door de Federatie van Licht, via Blossom Goodchild

22 januari 2023

Blossom Goodchild: Goede morgen! Hoe snel gaat de tijd toch. Ik heb de laatste tijd een toestroom van brieven ontvangen met betrekking tot Zwammie de Zwam. Er schijnen heel veel mogelijke versies te bestaan van wat het ‘zou kunnen’ zijn. Heeft u vanuit uw standpunt daar iets méér over te vertellen?

Federatie van Licht: Een goede morgen aan u, Blossom, en natuurlijk aan Elke Ziel van Licht die zich voelt resoneren met hetgeen wij willen overbrengen. De updates die u ontvangt met betrekking tot uw vraag, kunt u vergelijken met alles waarnaar uw aandacht wordt ‘getrokken’ inzake bepaalde/specifieke kwesties. Er … was/is/zal altijd … een Zwammie zijn! Maar datgene waarover wij hebben gesproken zal op de voorgrond treden, wanneer het de juiste tijd wordt geacht om dit angstverhaal op grote schaal bekend te maken, zodat het noodzakelijk zal lijken dat iedereen binnen moet blijven. Onthoud alstublieft, dat wij ook hebben gezegd dat deze wereldwijde lockdown zal leiden tot Fase Twee, en dat Zwammie de Zwam slechts weer een andere vermomming is.

Blossom Goodchild: Het is toch wel grappig, dat toen u voor het eerst vertelde dat er Vijf Fases zouden zijn, wij bijna allemaal dachten dat we nu toch op zijn minst halfweg Fase Vier zouden zijn … en niet nog steeds in Fase Eén!

Federatie van Licht: Maar zoals wij ook hebben gezegd, wil dat niet zeggen dat – zodra Fase Twee begint – ze allemaal even lang zullen duren als deze eerste! Daar zijn wij vrijwel zeker van.

Blossom Goodchild: Dat is goed om te weten. Dus verder niets daarover te melden?

Federatie van Licht: Heel weinig. Het zal voor zichzelf spreken, zodra die tijd aanbreekt.

Blossom Goodchild: En het heeft geen zin om te vragen wanneer dat zal zijn.

Federatie van Licht: Juist, Blossom. Maar het is op komst.

Blossom Goodchild: Goed. Laat ons het hierbij laten, aangezien het eigenlijk niet doorstroomt zoals het zou moeten. Ik zal het later nog eens proberen … … … …
Zo, het is nu een paar uren later … ik had tijdens de onderbreking het gevoel dat u graag wilde spreken over ‘De Brug’ … zullen we dan maar?

Federatie van Licht: Dat zou heel goed uitkomen.

Blossom Goodchild: En … Begin maar!

Federatie van Licht: ‘De Brug’, waarover we al uitgebreid hebben verteld * wordt nu steeds meer duidelijk in uw hart. Het is een overgang van de éne Staat van Zijn naar de andere.
Hij is daar, wachtend op iedereen die hem wil oversteken, maar er zullen toch ook velen zijn die er … voor nu … voor kiezen om aan de kant te blijven die hen vertrouwd is.
Want het is zo, Blossom, dat veel Zielen zich ongemakkelijk voelen met alles wat onbekend is – en ervoor kiezen om in het vertrouwde te blijven.

Niettemin, naarmate er méér beroering en transparantie aan het Licht komt … zullen grote aantallen van hen toch gaan ontwaken.

EN DIT, LIEVE ZIELEN … IS WAAR U UW PLEK HEEFT!

De jaren waarin u zoveel inzicht heeft gekregen in het Zelf, zullen uw anker worden. Want er zal veel zijn waardoor zelfs de Sterksten onder de Sterken tot in hun diepste kern geschokt zullen worden.
Alles wat u heeft vergaard aan Kennis en Vertrouwen binnen in uw Zelf, zal het Geleidende Baken worden voor zovelen die geen idee hebben wat er zich afspeelt.
Velen, zo velen zijn in hun ‘comfortabele plekje’ gebleven, en zelfs als ze iets hoorden over de mogelijkheden die de psyche zorgen baren en onrustig maken, kozen zij er toch voor om dat buiten te sluiten.
Hiervoor hoeven zij niet te worden veroordeeld of gestraft … wij zouden zelfs zeggen, juist in tegendeel.

U BENT HIER OM DEZE VERDWAALDE ZIELEN TE HELPEN.
U BENT HIER OM HEN OVER DE BRUG TE BEGELEIDEN … EN HUN WEG TE VERLICHTEN, STAP VOOR STAP.

Het Licht in uw Hart zal deze Zielen aantrekken als een mot naar een vlam, en zij zullen in staat zijn om het VERTROUWEN te VOELEN.
Want VERTROUWEN zal iets zijn wat volledig verloren is gegaan. Alles wat er onthuld gaat worden zal verwarrend zijn voor velen, omdat zij Vertrouwen hadden in diegene/datgene wat hen ‘rugdekking zou geven’ maar wat uiteindelijk helemaal niet het geval bleek te zijn.

Hierdoor zullen zij voelen tot wie zij zich WÉL kunnen keren, maar er zal veel geduld nodig zijn van hen die zich al bewust zijn van ‘De Brug’.
Er zal een tijd komen waarin veel mensen heel erg boos zullen zijn. Niemand wil worden voorgelogen … al helemaal niet in de mate dat aan het Licht zal gaan komen en – wij herhalen het nog maar eens – bewezen zal worden.

Wees zacht … heel zacht, voor deze Zielen. Zij zullen veel Heelmaking nodig hebben in/voor hun Wezen.

Blossom Goodchild: Zullen alle Zielen de Brug overgaan?

Federatie van Licht: Ieder op zijn eigen tijd. Ja.

Blossom Goodchild: Goed … ik weet niet zeker waarom de verbinding vandaag niet volledig tot stand komt. Maar om toch iets te kunnen ‘aanbieden’ uit ons wekelijks contact, kreeg ik het idee om de opname van THE BRIDGE mp3 te plaatsen, welke ik zoveel jaren geleden heb gemaakt. Wat denkt u?

Federatie van Licht: Dat zou heel goed zijn. Laat ons zeggen dat er vandaag een ‘kink in de kabel’ is. Niets om je zorgen over te maken, maar zoals u heeft kunnen ‘voelen’ Blossom, stroomt de verbinding niet naar behoren.

Blossom Goodchild: Goed dan … ik zal een video maken van dat uittreksel. Hartelijk dank voor hetgeen we toch hebben ontvangen! In Dankbaarheid. In Liefdevolle Dienstbaarheid. I AM.

De navolgende informatie betreft video’s, mp3’s en boeken in het Engels – V
– The Bridge is een boek dat werd geschreven toen mijn eerste contact met de Federatie van Licht begon.
– ‘Meditaties over The Bridge’ mp3 is samengesteld met uittreksels uit het boek.
‘The Bridge’ is daar één van.
– Dit is de link naar de nieuwe video van vandaag. THE BRIDGE https://youtu.be/CffgxXmFIPI
– Zowel het boek als de mp3 is beschikbaar in mijn shop https://www.blossomgoodchild.com/shop/

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video http://youtu.be/MYeqbshjgmA
**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op  http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: https://blossomgoodchild.com/

*****

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen