Welkom!

HEEL VEEL NAN’s
Ik printte ze, nummer na nummer.
Dreamteam vertaalde ze, lijn na lijn.
Kathryn ontving ze, zin na zin.
De Hemel strooide ze, met liefde, met liefde.
En zaad kiemt in miljoenen harten
En honderdvoudig is de oogst.
En onze woestijn wordt eens ons Eden.
JVdB
9/3/16

niet gebruikt madelief

WELKOM lieve mensen!

Het is geen opzet dat wij u juist nu onze vernieuwde website voorstellen, vrijwel tegelijk met het in werking treden van de RV/GCR. Maar helemaal verrassend is het ook niet: wij werken allemaal mee aan en voor het grote Ascentieproject … dat geleid wordt vanuit de Lichtrijken door Wezens die een volledig overzicht hebben van wat er nodig is, hier op onze mooie Aarde.

Met veel genoegen en gepaste trots mag ik u in deze blog niet alleen de nieuwe website aankondigen en daar wat méér over vertellen, maar …

… ik wil op deze plek graag ‘mijn mensen achter de schermen’ in het zonnetje zetten. Zelf zullen zij daar nóóit om vragen, want voor hen is al dat Lichtwerk ‘vanzelfsprekend’ … maar ik vind dat ze deze erkenning echt verdienen!

Zij hebben met hart en ziel, met oneindig geduld en héél veel liefde en inzet (samen)gewerkt om tot dit resultaat te komen.

Webmaster Stephan heeft de vorige en ook deze website ‘gebouwd’. Hij was en is de betrouwbare vraagbaak bij problemen – ondanks zijn enorm drukke werkschema en zijn eigen projecten voor Lichtwerk was en is hij altijd bereid om te helpen, aan te sturen, mee te denken.

Admin Annemie heeft de aankleding verzorgd: kleuren, lettertypes en foto’s uitgezocht, alles vormgegeven en alle teksten geplaatst. Vaak was het nachtwerk, want stoppen terwijl er nog een oplossing moest worden gevonden … dan wil de slaap toch niet komen!

Jessica is studente in 3D-vormgeving, zij heeft de mandala gemaakt die bovenaan de pagina staat. Dit is een intens en tijdrovend proces, maar dat heeft zich beslist geloond! Stephan en Annemie zijn de fiere ouders van Jessica – dit was dus ècht een familieproject!

Wij nodigen u graag uit om op ontdekkingstocht te gaan – misschien is het even wennen, maar alle vertrouwde rubrieken zijn nog steeds aanwezig en we hebben er nog een paar aan toegevoegd.

Alle teksten van Kathryn staan onder de knop met haar naam erop. Alle andere vertalingen kunt u vinden onder ‘Berichten’, ze zijn nu onderverdeeld per schrijver.

We hebben de opsplitsing van het Nieuwsblad aangehouden. Naar onze mening zijn de teksten dan veel overzichtelijker in te delen en terug te vinden.

Onderaan elke tekst kunt u eenvoudig een berichtje of reactie insturen. Wij horen graag van u!

Nieuw op de website is de ‘grabbelton’: hier willen wij – telkens gedurende korte tijd – een steeds wisselend aanbod plaatsen. Deze onderwerpen hebben reeds een vaste plek in één van de andere rubrieken, maar soms is er iets wat ons aanspreekt, doet glimlachen, laat nadenken of gewoon ‘raakt’ … en dat willen we graag met u delen!

Alle berichten worden voorzien van een foto of afbeelding, die ook is terug te vinden op onze ‘home’ pagina. Inmiddels zijn er al 25 pagina’s met elk 21 foto’s (en dus berichten) … en dat zullen er alleen nog méér worden!

Neem de tijd om alles te bekijken en als u vragen of opmerkingen heeft, laat het ons dan zeker weten! Dit kan zoals gezegd onder elk bericht, maar u kunt ook altijd terecht op info@spiritueellezen.org

Wij wensen u een aangenaam bezoek en hopen u vaak weer te zien!

Veerle, Annemie, Mieke en Ann
uw Dreamteam

10 maart 2016

Share

One comment

 1. “Draag deze Lichtschat naar de mensen en deel hem uit zonder te wegen,
  zonder te meten, zonder te tellen …” luidde moeke’s opdracht,
  die wij blij-moedig aanvaardden.
  Deze verwezenlijking straalt nu uit in onze hernieuwde,
  sprankelende nieuwe site “Spiritueellezen”!
  Gezegend, allen die er aan meewerken.
  Gezegend, allen die dit lezen.
  Gezegend, allen die dit uitdragen … zonder te wegen, zonder te meten,
  zonder te tellen …
  M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.