VADER GOD: Breng vreugde in uw leven!

Vader God: Breng vreugde in uw leven

Lieve lezer,

hierbij de boodschap van deze maand. Ik wil er graag nog wat bij vertellen.

Na deze boodschap volgde een (niet voorbereide) meditatie-oefening – de muziek was wél voorzien. We bevonden ons op een heel klein, maar paradijselijk eiland: palmbomen en ander groen, maar veel licht overal tussendoor / parelwit fijn zand / een blauwe, lauwe zee.

Bij lichte en blije Keltische muziek begon iedereen met in beweging komen: sommigen konden dit enkel door in een rubberbootje te gaan liggen en mee te deinen, anderen gingen in het ondiepe water liggen of deden het water opspatten terwijl ze er met kleine schopjes doorheen liepen.

De muziek werd wat actiever (driekwart maat en opgewekt, nog steeds Keltische muziek) en de bewegingen gingen vlotter: sommigen konden zich niet rustig houden en stonden te wippen, anderen dansten licht en wervelend als een ballerina, terwijl er waren die eindelijk hun eerste stapjes in het water begonnen te zetten.

Toen werd de muziek heel koesterend, warm, nog steeds Keltisch.  We werden uitgenodigd alle losgemaakte energieën af te spoelen en in het warme zand te gaan liggen om op te drogen.  Dat voelde heel deugddoend aan, we voelden ons omringd, verzorgd, gedragen, binnen en buiten helemaal warm.

Dit was dus wat bedoeld werd met ‘dansen’: in beweging komen, zodat we ballast kunnen loslaten en de energie kan bewegen en kan stijgen in trilling.

Dit alles om jullie mee te laten genieten van wat er kan gebeuren – het was heerlijk.

Hartelijke groet,
Eillie Deus

Vader God:
Lieve Kinderen van het Licht,

Verheug je. Breng vreugde in je leven.

Dans en zing – deze beweging brengt de energie op gang, de opwaartse spiraal.

Het maakt niet uit wàt je zingt, het hoeft geen feestlied te zijn; zing en de trilling zal je helpen. Beweeg erbij.

Droefheid uitzingen helpt.
Wanhoop uitzingen helpt.
Woede uitzingen helpt.
Uiten. Uiten. Uiten.
Kwijtraken. Niet bijhouden.
Afgeven. Loslaten.
Opkuisen.

De lente is op komst. Grote schoonmaak !

VaderGod, in Liefde en Vertrouwen, in Troost en Helende Omarming
via Eillie Deus’ – 16 februari 2017

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.