via Blossom Goodchild

Transcript

22 februari 2019

Warm welkom aan u, mooie mensen van uw wereld.

Toen ik de ogen van Blossom opende en keek naar het blauwe lampje op haar apparaat … ze zegt nu tegen mij ‘waarom noem je het niet gewoon ‘computer’?
Ik weet het niet … misschien ben ik graag een beetje … flamboyant.

Maar toen ik in dat blauwe lampje keek, was ik mij ervan bewust dat vele zielen zullen kijken in de ogen van Blossom, die op dit ogenblik in zekere zin de verbinding vormen met mijn ogen. En ik was mij ervan bewust dat ik gewoon in uw ogen kijk, want dan kijk ik in uw ziel.

En ik hoef niks te zeggen, ik hoef niks te doen … behalve dan … Liefde zijn, terwijl onze zielen zich verbinden als ÉÉN. Ik voel dezer dagen, mijn vrienden, dat het bijzonder belangrijk is voor u om de tijd te nemen – zoals ik altijd zeg: ‘al is het maar 10 minuten per dag’ – om u te verbinden met het Hoger Aspect van uw Zelf.

Maar dat niet alleen, nu u allemaal op een Hoger niveau van uzelf bent, daar op Aarde.
Sta de Kennis toe om te worden opgenomen in uw Wezen, zodat … als u zich afschakelt van de drukte van uw wereld, wanneer u uw hartslag en uw geest toestaat om tot rust te komen … het er niet toe doet of iemand anders op datzelfde ogenblik hetzelfde doet.

Maar ik kan u verzekeren, dat er gezien de hoeveelheid mensen op uw planeet die mediteren, er beslist een aantal zullen zijn die op precies hetzelfde tijdstip als u hun meditatie doen.

Weet dus, dat u dan verbonden bent met elkaar … op een ander niveau, op een hoger niveau dan de trilling waar u normaal gesproken in verblijft … hoewel die ook al enorm verhoogd is.

Er wordt gesproken over Energieën die afdalen en uw Energie die opstijgt, en deze voegen zich samen en soms wordt u daar zelfs duizelig van … neem dan de tijd om te ademen, neem de tijd om de Waarheid te erkennen over wie u bent, in alles wat u doet, mijn vrienden, ook al lijkt het nog zo alledaags.

Laat een ander deel van u, laat een ander deel van u het Hoger Licht van Uzelf herkennen. Opdat in die herkenning er een glimlach komt in uw hart en op uw gezicht. Daardoor verandert alles. Het verandert uw houding, het verandert uw kijk op de dingen, het verandert uw trilling en uw Energie. Het is zo eenvoudig, nietwaar mijn vrienden, om zo verwikkeld te zijn in de praktische dingen des levens … dit moet gebeuren, dat moet gedaan worden, enz …

(Blossom heeft last van haar oog, maar ik merk daar niets van …)

Er is zoveel gaande in uw wereld. Veel daarvan is speciaal opgezet om invloed te hebben op u, op uw beeld van uzelf. Het is dus aan u, om het roer in handen te nemen, om de macht terug te nemen, om het vermogen terug te nemen van het Liefde-Licht dat u binnenin uzelf draagt. Want ziet u niet, mijn vrienden, deze schermen waar ik nu naar kijk, waar u nu naar kijkt, kunnen zeker Wijsheid overbrengen en uw Ziel vooruithelpen … maar is dat niet in grote mate afhankelijk van uw manier waarop u ernaar kijkt? Net als uw televisie … u maakt de keuze, mijn vrienden. Is datgene waar u naar kijkt van waarde voor uw Ziel? Of brengt het uw Energie omlaag? U bent hoog-intelligente Wezens van Liefde. Sta niet toe dat de dichtheden van Energie u voor de gek houden, u gevangen nemen!

Velen, zovelen van u zeggen ‘ik wil gewoon ontsnappen’, … gewoon maar zitten en kijken en even overal van ‘weg zijn’. Waar wil u dan aan ontsnappen, waar wil u van ‘weg geraken’? En waar brengt die reis u heen, afhankelijk van datgene waar u naar kijkt?

…. …. …. …. ….

U bent Ontwaakte Wezens! … U weet toch beter! U weet nu hoe u uw Ziel kunt dienen,
u weet hoe u datgene wat u dienstbaar is aan uw Wezen kunt toelaten en altijd aanwezig kunt laten zijn/dat het altijd aanwezig is.

Blossom zegt mij nu: ‘maar White Cloud, natuurlijk weten we dat allemaal wel … maar soms lijkt de Energie zo sterk dat het moeilijk is om dat alles te overwinnen en dat Stralende Licht te zijn …’

Zelfs als u zich niet fijn voelt, neem dan toch even de tijd om te ademen en te glimlachen. Uw Trilling, uw Frequentie worden dan onmiddellijk verhoogd en White Cloud …

… … … …

Blossom zegt mij: ‘ … ehm … ‘

Want we gaan het nu hebben over iets waarvan Blossom dacht dat het niet aan bod zou komen … Maar soms is het zo dat het verschil, de afstand, tussen degene die Blossom is en degene die White Cloud is … zo klein is in deze Hogere Energieën … waardoor wij veel meer één en dezelfde zijn.

Blossom twijfelt er nu echt aan of we dit wel moeten doen … maar we gaan er toch mee door. Maar ik denk … ‘waarom niet?’ Laat het ons gewoon doen, laat ons nu maar doorzetten.

Wat we hebben ontdekt, Blossom en ik, als één … is iets wat eerder niet mogelijk was, maar nu wel. Vooruit Blossom, toon het de mensen maar!

(Blossom neemt haar eigen gelaatsuitdrukking weer aan en spreekt met haar eigen stem – V)
Blossom: ik kan nu ineens weer zo spreken! (Heel verbaasd). Dit heb ik een paar maanden geleden al ontdekt, maar … bent u er klaar voor? Want ik dacht niet dat ik dit nu zou doen. Ik dacht niet dat ik er al klaar voor was … dat het er de tijd voor was. Maar schijnbaar dus wel, wanneer ik deze video ga plaatsen.

Bent u er klaar voor? Neem het maar weer over White Cloud, jouw beurt!

(Stem van White Cloud): Dus ik kan zo spreken …
(Stem van Blossom): en ik kan zo spreken … Ik was er toen zo door overdonderd, echt overdonderd … en ik was nog niet klaar om hierover te praten, ik was hier niet op voorbereid! O mijn God …

Maar ik zal gewoon het verhaal vertellen, dan zien we daarna wel verder … Ik heb nooit de stem van White Cloud kunnen weergeven als hij niet ‘in’ mij was … ik probeerde het wel vaker, om er zeker van te zijn dat het allemaal écht was. Maar het lukte nooit … tot afgelopen november! Ik kan niet geloven dat ik dit nu vertel …

Maar afgelopen november hield ik een White Cloud bijeenkomst … en eerlijk waar, ik zat daar en dacht bij mezelf ‘waarom doe ik dit nog? Waar leidt het heen? Na 19 jaar … is het geen tijd voor verandering? Moeten we dit niet wat méér ‘eigentijds’ maken, White Cloud?’

Na afloop van die bijeenkomst ging ik naar huis, maar ik bleef eraan denken … was hij het die sprak, was ik het die sprak … en dat er iets moest veranderen … Dus daar stond ik, bij het verkeerslicht, en omdat het zo sterk voelde dat er iets moest veranderen dacht ik ‘ik probeer het gewoon’. En kijk … (stem van White Cloud): daar was ik!

Alsof we een duo waren! En ik was daar zo verbaasd over! Ik dacht meteen: ‘hé, ik kan zijn stem nadoen! Komt dat omdat ik een actrice ben en ik na 19 jaar zijn stem voldoende ken, dat mijn stembanden en mijn gelaat gewend zijn aan hoe hij spreekt en aan zijn mimiek?’

White Cloud: En toen kwam ik er weer tussen en zal het voor nu weer even overnemen, Blossom.

