Ik ben een Vrouwelijke Strijder.
Ik ga de uitdaging aan.
Ik volg mijn eigen pad.
Ik zeg wat ik denk.
Ik beslis voor mijzelf.

Ik ben sterk.
Ik hou vol.
Ik ken geen angst.
Ik ben krachtig.
Ik blijf in het Licht.

Ik sta in mijn eigen Waarheid.

Tiffany Stiles – fb 2016 07 21

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieƫren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen