Tiffany Stiles FB

16 juni 2016

Hoe over te gaan naar 5D: 7 dingen die u moet weten

Wij begeven ons naar een verbazingwekkend Tijdperk van een Nieuwe of 5D Aarde, die vervuld is van buitengewone Hemelse zaligheid. Toch is het aan ons om de Energiestroom van de Schepper toe te laten om letterlijk alles te manifesteren in onze wereld. Aangezien onze Schepper ons heeft gemaakt naar zijn Beeld, hebben wij een vrije wil om alles te scheppen wat wij in onze wereld verlangen. Op dit ogenblik bevindt het grootste deel van de mensheid zich in de macht en onder de controle van regeringen en bedrijven, omdat we onze waarde als schepper niet kennen, en het scheppen van werelden gepaard gaat met veel stress en strijd. Nu velen van ons ontwaken, verlichten wij anderen over hun verloren vermogens. In deze tijd is er een behoefte om méér spiritueel te zijn, om het te begrijpen en te beoefenen. Niemand kan een ander ertoe dwingen om spirituele zaken te geloven. Toch, met de veranderende trillingen zult u niet kunnen overleven in de negatieve invloed, en heel binnenkort zult u weten wie u bent. Om de 5D Aarde te kunnen betreden is het belangrijk dat u op ieder ogenblik gelukkig en gemotiveerd bent. Laat de gevoelens uw gids zijn en begrijp de volgende punten:

1. Niets is blijvend
Begrijp dat alles wat u ziet en voelt bestaat uit energie, en energie kan worden omgezet in verschillende materie. Alles om ons heen heeft een vorm van bewustzijn. De reden dat u hier op Aarde bent, is om te ervaren en uw bewustzijn te verbreden, aangezien al het mogelijke reeds gedaan werd.

2. Leef in dit ogenblik van het ‘Nu’
Uw verleden, toekomst en heden vinden NU plaats. Er is geen begrip van tijd in de Spirituele Wereld. Daar gaat het juist om bij 5D en hoger.

3. Stel geen doelen
Door doelen te stellen zet u uzelf vast in de toekomst die u nog niet heeft gemanifesteerd, en dan moet u vechten om die doelen te bereiken. Het probleem hierbij is, dat de meesten van ons doelen stellen die heel klein zijn en ze zijn blij als ze die dan bereiken. Als u een doel stelt zoals uw rekeningen betalen, naar de winkel gaan … dan zou u eigenlijk ook moeten weten hoe u moet bestellen bij het Universum. Toch is het altijd goed als u een geschreven dagboek bijhoudt, waarin u bijhoudt hoe u zich elke dag voelt en waar dat door kwam.

4. Alles is mogelijk, als u gelooft
Wij leven in parallelle Universa en wij scheppen ons eigen Universum door dingen te ervaren uit die parallelle Universa. Door een verlangen te hebben en ons daar goed over te voelen, verschuift u uw Universum. Hoe méér u in uzelf gelooft, des te gemakkelijker het wordt om iets te manifesteren of te ervaren.

5. Vraag en het wordt gegeven
De Wet van Aantrekking is een Universele Wet, die zegt ‘gelijken trekken gelijken aan’. Dat is waarom de mensen zeggen ‘denk groots’, want als u groots denkt en er in gelooft, dan zal het Universum tegemoetkomen aan precies die trilling. Hoe méér u toestaat, des te meer zult u manifesteren. Manifestaties in de 5D Aarde vinden voortdurend plaats en er is geen idee van Tijd.

6. Doe enkel wat u graag doet
Door iets te doen wat u graag doet staat u het Universum toe om zichzelf te verschuiven, en u steeds méér ervaringen te bieden van dingen en gebeurtenissen waar u van houdt.

7. Wij zijn allen één
Alles is bewustzijn. De lucht die u inademt of de bergen die u ziet, zijn gemaakt door bepaalde Spirituele Wezens. Ieder van ons op Planeet Aarde heeft een Vrije Wil gekregen, hetgeen niet het geval is op de meeste andere Planeten. Maar in ons brein scheppen wij heel wat oordelen en verschillen, en wij beoefenen onze Vrije Wil niet zoals het hoort doordat we leven in een wereld vol met discriminatie. In 5D draait alles om een verlichte gemeenschap van mensen, waar er geen discriminatie bestaat en uw manifestaties onmiddellijk plaatsvinden. Weet ook dat wij als mensen eeuwige wezens zijn en niet sterven. Het begrijpen van spiritualiteit kan heel diepgaand zijn, tenzij u volledig vertrouwt op Schepper en daar ook naar leeft.

Met de hulp van mijn Engelgidsen en de wijsheid die ik in de voorbije jaren heb vergaard, heb ik een aantal artikelen geschreven, om u te helpen bij het ontwaken tot uw ware aard.

Origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen