AD: Alles ligt open en is klaar

Alles ligt open en is klaar om van start te gaan voor het scheppen van een Nieuwe Wereld

 

Judas Iscariot via Ann Dahlberg
18 juni 2017

Ik ben Judas Iscariot en ik heb u vandaag veel nieuws te vertellen.

Punt 1: RV is begonnen, mijn vrienden. Het is in volle gang.
Punt 2: de Vrede heeft zich verspreid over de hele wereld. De mensheid kan een zucht van verlichting slaken en een begin maken met de wederopbouw van haar huizen.
Punt 3: de Cabal heeft het opgegeven en verlaat nu, met de staart tussen de benen, het schip.

Er wacht ons een geweldige tijd, mijn vrienden. U rolt gewoon de mouwen op en gaat aan de slag. Dit is de tijd voor manifestatie, lieve vrienden. Dit is de tijd om deze Aarde weer op te bouwen met betere technologieën en mildere werkwijzen dan die, welke Moeder Aarde tot nog toe heeft moeten doorstaan.

Zuiver water, lieve vrienden, onze Aarde en velen die haar bewonen snakken naar zuiver water. Voedsel voor wie honger heeft en alles wat hun lichaam en ziel ten goede komt. Laat de creativiteit stromen en ga op zoek naar alle mogelijke technologieën, want er kunnen er nog nieuwe opduiken. Er is nu niets meer wat u nog kan tegenhouden. Alles is open en klaar om van start te gaan voor de schepping van uw nieuwe wereld.

Moeder Aarde glimlacht en zij zegent uw gaven en uw werk, opdat u het hoogst mogelijke zult bereiken voor uzelf en de Aarde: uw thuis. Dit is nu het tijdperk van de Liefde, dus is het met Liefde in uw hart dat u aan uw nieuwe taken begint. Er kan niets fout gaan als u gericht bent op Liefde en Mededogen.

Op deze golf surft u: de golf van Liefde, vol mededogen voor alle wezens die deze Aarde bewonen. Hier verricht u grootse werken die zich zullen verspreiden over onze hele Aarde, úw hele Aarde. U behoort tot de Aarde en u werkt voor hetzelfde doel: leven in Eenheid met alles wat hier leeft. Dit vereist een groot respect voor het Leven en voor al het leven op Aarde.

De Aarde is vol met leven op verschillende niveaus van ontwikkeling, en al dat leven heeft verschillende en soms volledig afwijkende inzichten over de samenleving. Er is een grote variëteit van leven en bewegingen op de Aarde, en veel daarvan is niet zichtbaar met het blote oog.

Benut al de Liefde en het respect dat u in uzelf kunt vinden, wanneer u voortaan aan het werk gaat om de structuur van deze Aarde te veranderen, en te helpen bij het vooruithelpen van alles wat weer volledig geheeld moet worden.

Wij hebben het volste vertrouwen in uw vermogen en met een warme handdruk leggen wij dit werk in uw handen. Er wacht u een enorme taak, maar het is gezegend werk dat u veel Liefde en vreugde zal brengen.

God zij met u. Halleluja Halleluja Halleluja
Wij zijn hier en wij helpen u hierbij. Alles is volmaakt en in orde, precies zoals het nu is.
De bal is gaan rollen en de vreugde in de Hemel is groot.
Vrede zij met u.

Ik hou zoveel van u.
Judas

Origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

 

 

Share

One comment

  1. VREUGDE om zulk nieuws te mogen ontvangen!!!
    Sta ons bij om samen de nieuwe Aarde te Scheppen, zo Boven zo Beneden in volmaaktheid met het AL. HALLELUJA!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.