Volle Maan in Waterman

2016 08 16: Jennifer Sodini - Volle maan 18 augustus 2016

De Spirituele Energieën begrijpen
van de volle maan in Waterman, op 18 augustus 2016

15 augustus 2016

Donderdag 18 augustus 2016 is er een krachtige volle maan – met rijpe energieën die ervoor kunnen zorgen dat nieuwe kansen kunnen worden geoogst.

De volle maan van augustus wordt door de inheemse stammen van Amerika ook wel de ‘Steur maan’ of ‘Volle Groene Mais maan’ genoemd. De reden daarvoor is dat de steur van de Grote Meren en het Champlain Meer meestal omstreeks deze tijd werd gevangen – en dit staat ook bekend als de tijd waarin ‘alles tot rijping komt’.

Deze maan zal dit keer in het Waterman-teken staan. Die staat bekend om de energieën van vrijgevigheid, vrijdenken, vrije wil en vriendschap. Waterman leidt uw hoop en idealen, maar legt ook alles bloot wat tegengesteld van aard is en waar we misschien mee in het reine willen komen.

Wat wij willen en wat wij nodig hebben zijn twee verlangens die totaal langs elkaar heengaan. Om te krijgen wat we willen moet onze energie gericht worden op wat we nodig hebben, maar om te krijgen wat we nodig hebben hoeven we soms niet te hebben wat we willen.

Als we ‘tijd’ beschouwen als iets wat we naar onze hand kunnen zetten en we richten ons op geduld gedurende dat proces, dan kunnen uiteindelijk ergens halfweg onze verlangens/behoeften elkaar tegenkomen en tot stand brengen waar we echt van dromen, door diep in ons hart te kijken naar de waarheid die daar leeft.

Elke volle maan verlicht onze intenties en versterkt hun vermogen, omdat onze zintuigen worden versterkt en de ‘spirituele’ sluier wordt opgetild – waardoor de verlangens van onze ziel naar buiten komen. Als we deze tijd benutten en onze aandacht richten op waar we diep in onze ziel mee in het reine moeten komen, om onze grootste hoop en dromen te kunnen waar maken … dan kunnen we een hernieuwde helderheid van bewustzijn vinden, die een meer moeiteloos gemak met zich brengt bij het manifesteren van datgene waardoor onze ervaring de allerbeste wordt.

Het kan waardevol zijn om deze tijd te gebruiken om terug te kijken op uw zomer en te zien hoe ver u bent geraakt en hoeveel verder u nog zou willen gaan, de komende herfst. Met nog slechts een paar weken van augustus voor de boeg, zullen de seizoenen al snel gaan veranderen en dan begint er een nieuwe levenscyclus.

Heeft u ten volle de zonneschijn benut of is er nog iets van duisternis, waar u nog Licht op moet laten schijnen? Welke les zou volgens u het beste uw ervaring samenvatten?
Doe eens wat innerlijk onderzoek en stel uzelf de vraag wat er in uw leven ‘gerijpt’ is waarvoor u het meest dankbaar bent en wat was er misschien een ‘domper’ die moet worden herzien of ‘herdaan’?

Het licht van de volle maan kunt u buigen naar uw wil, laat uw geest spreken in afstemming met uw hart en laat Liefde de stroming zijn die u vooruit trekt.

evolveandascend.com door Jennifer Sodini

Origineel bericht: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.