Als Kathryn het goed vindt, ga ik meteen het woord geven aan Moeder. Misschien wilt u haar wel dag zeggen, Meg? Ik weet dat jij het altijd fijn vindt om even met haar te praten.

Meg: Ja, Sananda, ik ben er.

Sananda: Dank je, Meg en Namaste iedereen!

Meg: Namaste Sananda, dank u wel! We zullen Kathryn even een momentje geven om zich af te stemmen op onze geliefde Moeder en haar welkom te heten. Hoewel u altijd bij ons bent, is het toch leuk om even dag te zeggen en u welkom te heten.

Moeder: (lacht) Dank je liefje!

Meg: Hallo Moeder!

Moeder: Ja, dit is Moeder. Hallo lieve Meg! Het is fijn om te horen hoe jij mij aankondigt en verwelkomt. Wat een week is dit! Ik weet dat iedereen nieuwsgierig is. Ik vind het geweldig hoe Sananda zijn aankondigingen doet. Hij zorgt er altijd voor dat iedereen op het puntje van zijn stoel zit om toch maar niks te missen van wat er nog gaat komen!

Ik ga proberen u te beschrijven hoe deze gebeurtenissen tot stand kwamen en wat hun invloed is. De geliefde familie hier in de Tempel van Licht spreekt natuurlijk voortdurend met ons. Zij werken elke dag in de Tempel van Licht, ze zijn voortdurend bezig met – zoals u het zou noemen – het opvoeren van het tempo. Ze vragen voortdurend wat het volgende project is, wie er naar het Licht moet komen en ze worden voortdurend benaderd omdat wij uiteraard mensen naar hen toe sturen.

Elke dag dient er zich dus wel een nieuw project of een nieuwe uitdaging aan. Iedereen werkt nu zo hard en zij die naar de Tempel van Licht komen hebben vaak honderdduizenden levens lang geleden – met name zij die gerecycled zijn, die de incarnaties zijn van bijvoorbeeld de gevallen Zusters en Broeders. Zij werden het zwaarst getroffen door de Val, zij zijn de geïncarneerde wezens die de dagelijkse martelingen en kwellingen hebben ondergaan. Maar nu, met de toenemende energieën lukt het velen van hen om zich te bevrijden, in een wonderbaarlijke daad van grote moed.

Als u vele duizenden jaren heeft geleden in de lagere dimensies, zonder ooit terug te keren om uw terugblik te hebben of te worden getroost en hersteld hier bij ons in de Hogere Dimensies … dan is er een wonderbaarlijke daad van ongekende moed voor nodig voor hen om daaruit los te breken, en te verklaren dat zij naar de Tempel van Licht willen komen. Dat is op zich al een wonder, als u beschouwt hoe zij werkelijk gehersenspoeld zijn – eeuwenlang – om te geloven dat er niet zoiets bestaat als ‘het Licht’, laat staan de Tempel van Licht, om niet te geloven dat er een Moeder en een Vader God zijn die hen welkom zullen heten. Zij hebben door de meest effectieve technieken van mind control geleerd, dat er niet zoiets bestaat als Vreugde, als echt Licht en Liefde en Vergeving …

Ze hebben geleerd over straf, trauma en pijn … en velen van hen zijn zo bang dat zij er zelfs niet aan durven denken om naar het Licht te komen, omdat zij natuurlijk verwachten dat ze gestraft zullen worden. Het is altijd een moment van enorme opluchting, en ze beschouwen het zelfs als een wonder dat het mogelijk is dat iemand een ommekeer maakt, naar het Licht gaat en dan hernieuwd wordt.

Ik weet dat sommige mensen zeggen ‘die of die heeft vreselijke dingen gedaan. Hoe kunnen die ooit … ze zouden moeten worden gestraft! Zij zouden al die voorrechten niet mogen krijgen’. Mijn geliefden, u heeft geen idee wat u zegt! Het is geen voorrecht om naar het Licht te komen … het is uw geboorterecht! Ieder van u heeft dat voorrecht – dat geboorterecht – gehad, wanneer u naar ons komt tussen twee levens. Het is een prachtige tijd om uzelf te herstellen, om te leren over alles wat u in uw vorige leven heeft ervaren, u bent dan bij uw gidsen en uw vrienden en uw familie – de mensen die al miljoenen jaren van u houden. Dat is uw geboorterecht. Het zijn enkel zij die gevangen hebben gezeten die dat voorrecht niet hebben gehad, die het gedurende honderdduizenden levens niet hebben ervaren. Dat zij nu het eenvoudige recht hebben om te doen wat u altijd al deed, dat is geen ‘voorkeursbehandeling’. Het is waar iedereen recht op had, wat iedereen had moeten hebben.

Ik weet dat Kathryn het niet leuk vindt als wij het over haar hebben, maar op dit ogenblik voelt Christine zich niet zo goed, dus we kunnen haar niet vragen om de channeling te doen. Daarom ga ik u nu gewoon vertellen wat Kathryn deze voorbije week heeft gedaan.

