7 maart 2017

Als u op mij lijkt, dan is één van de eerste dingen die u heeft ontdekt op uw pad naar ontwaken, het feit dat u een Empaat bent. Naar het schijnt hebben wij een andere ‘bedrading’ dan de rest van de wereld.

Empaat zijn en openstaan voor de energieën om u heen – van mensen, plekken en dingen – kan een zegen zijn als de energie zuiver is, vol vreugde en liefde. Maar als de energieën laag zijn – angstig en negatief – dan kan de inwerking daarvan schadelijk zijn voor ons welzijn. Heel vaak is het moeilijk om te bepalen welke energie van onszelf is en welke niet – hetgeen ertoe leidt dat we overweldigd raken en ziek worden.

Ik heb geleerd om deze energieën af te schermen – om niets binnen te laten en ‘koste wat kost’ de mensen in mijn omgeving te vermijden, als ze een lagere trilling hebben … dat klinkt allemaal heel mooi, maar hierdoor kunnen we ons juist nog méér overweldigd voelen, aangezien iedereen nu onderweg is op een reis naar ontwaken. Hierdoor is iedereen meteen ook empathisch, ik geloof dat het een poort is naar het begrijpen van de rest van onze reizen.

Door Empaat te zijn krijgen we de Spirituele middelen die nodig zijn om energie te kunnen begrijpen – om de trillingen om ons heen te VOELEN en om ons te helpen tot het inzicht te komen dat we niet alleen de energie om ons heen voelen, maar dat we er ook deel van uitmaken … aangezien we ALLEMAAL ÉÉN zijn.

Om echt een ontwaakt pad te volgen – om de eenheid te belichamen … betekent dat we de energie VOELEN van wie wij ALLEN zijn. Dit betekent het vermogen om empathie te tonen wanneer er zich gevoelens aandienen die in trilling niet overeenkomen met wat wij graag zouden willen. Het is onze verantwoording om ons niet langer afzijdig te houden van deze energieën – om hen niet langer invloed te laten hebben op onze trilling, door gebruik te maken van de Spirituele middelen om ze te helpen healen, ze te transmuteren en onvoorwaardelijke Liefde te sturen.

Dit kunnen we heel eenvoudig doen door te aarden – door het Licht in te brengen en elke dag weer ons hart open te stellen voor de persoon, de plek of de dingen waardoor wij ons geraakt VOELEN. Aarzel niet langer om uw prachtige gaven te gebruiken, om empathie te tonen en te helpen bij het omzetten van deze lagere trillingen naar het Licht. Wees niet bang voor de GEVOELENS die u voelt voor een andere ziel/zielen, want wij maken allemaal deel uit van hetzelfde – en wij verdienen het allemaal om Liefde toegestuurd te krijgen.

In deze video (in het Engels) vertel ik wat meer over waarom het belangrijk is om empathisch te zijn – ik wilde mijn ervaringen delen om aan anderen duidelijk te maken dat het oké is om te VOELEN. Het is mijn zieletaak om karmische energie en verloren zielen die gevangen zitten te transmuteren … en hoezeer ik ook de pijn voel van wat zij hebben meegemaakt, ik voel ook de vreugde wanneer ze weer vrijkomen in het Licht. Niet alleen tranen zijn een krachtige omzetting voor de lager trillende energieën, dat geldt ook voor de dagelijkse zorg voor uzelf, voor het aarden en het openstellen van uw hart.

We worden nu ALLEMAAL opgeroepen om te helpen bij het Planetaire healen en het verhogen van de bewustzijnsniveaus, door het delen van onze gaven om de pijn, het lijden, de angsten, de ego’s en alle lagere energieën te transmuteren.

Het is prima om een empaat te zijn, het is prima om te voelen – stel uw hart open, het zal u 150% helpen om het Licht over te brengen naar waar dat het meeste nodig is.

Ik hou van jullie allemaal.

Zoe Davenport, 1 maart 2017

Origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen