door Tiffany Stiles

15 juni 2016

Joehoe!! Na drie dagen van zeer dichte en negatieve energie, hebben de Empathen en Lichtwerkers van de Aarde wéér gewonnen bij het opnieuw verheffen van de trillingsfrequentie! Geef uzelf een dikke knuffel, want dit was geen gemakkelijke opgave. Deze golf rolde doorheen het gehele collectief en zorgde voor emotionele oproer bij iedereen.

Hier in de VS vond een grote tragedie plaats, waarbij 49 mensen ervoor gekozen hebben om als zielen over te gaan naar hun volgende Goddelijke Wereld. Voordat we hierheen kwamen hebben wij allemaal de manier gekozen waarop we dit 3D-bestaan zullen verlaten, dit kan zijn door het verhogen van onze trillingsfrequentie of door het fysiek lichaam te verlaten. Heel vaak is een gewelddadig vertrek in overeenstemming met iemands eigen karmische vereffening. Bij massale schietpartijen hebben die zielen ervoor gekozen om dit gezamenlijk mee te maken en ook tezamen over te gaan naar het Licht, om elkaar te steunen bij de volgende reis die hun zielen zullen maken. Dit was een contract dat werd opgesteld voordat ze hierheen kwamen. Allemaal zijn ze overgegaan naar hun nieuwe wereld. In de komende dagen en maanden sturen wij liefdevol en healend Licht naar de families en vrienden die achterblijven, om hen de kracht te geven om te healen en hen te laten uitkijken naar de tekenen die hun dierbaren zullen gaan geven. Zo laten ze hen weten, dat de aanwezigheid van hun ziel die bekend staat als Engelbewaarder, nog steeds bij hen is. Zij hebben ervoor gekozen om een baken van Licht te zijn aan de andere kant.

Wanneer er zoiets gebeurt, dan wordt het collectief tot in zijn kern geraakt en dit zorgt voor een negatieve rimpeling van angst en boosheid, waardoor de trillingsfrequentie van het collectief wordt verlaagd. De Empathen van de Aarde voelen dit heel sterk, en de voorbije dagen waren voor velen heel moeilijk om door te komen, omdat ze niet wisten of de sterke emoties en pijn die ze voelden van henzelf waren of van anderen.

Niettemin hebben de Empathen zich toch weer bijeengepakt om de trilling van Liefde en healend Licht naar dit gebied te sturen. De frequentie is nu verhoogd en ze is lichter en meer positief, ze draagt nu dankbaarheid en zuivere, Onvoorwaardelijke Liefde in zich. Omarm dit in de kern van uw wezen en voel deze healende energie, als u behoort tot diegenen die door deze tragedie werden geraakt.

Empathen lijken op sponzen; ze absorberen en transmuteren pijn, angst en boosheid naar Liefde. Ze reinigen de trilling van het collectief en herstellen het tot een healende, meedogende, empathische staat van ZIJN. In de komende dagen zullen zij die dit nodig hebben dit ook gaan voelen en beginnen ze aan een langdurig proces van healing.

Zij die hier niet rechtstreeks bij betrokken zijn, zullen door deze vernieuwde, hogere trillingsfrequentie van Onvoorwaardelijke Liefde, mededogen en Empathie overspoeld worden. Ze zal doorheen uw hele wezen gaan en u verheffen tot een positieve, gelukkige staat van dankbaarheid! De trillingsfrequentie is wéér een beetje hoger dan die eerst was, door het collectief. Geniet van deze hoog trillende dag. Gebruik hem zoals u dat wenst. Voel de Liefde – deel de Liefde. Ik hou van u allemaal!

Geen enkele emotie is krachtiger dan die van Onvoorwaardelijke Liefde.
Uw hoger hartchakra staat vandaag wijd open! Liefde voor uzelf en liefde voor anderen stroomt uit van deze prachtige staat van uw wezen. Deel het.

Liefs, Tiffany
TiffanyMetaphysicallySpeaking.com

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen