ENERGIE VERSLAG – GAT IN DE CORONA VAN DE ZON

8 juli 2016

Lieve, prachtige Zielen! Voelt u het?!

MAGNETISCHE CANYON OP DE ZON: Er heeft zich een gat geopend in de atmosfeer van de zon. Het heeft de vorm van een canyon en het stuwt zonnewinden de ruimte in. Het is méér dan 700 000 km lang en wordt op de voet gevolgd door het Observatorium voor de Bewegingen van de Zon (van de NASA).

Dit wordt een ‘coronair gat’ genoemd. Coronaire gaten zijn plekken in de atmosfeer van de zon waar het magnetisch veld zich terugtrekt, zodat er hete gassen kunnen ontsnappen. Een gasvormige stroom van zonnewinden stromen vanuit deze opening en die zullen de Aarde bereiken op 8 of 9 juli. Bij aankomst zal dit waarschijnlijk leiden tot geomagnetische stormen op de beide polen.

Mensen die de lucht op hoge hoogten bestuderen kunnen zich verwachten aan aurora’s (poollicht – V), met name op het zuidelijk halfrond waar de winterluchten de zichtbaarheid bevorderen. (Spaceweather.com)

ENERGIE VERSLAG ~ door Tiffany Stiles
Ik heb nieuws voor spaceweather (een website voor het weer in de ruimte – V) … zij die hier gevoelig voor zijn, voelen dit nu al.

Dit zorgt voor plots opkomende misselijkheid en pure uitputting, van het soort waardoor je je ogen niet kunt openhouden … daarna volgen de hoofdpijnen. Een stevige honger naar … aardappelen.

Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk kunt rusten, want de zwaartekracht kan problemen geven, waardoor oorsuizen en duizeligheid mogelijk zijn.

Doe uw schoenen uit en sta met blote voeten op Moeder Aarde, om niet enkel die symptomen maar ook hartkloppingen of onrust te verlichten.

Houd u vast! Dit gaat een hele krachtige worden!

Veel Liefde, Licht en zegeningen ~ Tiffany

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen