Gespierde upgrades zijn er al

6 oktober 2014

6 oktober 2014

Als u dit leest heeft u zich ongetwijfeld al een aantal dagen een beetje beurs gevoeld, alsof u onder een bus bent gekomen. Dit is nog maar het begin van een enorme upgrade die ons menselijke ruimtepak zal hervormen, nog voor het einde van het jaar. We zullen alle werktuigen uit de gereedschapskist nodig hebben om deze door te komen. Deze krachtige oktober wordt gestuwd door twee volledig eclipsen … terwijl we intussen in een Mercurius Retrograde zitten (van 4 tot 25 oktober). Deze periode zal werken als kosmische stemvorken, die ons naar nieuwe en natuurlijke ritmes zullen trillen, naar nieuwe stromen en hogere, nieuwe patronen. Deze eclipsen zullen onze loomheid verbreken die begin 2013 inzette, evenals onze weerstand en ons uitstel om ons meest authentieke zelf te worden. Binnen het collectief zal er een nieuw besef opduiken van de volgende, hogere bandbreedte, als een nieuwe en toch oude echo. Dit nieuwe begin en de wegwijzers naar onze toekomst zullen eerst heel wazig lijken. Misschien wrijven we in onze innerlijke ogen om ze helder te krijgen en te geloven dat wat we zien ook echt is en niet weer een illusie van de verdwijnende, oude wereld. Deze nieuwe beelden en trillingen zullen ons ingrijpend uitdagen en bevrijden, in heel veel manieren die wij ons niet hadden kunnen voorstellen.

De eerste eclips is een volledige maansverduistering op 8 oktober. Die wordt gevolgd door een gedeeltelijke zonsverduistering op 24 oktober. Deze beide eclipsen weerspiegelen twee gelijkaardige eclipsen die zich bijna een jaar geleden voordeden. Ik weet zeker dat u zich die voorbije eclipsen nog herinnert – en de uitdagende en bijna verlammende koerscorrecties die erdoor werden ingezet. Waar wij ons zorgen om maakten dat wij een jaar geleden niet afgewerkt kregen (gedachten dat we de boot gemist hadden, tijd verspild hadden, twijfel aan het eigen pad, de toestand in de wereld, enz …) al deze intenties zullen door deze oktober-eclipsen met de halsbrekende snelheid van een achtbaan weer naar boven worden gehaald. We hebben net bijna 2 jaren van loomheid achter de rug. Het zal tijd vergen om aan deze nieuwe stroming te wennen. Rem uzelf af. Bevestigingen/mantra’s voor de komende periode zijn ‘ik ben geduld’, ‘ik ben onvoorwaardelijke liefde’, ‘ik ben vergeving’, ‘ik leef vanuit het huidige moment’ en ‘ik maak ruimte voor mijn persoonlijke VRIJHEID!’

We zullen nieuwe patronen gaan zien in relaties met anderen en ook in onze fysieke wereld. Deze periode zal de oude emotionele- en sociale patronen doorbreken en wij zullen ons nieuwe en ware, authentieke zelf gaan ontdekken, als individuele wezens en als verenigd menselijk ras. Eénheid met authentieke gelijkheid, tezamen met persoonlijke autonomie en zelfbekrachtiging zullen worden gedownload en ingeprent, maar dit kan zorgen voor diepgaande opruiming en emotionele ervaringen. Deze downloads zullen worden aangevuurd door een diepe behoefte aan bevrijding en vrijheid op vele niveaus, waaronder ook politiek en persoonlijk. Wij zien dit al gebeuren op het wereldtoneel. Er zijn steeds groter wordende aantallen landen in verschillende stadia van bevrijding en revolutie. Deze vrijheidsgolf werd in 2011 in gang gezet in Egypte, door het vrijmaken van een heel sterke energie van krachtige Licht-alchemie. Egypte begint nu zijn evenwicht terug te vinden en zij zijn vandaag de toetssteen voor de rest van de wereld.

Een deel van deze maan-energie zal velen van ons vervreemden van onszelf … de diepe behoefte aan persoonlijke ruimte gaat de strijd aan met de behoefte, om een diepere en meer authentieke verbinding te hebben. Dit kan zorgen voor een uiterst ontvlambare soep van bevrijdend loslaten, van niet tot uiting gebrachte individualiteit. Op zijn laagste niveau kunnen we zelfs overgaan tot kinderlijk gedrag, dat kan zorgen voor een diepgaande heling. We kunnen ook krachtige en verheffende spirituele doorbraken hebben, wanneer ons menselijke ruimtepak een echt goede, gespierde upgrade krijgt. Dit is allemaal afhankelijk van uw niveau en bewustzijn. Voeden we liefde of angst? Leven we vanuit het heden of vanuit wonden van lang geleden? Staan we vergeving toe en laten we dingen toe die niet meer het hoogste goed dienen? Het is een tijd om omringd te worden met gelijkgestemde wezens die uw authenticiteit en huidige zelf steunen. Verlies u niet in al de verschillende, dualistische standpunten en verwrongen dogma’s die niet tot uw hart spreken. Als er ooit een goed moment was om uw stam te vinden, dan is het nu.

We weten dat dit leven het samenkomen is van vele voorbije levens en dit eclipsportaal kan ons openen voor vele oude energieën en herinneringen uit vroegere levens. Die kunnen heel verhelderend zijn en actieve, latente alchemistische eigenschappen hebben. Het is mogelijk om ons vorige leven en de oude kennis van toen terug op te eisen en dat kan gebeuren in de vorm van plotse inzichten en intuïties, waar we even goed aandacht aan moeten geven om ze ons te herinneren. Sommige mensen kunnen ook overweldigd worden met de gehele download aan Akasha-archieven. Het is tijd om onze oude alchemie los te laten. Zorg alstublieft goed voor uw fysiek lichaam, want dit proces heeft een sterke gastheer nodig om die krachtige energie te huisvesten.

Wees u bewust van de valkuilen wanneer u bezig bent met mystiek-, alchemistisch- en interdimensionaal werk waarvoor we wellicht nog niet helemaal klaar zijn. Onthou goed … wees geduldig en spring niet voordat u er 100% klaar voor bent. Het zal komen, maak u geen zorgen; maar als u te snel wilt gaan kunt u jaren van spiritueel werk teniet doen. Wacht tot het naar u toe komt, en u zult weten wanneer de tijd daar is. Volg uw hart, niet uw ongeduldige, door uw ego voortgedreven brein. Wij begrijpen dat u moe bent en dat u er al had willen zijn.

Ons nieuwe innerlijke vuur – zodra het in werking is – kan lijken op een spirituele, strijdbare raketmotor, die onze met gratie vervulde energie opstuwt naar de onmetelijkheid van onze onbegrensde toekomst. Dit zal diepgaande spirituele- en collectieve alchemie in werking zetten, die zal leiden tot positieve resultaten en manifestaties van onze hogere inzichten. Nogmaals, zorg goed voor uw menselijke ruimtepak, want er zal een sterk energiesysteem nodig zijn om het vol te houden zonder te imploderen.

Tegen de tweede eclips op de 24ste zullen we veel hiervan onder controle hebben en zullen we meer in evenwicht zijn, ook al zijn de energieën nog sterker. Onze geest, ons hart en onze ziel zullen getemperd en daarmee veel sterker en wijzer zijn. Al onze inzichten zullen echter, en minder een luchtspiegeling lijken. Nieuwe verbindingen en richtingen zullen zich aandienen, tezamen met nieuwe aanwijzingen. Wij zullen merken dat we worden voortgedreven door diepe, gepassioneerde en zelfs vurige intenties, die we niet kunnen weerhouden om zich te uiten.

We zijn net pas aangekomen in deze nieuwe tijdscyclus. Elke kleine stap die we nemen is een voorgaande voor wat we in de toekomst zullen bouwen. Wij willen aankomen in een wereld vervuld van onvoorwaardelijke liefde, evenwicht en harmonie, waarbinnen het scheppingsveld van het goddelijk vrouwelijke (en het goddelijk mannelijke) niet alleen begrepen wordt, maar ook op positieve wijze wordt toegepast. We zullen een beetje van deze godinnenkracht zien vrijkomen tegen december.

WAT KUNT U DOEN … terwijl u helemaal gespierd wordt!

Een paar dingen die wij doen die helpen bij deze energie. Kruip niet in een hoekje, in de hoop dat de energie zal weggaan (ik heb voortdurend die neiging, maar het werkt niet).

Sta op en gebruik alles wat u geleerd heeft de voorbije jaren en zelfs decennia. Wij gebruiken voortdurend de Violette Vlam. Wij kijken ook graag naar de zon. Als u niet weet wat dat is, kunt u het opzoeken op Google. Probeer positief te blijven denken ondanks al de negatieve, op angst gebaseerde dingen die de wereld u dagelijks aanbiedt. Vermijd persoonlijke kwesties niet, maar hou u weg van onnodig drama. Het is tijd om vrede te sluiten met uw verleden. Wij poetsen heel veel. Als uw leefomgeving rommelig is, zult u dat ook zijn. Wij branden meer dan ooit onze Maya Copal en verspreiden Egyptische Amber in andere kamers. Raphael brandt dagelijks salie doorheen het hele huis. Eet goed, krachtig, gezond voedsel. Zorg ervoor dat u veel water drinkt. Sta minstens 30 minuten per dag met blote voeten op de grond. Er zijn zoveel dingen die u kunnen helpen om de komende paar maanden door te komen. Deel met anderen waar u baat bij hebt. Steun elkaar en maak een einde al alle veroordeling. Niemand is volmaakt – en toch zijn wij het allemaal! Zoals mijn lerares Pearl Dorris altijd zei … ‘ga door met verder doen. Stap na stap gaan we omhoog.’ Blijf omhoog gaan, mijn vrienden. We komen thuis, en ons nieuwe menselijke ruimtepak zal de glorie weerspiegelen van de Lichtwezens die WIJ ZIJN!

Aluna Joy Yaxk’in

Veel huidige updates op Facebook hier …
https://www.facebook.com/alunajoyyaxkin

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.