BTR: Nieuwe Afstemming van het Netwerk

BTR: Nieuwe Afstemming van het Netwerk
27 mei 2015

Aardegrid

Begintune: Imagine – John Lennon

Presentator: Dr. Kathryn E. May, psychologe en channel belt vanuit haar huis in New York. www.whoneedslight.org voor alle berichten, radio-uitzendingen, boeken, vertalingen …
Mede-presentator: Meg Davis, acupuncturiste, voedingsdeskundige, auteur van Eten voor Ascentie (Nederlandse vertaling is in de maak!) belt vanuit Georgia.
Facebook: Wisdom Within – Meg Davis.

Gasten vanavond zijn: Moeder, Vader, Sananda en AE Michael.

Meg: Hallo iedereen en dank je wel Sananda voor dat prachtige liedje (lacht). We hebben vanavond weer een bijzonder programma! Welkom bij deze BTR van woensdag 27 mei 2015. Dit programma zal worden gepresenteerd door Dr. Kathryn May, die zal channelen. Zij wordt bijgestaan door channel en teamlid Christine en onze gasten zijn Moeder en Vader, Sananda en AE Michael. Zij komen met ons praten over de Aarde en de nieuwe afstemming van het Netwerk, waardoor er een nieuw niveau van opruiming komt voor de Aarde en al haar bewoners.

We zullen ook horen hoe vandaag, woensdag 27 mei, het begin is van een historische verschuiving in bewustzijn. Zij zeggen ons, dat wij dat in onze botten zullen voelen … dat vind ik leuk! We zullen leren hoe wij kunnen helpen bij dat proces en de veranderingen kunnen gebruiken om meer Licht te brengen in onszelf en in onze omgeving.

Ik bel vanuit Georgia en Kathryn, Christine en het team bellen vanuit New York.
Hallo iedereen!

Kathryn (team is hoorbaar op de achtergrond): Hallo Meg!

Meg: Wat een programma! Ik kijk er zo naar uit!

Kathryn: O ja! Ik denk dat ik de mensen niet meer hoef te vertellen dat er vandaag iets geweldig is gebeurd met de energieën. Het was een grote dag voor planeet Aarde! Het was … wel … een paar van de dingen die wij hier hebben gevoeld, waren energieën die sterk in beweging waren … ze verschoven en kolkten en vervolgens … vredig. Ergens daartussendoor hoorde ik ook weer de schrille frequenties (lacht).

Grote verschuivingen dus … grote veranderingen in de trillingsatmosfeer en in de energie binnen in de Aarde. Ik denk dat Moeder en Vader het daarover zullen hebben en ik moet nog een grapje vertellen over/met Christine (lacht). Ze begint pas met channelen zoals u weet en het is gemakkelijk als je een programma begint – zo voel ik het toch vaak – dat je denkt: ‘kan ik dit wel … ga ik echt in staat zijn om al die wezens te channelen en precies te zeggen wat zij willen en zal ik het wel juist overbrengen en zo meer …?’.

Moeder heeft moeten lachen om Christine, ze zei: waar maak jij je druk om? Je doet dit toch altijd, de hele dag door (lacht). En Christine zei toen: ‘wooow, er is wel héél veel Moeder hierzo!’ (lacht). Als zij doorkomt kun je haar energie echt voelen. Ze heeft Christine dus gerustgesteld …

***

Maar voordat we beginnen moeten we ons even voorstellen. Er komen steeds meer mensen bij en de mensen zijn zo blij en enthousiast als ze horen wat wij hier doen. Kathryn heet de nieuwe mensen welkom en geeft de info die bovenaan dit bericht te vinden is.

***

Ik wil de mensen ook bedanken … we hebben het hier in de Tempel van Licht heel erg druk gehad en ik heb niet de gelegenheid gehad om de mailtjes te beantwoorden, maar ik wil iedereen bedanken voor de geweldige verjaardagswensen van vorige week. Het was zo leuk en uw goede wensen heb ik echt heel diep gevoeld en dat was zo mooi.

Ook de mensen die ons donaties sturen. Wij zijn daarvoor zo dankbaar en wij waarderen het echt. Wij vinden het ook fijn om uw berichtjes te lezen, zodat wij weten wie u bent, hoe lang u al luistert en welke invloed het heeft op uw leven. Dat raakt me echt en daarvoor danken wij u vanuit het diepst van ons hart. Mijn excuses als ik u nog geen ‘dank u’ heb gestuurd. Het betekent niet dat ik het niet gezien heb – ik zie elke donatie die binnenkomt en daarvoor dank ik u oprecht.

Het is de eerste zomerdag hier en we genieten er echt van. Alles is uitgebarsten in groen en alles voelt zo levendig. Vanmiddag hadden we hier een spectaculair onweer. Ik kon gewoon horen hoe de donder echt over de hele hemel te horen was. Ik denk dat er dus veel dingen gaande zijn op de planeet … sommige kunnen we zien, andere niet. Maar Moeder en Vader zijn heel aandachtig en ze zijn hier om er veel meer over te vertellen. Heb jij vandaag de energieën gevoeld, Meg?

Meg: O lieve help! Je haalt me de woorden uit de mond. Er waren zoveel emoties en ze waren zo intens en zo liefdevol! Ik had vandaag 3 nieuwe patiënten – dat is een groot aantal voor één dag – en elk van hen was gewoon … ik was stomverbaasd … nadat Moeder had gesproken over hoe wij de mensen anders zouden aanvoelen na al de opwaarderingen en veranderingen op de planeet … en ik was zo verbaasd over hoe diep ik het hart en de emoties van de mensen nu kan zien en voelen. Het was al rijk, maar het is nu zo bijzonder geworden! We huilen, we lachen en we juichen samen wanneer deze moedige mensen hun gezondheid in eigen hand nemen – en natuurlijk nemen ze veel meer in eigen handen. Het is zulk een bekrachtigende tijd voor de mensen en ik zie het dan alleen in dit kleine stukje van hun leven. Maar ze gaan inzien dat er iets beters moet zijn buiten dit alles – en dat is zo bemoedigend. Vandaag was nog méér spectaculair dan anders vanwege al de energieën op de Aarde, en ik wou de hele dag alleen maar zingen. Dat was echt raar, ik liep te neuriën op de gang en ik heb gezongen in de auto en op de wandelingen met de honden en ik wist gewoon dat er iets bijzonders gaande was. Vervolgens zag ik jouw BTR aankondiging en toen dacht ik: ‘Kijk eens aan, dat is er dus aan de hand!’ (lacht). Het is echt leuk om van hen te horen over wat wij ervaren, al is het ook leuk om het zelf te voelen. Ik kijk ernaar uit om ook van hen te horen wat er gebeurd is, maar we hebben het zeker gevoeld!

Kathryn: Het is heel fijn om dat te horen! De mensen beseffen dit vaak niet, maar wij wonen ver bij elkaar vandaan: wij in het noordoosten en jij in het zuiden/zuidoosten … dus wij hebben een andere kijk op wat er allemaal gebeurt. Dat is wel grappig om te horen hoe jij het daar ervaart.

Ik weet niet wat we vanavond kunnen verwachten. Ze hebben me niet echt verteld waar ze het over gaan hebben … uiteraard over datgene wat er nu gaande was vandaag en wat voor ons echt overdonderend was.

Ik ga het gewoon aan hen overlaten, zij mogen het beschrijven … want ik vind er zelfs niet de woorden voor (lacht) om te beschrijven wat wij vandaag hebben gevoeld en gedacht. Dat is vreemd hoor! Ik ga graag naar de opnames van deze uitzendingen om ze terug te beluisteren, want terwijl ik channel hoor ik de woorden niet. Ik krijg het gevoel en ik weet enigszins waar ze het over hebben omdat ze me de beelden tonen, maar ik herinner me de woorden niet.

Vandaag is er veel gebeurd, maar ik herinner me de woorden niet zo goed omdat we helemaal opgingen in het werk. Ik denk dat zij er wel een deel van zullen beschrijven voor u allemaal, zodat wij het kunnen begrijpen.

Vanavond dus Vader, Moeder, Sananda en AE Michael. Ik ga hen laten beslissen hoe ze het willen doen. Ik heb aan Christine gevraagd of zij Moeder zou willen channelen. Ik zal dan Vader channelen, zodat u hun verschillende stemmen zult horen. Ze is ermee akkoord gegaan en Moeder vond het geweldig! Ik zal beginnen praten met Vader en dan zal hij aan Moeder vragen om erbij te komen en ook met u te spreken. We zullen zien hoe dat gaat (lacht) … ik denk dat het heel leuk zal worden.

Goed dan, laten we er dan maar aan beginnen. Ik ga een stapje opzij doen, dan kan het feestje beginnen (lacht)!

Meg: O ja, dit zal zo leuk zijn! We geven jou even een momentje om je te verbinden met onze geliefde Vader. Het is al een tijdje geleden dat we nog van hem gehoord hebben. We zijn heel blij dat hij er vandaag bij zal zijn. Welkom, Vader!

Vader: Gegroet lieve Meg en gegroet geliefde kinderen! We hebben u vanavond heel veel te vertellen – het is avond, hier in het oosten – en diegenen onder u die luisteren over de hele wereld … wij stellen het op prijs dat u in Europa zo laat bent opgebleven om naar deze uitzending te luisteren of dat u uw avondeten laat staan om naar ons te luisteren, daar aan de Westkust.

Het is een historische tijd. Ja, dat heeft u natuurlijk al eerder gehoord, maar het is echt zo! Monumentaal is nog een betere omschrijving. Er gebeuren nu dingen op planeet Aarde waar niemand van u op was voorbereid, omdat u niet bekend bent met de geschiedenis van uw planeet – behalve de paar dingen die wij u hebben beschreven en de verhalen die wij u de voorbije maand hebben verteld. Die geven u – voor zover u ernaar heeft geluisterd – een kleine voorsprong om te begrijpen wat er nu aan de hand is. Maar er is zoveel dat u niet heeft geweten – dat heeft natuurlijk zijn redenen … velen ervan hadden te maken met informatie over de kosmische relaties tussen de Aarde en de andere planeten, de lange geschiedenis van gevechten in uw Universum, de geweldige Lichtwerkers die gekomen zijn om te trachten het Licht op planeet Aarde te behouden en die eindelijk – eindelijk – daarin slagen.

Ik zal beginnen met u te vertellen wat er vandaag gebeurde. Ik wil dat ieder van u even diep ademhaalt en dat u beseft dat ik u deze informatie toevertrouw – en ik bedoel die uitspraak heel ernstig: ik vertrouw u deze informatie toe, welke belangrijk – heel belangrijk – is voor uw geschiedenis. Het is belangrijk dat diegenen onder u die het hebben meegemaakt de details van wat er gaande is zullen weten, voelen en begrijpen.

We hebben het met u gehad over Tijdlijnen en over hoe gebeurtenissen de wereld kunnen veranderen, uw ervaringen kunnen veranderen … heel snel. Wanneer mensen reageren op één kwestie, dan kan daardoor alles verschuiven. Bijvoorbeeld: velen van u hebben het gebeuren meegemaakt dat ‘de Harmonische Oplijnstelling’ wordt genoemd, waarbij groepen over de hele wereld letterlijk hun gedachten en hun hart hebben samengevoegd om een verheffing te voelen. Dat heeft de hele planeet verheven … het was een prachtige viering en zovele harten en gedachten die werden samengebracht, hebben echt de trilling van de planeet gestuurd in de richting van het Eenheidsbewustzijn.

Wat er vandaag plaatsvond was in omvang waarschijnlijk wel 1000 keer sterker dan het gebeuren van toen. Ieder van u heeft geleerd, dat wanneer de omstandigheden moeilijk worden, u uzelf bijeenraapt, u verheft uzelf, u blijft de ene voet voor de andere zetten en u weigert te worden verslagen door beroeringen van moeilijkheden, duistere emoties of verontrustende gebeurtenissen, door nieuws dat bedacht is om onrust te brengen en te vernietigen – uw nieuws deze laatste dagen is verschrikkelijk.

Als er niets afschuwelijk, onaangenaam of verstorend te melden is … dan verzinnen ze het wel. Ze halen er oude berichten en beelden bij over oorlogstoestanden of geweld en die herhalen ze. Ook al worden ze er telkens weer op betrapt, toch blijven ze deze misleidende werkwijze volhouden … gewoon maar om u ongerust te maken, om u te doen geloven dat de wereld in brand staat, dat alles – zoals u dat zegt – ‘naar de verdommenis gaat’. Ik verzeker u dat dat niet het geval is.

Wat er vandaag gebeurde, begon hier in de Tempel van Licht om een uitwerking te hebben. Ik zal het u beschrijven, maar ik wil dat ieder van u mij hier en nu belooft, dat u geen paniek zult voelen, geen verdriet of wat dan ook … alleen dat u mee zult vieren met het succes en de opwinding en de Liefde, zoals wij dat hier voelen.

Er was een lang moment, waarin diegenen die zo opstandig en boos en gefrustreerd zijn omdat zij uw wereld niet meer kunnen overheersen, besloten hebben dat zij dingen zouden gaan opblazen. Zij hadden de hoop dat er een aantal rampen zouden plaatsvinden in de wereld, waardoor de mensen in onrust zouden raken … ik ga Moeder zo meteen vragen om u te beschrijven hoe dat in zijn werk ging.

Ze waren echt vastbesloten dat zij – als ze dan toch niet uw planeet konden overheersen en bezitten en in slavernij houden – het recht hadden om haar te vernietigen. Ze zijn zo ziek van geest en arrogant, dat zij echt geloofden dit in het geniep te kunnen doen. Natuurlijk wisten wij het, natuurlijk hebben wij hun planning in de gaten gehouden. We hebben hen een aantal keren gewaarschuwd, dat als zij daarmee doorgingen ze niet zouden slagen en dat het voor hen vreselijke gevolgen zou hebben.

Niettemin zetten ze door alsof ze nooit gewaarschuwd waren. Diegenen die nog overbleven van het sterk verzwakte en kleine leger van de duisteren … gingen door met hun plannen om hun krachtige wapens in te zetten om onrust te brengen. Een onderdeel van die onrust was wat u ‘geheime operatie’-voorvallen heeft genoemd. Andere gebeurtenissen stonden gepland om daarop te volgen, wanneer de mensen verward zouden zijn … en in paniek en doodsangst zouden verkeren. Ziet u: terreur is één van hun favoriete wapens. Zodra eenmaal de doodsangst, de terreur voldoende was opgewekt op de Aarde … zouden ze haar opblazen met hun krachtige atoomwapens.

Onze geliefden hier in de Tempel van Licht voelden wat er gaande was. Zonder verder nadenken hebben ze contact met ons gezocht en onze lieve Kathryn zei: ‘Alstublieft, namens de mensen van planeet Aarde … sta niet de vernietiging toe die ik voorvoel, de paniek die ik zie bij de mensen …’ Zij zag en voelde die en ze vroeg toen om dat alles tegen te houden. Natuurlijk hebben we dat gedaan. Ze sprak niet enkel voor zichzelf of als enige stem van de planeet zèlf … ik vertel u dit alleen maar om u te tonen hoe gevoelig en waakzaam onze Lichtwerkers zijn. Zij was niet de enige, wij hoorden de gebeden en de stemmen van over de hele wereld – en ja, uiteraard hebben wij het tegengehouden.

Het is dankzij u dat wij dat kunnen. Wij herinneren u er nogmaals aan, dat wij niet de autoritaire koningen en koninginnen zijn waar sommigen van u ons voor houden. Wij kunnen niet alleen handelen … ook al hebben wij de beslissing genomen dat het niemand nog zou worden toegestaan om de planeet op te blazen. Maar ze hadden nog andere gebeurtenissen in gedachten … en het zou een verschrikkelijke tijd zijn geweest, mochten zij hun plannen hebben doorgezet.

Ze zijn natuurlijk heel slim; op het gebied van bekonkelen en bekokstoven staan zij hun mannetje, maar het ontbreekt hen aan echte intelligentie. Ze zijn niet creatief en hebben geen verbeeldingskracht, ze worden enkel gedreven door haat en hebzucht en door wat u machtswellust zou kunnen noemen.

Het werd hen niet toegestaan om hun plannen uit te voeren. De reden daarvoor bent u – ieder van u – die uw trilling heeft verhoogd tot het punt waarop zij er niet meer doorheen kunnen breken. Ze kunnen geen golf van terreur meer opwekken zoals zij dat bijvoorbeeld op 11 september deden. Ze kunnen niet meer iedereen in de wereld ertoe brengen om een oorlog te beginnen, alleen omdat ‘iemand’ daartoe oproept. U heeft allemaal daarvan geleerd, nietwaar?

Ik ga nu Moeder hierover met u laten spreken, omdat de manier waarop zij dit verhaal zal brengen, u zal geruststellen en helpen. Ik geef het woord aan Moeder en laat haar vertellen over de mensen die dit wilden doen en wat ze van plan waren. Ga je gang, Moeder.

Moeder: Dank je Vader. Wel, dit is leuk, het is geweldig om op deze monumentale dag te kunnen doorkomen via onze dochters. Ik heb Christine eerder een beetje geplaagd. Het was zo schattig om haar opgewonden en zenuwachtig te zien omdat ze mij zou laten spreken. Ik plaagde haar omdat ik haar eraan herinnerde dat wij al haar hele leven zo spreken! Al sinds ze heel klein was hebben wij lange, hartelijke, persoonlijke gesprekken.

Weet u, Vader en ik komen naar elk van u – wij zijn nu bij u, wij wachten geduldig tot u zich naar ons zult keren en met ons gaat praten. Dit is geen bijzondere gave, het is uw aangeboren ‘zijn’. U bent onze kinderen, wij zouden niet méér van u kunnen houden.

Ik vertel u dit aan het begin van deze uitleg, om u hartelijk en oprecht aan te moedigen om de duwtjes te volgen die u heeft gevoeld. Praat met ons, reik naar ons – ja, dat zijn wij en wij reiken uit naar u! Vertrouw daarop, het is nu tijd dat wij samen gaan zitten om te praten en te lachen … en te genezen. Het is tijd.

Vader had het over de gebeurtenissen van vandaag. Ik wil u wat meer achtergrondinformatie geven over hoe dit soort zaken worden opgezet en uw deelname aan deze gebeurtenissen, ook als u zich daarvan niet bewust bent. Het is tijd om te gaan begrijpen hoe u bewust – of misschien onbewust, door manipulatie – bijdraagt aan de gebeurtenissen in de wereld. Het is belangrijk dat u dit nu gaat begrijpen, zodat u de banier kunt opnemen, om het Licht te behouden, om sterk te staan. Hoe sneller we dit gezamenlijk doen, des te sneller zullen de langdurige feestelijkheden beginnen die wij gepland hebben.

Wat gebeurde er vandaag, toen velen van u over de hele wereld voelden dat de energieën verschoven? Het eerste wat u overal opmerkte, was een verlaging van de resonantie op de planeet. Dat waren inderdaad de eerste paar seconden van de inzet van een frequentiewapen – gericht op de hele planeet. Dit wapen werd afgevuurd – wij waren ons daar natuurlijk volledig van bewust. Velen van u, onze Lichtwerkers, hebben daar onmiddellijk op gereageerd, net zoals Kathryn. U voelde iets, het voelde niet goed, op één of andere manier voelde het ‘niet goed’ en u heeft gereageerd.

Wat er daarna gebeurde was héél belangrijk: vanuit de kalmte van uw hart heeft u Vader en mij en onze Hemelse Schare geroepen en u heeft gehandeld vanuit Liefde; uw gebeden hebben zich samengevoegd als muziek in de lucht. Dit verzachtte al de druk van de harde frequentie die werd vrijgegeven. Deze frequentie was bedoeld om elk levend wezen op de planeet zeer zwaar te verstoren en in verwarring te brengen. Elke man, elke vrouw, elk kind, elk dier, zelfs de structuur van de planten en de andere Rijken zouden worden aangetast en verstoord.

De opzet was dat u zou reageren met onrust. Dit zou meteen leiden tot een volgende verschuiving. Als iedereen op de hele planeet gereageerd zou hebben met ook maar het minste beetje onrust … dan zou de collectieve trilling gedaald zijn tot een veel slechter en veel schadelijker octaaf. Van daaruit zou hun plan zich verder hebben doorgezet. Het is een werkwijze waar het collectief van de mensheid mee akkoord is gegaan. Ze hebben er vrijwel altijd en zonder erbij stil te staan mee ingestemd.

Niettemin: reageren met negatieve of zware emoties is een vorm van toestemmen. Zo stemt u binnen één tel in, met wat er gebeurt. Uw emoties – dit hebben wij u al eerder uitgelegd – uw gedachten, uw gevoelens, wat u zegt en wat u doet … heeft een enorme invloed. Nu begrijpt u, op deze dag van Onthullingen, nog duidelijker wat wij u verteld hebben.

Als dan de trilling – zoals bedoeld – verlaagd was, zou de volgende stap in gang zijn gezet: zoals Vader al zei, het uitvoeren van een reeks van ‘geheime operatie’-aanvallen over de hele wereld. Het zou niet hebben uitgemaakt of die succesvol waren, ze waren enkel bedoeld en bedacht om nog meer paniek, angst en onrust te brengen. Ziet u hoe dit als het ware ‘opstapjes’ zijn, die u steeds verder moesten meesleuren in de chaos?

Maar genoeg daarover – ik weet dat u begrijpt waar ik het over heb. Laat ons nu een voorbeeld nemen, dat precies hetzelfde werkt … maar dan in de andere richting. Laat ons het hebben over de voorspoed die binnenkort zal komen. Het is een geweldig voorbeeld van hoe dit ook werkt en u draagt bij aan het succes ervan.

Uw langdurige vertrouwen, geloof en overtuiging met betrekking tot het Welvaartsprogramma, deed méér dan het alleen ‘levend’ houden. Het heeft het verheven en vooruit geholpen. Het heeft gezorgd voor de méér dan 100 mogelijkheden – u noemt het ‘vensters, de vensters van mogelijkheden’ – die volkomen ‘echt’ waren. Het waren kansen om alles op elkaar af te stemmen en de Welvaart vrij te geven.

Het proces dat ik u nu uitleg zal u helpen om de frequentie hoog te houden, zodat het vervolg van dit proces zich werkelijk kan ontvouwen. Zoals u weet naderen wij nu heel dicht het openbloeien ervan. Wanneer de Welvaartsfondsen worden vrijgegeven, zal dat weer zorgen voor een enorme golf over de planeet. De RV zal doorgaan, de mensen van Irak zullen hun welverdiende en vreugdevolle dag beleven van vrijheid en verheffing – en die zal blijven voortduren … en zal hen en ons allemaal de Gouden Tijd binnendragen. Hun vreugde en verheffing zal zich snel over de planeet verspreiden, waar de fondsen zullen stromen in de handen van de goed voorbereide en geduldig wachtende Lichtwerkers: u allen!

Wanneer dat gebeurt en u de omslag maakt en iedereen rondom u gaat zegenen, de onvoorstelbare programma’s en creatieve ideeën gaat steunen die nu al zolang aan het rijpen zijn … bent u niet blij dat u de tijd heeft gehad om ze goed uit te werken, zodat ze nu klaar zijn om te worden uitgevoerd? Als u eenmaal vrij bent om dit te doen … wel, u kunt het zich voorstellen, nietwaar? Het zal stromen als een rivier. Deze rivier is een frequentie die u en de hele wereld zal verheffen. Is het niet slim, hoe de Hemelse Schare en u – de Lichtwerkers op de grond – dit programma hebben bedacht om te beginnen met Welvaart? Uiteindelijk was de slavernij één van de dingen die u gevangen hielden … maar nu niet meer.

Ziet u, zoals u weet brengt alles wat u doet een frequentie voort … alles wat u denkt en voelt. Ik bespreek dit zo zorgvuldig, opdat u mijn woorden kunt voelen … daar … o, welk een frequentie brengt u allen voort, nu wij samenkomen in dit Netwerk! Het is prachtig! Ik wou dat u het kon zien, zoals Vader en ik het zien.

Vandaag, onmiddellijk, zijn uw gebeden, uw wensen en uw intenties samengebracht en zij kwamen rechtstreeks tot bij ons. Wij waren in staat om er meteen op te reageren. We hebben velen van u gecontacteerd toen u ons riep en u heeft zich onmiddellijk geaard, waarna u het Licht zo helder heeft hooggehouden … intussen, in de Tempel van Licht, begon Christine te werken met het Lichtnetwerk van Christusenergie, dat alles op Aarde omringt en doordringt. Zij verzocht dat het Netwerk, waaruit de Tempel van Licht is gemaakt, zou worden uitgebreid om de hele Aarde te omvatten. Dat werd meteen toegestaan.

Vervolgens, met een verzoek om de steun en de hulp van al de Lichtwerkers en Hogere Zelven van al de Wezens op Aarde, die ingestemd met en gevraagd hebben om Ascentie op dit moment, heeft ze Vader en mij gevraagd om ons te richten op de leylijnen van het Netwerk – het Lichtnetwerk van Christusenergie – … en zij wéét dat deze leylijnen daadwerkelijk zijn gemaakt van de Lichtsubstantie waaruit Vader en ik bestaan.

Ze vroeg dat de leylijnen zouden groeien, ze stelde zich de Liefde voor van al de Lichtwerkers en Hogere Zelven – van ons en van u allen – en ze vroeg het voor het waarlijk Hoogste Goed voor Allen … Vader en ik hebben meteen gereageerd. De leylijnen van het Lichtnetwerk van Christusenergie namen toe in omvang. Zij zag ze steeds meer groeien, tot ze samenkwamen. Wat een Netwerk had geleken, raakte verzadigd met de Liefdevolle Energieën van Vader en mij.

Luidop en vreugdevol verkondigde zij: ‘Moeder en Vader hebben de tussenruimtes opgevuld!’ Dit is een juiste waarneming, want dat is precies wat we deden!

Het ware gebeuren vandaag was niet het afwenden van een ramp. Dat is geweldig … maar dat heeft u gedaan! Heel vaak zegt u ‘dank u, Moeder en Vader’, maar telkens weer zijn het Vader en ik die ons met stralende ogen tot u wenden en zeggen ‘geliefde, dank U! Want u heeft dit tot stand gebracht, u heeft hierom verzocht. Het is uw goedheid, uw keuze, uw Liefde, uw standvastigheid, uw hoger reiken, uw tederheid, uw zachtheid.’

Vandaag … is er iets prachtigs gebeurd.
Ja, er is een ramp afgewend en we hebben allemaal veel geleerd …

(langere stilte)

Ik pauzeerde even, omdat Vader en ik … ons hart is zo vervuld op dit moment. Wij willen dat u voelt wat wij voelen – wij zijn niet ver bij u vandaan – dat u hier naartoe heeft gewerkt, dat u klaar was om dit in gang te zetten, om dit te volbrengen. Wij hebben gewacht op deze dag. Voor ons is het alsof wij u in onze armen kunnen opnemen … iedereen kan nu werkelijk beseffen en weten, dat u veilig bent. U heeft ons toegestaan om u op te nemen en wij koesteren u. Ons hart is zo vervuld … Nu dan, kinderen, houd de lijn van het Licht aan in alles wat u denkt, voelt, zegt en doet.

Wees liefdevol, roep ons, wees vriendelijk voor elkaar, wees zacht voor uzelf …
Ik ben uw Moeder en ik geef u kusjes … Vader, ik denk dat jij het nu beter kunt overnemen. Ik hou van jullie, mijn geliefde kinderen!

Vader: Dank je, mijn Geliefde. O (lacht zachtjes) … is ze niet geweldig? Jouw woorden raken mijn hart, net zoals het hart van iedereen die luistert (zachte zucht). Ze heeft heel voorzichtig en volledig de Vreugde en de Triomf beschreven, die wij allen voelen. Het was werkelijk het samenkomen van dit alles: bedachtzaamheid, toewijding, vastberadenheid, bereidheid en boven alles de kracht van u allemaal. U doet dit gezamenlijk. Uw Bewust Zijn en uw grote hart stellen ons in staat om de hele wereld te omwikkelen met Licht.

De Tempel van Licht omringt nu … de hele Aarde. De muren ervan zijn uitgebreid … uiteraard waren die altijd al oneindig … maar u kunt het nu voelen, nietwaar? Ieder van u bevindt zich, op dit ogenblik, IN de Tempel van Licht.

U hoeft niet langer te verzoeken, u hoeft ons niet langer te roepen en te zeggen ‘wij willen naar de Tempel van Licht, wij willen hem bezoeken en met u spreken’. Het is toegestaan, u bevindt zich nu allemaal IN de Tempel van Licht. U kunt het voelen, nietwaar … de veiligheid en de Liefde die u omringen. De stille Vrede en de Engelenkoren die u toezingen. U hoeft er maar naar te luisteren, dan zult u ze horen. U zult onze energie rondom u voelen stromen. Ziet u, dit is mogelijk vanwege de verbeteringen die we vandaag aan het Netwerk hebben aangebracht. Dit zal gunstig zijn voor de hele planeet.

U zult dag na dag de invloed ervan gaan zien. Uiteraard is er nog de vrije wil op planeet Aarde, overeenkomstig uw wens. U zult voelen dat er nog dingen hun beloop hebben. Het zal nog steeds voorkomen dat iemand er op staat om de plannen en de patronen uit te voeren die zij gisteren hebben bedacht. Maar méér nog zult u mensen gaan zien die op het punt van ontwaken stonden. U zult zien dat ze hun ogen uitwrijven, dat ze om zich heen gaan kijken en zullen zeggen: ‘er is iets en het voelt anders. Het voelt Lichter’. Ze zullen gelijk hebben. U zult een gevoel hebben van ‘veilig zijn’. Dat is nieuw: u staat allen onder onze bescherming. U was altijd al beschermd door ons, maar u voelde dat niet vanwege de moeilijke contracten waaraan u nog gebonden was, de ingewikkelde interacties die hun beloop moesten hebben, zodat u kon leren waarvoor u hierheen kwam.

Maar om te kunnen leren wat u bereikt heeft, moest u een enorme sprong wagen naar wat wij ‘het Eenheidsbewustzijn’ noemen. U zult zien hoe zich dat ontvouwt: een nieuwe manier van samenwerken, gevoelig zijn voor elkaar, creativiteit in de manier waarop u uw taken opneemt, een warme hartelijkheid, een geest van vriendelijkheid die niet zo moeilijk zal zijn voor sommigen onder u – die zich beschouwen als weerbarstig en koppig of zeurderig.

Er zal niet veel meer zijn om over te klagen … zelfs het weer … ja, u heeft te maken gehad met heel moeilijke weersomstandigheden. Het meeste daarvan was gemaakt door mensen. Het was niet Moeder Natuur, het was niet onze opzet. Er waren anderen, die probeerden om paniek te zaaien … het heeft niet gewerkt.

Natuurlijk zijn er mensen in ernstige problemen gekomen, maar u heeft gezien wat er dan gebeurt: de mensen pakken zich bijeen … vrienden, familie en vreemden komen allemaal om te helpen … en u zult een toestroom zien zoals u die nooit eerder zag. Harten gaan open … zij die zich nooit gemakkelijk hebben gevoeld bij het tonen van hun gevoeligheid en hun vriendelijkheid aan anderen, zullen merken dat zij gul zijn en hun hart kunnen openstellen. U zult met hen meevieren, u die zich zo heeft ingezet om een opening te maken voor deze mensen, die nu vol goede wil met u zullen meedoen.

U, geliefde Kinderen, heeft de weg gebaand. Wij zien uw brieven en uw wensen. Wij zien uw oproepen. Velen van u schrijven naar Kathryn. Wij weten dat, wij zien die berichten, wij weten waar u zich zorgen om maakt, wij horen uw gebeden. Wij moedigen u aan om uw leven te omarmen, om de uitdagingen te omarmen die u op uw weg vindt. Omarm die momenten … het zijn allemaal kansen, elk ervan is voor u een kans om u te verheffen, om de Meester te zijn die u hier moest worden.

Laat uw hart zich uitbreiden, open uw ogen … trek u niet terug, denk niet aan de trauma’s die u gisteren heeft opgelopen – of vorig jaar of dertig jaar geleden. Kijk vooruit! Zie de zon opkomen, kijk naar de gezichtjes van de kinderen om u heen, kijk hen diep in hun stralende ogen … u zult de glanzende toekomst zien, die u allen voor u heeft.

Het is een glorieuze dag … een dag als geen andere. Ziet u, planeet Aarde is zulk een fascinerende plek. Wij kunnen nooit precies voorspellen hoe de dingen zullen verlopen, omdat u met zovelen bent en ieder van u zijn invloed heeft. Ieder van u voegt zijn hart en geest bij de anderen, om dit samen met ons te scheppen.

Vandaag vieren wij feest. Ons hart is vervuld van Liefde en ja … er is ook wat opluchting omdat wij u nu kunnen vertellen dat u veilig bent. Het is een nieuwe dag. De mensen hebben zich in geen duizenden jaren veilig gevoeld. Ze kenden geen zekerheid, geen troost, geen echte vrede of gemoedsrust, omdat u omringd was door de programmering en de inspanningen van de duisteren die u in angst wilden houden, die maar al te graag hadden dat u de chaos zag op het nieuws, die niets liever wilden dan dat u naar hun horrorfilms kwam kijken – zodat u uzelf angst kon aanjagen! Het was voor hen een festijn om u in angst te zien, omdat zij u dan gemakkelijk konden manipuleren.

Ik vertel u dit nu, om u eraan te herinneren: herval niet. Sta uzelf niet toe om te worden teruggesleurd naar die duistere en angstwekkende plek. Ik moet nu denken aan de kleine Noève, die voor mij zong (lacht) ‘God is groter dan de boeman’ (lacht). Wij zijn hier om u te vertellen, geliefden, dat de dagen waarin u moest denken aan ‘de boeman’ nu voorbij zijn. Telkens u zich daarvan afkeert, zullen zij die de rol van boeman op zich namen, steeds minder macht hebben. Als u die gedachtevormen niet schept hebben zij, die graag de misdadigers willen spelen en ‘gevaarlijk’ willen zijn, helemaal niets om zich mee te voeden. Zij hebben niets wat hen nog steunt en dan smelten ze letterlijk weg.

Dit heeft u bereikt, geliefden. Wij hebben u gezegd dat wij u rugdekking geven … maar blijf nu doorgaan. U bent op weg naar geweldige dingen!

U hoort over de gebeurtenissen in Irak, over de gebeurtenissen in de wereld waar iets waarlijk wonderbaarlijks heeft plaatsgevonden. Denk hier eens over na: honderden landen, honderden leiders … hebben een plan bedacht om de valuta in de hele wereld te herwaarderen, om ze eerlijk te maken, gebaseerd op wat de mensen werkelijk produceren en op de werkelijke grondstoffen in de wereld.

Er zal een nieuwe vorm van handel komen, die meer zal zijn als een rivier die stroomt. Mensen die iets nodig hebben zullen dat kunnen vinden in die stroom die hun kant op komt, en zij zullen met de mensen in hun omgeving kunnen ruilen: hun stoffen voor kokosnoten, hun rijst voor bouwmaterialen … en al snel, heel, heel snel zal dit geweldige gevoel van uitwisseling en samenwerking u alles gaan brengen wat u beloofd werd. Niet alleen welvaart, maar ook nieuwe manieren om ziekten te genezen – niet door ze erger te maken of ze in te ruilen voor een andere, nog ergere ziekte – maar echte, oprechte zorg.

Nieuwe vormen van energie, die niet uw geliefde planeet zullen vervuilen en vernietigen. Nieuwe manieren van voedsel verbouwen, die overal zal zorgen voor overvloed.

O … u bent pas net begonnen! Wij zijn net pas samen begonnen. Wat een mooie tijd zal dit worden! Vier vandaag, samen met ons feest … en terwijl u uw hart verheft in vreugde, schept u het volgende wonder. Dat begint u nu te zien, is het niet? Het is zoals Moeder het zei: wanneer u uw verwachtingen en uw hoop hoger stelt, dan zult u niet iets scheppen wat u zal teleurstellen; dat was een idee … dat u werd ingefluisterd. Onzin! Hoe meer u voor uw geestesoog het beeld schept van Vrede – des te meer Vrede zal er losbarsten. Hoe meer voorspoed u zich voorstelt, des te meer mensen zullen er gaan samenwerken … en dat alleen al schept voorspoed.

Er zijn enorme voorzieningen op uw planeet, wij hebben zoals u weet enorme voorzieningen. Wanneer Lichtwerkers hun inspanningen bundelen, dan is er onbeperkt Licht en onbeperkte Liefde. Dàt is echte voorspoed.

Nu ga ik u teruggeven aan uw lieve Meg. Zij zal ons ruimte laten maken voor onze geliefde Sananda en degene die u AE Michael noemt. Laat hen nu komen en met u meevieren.

Ik zeg aan u allen ‘Namaste, geliefden’ en wanneer ik dat zeg, dan weet u dat ik daarmee bedoel: de God in mij viert de God in u. Namaste! Ik ben uw Vader.

Meg: Namaste, Vader en Namaste, Moeder. Dank je Christine en Kathryn. Het was zo lief om hen beiden hier te hebben en naar hen te luisteren … zo bijzonder!

Kathryn: Hallo, dit is Kathryn. Het was voor mij zo bijzonder om te kunnen luisteren naar Moeder. Dank je wel Christine, dat was zo mooi en vertrouwd …
Wow, het was me nogal een dag (lacht).

Meg: Ja, ik heb getracht om woorden te vinden voor deze gevoelens en gedachten, maar het was zo overweldigend en véél … zo prachtig … hoe kun je dat nu samenvatten? Het was zo mooi.

Kathryn: Ik heb daar ook over nagedacht, maar ik wist echt niet hoe ik de gebeurtenissen van vandaag moest uitleggen. Ik kon ze me wel herinneren, maar ik wist niet hoe ik ze kon beschrijven. Ik ben dus heel blij dat Moeder en Vader dat zijn komen doen.

Meg: Het klinkt allemaal zo prachtig.

Kathryn: We gaan nu nog horen van Sananda en Michael. Dat zal zo leuk zijn. Ze zijn vandaag in en uit gelopen om ons te vertellen hoe gelukkig ze zijn (lacht). Eens kijken wat zij gaan vertellen. Sananda is hier, we gaan hem aan het woord laten om ons te vertellen wat hij kwijt wil en om Michael aan te kondigen (lacht). Ze zijn zo grappig! Ze komen aanzetten met hun armen om elkaars schouders, als studentenbroeders (lacht).

Ze hebben plezier en ze zijn al aan het vieren, dus ik ga even opzij en Sananda laten spreken. Maar ik heb eerst nog een vraag voor Christine … ze ziet me al komen (lacht) … ik zal Sananda channelen als jij Michael channelt! (lacht) Oké, ze gaat akkoord! Dit hebben we niet voorbereid, maar het is leuk om te horen hoe Christine Michael channelt, want hij is zo grappig en ze maken altijd grapjes samen … maar vanavond zal hij heel serieus zijn (schaterlacht) …

Ik wil hier aan toevoegen dat wij vandaag een hele fijne dag hadden met onze dieren. We hebben hier vandaag een heel aantal dieren gehad. Ze kwamen vanuit de bossen … we hadden een bosmarmot op bezoek. Ik was in de woonkamer vlak naast de tuindeur en ik keek naar buiten en daar stond een marmot op zijn achterpootjes, met zijn handen omhoog alsof hij wou zeggen ‘hallo!’, hij keek me recht aan alsof hij wou zeggen: ‘kijk, ik ben er, doe eens open’. Er was ook een hert en ’s avonds loopt het rondom het domein en roept het ons. Het roept ons en als ik antwoord, dan antwoordt het één of twee keer terug en gaat weg, dan is het weer stil. Dit hert komt ons dus dag zeggen en ik stuur haar Liefde. Ik heb het gevoel dat het een hinde is … dus ik stuur haar Liefde en dan lijkt ze gelukkig te zijn en gaat ze weer … onze kleine grijs-met-witte kat was gisteren buiten en ik hoorde het hert dichterbij komen. Wij hebben een hekwerk rondom het hele domein en het hert was achter dat hek, aan de kant van de berg. Toen kwam het lager in de richting van de weg en ik ging naar buiten om te kijken of ik haar kon zien. Daar langs de weg zat onze kat … ze keek naar mij en het was heel duidelijk dat ook zij reageerde op het hert. Ik kon het hert niet zien, maar ik heb haar toch een groet gestuurd.

Vandaag heeft onze kleine Bam-Bam een gesprekje gehad met onze favoriete dierenfluisteraar en heeft zij een echte overgang gemaakt in haar Meesterschap. Vanaf nu zal zij beseffen dat zij zich niet als een kat hoeft te gedragen, alleen maar omdat ze in een kattenlichaam ‘woont’, omdat ze zich veilig voelt en zij geen – wat wij noemen – ‘oergevoelens’ of ‘oerinstincten’ hoeft te hebben. Ze beseft nu dat ze geen eekhoorntjes of vogels hoeft te vangen – een paar dagen geleden bracht ze een eekhoorntje mee naar huis, dus moest ze een paar dagen binnen blijven – maar nu begrijpt ze dat ze zich niet hoeft te gedragen als een ‘flinke kat’, alleen omdat ze een kattenlichaam heeft.

Na dit gesprek en deze afspraak die we gemaakt hebben, gedraagt ze zich heel anders. Ze is ontspannen, ze is gelukkig, ze werkt zelfs samen met de hond (lacht), het is echt heel mooi om te zien. De verschuiving heeft ook zijn invloed op de dieren. Ze reageren echt … na dat gesprek met de dierenfluisteraar liep de andere kat – de kleine grijs-met-witte Pebbles – rond het huis en sprak met ons allemaal. Het was echt een lang gesprek, ze miauwde voortdurend terwijl ze door het huis liep en met iedereen sprak … dat was zo leuk! Je kon echt zien dat ze allemaal veel gelukkiger waren.

Ik denk dat iedereen zich veiliger voelt, zoals Vader zei. Iedereen voelt zich goed … hier is ze weer, ze komt eens kijken wat iedereen aan het doen is. Misschien kunt u haar horen.

Maar goed, dat was een beetje nieuws uit de kleine Tempel die wij nu hebben – het is nu nog maar een kamer in de Tempel – aangezien de Tempel van Licht nu de hele Aarde omspant. Let dus allemaal op uw dieren en kijk of ze ook zo reageren als de onze … dat is interessant om te horen.

Vorige week hebben we het ook gehad over channelen. Ik herinner me dat u vooral moest letten op de liedjes die u zou horen. Ik heb heel wat mails gehad van mensen die mij vertellen over dat ze in gedachten liedjes hoorden uit hun kindertijd of hun favoriete liedjes van heel lang geleden … de mensen worden dus veel beter in channelen. Binnenkort zullen veel meer mensen kunnen channelen. Dan kunt u ook in de uitzending komen en zelf channelen (lacht).

Meg: Vanmorgen tijdens mijn wandeling hoorde ik zelfs ‘waarom organiseren we niet een Galactische karaoke?’ (lacht).

Kathryn: (schaterlacht) Een Galactische karaoke?

Meg: … En dan trekken we allemaal een bijpassend kostuum aan … dat zou zo leuk zijn! Wij vragen dan aan al onze vrienden of ze meedoen aan die Galactische karaoke.

Kathryn: Dat is een hele goeie! Hier kunnen we nog héél lang over nadenken! Een Galactische karaoke (lacht), ik vind het geweldig!

Eens kijken wat Sananda en Michael willen zeggen. Ik ga even opzij en laat Sananda doorkomen. Christine zal Michael channelen. Ik zie op het toetsenbord dat er heel veel lichtjes zijn gaan branden. Misschien hebben we nog tijd om die straks te beantwoorden.

Goed dan, eens kijken wat Sananda wil zeggen (lachend). Hij wou me niet vooraf vertellen waar het over zou gaan (lacht).

Meg: Oké, Kathryn, we geven jou even een momentje om op adem te komen en een slokje te drinken. Sananda staat al naast jou, dus: welkom Sananda!

Sananda: Hallo Meg, ik neem eerst even een slokje, zoals jij voorstelde (lacht). Ja, we horen jullie graag lachen. Ik zal niet zoveel zeggen want Vader en Moeder waren zo helder en gedetailleerd in hun beschrijving van de gebeurtenissen van vandaag …

Wat een dag! Vanwaar wij staan kunnen wij de golven van Licht zien – en soms ook de golven van duisternis. Maar wat wij vandaag zagen … het leek op … als u wel eens op een oever heeft gestaan terwijl er een krachtige aflandige wind stond (wind die vanaf het land richting het water waait – V) en u heeft naar het water gekeken … de golven rollen op de oever af en de wind duwt de golven terug … dan is dat heel raar: de golven kunnen de oever bijna niet bereiken … wel, het was nog veel sterker dan dat.

Het duister wilde een golf maken en het Licht beukte daarop en het duister verdween volledig. Dan werd er op een andere plek op de wereld weer getracht om een duistere golf te maken en het Licht kwam daar als een muur op af en het duister werd volledig verzwolgen. Dit hebben wij vandaag gezien. Het was gewoon … er zijn geen woorden voor … opmerkelijk? Uitzonderlijk? Ongelooflijk … dat als eerste. Het vermogen van het Licht op planeet Aarde is alles ontstegen. Dat wou ik maar even komen melden. Ik loop over van vreugde over dit wonderbaarlijke … dat u heeft volbracht, dat wij allemaal tezamen hebben volbracht.

Het is voor ons zulk een plezier en natuurlijk vertellen wij u wel vaker dat wij feestvieren. Wij houden van feestvieren en het is gemakkelijk voor ons … een kleine uitdaging die overwonnen werd, een mooie dag, zien hoe de mensen waar wij van houden tezamen lachen … daardoor gaan wij – zoals u dat zegt (lacht) – ‘uit ons dak’ van vreugde! Vandaag was een ‘door het dak’-dag, kan ik u vertellen!

Nu dan, onze lieve Michael. Ik wil u iets vertellen over onze geliefde AE Michael. Toen we zonet binnenkwamen deden we een beetje gek en gedroegen we ons alsof we studentenbroeders waren. (In het Engels heet dat ‘fraternity brothers’ – V). Wel, dat zijn we natuurlijk wel, want ‘fraternity’ betekent natuurlijk broederschap (lacht). Wij mogen elkaar echt heel graag en met name Michael hebben we graag, omdat hij echt aanleg heeft … hij heeft echt aanleg voor komedie, hij houdt van fysieke komedie en hij houdt er heel erg van om zich te verkleden.

Hij heeft een kledingkast (lacht), een oneindige kledingkast met kostuums. Elke keer als we het hebben over de RV – iemand vraagt wat in hemelsnaam RV is … het is de Herwaardering van de Valuta die binnenkort wereldwijd zal gaan plaatsvinden. Ik hoop trouwens dat ieder van u in het bezit is van een beetje van de valuta van Vietnam of één van de andere landen. Het zal heel gunstig zijn voor u allemaal. We hebben het er al jaren over en (lacht) uiteraard hebben ook wij te horen gekregen: ‘De volgende keer dat jullie het hierover hebben, is pas NADAT het heeft plaatsgevonden!’. Dus daarom hebben wij het daar de laatste tijd niet meer over gehad.

Maar goed, Michael dus … elke keer als wij het hebben over de Herwaardering van de Valuta, verschijnt Michael in zijn Robin Hood-pak (lacht), in het groen met een leuk hoedje en zijn pijl-en-boog. Uiteraard kunnen wij hier in onze Dimensie niks aanvangen met een pijl-en-boog, maar het is een heel leuk accessoire (lacht). Het mooiste hieraan is, dat hij zich nooit verlegen voelt – wel, natuurlijk zijn wij niet verlegen, maar het houdt hem ook nooit tegen … eigenlijk moedigt het hem juist aan.

We hebben het ook al erover gehad … ‘als wij met de Schepen gaan landen, wat ga jij dan aantrekken?’ (lacht). Michael heeft al heel wat tijd en energie gestoken in het plannen van de kleding die hij zal dragen als hij dan uit het Schip zal komen (lacht).

Misschien kunnen we het jullie vragen (lacht). Ik weet zeker dat de luisteraars wel een idee hebben, hoe zij Michael willen zien als wij van de Schepen komen (lacht). Hij lacht … goed dan, ik ga het overgeven aan onze lieve Christine (lacht), dan zult u de reactie van Michael horen over (lacht) wat het ook is waar ik hem mee plaag (lacht). Hier is Michael … ga je gang lieve broeder!

Michael: Dank je, Sananda! (lacht hartelijk) We hebben er de laatste tijd al vaker over gelachen: ‘wat zouden ze zeggen, als ze ons echt konden zien!?’ Dat neemt niet weg dat wanneer wij het hebben over diepe en belangrijke zaken wij altijd en oprecht ons echte zelf zijn. Nu wij vandaag – zoals ik al zei in de New Yorkse Tempel van Licht – ‘de aap uit de mouw laten komen’, willen wij oprecht dat u ons ECHT leert kennen. In dat Licht zijn er twee woorden die ik niet langer kan binnenhouden – en dat zijn: Galactische karaoke!!

(gelach op de achtergrond)

Ja, Meg, zingen en kostuums … daar vang je mij mee! Dat gaan we dus regelen: Galactische karaoke komt eraan. Ik heb geen idee wat het inhoudt, maar Meg … jij en ik zijn planners en ik weet zeker dat we dit geregeld gaan krijgen! Ik breng de kostuums en de liedjes … we kunnen het organiseren en dan kunnen we allemaal samen lachen tot in de vroege uurtjes!

Ah, ik heb voor vanavond een taak gekregen, maar voordat ik daaraan begin … aangezien we nu toch bezig zijn met openbaringen op deze Dag van Onthullingen, zoals Moeder het noemde … zo noemen wij allemaal deze dag, moet u weten – wil ik u alleen vanuit mijn hart iets persoonlijks vertellen aan ieder van u: als het kon – wel, als u het zou merken, want ik kan het natuurlijk wel – dan zou ik nu naar ieder van u gerend komen om u gewoon te knuffelen! O, stralenden, hoe heeft u gewerkt, hoe heeft u gezegevierd!

Het is een dag die dit niveau van feestelijkheden waard is! En ik – en wij – vieren u nog het meest van alles! Voel dus mijn knuffels, ze zijn zo oprecht en vol van dankbaarheid en aanbidding. Wij houden van u, wij bewonderen u … we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Doe met ons mee!

Dit brengt mij bij de taak die ik heb – ik spreek zoals altijd natuurlijk niet enkel voor mijzelf, maar vanavond is héél belangrijk. De Hemelse Schare … wij zijn allemaal hier, iedereen is hier … en wij hebben een eensgezind verzoek. Moeder heeft er al over gesproken en ik wil er even op doorgaan, op de oprechte uitnodiging … laten we eerlijk zijn en het gewoon toegeven: het is een pleidooi vanuit ons hart … de Poorten van de Hemel staan wijd open, wij staan allemaal bij elkaar.

De uitnodiging komt van ons, aan u: roep ons, NU!

Laat ons naar u toegesneld komen, u knuffelen en met u praten, laat ons nauw verbonden zijn, laat ons vrienden worden. Als u een glimp kon opvangen van slechts een half uurtje in de bijbouw van de Tempel van Licht in New York … wij hebben gesprekken, het is alsof er geen Sluier is! Wij hebben gesprekken met onze geliefden, ze praten met elkaar, we krijgen de slappe lach.

Er worden uitdagingen aangepakt, er zijn projecten, er zijn oprechte en echte gevoelens, er worden kwesties behandeld die zich aandienen aangaande de projecten en hoe het staat op het oppervlak van de Aarde, en hoe dat hen persoonlijk en wereldwijd raakt. Het is heel normaal: het is met elkaar spreken over alles, gaande van wat ik zal aantrekken als ik uit het Schip kom tot … alles … het verlangen van uw hart.

Wij zijn hier om te helpen, maar wij rekenen ook op uw hulp.
Laat ons samenwerken op een heel nieuwe manier.
Laat ons inhaken en beginnen aan de Mars van het Licht: u, ik, wij allemaal!
Eerlijk waar: ieder van ons verlangt ernaar om dichter bij u te komen.

U zult duwtjes, gefluister en prikjes krijgen, wij zullen uw hand aanraken, u zult een grapje horen of iets lezen wat u opvalt … DAT ZIJN WIJ!
Wij zeggen u, onbeschaamd en absoluut: DAT ZIJN WIJ!

Wend u tot ons, geef ons een knipoog of een lachje … praat met ons, wij zijn allemaal hier, wij stralen onze Liefde uit zodat u ons nu kunt voelen. Wij zijn zo opgewonden over deze komende fase! Allemaal tezamen gaan we nu verder.

WIJ HOUDEN VAN U, WIJ DANKEN U, WIJ VIEREN U, WIJ VIEREN MET U!
En nu, namens ons allen zeg ik: Namaste!

Kathryn: (lacht) Dit is Kathryn. Dank je Michael, (lacht) ik vind je pak heel leuk (lacht)!
Als je dat tegen Michael zegt, zal hij verschijnen in iets extravagant, dat kan ik u verzekeren (lacht).

Wel, zoals ik heb beloofd kunnen we een paar bellers te woord staan. Een paar mensen wachten al een hele tijd, dus Meg, ik wil beginnen met de mensen die het langst gewacht hebben. Laat ons luisteren naar hun verhaal en horen hoe zij feest vieren. Ik hoop dat u allemaal met ons mee viert!

***

De bellers komen aan het woord. Hier volgt een ingekorte versie van de belsessie:

Vraag van de eerste beller: Hoe kun je de naam te weten komen van je Hoger Zelf of je Tweeling Vlam? Om niet steeds ‘I AM Aanwezigheid’ of ‘Hoger Zelf’ te moeten zeggen.

Het antwoord komt van Michael, via Christine: Dit is een vraag die leeft in heel vele harten. Ik zou niet onze collectieve uitnodiging aan u allen kunnen overbrengen, zonder de heel belangrijke stap te bespreken, namelijk hoe u ons kunt noemen. Normaal beantwoorden wij geen persoonlijke vragen in de uitzending, zoals u zult begrijpen. Maar ik begrijp waar deze vraag vandaan komt, laat het ons dus samen doornemen.

Wanneer u door uw intentie en uw Liefde de diamanten ontsteekt in het centrum van uw brein, in het centrum van uw hart en in het centrum van uw zonnevlecht, dan zult u onmiddellijk zien dat zij de Zuil van Licht gaan vormen die door uw centrum loopt.

Die stuurt u uit – dit geldt voor ieder van u – naar het centrum van de Aarde en tegelijk reikt u omhoog in het centrum van uw Zuil van Licht en reikt u naar Moeder en Vader. Zij zullen u meteen komen begroeten. Dan vult u uw Ascentiezuil met Licht. Vervolgens kan ieder van u vragen om uw Hoger Zelf en/of uw Tweeling Vlam te zien, net zoals u heeft gedaan.

Ik kan bevestigen wat u gezien heeft en … ze zijn heel opgewonden om verder met u in gesprek te blijven. Gefeliciteerd! En dankjewel voor je vraag, zodat iedereen nu deze eenvoudige oefening in Verlichting kan doen. Het is eigenlijk niet méér dan het vullen van je Ascentiezuil met de Liefde van Moeder en Vader, en dit te verankeren in de Aarde terwijl u in het centrum van uw wezen blijft. Als u dit doet, dan zult u nieuwe ervaringen gaan beleven.

Hier wil ik het bij laten en ik hoop dat het u en iedereen ertoe zal aanzetten om te blijven doorgaan! Zo aanvaardt u het gemakkelijkst de uitnodiging die wij hebben laten uitgaan en dat geldt voor iedereen!

Kathryn: Volgende week woensdag zijn we er weer en we zien u dan graag weer! We zullen dan een bericht ontvangen van Sanat Kumara en nog anderen, die ook komen om deze geweldige tijd mee te komen vieren! Ik denk dat het een geweldige uitzending zal worden.

Meg: Dank je wel Kathryn en iedereen daar, tot volgende week!

Eindtune: Happy – Pharell Williams

Engelstalige audio-versie van dit bericht:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/05/28/mother-father-sananda-aa-michael-earth-and-grid-align-in-a-new-way

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

Share

One comment

 1. Mijn grootste liefde en dankbaarheid voor het hele gebeuren!
  Er zijn geen woorden voor … laat ons dan samen zingen en dansen en lachen, heerlijk (galactische karaoke).
  Ook al begrijp ik maar hier en daar een woord Engels met de Blog Talk Radio Show – waar ik steeds naar luister – ik voel de energie en de vreugde en dat is geweldig.
  Daarom ben ik zo blij met de vertalingen, dat is prachtig!
  Veerle, wat een mooie foto van jou!!! Dat is wel fijn, zo weten de mensen wie al dat fantastische werk doet…
  Lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.