Over de voorbije Zonne-activiteit

AJ 28 30 oktober 2014

28-30 oktober 2014

Teksten van de FB pagina …

Wel … Wel … het zijn een paar behoorlijk intense weken geweest met 6 opeenvolgende Klasse X-Zonnevlammen. We hebben dagelijks iets op FB geplaatst. Voor diegenen onder u die ons daar niet volgen: we wilden niet dat u iets zou missen. Daarom zijn hier de blogs die we daar gepost hebben, met een soort van korte herhaling van wat vooraf ging … PS: we vieren 3 dagen zonder een klasse X-Zonnevlam!

28 oktober

De grootste zonnevlek in 25 jaar, SUPER ZONNEVLEK AR2192 staat op het punt om uit het gezichtsveld van de Aarde te verdwijnen, nu hij de westelijke rand van de zon nadert. Als zijn laatste bewuste trigger verlaat hij ons in de vorm van een Reusachtige SCHEDEL! Grote zonnevlekken verzwakken normaal gesproken na 2 tot 3 zonne-omwentelingen, voordat ze verdwijnen.

Maar dit is wat ik zo interessant vind … veel zonne-experten hebben dit soort van intense zonne-activiteit voorspeld tijdens de periode rond 21 december 2012 en de zogeheten einddata van de Maya-kalender, maar toen gebeurde er niets. Hmmm.

Feiten . . .
De zon heeft een omwentelingscyclus van 27 dagen. Gelijk welke zonnevlek is ongeveer 13 dagen naar de Aarde gekeerd en ongeveer 13 dagen van de Aarde afgekeerd, met een overgangsdag tussen de binnenste en buitenste cyclus. De bijzonder interessante, SCHEDEL-vormige AR2192 zal over ongeveer 13 DAGEN terugkeren voor een tweede ronde van zonne-activiteit. Het interessante is dat KRISTALLEN SCHEDELS geëerd worden als de voorbodes van verschuivingen der tijden en het nummer 13 betekent voor de MAYA een volledige scheppingscyclus voor Spirit! Uiteindelijk waren de MAYA één van de oude zonneculturen (Maya, Inca, Egypte, Druïden, enz …). Als we al die punten bij elkaar tellen, dan doet het me ergens aan denken. Er is een zwaar bediscussieerde profetie over de wederkomst van de 13 schedels, die de verschuiving der tijden in gang zou zetten. Zou AR2192 de ontbrekende 13de schedel kunnen zijn? Zou het daarom kunnen zijn, dat wij zoveel verwarrende gevoelens en opwinding tegelijk hebben gevoeld? Niemand op Aarde kent de ‘herstart datum’ (de zogeheten einddatum) van de Maya-kalender. Wij kunnen enkel deze waarheid voelen! Zou deze intense zonne-activatie het samenkomen zijn van de GROTE MAYA KALENDER-CYCLUS en DE VERSCHUIVING DER TIJDEN?

30 oktober

Wij vieren drie dagen zonder een klasse X-Zonnevlam. Wij voelen ons zoveel lichter! Voelt u het? We zijn lichter en onze trillingen zijn hoger dan ooit voorheen! We hebben een zonne-activatie gehad! Goed gedaan, iedereen!

De agressieve zonnevlek AR2192 zal terugkeren, halfweg in de gebruikelijke
27-daagse zonnecyclus, dus over ongeveer 13,5 dagen nadat hij uit zicht is verdwenen. Hopelijk zal hij dan zwakker en minder actief zijn. Stuur aub liefde en zegeningen naar de ZON. Hij kan en zal reageren op ons bewustzijn.

Zonnevlekken branden gewoonlijk op in ongeveer 2-3 zonnecycli. Deze zonnevlek zal zichzelf opbranden tegen de tijd dat wij aankomen in Palenque, Mexico. Dit was de grootste zonnevlek in 25 jaar! Dus … waar waren wij 25 jaar geleden? Wij kwamen niet uit de Harmonische Oplijnstelling! In de periode van de Harmonische Oplijnstelling (1984-1989) bewoog de Aarde zich naar de donkere scheur in het Melkwegstelsel. Vanuit de Verschuiving der Tijden (2012-2016) beweegt de Aarde zich uit de donkere scheur in het Melkwegstelsel (informatie van astrologie-onderzoeker Marcus Mason). Hmmm … interessant, hè? Gewoon toeval?

Nu … sommige mensen voelen dat de zonnevlek met de vorm van een menselijke schedel de nog ontbrekende 13de kristallen schedel is, waarover gesproken wordt in een twijfelachtige profetie. Deze profetie zegt, dat wanneer de 13 schedels worden samengebracht, dit een verschuiving der tijden zal in gang zetten! Ik ben niet betrokken geweest bij de kristallen schedel-beweging, aangezien ik meer hou van oude stenen 😉 … maar er is hieromtrent teveel toeval om te negeren. Wat denkt u hierover?

Er is nog tijd 🙂 Ga met ons mee naar Palenque, Mexico. Er zijn nog maar een paar dagen over om te reserveren, voordat de hotels een definitieve kamerlijst willen. Een retraite voor onze vermoeide Zielen. We hebben het verdiend!

Aluna Joy Yaxk’in

Ga naar http://www.alunajoy.com/pilgrimages.html

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.