ST GERMAIN: Opbouw van het Portaal

SAINT GERMAIN: Update over de Opbouw van het Portaal en over Ascentie
17 april 2014

2014 06 07 portaal

Saint Germain:

Dit zal een kort bericht zijn aan iedereen die teleurgesteld was, door het niet kunnen ascenderen door het Portaal van 15 april. Voor sommigen van u kwam dat niet door een tekort aan oprechtheid of voorbereiding.

Misschien zal het u verrassen om te vernemen dat het Portaal dat u zult gebruiken om uw overgang naar de Hogere dimensies te maken, een schepping is van een aantal personen die hier bij u zijn, in menselijke lichamen. Het is een gezamenlijke inspanning, die vraagt om grote technologische expertise en toewijding, hoog trillende energieën en ook om de goedkeuring van Hierboven. Wij zijn blij dat al deze elementen aanwezig zijn, maar de volledige constructie van het Portaal was niet klaar op de 15de.

Dat het werk niet klaar was, werd voor iedereen pas duidelijk toen de eerste golf van zielen de Hogere niveaus binnen het Portaal naderde en zij niet in staat waren om de laatste overgang te maken. Het heeft de deelname en betrokkenheid van velen gevraagd, om het Portaal dusdanig te activeren dat het de verheffende energieën zal scheppen die nodig zijn, om iedereen over de eindstreep te dragen.

Het klinkt misschien vreemd voor u, maar het is werkelijk een enorm bouwproject – één dat duizenden jaren gepland is geweest, maar zoals alle complexe ondernemingen had het enige vervolmaking en tests nodig, om ervoor te zorgen dat het volmaakt, veilig en comfortabel zal werken.

Zoals wij u al vaak verteld hebben, is een dergelijke grootschalige Ascentie nog nooit eerder uitgevoerd en dus zijn er bijzondere voorzieningen nodig die anders niet nodig waren.

Wij zullen het nieuw bekrachtigde Portaal vanavond uittesten. Wij moedigen u aan om allemaal geduldig uw Ascentiewerk te doen, uw trilling te verhogen en te mediteren, om uw eigen overgang naar de Hogere dimensies te voltooien. Let op elk van uw gevoelens, gedachten en daden – om er zeker van te zijn dat u daadwerkelijk voorbereid bent om een trilling van Liefde, mededogen, vergeving, vriendelijkheid en gulheid vast te houden, zonder enige terugval naar ongeduld of frustratie.

Hoe heeft u gereageerd op de teleurstelling van het niet in staat zijn om door het Portaal te gaan? Heeft u God vervloekt, of uzelf of ons, die u deze informatie hebben gegeven? Haal diep adem, weet dat wij altijd hier zijn om te werken voor u en vertrouw erop dat wij alleen het beste met u voor hebben, zelfs als het voor u moeilijk is om daar de Waarheid van te zien.

Werk met ons, Geliefden. Stuur uw krachtige menselijke energie vanuit uw hart naar het Hart van Moeder Aarde. In Liefde en dankbaarheid moet u energie sturen naar het Kristal dat haar hartchakra is en een deel vormt van de bron van energie voor uw Ascentie. Zie de stralende Pilaar van Licht, die het Portaal is van het hart van Moeder Aarde naar de Grote Centrale Zon. Voel uzelf een deel van de grote overgang die nu wacht op ieder van u.

Ga verder met verheffen – met vrede en vreugde in uw hart – en aanvaard de liefdevolle energie die stroomt van Opperste Schepper in uw hartchakra. Zij verbindt u met Schepper en met het hart van uw dierbare planeet. Weet in elke cel van uw lichaam dat Wij Eén zijn.

Tezamen zullen wij het grote succes bereiken, dat wij zo lang hebben voorbereid.

Ik ben de uwe in dienst aan Allen,
Saint Germain

Genoteerd door Kathryn E May, 17 april 2014, 17 uur in het vliegtuig boven de Atlantische Oceaan.
http://www.whoneedslight.org

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.