Om te beginnen … u weet dat zij vaak bij ons geklaagd heeft op heel strategische momenten … ik moet zeggen dat haar timing altijd heel goed is … Op strategische momenten is zij met ons komen praten en ze heeft gezegd: ‘Moeder en Vader, dit werkt gewoon niet. Er is een programma geïnstalleerd waardoor het onmogelijk is voor iedereen die onder die voorwaarden moet werken, om eruit te geraken’. Vanwege dat programma, vanwege de manier waarop ons DNA … ik herhaal nu in grote lijnen wat Kathryn ons deze week heeft verteld … zij heeft natuurlijk in al die jaren met heel veel mensen gewerkt en zij ziet de patronen. Zij ziet de mensen uit het duister komen tot het punt waarop zij zich weer ‘heel’ kunnen voelen – en dan glijden ze weer af.

Ze kwam naar ons en ze zei: ‘er is iets mis met ons DNA, waardoor het voor de mensen zo moeilijk is om die laatste overstap te maken. Ze komen tot het punt dat ze ‘er zijn’, ze doen de Visual Centering, ze krijgen greep op zichzelf en dan plotseling … vallen ze flauw. Het lijkt alsof ze in een spiraal belanden en het duurt daarna uren, weken of zelfs maanden om weer terug te komen op de plek waar ze net nog waren. Er is dus iets mis!’

Tijdens het werken met één van haar prachtige klanten zag ze dit weer gebeuren … telkens opnieuw. Ze besefte dat dit een duidelijk voorbeeld was van wat ze al kende. Ze riep de overige familieleden erbij, en terwijl ze werkten zagen Kathryn en Christine voor hun geestesoog heel duidelijk de levendige beelden van wat er fout ging. Ze zagen dat de jonge vrouw die dat werk deed de sleutel droeg – wij hebben hierover een bericht laten uitgaan, maar ik wil het u beschrijven – zij droeg de sleutel die het mogelijk maakte om iemand in een mensenlichaam de werkelijkheid te laten zien, om duidelijk te zien wat er IS. Dit is iemand die deze sleutel droeg, maar daar tot nu toe niets mee kon doen totdat hij uiteindelijk onthuld werd. Toen dat eenmaal gebeurde wist ze meteen dat dit wáár was. De twee jonge vrouwen, die hier ook aanwezig zijn, voegden zich meteen bij haar en tezamen verklaarden zij zich bevrijd van deze verandering in het DNA, die duizenden jaren geleden was bedacht.

Toen zij alle drie instemden en de verschuiving tot stand brachtten, heeft Kathryn gevraagd dat dit gedaan zou worden voor de hele mensheid. Dit werd toegestaan. Vader en ik hebben verklaard dat de hele mensheid nu bevrijd is van deze aanpassing in uw DNA. Deze werd aangebracht na manipulatie van de duisteren, die de mensheid ervan hadden overtuigd dat dit in hun voordeel zou zijn; deze DNA-streng bevat het vermogen om duidelijk waar te nemen wat er om u heen gebeurt en waarmee u de ware, diepere betekenis ervan kunt zien, waartoe natuurlijk ook emotionele informatie behoort … u zult het gaan zien. U allen – en met name de mensen die luisteren naar de uitzending – u zult zich ervan bewust worden dat er iets verandert.

U zult kijken naar iemand die u al heel lang dacht te kennen, maar nu zult u het hart en de gedachten van die persoon kunnen doorgronden, en u zult zien wat er ‘achter’ datgene ligt wat u eerder zag. Bij sommigen zult u denken ‘wat heeft die persoon een uitzonderlijk warm hart! Dat heb ik nooit eerder beseft omdat hij/zij stil of verlegen was en we niet zoveel contact hadden.’ Maar nu ziet u iets van een uitnodigende warmte bij die persoon. Het kan iedereen zijn, de tandartsassistente of de kassamedewerker in de supermarkt, iemand die bij u thuis iets komt herstellen … u zult verbaasd staan wanneer u een zachtheid of een vriendelijkheid ziet die u niet eerder had opgemerkt.

Hetzelfde kunt u merken bij mensen die u veel heeft toegestaan – misschien omdat ze een hinder waren in uw leven of omdat ze vernietigend waren en u wilde er niet aan denken dat ze dat misschien nog steeds deden. U zult naar hen kijken en u zult zien waar de duisternis bij hen zit. U zult zien hoe die duisternis overeenkomt met de manier waarop zij zich gedragen. Hierdoor zult u uzelf beter kunnen beschermen en u zult ook weten wie uw hulp nodig heeft en wie die zal aanvaarden … of wie niet meer geholpen kan worden.

Wij zeggen niet dat u zich moet bekommeren om elke duistere persoon die u tegenkomt, want u zult veel dieper kunnen kijken – en natuurlijk wordt iedereen nu geholpen omdat iedereen de energieën voelt. Maar wees niet onredelijk in uw verwachtingen en neem niet teveel hooi op uw vork. U, de Lichtwerkers … enkel omdat u nu duidelijker kunt zien wil dat niet zeggen dat u verplicht bent er iets aan te doen. Wees gewoon … wel, de mensen noemen het ‘onderscheid maken’ en tot we een betere uitdrukking vinden zullen we het hiermee doen … maar laat ons gewoon zeggen: ‘wees duidelijk en geniet ervan’ en terwijl u in uw dagelijkse leven meer gewend raakt aan dit vermogen van het zien, zult u leren hoe u het nog effectiever kunt toepassen.

Geniet er gewoon van, geliefden … want dit is zoals u bedoeld was, zoals u oorspronkelijk werd geschapen. Dit contract is gedurende duizenden jaren van kracht geweest en nu bent u vrij. Tezamen met de opwaardering van uw lichaam en andere delen van uw brein kunt u zich misschien wat gedesoriënteerd of duizelig voelen … beschouw het als een goed teken, omdat het betekent dat u sterker en stralender wordt. U wordt zekerder … eerst kan het wat verwarrend zijn, maar u zult er al snel aan wennen en als u er eenmaal op een intelligente manier mee om kunt gaan, dan zult u zich er over verheugen.

Dat was natuurlijk niet het laatste van de geweldige dingen die er gebeurden, want als Kathryn eenmaal begint dan gaat ze ook graag nog wat verder daarop door. Dus komt ze naar ons en stelt ze ons vragen. Naarmate de dagen van de voorbije week verstreken, begon ze ons vragen te stellen over de moeilijkheden en de pijn, de strijd die zo velen van u hebben moeten doorstaan, en omdat haar gezichtsvermogen steeds beter werd ging zij zien wat wij zien.

Zij ging om zich heen kijken. Er is ook duisternis op andere plaatsen in het Universum … toen ze daarover nadacht, zag ze de Hemelse Schare aan het werk met u allen op de grond. Elk van hen toegewijd, moedig … u heeft deze Meesters leren kennen door deze uitzendingen en berichten, en nog vele anderen worden gechanneld zodat u hen leert kennen. U kent het verhaal van Sanat Kumara, hoe hij ermee instemde om naar planeet Aarde te komen om te helpen haar weer uit het duister te doen herrijzen. U weet hoe Sananda kwam en zovele anderen … u kent nu het verhaal over hoe zovelen vielen en nooit terugkeerden uit de duisternis.

Zij keek naar dit landschap … zovele verliezen, zoveel strijd, miljoenen jaren van strijd … ze keek naar de Hemelse Schare en ze zei: ‘deze duisternis, deze illusie die wij hebben geschapen, dat zijn wij allemaal. Wij allemaal maken hier deel van uit. We hebben er wel mee ingestemd, maar ieder van ons ging akkoord met het idee dat het ervaren van deze duisternis ons sterker zou maken, ons beter zou maken. Dat we er iets uit konden leren wat we anders niet zouden leren. We zijn er allemaal bij betrokken geweest, ieder van ons. We zijn ermee akkoord gegaan om soms vernietigende levens te leiden, omdat we dachten dat daardoor een ommekeer zou komen. We zijn akkoord gegaan om elkaar te testen, we maken deze contracten op voordat we hierheen komen.

We zijn in de Hogere Dimensies wanneer we die opstellen; we zijn daar hetzelfde als de Hemelse Schare wanneer we die contracten aangaan, en een leven gaan leiden waarbij de ene de andere voortduwt … soms liefdevol, soms vernietigend. Het zijn contracten, we zijn er allemaal bij betrokken geweest’ … en ze begon te huilen. Ze zei: ‘het zijn wij allemaal. Wij allemaal hebben dit gedaan. We zijn er allemaal zo diep in verzonken dat we niet eens meer zien waar dit alles begon en waarom. Waarom hebben wij hiertoe besloten, waarom hebben wij hiermee ingestemd?’

Ze ging naar beneden en nam Christines hand en ze zei: ‘wij zijn het. Wij hebben dit gedaan. Wij allemaal hebben dit gedaan.’ Eerst zag ze dat het iedereen hier op de grond was, maar daarna zag ze ook al onze Hogere Zelven, de Hemelse Schare. Toen zei ze: ‘Moeder, Vader, waarom hebben wij dit gedaan? Is er iets in jullie waardoor jullie ons hebben aangemoedigd om dit te doen? U bent hier een deel van geweest. U bent hier al die tijd al een deel van geweest. U bent hierbij betrokken geweest, net als wij. Was er iets dat u moest bewijzen? Niet alleen wij … dit is iets wat iedereen in het hele Universum, in het hele Multiversum op zich heeft genomen. Ieder van ons, helemaal doorheen de hele Hiërarchie … helemaal tot bij ons, die naast u staan. Was dit uw behoefte? Was u deel van dit plan, om het duister te scheppen, om het te ervaren? Er wordt vaak gezegd dat u ons heeft geschapen om dingen te kunnen ervaren … dan moet u ons ook geholpen hebben om deze duisternis te scheppen.’

En ja, ja, geliefde Kathryn, dat klopt. Vader en ik … ‘Willens’? Ja. Maar ‘wetens’? Niet echt. Zoals u konden wij niet ‘weten’ waar dit toe zou leiden. Wij zijn scheppers, wij hebben vele dingen geschapen waarvan wij vaak niet wisten hoe energieën zich zouden gedragen, hoe ze zich onderling zouden verhouden. Wij wisten niet altijd wat het resultaat zou zijn. Zo was het ook hiermee.

Wij hebben geleerd en zoals Kathryn bij ons bepleit heeft: ‘moeten wij, moeten wij deze pijn ervaren? Moeten wij deze strijd ervaren? Is dit wat u echt voor ons gewild heeft?’ En wij zeggen u: ‘neen, dat was het niet. Waren wij roekeloos? Wij moeten diep in onszelf kijken … wij denken niet dat het dat was. Maar wanneer wij het bekijken door uw ogen – door haar ogen – dan zien wij het. Wij zullen nooit meer van onze kinderen vragen om de dingen te ervaren die u hier op Aarde vrijwillig heeft doorgemaakt. Wij gaven u een vrije wil, wij dachten: ‘wel, als ze voor zichzelf beslissen om dit te doen, zelfs al zijn ze hier in de Hogere Dimensies en kunnen ze voorzien welke problemen er zullen zijn … als zij dit vanuit hun vrije wil op zich willen nemen, dan is het misschien ook wel goed zo.

Maar natuurlijk: het verlangen van de ouders wordt altijd opgepikt door de kinderen … wij houden echt van u. Wij houden innig veel van u. Diep in ons hart dragen wij het beeld, het gevoel van ieder van u. Wij hebben dingen voor u geschapen die vreselijk pijnlijk waren en terwijl wij nu dit project afronden – deze Val en de Herrijzenis van Planeet Aarde en al haar geliefde mensen … als wij zien hoevelen van u er hebben gevochten, hoevelen er zich hebben afgekeerd van het Licht en als gevolg daarvan verschrikkelijke pijn hebben geleden, eonen lang … Kunnen we stellen dat het een vergissing was? Ik weet het niet … Zullen we erop terugkijken met spijt? Waarschijnlijk niet, want ieder van u keert nu terug naar het Licht om te healen. U herstelt de schade in uzelf en in anderen, u bent eindeloos creatief en dapper.

Wij hebben dit samen gedaan, dat klopt. Het waren wij allemaal, ook wij – uw Moeder en Vader. We hebben er allemaal deel aan gehad en ik zal u het volgende hoofdstuk van het verhaal vertellen.

Twee vrouwen belden naar Kathryn en zoals we dat soms doen, lukt het ons om de oproep door te laten en we hebben Kathryn gevraagd om de sessie te laten plaatsvinden. Toen gebeurde er iets geweldigs. Opnieuw bleek één van de vrouwen die kwamen de drager te zijn van een Sleutel.

Het is mij niet mogelijk om u in een paar zinnen te beschrijven wat zij zagen, waar Kathryn en Christine getuige van waren en wat zij konden bereiken. De vrouw die kwam om de Sleutel te dragen van deze kwestie met het duister en hoe je jezelf kunt bevrijden, was één van wat u ‘een zielengroep, een zielenexperiment’ heeft genoemd. Zij heeft haar eigen ziel, maar er waren … laat mij het zo beschrijven: zij heeft een leven geleefd – haar vorige leven – waarin zowel Vader als ik samen met haar incarneerden. Wij beleefden de strijd zoals u die nu ziet plaatsvinden. Ik nam in dat leven de rol op mij van slachtoffer. Vader nam de rol aan van slavenmeester. Wij incarneerden met haar, zodat haar ziel gelijktijdig beide incarnaties zou ervaren. Zij was dus zowel slavenmeester als slaaf. Zij ervoer toen wat zovelen van u zijn gaan begrijpen: zij sloeg letterlijk zichzelf. Zij ervoer hoe het was om zowel de jager als de prooi te zijn.

Eén ziel, opgedeeld tegen zichzelf … ziet u, wij deden dit omdat wij wisten dat wij dit zelf moesten ervaren, omdat wij wisten dat wij niet van u konden vragen om dingen mee te maken die wij zelf niet hadden gedaan.

Zij droeg dus deze Sleutel. Toen zij in staat was om zichzelf – haar eigen ziel – te onttrekken aan deze ervaringen van vorige levens die zo pijnlijk waren … toen ze in staat was om zichzelf te herstellen tot één ziel, één gezond lichaam … toen bevrijdde ze u allemaal. Dus met het werk dat Kathryn deed en Christines bijdrage waren zij in staat om haar te helpen en de vrijheid af te kondigen van deze vreselijke ervaring van zelfhaat, die de Sleutel is geweest voor het lijden op planeet Aarde.

Deze uiting van twijfel aan-, ongeduld met- en minachting voor uzelf, oordeel … o, dat is de ergste! Uzelf veroordelen is de meest vernietigende en pijnlijke ervaring die er bestaat. Het is de oorzaak van depressie en angsten, het is de oorzaak van het grootste deel van het lijden op planeet Aarde.

Maar nu, geliefden, vanwege onze bewustwording van hoe wij deel hadden aan dit alles en hoe het daardoor in bepaalde opzichten moeilijker was voor u, dat wij bereid waren om deel te nemen aan … hier is een klein hondje dat mij kusjes wil geven (lacht) dank je! Dit is de kleine Meester die iedereen helpt die hierheen komt. Hij is een prachtig, helend hondje die zijn taak heel goed kent en hij heeft deze week geholpen, dus wilde hij zijn Liefde voor mij even tonen, terwijl ik mijn Liefde voor u allen uitsprak.

Wij hebben u deze dingen niet alleen toegestaan, u heeft ze geëist … en wij zien u groeien en natuurlijk danken wij onze geliefde Kathryn, want zij spreekt voor u allen. Zij voelt wat u nodig heeft, zij voelt uw verlangen en uw wil om hoger te reiken, om hiermee klaar te zijn.

Ja, wij zullen nooit meer onze kinderen aanmoedigen om nog deel te nemen aan iets wat zo gevaarlijk is. Zo gevaarlijk, dat onze geliefde kinderen zijn aangevallen door wapens die bijna hun zielen hadden vernietigd. Velen die zijn omgekomen bij aanvallen met deze gruwelijke wapens die een Hoger Zelf kunnen vernietigen – wat u een Hoger Zelf noemt – en die de ziel kunnen verscheuren die in dat lichaam woont … dat is verwerpelijk. Het gaat voorbij aan alles wat wij verwacht hadden.

Het is tijd dat dit afgelopen is. U heeft erom gevraagd, ons hart heeft geleden om u … natuurlijk konden wij niet ingaan tegen onze overeenkomst met u in verband met de vrije wil, dat zou ondenkbaar zijn geweest. Maar gelukkig zijn velen van u ontwaakt en hebben zij teruggeëist wat gewoon uw recht, uw geboorterecht was: om uw leven te leven zonder de angst om te worden vernietigd. Dan bedoel ik niet alleen de dood van uw lichaam – toen u hierheen kwam was u daarop voorbereid – maar de vormen van oorlog en wapens die ontwikkeld werden zijn onvoorstelbaar.

Wij hebben een afkondiging laten uitgaan … velen van u hebben het vorige week gehoord dat iedereen, iedereen die denkt aan – alleen nog maar denkt aan, ze hoeven het niet uit te voeren – iedereen die eraan denkt om een aanval uit te voeren op gelijk wie van onze kinderen, dieren, insecten … iedereen die een aanval plant met deze zielenverscheurende wapens, zal onmiddellijk worden opgelost.

De andere wapens, de conventionele wapens waar u nog steeds onder te lijden heeft, ook die worden afgebouwd. We moeten … een aantal van onze geliefden die al vele levens hierbij betrokken zijn hebben zich opgeofferd of hebben vrijwillig deelgenomen aan missies die lichamelijk gevaar kunnen opleveren – als zij nog steeds bereid zijn om die contracten na te komen, dan zal dat worden toegestaan. Maar u ziet hoe snel dit alles afneemt, wel … als u naar uw media luistert zult u het niet merken, maar de verhalen die zij u brengen over de groep die IS wordt genoemd … die zijn niet waar. Zij nemen de wereld niet over! Ze worden geleid door een handjevol – veel méér is er niet over van diegenen die u de Cabal noemt. Velen van hen zijn al naar het Licht gekomen, hun aantallen nemen sterk af.

Velen van de Hogere Zelven zijn al gekomen, zij die nog achterbleven zijn de geïncarneerde zielen die zoveel hebben geleden. Wij werken dag en nacht, er werken teams van Engelen met hen. We willen hen een kans geven om naar het Licht te komen en velen doen dat ook.

Het werk dat nu gaande is in de Tempel, hier op de grond met uw team en in de Hogere Dimensies … dat is wonderbaarlijk. Het is een moeizaam proces, maar wij hopen dat het heel veel van onze geliefde kinderen zal terugbrengen in onze omarming, dat ze zullen helpen en dat ze sterke Lichtwerkers zullen zijn … zij die zich nu kunnen bevrijden, in deze tijd, nu de energieën verhogen en de omstandigheden op de planeet veranderen, nu de Zegeningen worden uitgestort … o ja, uw leven zal heel anders zijn! En zij die in staat zijn om hun hoofd op te heffen en te zeggen: ‘ik weet dat er mij iets beters wacht. Ik weet dat ik niet langer dit leven hoef te lijden als misdadiger of als iemand die manipuleert en afperst, mensen berooft van grote of kleine sommen geld …’ ze zullen ontwaken.

En doordat u, geliefde Lichtwerkers, uw trillingen verheft en investeert in hoop en in Liefde, brengt u dit prachtige Paradijs dat u beloofd werd, dag na dag steeds sneller dichterbij. Ik hoop dat u begrijpt wat ik u verteld heb. Ik hoop dat wij u ‘vergeving’ hebben kunnen leren. Er is een oud grapje, dat zegt: ‘leer uw kinderen vergeving, want op een dag zult u het nodig hebben!’ Misschien zullen Vader en ik het nodig hebben. Misschien zult u het begrijpen …

Ja, in sommige opzichten verschillen wij van u – maar in heel veel opzichten bent u werkelijk geschapen naar ons beeld. Tezamen groeien wij, tezamen hebben wij iets geleerd wat niemand van ons ooit nog zal vergeten en dat is: wij moeten u soms leiden. We mogen geen contract hebben waardoor onze handen gebonden zijn, want als u valt moeten wij u kunnen opvangen. We zullen dit nooit meer doen; wij zullen niet meer toestaan dat u een contract met ons aangaat waardoor u eindeloos moet lijden.

Wij begrijpen nu, wat wij niet eerder konden begrijpen. Dit verhaal moest tot het einde worden uitgespeeld en het einde zal een glorieus, glorieus feest zijn! Ik denk dat u nu zult begrijpen dat wij alles hebben gedaan wat we konden, alles wat wij konden doen om u te helpen om dit af te ronden … om een nieuw leven, een nieuwe dag, een nieuwe Aarde te beginnen.

U bent wijs, dat is waar. U heeft veel geleerd, u wordt doorheen het hele Multiversum gerespecteerd vanwege uw moed, uw durf. Wij allemaal tezamen zullen terugkijken, wij zullen erover nadenken, het zal een verhaal zijn dat in het hele Multiversum zal worden verteld. Vanaf nu zal het een verhaal zijn dat wordt besproken door elk levend wezen – misschien ook wel aangevochten, maar zeker besproken.

Zouden wij dit opnieuw doen? Ik weet dat Vader en ik er niet om staan te springen om u aan te moedigen om zoiets ooit nog te doen. Maar natuurlijk gunnen wij u uw vrije wil, wij staan u vrijwel altijd datgene toe waar u om vraagt. Misschien hebben we allemaal wel iets geleerd over de vrije wil, over Liefde, over samen blijven, elkaar steunen … wat er ook gebeurt … en uiteindelijk overwint Liefde werkelijk alles.

Ik hou eindeloos van u, tezamen zullen wij planeet Aarde verheffen. Er wacht u allen een geweldige tijd. Wij zijn vervuld van vreugde en er zijn tranen van opluchting en blijdschap als we zien hoe dit alles zich zo naar het Licht keert.

Wij zullen samen feesten, net zoals we samen hebben geleden … en we zullen het nooit vergeten. Wij houden onbeschrijflijk veel van u, ik spreek voor zowel Vader als mijzelf. Wij houden van u, Namaste onze Geliefden. Namaste.

Meg: Namaste, Moeder en Vader. Namaste.

Kathryn: Wauw …

Meg: Nu is het mijn beurt om sprakeloos te zijn.

Kathryn: Ik krijg net wat water van Christine.

Meg: Eerst wil ik Moeder en Vader bedanken voor hun openheid, voor het feit dat zij dit hebben gedeeld. Hun hart was zo dicht bij ons. Dank je, Kathryn, dat je hen zo dicht bij ons hebt gebracht en dat je ons hebt laten horen hoe zij voelen en denken over ons verhaal. Het betekent zoveel voor ons om zo dicht bij hen te kunnen zijn en hen naast ons te voelen. Ze was bij mij in de kamer, de hele tijd. Ze deelde van zichzelf en het herinnerde mij aan vergeving en hoe zij ons een paar weken geleden vroeg om dat echt te gaan voelen en daar nog voorbij te gaan, naar iets dat gewoon ‘is’ en waar we allemaal van konden leren. Dat is waar we mee kunnen werken nu we dit verhaal hebben gehoord, vanwege jullie werk de voorbije week, dat zo krachtig was.

Kathryn: Ik had er geen idee van dat ze het hierover ging hebben. Ik kan heel oprecht zeggen dat het echt inzicht, openheid van geest en moed zal vergen van iedereen die dit hoort, om in staat te zijn om het écht te horen, om te horen wat er werkelijk achter zit. Ik voelde hetzelfde als jij, ik voelde dat ze hier bij mij in de kamer was, bijna binnen in mij. Ik voelde haar krachtige Liefde en ik voelde ook een groot en breed begrip, dat veel verder gaat dan wat wij gewoonlijk denken.

Het vermogen om het allemaal te zien, het hele plaatje. Ze toonde mij de Universa, al de wezens, waar wij hier aan hebben deelgenomen en al die wezens in al die Universa die naar ons kijken met verbazing of bewondering of ongeloof of al die andere sterke gevoelens en gedachten … en ik kon haar voelen, hoe zij zo graag wou dat we het zouden begrijpen, dat we het allemaal zouden kunnen bevatten zoals zij dat doet. Ze voelde geen spijt en natuurlijk geen schaamte of zoiets, maar haar hart reikte gewoon uit naar ons allemaal. Het was alsof ze ons wou troosten, ons wilde helpen healen, ons hier doorheen wou brengen, zodat we allemaal erop kunnen terugkijken en het echt kunnen bevatten wat we deden en begrijpen waarom, zodat we ervan kunnen leren.

Ik kan het niet beschrijven, maar ik kan wel zeggen dat het maar goed is dat wij deze week die opwaardering hebben ontvangen, want de Waarheidsstreng die deze week geactiveerd werd is van groot belang voor de mensen, om dit te kunnen begrijpen. Dit is echt niet het beeld dat wij hadden van God, maar voor mijn gevoel is dit een veel beter beeld dan we ooit hadden kunnen hebben.

Meg: Voor mij ook, veel beter!

Kathryn: Ze zijn bereid om alles te doen om ons te helpen, alles. Nu blijkt dat zij hier ook geïncarneerd zijn, ze vragen van ons dus niets wat zij niet ook hebben gedaan. Ze zijn ook echt … weet je, de mensen zeggen wel eens dat Zij het niet begrijpen omdat Zij ergens daarboven zitten en van niks weten … maar ze weten het dus wel, want zij zijn hier ook geweest. Wow!!

AE Michael wou vandaag ook nog komen! Hij heeft vaker van die grapjes, dus dat kan leuk worden! Wat denk je, Christine? Zou je AE Michael willen channelen, voel je je daar goed genoeg voor? Ze is nog steeds in haar genezingsproces, maar ze glimlacht. Voel je je ertoe in staat? Het is een lange dag geweest … Ze zegt ‘hij wil alleen even langskomen om ‘goede nacht’ te wensen, dus laat hem maar doorkomen.’

Goed dan, ik ben altijd graag bereid om onze Michael te channelen, hij is echt zo leuk.
Misschien een volgende keer dan. Zij (Christine) is héél goed in het channelen van Michael (lacht)! En ze kan vooral heel goed zijn grapjes navertellen, maar dat zal ik haar nu niet vragen.

Michael zal dus goede nacht komen wensen, maar ik ga hem toch vragen of er misschien nog iets anders is wat hij wil zeggen. (lacht) Ik heb nog nooit meegemaakt dat Michael niets te vertellen had (lacht). Ik heb het hem net moeilijk gemaakt (lacht) maar hij lacht er ook om.

De voorbije week hadden we een grap die steeds terugkwam. Dat verhaal wil ik wel vertellen. Omdat Christine nog steeds in haar genezingsproces zit is hij bijna voortdurend hier en hij vertelt haar grapjes. We hadden het over de Landingen – o, we kijken zo uit naar de Landingen! – en (lacht) we zegden ‘wat ga je aantrekken als je voor de Landingen komt’? En Christine en ik zagen hem – gelijktijdig – als antwoord op die vraag, verschijnen in een Superman-pak (schaterlacht). Maar in plaats van de ‘S’ op de borst had hij een grote ster met glitters (lacht). Dus de volgende keer hadden we het er weer over en we vroegen opnieuw ‘kom op, Michael, serieus nu, wat ga je écht aantrekken bij de Landingen’? Dus de volgende keer verscheen hij in een enorme grote cape, met glitter langs de randen die knipperden als kerstboomlampjes (lacht) en toen zeiden we ‘hoe ga je daar je vleugels onder krijgen? De mensen zullen vleugels verwachten’ en toen toonde hij een enorm stel vleugels, óók al met glitters erop. Dit alles is slechts een inleiding tot … zoals u weet kunnen ze verschijnen zoals ze zelf willen … dus vraag uw Hoger Zelf of uw Tweeling Vlam wat ze zullen aantrekken en u zou nog wel eens verrast kunnen worden! (lacht)

Ik betwijfel of hij dat echt zal aantrekken als de Landingen gaan plaatsvinden (lacht) maar wie weet! Maar ik ga hem nu zelf aan het woord laten (lacht). Hoe vond je die inleiding?

Meg: Michael, kom binnen terwijl we lachen, dit is je kans.

Michael: Oké, maar wacht tot je hoort waar ik het over ga hebben, Kathryn!

Kathryn: (lacht) Dit gaat een dubbele conversatie worden, Michael! Goed, ik ga een stapje opzij doen en hem laten doorkomen. Het is een heel ernstige avond geweest en er is heel wat serieuze informatie doorgekomen, dus laten we eens kijken hoe … Michael is hier goed in. Hij is er volgens mij heel goed in om dit netjes af te ronden. Goed, Michael?

Michael: Ja, liefje.

Kathryn: Hier is Michael!

Michael: Goed dan, geliefden, dat was nogal een inleiding! (lacht) U heeft vanavond een verbazingwekkend gesprek gehad, nietwaar? Toen Kathryn die vragen stelde aan Moeder en Vader waren wij ook allemaal verbaasd – ik geloof dat Sananda het woord ‘onthutst’ gebruikte. Natuurlijk waren wij allemaal … ik denk dat wij ons er allemaal van bewust waren dat wij hier allemaal deel van uitmaakten … maar niemand van ons had ooit aan Moeder en Vader gevraagd hoe het dan met hen zat. Dus toen Kathryn die vragen stelde waren wij allemaal sprakeloos en natuurlijk vroegen wij ons allemaal af, waarom wij niet op die vraag waren gekomen.

Ja, waarom niet? Misschien omdat wij wisten dat we er allemaal aan hadden deelgenomen. Ieder van ons voelde het. Maar niemand van ons wou die laatste stap terug doen om naar het hele plaatje te kijken. Niet ieder voor zich. Net als u zijn wij ook altijd bereid om onze verantwoording te nemen voor ons eigen aandeel – als je eenmaal een Lichtwerker bent wordt je daar heel goed in: je neemt verantwoording, je onderzoekt jezelf, je denkt goed na over hoe je de dingen beter kunt maken voor jezelf en voor anderen … maar ook wij zijn gezegend dat wij dit hebben mogen voelen van Moeder en Vader, dat zij ermee naar buiten zijn getreden om ons nederig te tonen hoeveel zij van ons houden, hoe moeilijk dit is geweest voor hen – niet alleen voor ons.

Wat een opdracht het is om na te denken over deze diepe en ingrijpende vragen, zoals ‘wat is de vrije wil? Wat betekent het om iemand – uw kinderen – hun vrijheid te geven? Hoever gaat dat? Hoeveel vrijheid? Waar zal dat toe leiden? Hoe kunnen wij dat weten? We hebben grondig nagedacht over dit alles, wij zijn dankbaar … en misschien is dit ongelooflijke experiment dat planeet Aarde was wel de echte bedoeling. Misschien is dat het, waarvoor wij hier zijn … om druk uit te oefenen, om op te stijgen, om te scheppen … ja, en ook om te vernietigen en dan te zien. Om onze ogen te openen en te kijken, om elkaar in waarheid te zien, open en bereidwillig, liefdevol … om elkaar te helpen genezen en elkaar te helpen deze intense en groeiende Liefde te uiten die wij voor elkaar voelen. Het is in vele opzichten een wonderlijke tijd geweest. We zijn allemaal gehard in het vuur.

Ja, wij voelen wat u voelt, wij zijn allemaal hier geïncarneerd geweest. Wij zijn niet een groep die van ergens veraf in de hemel op u neerkijkt … neen, wij zijn hier allemaal geweest, wij hebben allemaal ervaren wat u ervaren heeft. Daarom zijn wij hier om u te helpen en daarom zijn Moeder en Vader zo betrokken bij wat er hier gebeurt. Het verhaal is nog niet ten einde … al heeft een verhaal zoals dit natuurlijk nooit een einde … maar er zal een nieuw hoofdstuk worden begonnen en er zal een nawoord zijn, dat tot in eeuwigheid zal duren. We zullen dit nooit vergeten, maar mijn hart zwelt elke dag weer op door de grote Liefde die ik voor u allen voel, voor onze familie … en ik weet dat anderen dit ook voelen. Wij kunnen de oceanen van Liefde voelen die uitstromen van u naar ons en van ons naar u, zoals nooit eerder. Rondom ons hebben Moeder en Vader een eindeloze oceaan van Liefde geschapen, die elk hart raakt. Wij zullen zegevieren, wij zullen vliegen!

Was het de moeite waard? Die vraag zal tot in eeuwigheid worden gesteld. Misschien is er een antwoord, misschien zijn er persoonlijke antwoorden, misschien zullen we het op een dag weten. Voor nu ben ik zo dankbaar dat we samen kunnen lachen, dat we de geweldige tijd kunnen plannen die voor ons ligt.

U weet dat wij ogenblik per ogenblik leven, alsof er geen tijd is. Die is er in de Hogere Dimensies natuurlijk ook niet, maar omdat wij zo dicht bij u zijn kennen wij uw indeling, wij wonen bij u, overeenkomstig uw agenda. Wij zijn ons ten zeerste bewust van wat u voelt en ervaart, wat uw hoop en uw dromen zijn – omdat dat ook onze hoop en dromen zijn.

Elke dag komen wij dichter bij u, elke dag komt u dichter bij ons. Het is de zegen die wij nu allemaal ervaren en ja, ik heb inderdaad met Christine en Kathryn grapjes gemaakt over wat ik zou aantrekken (lacht). Het is een plagerijtje tussen ons en ik vind het heel leuk. Vooral als ik in mijn Michael Jackson-kostuum kan komen (lacht). Wel, het is veel mooier dan alles wat Elvis ooit droeg (lacht) … omdat wij natuurlijk stoffen hebben die u zich niet eens kunt voorstellen.

Maar u zult het zien, u zult dingen gaan uitvinden zoals wij dat ook doen. Ik heb een eindeloze garderobe. Vlak naast mijn matador-pak hangt de blauwe cape die helemaal bezaaid is met knipperende lichtjes (lacht) en ik kijk uit naar nog véél meer. Ik toon het aan Kathryn en zij moet erom lachen. Ik heb ook een Robin Hood-pak en ik denk dat dat heel goed van pas zal komen tijdens het hele RV-gebeuren.

Ik denk dat ik dat zal aantrekken (lacht). Misschien hoef ik de boog en pijlen niet, maar het is toch een prachtig kostuum. Dus daar kun je me de volgende keer in verwachten. Het is zo leuk om met u allemaal te spreken. Dank u dat u naar deze historische uitzending heeft geluisterd. Ik weet zeker dat er nog vele zullen volgen. Maar het duurt niet lang meer voordat u mij echt in mijn Robin Hood-pak zult zien, dat beloof ik u (lacht).

Ik wens u allen nu een glorieuze avond, een glorieuze dag en een geweldige tijd, morgen en overmorgen. U zult echt verbaasd zijn.

Ik stuur u allen mijn grote Liefde en zeg u allen Namaste. Ik ben degene die u AE Michael noemt. Namaste, geliefden, Namaste.

Meg: Namaste, Michael, dank je wel!

Kathryn: (schaterlachend) Hij droeg zijn Robin Hood-hoed op het laatste! En de schoenen met de gekrulde punten!

Meg: Ik hoop dat hij ook een sikje heeft. Een sikje hoort daar echt bij. Dit is spannend. Nu kunnen we naar ons liedje luisteren en op zoek gaan naar een kostuum. Dit was een les in channeling.

Kathryn: Hé, dat zeg je goed: een les in channeling. Wel, dit is een liedje dat ik vaak hoor als Sananda met ons wil spreken. Ik wil het nu spelen voor iedereen, terwijl we afscheid nemen. Ik heb trouwens nog een feestje, dus we nemen geen bellers aan. Wat een avond! We hebben heel veel gedaan, hè!

Meg: Jazeker! Heb nog een heel fijn feest, lieve Kathryn en de hele familie. Vanuit de hele wereld krijg je onze knuffels!

Kathryn: Dit is een uitzending die ik nooit zal vergeten!

Meg: Tot ziens iedereen, volgende week woensdag!

Eindtune: Heal the world – Michael Jackson and friends

Engelstalige audio-versie van dit bericht:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/05/21/mothersource-sananda-archangel-michael-bring-us-news-of-phenomenal-change-1-

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.