De Lichtportalen

1 december 2014
De Lichtportalen zouden binnenkort kunnen landen!

1 december 2014

Deze voorbije maand zijn we langzaam bevrijd uit de vastgeroeste gevoelens en de beklemmende sloomheid die aanvoelde als emotioneel en fysiek drijfzand. Maar één diepgaand cellulair gevoel is gebleven. Tijdens de voorbije weken hebben wij gevoeld hoe de cellen in ons lichaam geschud hebben, hoe ze gedraaid en gekeerd hebben – en het is niet echt een aangenaam gevoel. Diep vanbinnen – zonder uiterlijke oorzaak – voelen wij dat er iets groots OP KOMST is! Als u zich inlaat met angst en een slachtofferrol, dan zullen uw conclusies u niet blij maken. Maar als u werkt vanuit liefde en het bewustzijn van een Meester … dan houdt u de adem in, in blije afwachting. Ik verwacht dat de meesten van ons zich ergens in het midden bevinden, omdat onze ziel zich opmaakt voor een krachtige landing van Licht, terwijl onze lichamen doordraaien vanwege alle veranderingen.

Sinds 1986 hebben we gereisd doorheen de Melkweg en zijn duistere centrum van transformatie. We hebben ons oprechte Licht leren kennen gedurende dit ‘één keer in je leven’ gebeuren. We hebben de buitenste rand van de Melkweg bereikt in 2012. Het was een hobbelige en met sterren bezaaide reis doorheen deze rand. Binnenkort zal de Aarde het Melkwegstelsel met zijn energie die levens veranderd, verlaten. Deze buitenste rand is als een enorme spirituele bergpas waar we doorheen moeten. Dit is verdorie de Himalaya, jongens! Het goede nieuws is dat we nu de top bereikt hebben van deze berg, die we begonnen te beklimmen in 2012. Het zal gemakkelijker worden, omdat we nu de resultaten van ons harde werk gaan zien. Het is voortdurend hard werken geweest. We gaan nu over de massieve bergtop heen, in afwachting van wat er voor ons ligt aan de andere kant. Wat we nu voelen is een nieuwe en vreemde, onbeschrijflijke energie die doorheen ons lichaam dendert. Maar dit is waar we op gewacht hebben.

Ik heb een paar aanwijzingen gezien, dat de fysieke wereld gaat veranderen. Ik heb tijdens het Thanksgivingweekend mijn tuin winterklaar gemaakt. Ik was bezig met het snoeien van een struik en ik schrok toen ik ineens een elektrisch-blauw gekleurde hagedis voor me zag. Nu ben ik niet bang voor hagedissen, maar ik had een dodelijke snoeischaar in mijn hand en ik wou hem geen kwaad doen. Ik zag hem maar heel even, toen was hij weg. Ik moest denken aan de film Avatar. Het was prachtig. Toen zag ik er nog één, in mijn keuken! Deze glimpen tonen mij dat we dicht bij de landing van het paradijs komen … een tijdperk van Licht. Heeft u de laatste tijd nog interessante en mooie dingen gezien, zo vanuit uw ooghoeken?

Nu dan … heel veel dingen zullen niet met ons mee overgaan naar dit Tijdperk van Licht. We kunnen kijken naar de nieuwsberichten om te zien dat velen niet zo goed omgaan met de komst van deze nieuwe, zuivere energie van een hogere frequentie. De waanzin komt naar buiten. Mensen draaien door. Levens veranderen. Kwesties komen aan de oppervlakte om voor eens en altijd te worden afgehandeld. De meeste lagere trillingen zullen niet meer in staat zijn om nu nog veel verder te gaan. Als we eenmaal over de bergtop heen zijn en onze afdaling naar Shangri-La beginnen, zullen de nieuwe natuurwetten elke wanschepping uit ons wezen verwijderen. Met elke stap van onze reis worden wij gezuiverd.

Sinds 1986 ben ik mij bewust geweest van een Lichtstad, die boven Palenque in Mexico zweeft. Ik was in Palenque tijdens de historische Maya datums van 12 tot 21 december 2012 en ik zag het sluiten van deze plek en de oude netwerken van de Aarde. Wij hebben een enorme, wereldwijde en universele herstart meegemaakt (en soms zelfs nauwelijks overleefd). Ik zal weer in Palenque zijn op 12 december 2014 en ik ben nu mijn koffers aan het pakken. Ik ben met aandrang terug daarheen geroepen en ik voel de goddelijke scheppingskracht van het Licht, dat daar zal terugkeren voordat het naar vele andere plekken zal gaan. Dit is de terugkeer van het Goddelijk Vrouwelijke. Ik hoop dat het nu de tijd ervoor is (daar duim ik voor).

Ik heb verhalen gehoord over een Stad van Licht die met kerstmis zou terugkeren naar Sedona. Afgelopen nacht was er hier – tussen Flagstaff en Sedona – een zeldzame aardbeving met een kracht van 4,7. Het was grappig dat wij ons geroepen voelden om gisteren naar die canyon te rijden. De energie denderde onaangenaam hard door onze lichamen. We konden het maar nauwelijks volhouden. De dag daarvoor was kalm en rustig. Die plotse verschuiving was dus interessant om mee te maken. Ik had muziek opstaan en voelde me geroepen om ‘What are you waiting for?’ te spelen, door de groep Nickelback. Dat is een heel ander soort muziek dan mijn favoriete liedjes van Liquid Mind. Wij zijn al zingend de canyon weer uitgereden.

De laatste grote aardbeving in Sedona was in 1959, met een kracht van 5,6. De meeste inwoners hebben dus nog nooit een aardbeving gevoeld. Ik ben opgegroeid in het zuiden van Californië, dus ik ben er vrij goed mee bekend. Maar ik geloofde niet dat het aardbevingsenergie was, omdat Sedona geen aardbevingen kent. Dus vraag ik me nu deze morgen af … is deze beving een aanwijzing dat deze Stad van Licht eraan komt? Wij hopen van wel! En betekent het dat andere Steden van Licht ook zullen gaan landen en zich verankeren? Ik denk nu aan mijn oude thuisbasis van Mount Shasta in Californië, maar ook aan de Tetons in Wyoming, Tucson in Arizona, Taos in New Mexico, enz … en dat is dan alleen nog maar in Amerika.

Over de hele Aarde verspreidt zijn er acupunctuurpunten van het Aarde Netwerk.
IK NODIG U UIT … om een lijst te maken van de heilige plekken die u kent en deze te plaatsen bij de reacties hieronder (op FB – V)! Het zou geweldig zijn als we die gebieden in onze gedachten zouden houden vanaf nu tot 12 december 2014 (de dagen van de Goddelijke Moeder) en dan door tot kerstmis (de dagen van de Verlichte Christus) op 25 december 2014! Wilt u MEEDOEN met mij en onze wereldwijde familie over de hele Aarde? Zoals het liedje van Nickelback zegt … WHAT ARE WE WAITING FOR (Waar wachten we op)?!

Aluna Joy en de Star Elders

Aluna Joy Yaxkin © 2014
http://www.alunajoy.com

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.