Blossom: Ga je gang! Ik heb hier wel aan moeten wennen, en ik heb het ook wekenlang aan niemand vertelt. Ik wou eerst heel zeker weten dat het allemaal klopte. Ik maakte strandwandelingen en vroeg dan ‘Ben je er?’

White Cloud: En dan zei ik: ‘natuurlijk ben ik er!’ En zo gingen de gesprekken verder. Blossom vroeg me dan wat dit is, waar het toe diende, en ik gaf dan uitleg over heel veel dingen … en ze probeerde mij altijd te slim af te zijn, maar dat lukte haar nooit!

Blossom: Dat is echt zo! Ik zei dan: ‘als jij echt JIJ bent, vertel me dan dit maar eens of antwoord hier maar eens op … en hoewel ik gewend ben aan de antwoorden van de FVL, waren ook deze antwoorden echt raak, ze klopten gewoon. Dus, uiteindelijk heb ik het toch maar verteld aan mijn man en mijn beste vriendin en mijn zuster en ik heb het ze gedemonstreerd, zoals ik ook nu doe. Terug naar jou, vriend!

White Cloud: vorige avond heeft iemand aan Blossom een link gestuurd, van een Energie die bekend staat als Kryon en hij sprak woorden die voor Blossom zo’n enorme hulp zijn bij dit alles – met betrekking tot het feit dat het Hoger Zelf kan afdalen en men op die manier als het ware ‘live’ kan channelen, tijdens het dagelijks leven, omdat de Sluier nu zover is opgetrokken dat dit mogelijk is geworden.

Blossom: Gelukkig heb ik een aantal vrienden – lieve vrienden, niet het soort dat me zou laten ophalen met een dwangbuis aan – en ik sprak hierover met hen en ik zei ‘ik moet gewoon kijken hoe dit gaat lopen, want White Cloud had gevraagd om een samenkomst zodat we hieraan konden werken.’ Ik bracht dus die mensen samen en het was geweldig! Want we hebben echt dat Hoger Zelf laten afdalen en ik vroeg nog aan White Cloud, of hij er klaar voor was en hij zei ‘ja’. Want White Cloud is mij en ik ben hem.

Sommige mensen zeggen dan ‘jaja, Blossom, …’ maar zo eenvoudig is het niet. Dit is echt iets héél groots en ik ben daar nog niet vertrouwd mee. Daarom vroeg ik of we daar iets op konden bedenken. En hij zei ‘beschouw het dan als een collectief.

Wij zijn deel van een collectief Hoger Bewustzijn op een Hoger Niveau en het interessante is … nu zit ik dus echt op mijn praatstoel, misschien wilt u een kopje thee gaan halen, haha … dat ik … ik kan … het is zo ingewikkeld … ik kan nu dus echt spreken met dezelfde stem als White Cloud.
Bent u er klaar voor? Let op …
Ik, Blossom, kan spreken als White Cloud …
en dit is White Cloud … maar ik kan niet spreken zoals Blossom.

Dat hebben we echt uitgeprobeerd. Ik ben alles nagegaan, want ik wil zeker weten dat ik niet gek ben … maar White Cloud kan dus echt niet spreken met mijn stem, maar schijnbaar kan ik wel spreken met die van hem.

Hij heeft uitgelegd dat de resonantie, de klank, de trilling van zijn stem komt vanuit een bepaald Trillingniveau waartoe hij behoort. Terwijl mijn stem tot een ander Trillingsniveau behoort en dat niveau is voor hem niet hoog genoeg.

Misschien wilt u hier nota van nemen om het verder op te volgen, want ik weet beslist niet waar dit toe gaat leiden … Ik heb ook telkens weer gezegd dat ik absoluut zeker nooit iets als dit zou doen – en zeker niet nu.

Misschien zou ik het in Bali bekend maken, bij wijze van verrassing. Maar ik heb het nu toch gedaan en ik moet er verder maar vertrouwen in hebben. Het bericht van Kryon heeft mij echt ‘opgelucht’ als het ware, omdat het een logisch verhaal was en het bracht helderheid over wat er met mij gebeurde.

Want ik begrijp echt wel … en met alle respect voor mijzelf en voor iedereen en voor White Cloud … maar eerst hoort u mij praten, Blossom Goodchild, en na wat ademhalingen en wat drama komt dan die prachtige Energie van White Cloud door mij heen. Ga er maar aan staan! En dat is dan toch niet hetzelfde, toch?

Ik probeer zoveel mogelijk open en eerlijk te zijn naar u allen.

White Cloud: Méér kunnen we ook niet verlangen. Dat u deze verandering aanvaardt. Blossom zegt al zoveel jaren ‘White Cloud, we moeten de dingen anders gaan doen. We hebben iets anders nodig. Het is allemaal al bijna 20 jaar hetzelfde.’ En nu ik dit heb doorgevoerd en ze dit kan … nu klaagt ze. Ze vertrouwt het niet, ze heeft nog niet voldoende zelfvertrouwen … En we lachen erom, want ik zeg ‘jij vroeg er toch zelf om? en nu geef ik het je en wil je het niet!’

We hebben gepraat, want zij heeft mij gevraagd … wij … dit is zo verwarrend, want nu ben ik het, Blossom, die praat … En nu zegt de Energie die White Cloud is, dat ik, Blossom gevraagd heb ‘waar leidt dit toe’ en ik, White Cloud moet antwoorden ‘dat weet ik niet’. Toen ik voor het eerst naar Blossom kwam, 19 jaar geleden, kon ik bijna niets. Ik kon haar ogen niet openen, ik kon niet bewegen in haar lichaam, mijn stem klonk 1 octaaf lager en ik sprak 15 keer langzamer, het was een heel andere ervaring voor mij en voor Blossom.

En kijk nu eens hoe dat allemaal is gegroeid en geëvolueerd in die jaren. Dat ik haar ogen kan openen, dat ik mensen kan laten lachen. Ik kan nog steeds niet lachen en niet zingen, dat lukt nog niet en als dat ooit wel gebeurt zal het een wonder zijn.

Dus ik zeg tegen Blossom dat deze volgende fase een grootse fase is. We kunnen niet precies zeggen waar dit toe zal leiden – net zoals we toen we 19 jaren geleden begonnen, – ook niet wisten waar het ons zou brengen, tot we hier aankwamen.

Zo is het ook met deze ontwikkeling. Het zal zich steeds verder ontwikkelen, naarmate wij – als ‘elkaar’ – het proces vertrouwen. Toen Blossom de groep van 7 zielen om zich heen verzameld had, had ik als White Cloud gesproken en Blossom besefte plots wat ik wilde gaan zeggen, en de Liefde en de emotie deden haar onmiddellijk uitbarsten in tranen.

Ze voelt het nu trouwens weer … Omdat zij het verschil voelde voor MIJ … ziet u nu, mijn vrienden, ik ben niet groter dan ieder van u …
In de beginjaren stonden wij voor een volle zaal met mensen en als ik dan vroeg ‘heeft er iemand een vraag voor mij?’ maar dan kwam er geen antwoord, omdat iedereen mij op een voetstuk plaatste. Ze hadden een idee van mij, dat ik hoger was dan hen.

En op deze manier waren wij in staat …

Blossom: zie je wel, zelfs nu komen de emoties bij mij opzetten … terug naar jou!

White Cloud: wij waren in staat om in een groep met vrienden te zijn, iedereen was ontspannen, iedereen veranderde, omdat ik één van u was, in plaats van op een voetstuk te staan. Wat u moet beseffen, mijn vrienden, u allen – wij allen bevinden ons op dat hoge Energieniveau en de Sluier trekt steeds verder op, zodat dit kan plaatsvinden. Zodat ik u dit nu kan tonen, zodat Blossom nu de moed heeft gevonden om u dit te tonen …

Zij, waar u zo naar opkijkt, Zij, die de mensen – met het grootste respect – channelen, wij zijn niet anders dan u! Wij ZIJN allen en wij KOMEN allen voort vanuit DEZELFDE LICHTBRON.

Hoe sneller u dit inziet, des te sneller zullen al die veranderingen plaatsvinden. En dit, wat wij u vandaag tonen … is het begin van de Nieuwe Tijd. Het begin van de veranderingen, die echt een verschil zullen maken. Naarmate de tijd verstrijkt … en ik kan u niet vertellen … Blossom heeft het mij al zo vaak gevraagd … ik kan u niet vertellen hoe alles zal verlopen … maar ik kan u wel vertellen … het is vreugdevol … méér dan vreugdevol … dat u, daar op Aarde, zo hard heeft gewerkt in al die dichtheid, om uw Lichtenergie omhoog te brengen naar de Hogere, Krachtiger Energie die binnenstroomt … zodat die kan samenvloeien … ik heb al zo vaak gesproken over dat samenvloeien en dat is nu precies wat er gaande is, met Blossom en ik als één. Wij kunnen nu samenvloeien, ook al verblijven wij nog steeds in verschillende Rijken. Wij kunnen die Rijken samenbrengen, wij kunnen dat Hogere perspectief van uw Levens inbrengen. En met dat besef, in dat weten, hoe verschillend … denk hier eens over na, mijn vrienden … hoe verschillend zal dat alles maken! Het is zo opwindend, het verheft het hart om te WETEN dat dit nu kan plaatsvinden.

Blossom: ik moet even ‘hallo’ zeggen, want White Cloud is heel gedreven in zijn verhaal en ik zit ernaar te luisteren en denk ‘doe maar, vertel verder!’, maar ik wil er gewoon even tussenkomen, gewoon omdat ik dat nu kan! En ik voel, ik hoop dat u dat ook kunt voelen, dat er geen verschil is tussen hoe hij is in zijn passie, deze passie die hij heeft, die ik heb en die u heeft en die nu getoond mag worden.

Heel eerlijk, ik toon mij hier nu uiterst kwetsbaar, want ik was niet van plan om dit nu te tonen. Ik had dit slechts aan een paar mensen verteld en getoond … dan zaten we koffie te drinken en ineens kwam hij dan met (stem van White Cloud): ‘welkom mijn vrienden’ en dan zei ik ‘zie je nu!’ … en ik zei dan dat ik dit nog een hele tijd stil wilde houden. Mijn vrienden waren het daarmee eens …

Maar kijk nu, ik heb het nu toch verteld en getoond en ik denk nu ‘waarom niet? Waarom niet? Wees gewoon dapper en ga ervoor!’. Ik denk dat dit een bericht is over en voor ons allemaal: laat ons dapper zijn, laat ons ervoor gaan! Stap in het Licht van wie u bent en vertrouw erop.

Want weet u, ik ben mij er zéér goed van bewust dat veel mensen zullen zeggen: ‘och ja, we hebben haar gevolgd zolang we konden. We hebben alles zo goed mogelijk trachten te begrijpen. Maar nee, nu moeten we toch stellen dat Blossom Goodchild nu écht de weg kwijt is. Ze is nu echt helemaal gek geworden.’

Daar hou ik rekening mee. Als de mensen dat denken, dan is dat hun waarheid … dus in dat geval ‘Tot ziens, en dank u wel dat u tot zover bent meegelopen!’

Maar voor diegenen onder u voor wie dit resoneert als de Waarheid, die overduidelijk de volgende stap is in mijn reis en ook in uw reis … laat ons samen dit pad bewandelen en kijken waar het ons brengt.

Maar boven alles wil ik u aanmoedigen om … gewoon dapper te zijn en ervoor te gaan … wees dapper … dit woord blijft terugkomen: dapper, dapper, dapper … om te doen wat u wéét dat het juiste is, dat Waarheid is. En als mensen u belachelijk maken en u uitlachen, dan is dat prima, dat is hun reis. En daar hoeft u zich niets van aan te trekken. Maar aan diegenen voor wie deze specifieke video herkenbaar is – en ik sta er nog steeds versteld van dat ik deze waarschijnlijk zelfs zal gaan plaatsen – zeg ik: dank u voor het aanvaarden van deze nieuwe fase, deze verandering …

White Cloud: Begrijp ook, dat dit slechts het begin is van de veranderingen. Het is niet alleen maar dat dit soort dingen kunnen plaatsvinden … als dit nu kan plaatsvinden … hou u dan klaar, hou u klaar mijn vrienden, voor zoveel méér.

Als de Sluier nu al zover is opgetrokken, en dat is overduidelijk het geval, hoeveel méér Licht en Liefde en Vreugde, welke andere Wonderen zullen er dan nog méér doorheen de Sluier kunnen sijpelen?

Zovéél waarop u heeft gewacht zal zich aan u tonen in de komende dagen. Heb geduld … heb geduld … dag per dag, zoals u dat zegt.

Blossom: en ik ben me ervan bewust dat we bijna klaar zijn. Er is niet zoveel meer te vertellen. Dank u voor het kijken. Dank u voor uw respect. Dank u voor uw begrip, als u het begrijpt (ik begrijp het eigenlijk nog steeds niet, eerlijk gezegd). Dank u wel, Kryon en dank ook aan de dame die mij de link doorstuurde. Het heeft zoveel betekend, het heeft me echt geholpen, het heeft echt dat puzzelstukje op zijn plek laten vallen en heeft me laten inzien dat ‘Godzijdank, ik ben niet volledig gek geworden’. Al denken sommigen dat ik dat al lang ben/was …

Dit is de reden waarom ik dit moest ontvangen, ik moest dat echt horen, dus dank u, Kryon!

En dank aan u, White Cloud!

White Cloud: Dankbaarheid is een zegen voor elke Ziel. Hoe méér men dankbaarheid uitstuurt, des te méér is er om dankbaar voor te zijn. Ik voel zoveel dankbaarheid, omdat er mensen zijn die afstemmen op wat ik u graag wil vertellen. Daarvoor zeggen wij dank. Wij zeggen Dank aan de Goddelijke Eénheid omdat dit wonderbaarlijke fenomeen kan plaatsvinden. Wij vragen altijd dat wij nederig mogen blijven, om te kunnen dienen en ontvangen en dat wij dapper mogen blijven verdergaan als het Licht en de Liefde.

Adieu, mijn vrienden, adieu.

Blossom: Nu neemt hij afscheid, maar hij gaat toch nergens heen!

White Cloud: Ik ben er nog. Maar we sluiten af en dus nemen wij afscheid, zoals je afscheid neemt van vrienden. Dus tot de volgende keer zeg ik ‘adieu’.

Blossom: Er is een heel bekende toneelact van een duo in Engeland, en aan het einde van hun optreden zeggen ze altijd ‘Tot ziens, namens mij’ en ‘Tot ziens, namens hem’.
Ik denk dat ik dat hier ook kan zeggen: ‘Tot ziens, namens mij’ en ‘Tot ziens, namens hem’.
Ik denk dat ik de moed zal vinden – als ik deze opname terugkijk – om dit ook te plaatsen. We zullen het zien. U zult het pas weten als ik het ook echt doe.

Dank u wel, mijn oprechte dank aan u allen.
Dit was een echte verrassing voor mij, vandaag. Zorg goed voor uzelf!

In dankbaarheid, in liefdevolle dienstbaarheid. I AM.

De video waaruit dit bericht komt, kunt u bekijken en beluisteren op: https://www.youtube.com/watch?v=lchEdpuW5o4&feature=youtu.be

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! klik HIER

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can. klik HIER

**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’  waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op onze website onder de titel ‘BG: Wij veranderen het Spel, zodat de Lichtshow kan plaatsvinden’, geplaatst op 9 november 2018. – V**

The link to be able to access all my YouTubes is klik HIER

Website: Blossom Goodchild

*****

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Met ingang van 2018 worden deze vertalingen ook gepubliceerd op Galactic Channelings