Lieve mensen,

ik lees op Telegram mooie, vaak maar korte teksten die mij aanspreken omdat ze inzicht, info of bemoediging bieden. De vertaling daarvan wil ik graag met u delen onder de titel ‘Telegrammetjes’. Waar mogelijk zal de bron ervan vermeld worden. Soms zullen er meerdere teksten per dag zijn, maar een paar dagen pauze ertussen is ook mogelijk. Voor de Telegrammetjes zal geen aparte nieuwsbrief worden uitgestuurd. Met een bezoekje aan de website kunt u zelf kijken of er nieuwe zijn geplaatst. Zoals met alle teksten – van welke aard dan ook – geldt ook hier: behoud alleen datgene wat voor u goed aanvoelt … en negeer de rest.

Liefs, Veerle

5 december 2021

*)Het Universum weet pas dat een patroon écht veranderd is, als u in eenzelfde situatie komt maar een andere keuze maakt. Het Universum biedt u dus een gelijkaardig scenario, zodat u die andere keuze kunt maken.

*)Geluk is: in bed liggen en beseffen dat je een toxische cyclus hebt verbroken.

*) Wanneer we lopen alsof we haast hebben, dan brengen we onrust en verdriet aan de Aarde.
We moeten op een manier lopen, waarmee we enkel Vrede en sereniteit aan de Aarde brengen.
Wees u bewust van het contact tussen uw voeten en de Aarde.
Loop alsof u de Aarde kust met uw voeten.
Thich Nhat Hanh

*) De 3e en 5e dimensie scheiden van elkaar. Daarom zien we nu al deze weerpatronen.
De Aarde reinigt zich van dit alles en baart een nieuwe wereld. De oude 3D wereld is stervende en maakt zich van ons los … en dat is wat waarlijk de wereld veranderd!

*) Het is niet langer onze taak om de schapen te helpen ontwaken. Het is nu tijd om de andere leeuwen wakker te maken.

*) Momenteel is onze wereld opgesplitst in twee werelden. Het is nog nooit zo duidelijk geweest, om deze twee werelden te zien.
Wereld 1: gebaseerd op angst, bang om te ademen, geen vertrouwen in je eigen immuunsysteem, neemt een prik met een nep serum dat je DNA veranderd en de rest van je leven bij je blijft.

Wereld 2: gebaseerd op Liefde, vertrouwen op je immuunsysteem, je gebruikt je onderscheidingsvermogen om alle onzin, hun boze plannen en hun slechte daden te doorzien. Je weet dat het nooit om een vir ging, maar om controle en het dwingen tot het nemen van een vacc dat je DNA veranderd en je afsnijdt van je verbinding met Liefde. Je wéét dat je deel uitmaakt van BRON/GOD/ALLES DAT IS en het stemt je vreugdevol dat je uit eerste hand de Grote Bewustwording op Planeet Aarde mag meemaken.

*) Satanisme betekent niet het aanbidden van een rode man met hoorns.
Satanisme betekent dat je iets neemt wat zuiver en natuurlijk is en dat omkeert.
Het grootste deel van de maatschappij is satanisch – en ze beseffen het niet eens.

*) Het Universum toont ons nu een afscheiding.
Ga niet mee in het lager dimensionale gedrag.
Erken het voor wat het is: projectie, ego en nooit geheelde wonden.
Blijf op koers, blijf voorwaarts gaan, nodig het verleden niet weer binnen.
Dit is een Goddelijke boodschap om dit pad te blijven volgen.

*) Het Hooggerechtshof in Amerika heeft bepaald dat geprikte mensen nu producten/gepatenteerde goederen zijn, en volgens de Amerikaanse wetgeving zijn ze nu niet langer meer ‘mens’.

*) Quantum fysica toont aan, dat hetgeen waar wij ons op richten bepalend is voor wat we waarnemen.
Laten we ons richten op Waarheid, Rechtvaardigheid, Vrede en Liefde.

*) Proberen mij te raken door over mijn verleden te praten, is net zoiets als proberen mijn oude huis leeg te roven. Ik BÉN daar niet meer!

*) Achter de schermen is er een proces van geboorte gaande. Heb dus vertrouwen en geloof dat alles zal worden onthuld – en dat onze grootste groei wordt voorbereid.
Christine Clemmer

*) Hoe je kunt winnen in het Leven
Stap 1. Laat de mensen doen wat nodig is om hen gelukkig te maken, bemoei je met je eigen zaken en doe wat jij moet doen om jou gelukkig te maken.
Dat was het.

*) Wonderen gebeuren zelden in het Leven van hen die ze niet als ‘mogelijk’ beschouwen.
Er kan nu, op dit ogenblik, een wonder op jou wachten.
Maak er alsjeblieft plaats voor in je manier van denken.

*) We weten niet wat morgen ons brengt.
Blijf dus niet te lang boos. Leer te vergeven en lief te hebben, met heel je hart.
Maak je geen zorgen als mensen je niet mogen.
Geniet van degenen die van je houden.

*) ‘Niet geprikte mensen zorgen ervoor dat geprikte mensen ziek worden en dood gaan!’ Maar de niet geprikte mensen worden niet ziek en gaan niet dood. Leg mij dat eens uit …

*) De prik is niet uitgevonden voor C o vid. C o v id is uitgevonden voor de prik. Als je dat eenmaal beseft, dan is al het overige logisch. – Dr. ReIn3r Fuellm!ch

*) Een concert van de band Foo Fighters was ‘toegang uitsluitend voor geprikte mensen’. Het concert is afgelast, omdat een volledig geprikt bandlid C heeft gekregen.

*) Ik onthul u het Goddelijk Potentieel van uw Licht. Door het verhogen van uw Trilling stelt u zich open voor de Oneindigheid van uw Bron. – Aartsengel Metatron

*) Zoek niet, roep niet, vraag niet, klop niet aan, eis niet – ontspan. Als je ontspant dan komt het. Als je ontspant, dan is het daar. Als je ontspant, dan kom je op de juiste trilling. – Osho

*) Vervloek niet het duister, steek een kaars aan. – Confucius

*) Het Leven is heel eenvoudig. Wat ik uitstuur, komt naar mij terug. Vandaag kies ervoor om Liefde uit te sturen.

*) En wat als ik je vertelde dat de littekens van jouw strijd mooi zijn? Zou je ze dan nog steeds verbergen? Schaam je er nooit voor, want zij vertellen het verhaal over hoe een gewoon iemand een buitengewone Overlever werd. – Mona Lisa Nyman

*) Bevestig dit vandaag: Ik ben het waard om alle overvloed, welvaart en rijkdom te ontvangen, welke het Universum klaar houdt om mij mee te zegenen.

*) Help anderen, zelfs als je weet dat ze jou niet kunnen helpen.

*) Sterke Zielen worden niet zo geboren. Ze worden gevormd tijdens hun gevecht met de grootste gevaren in het leven … en dan nog hebben ze het vermogen om te stralen.

13 september 2021

*) Onderwijs is niet ‘leren dat Hitler 6 miljoen Joden heeft vermoord’.
Onderwijs is begrijpen hoe miljoenen gewone Duitsers ervan overtuigd konden worden, dat dit nodig was.
Onderwijs is leren hoe je de tekenen kunt herkennen, wanneer de geschiedenis zich herhaalt.

*) Elke hereniging is enkel maar een Ontwaken tot de eenheid die Altijd en overal al bestaat. – Bashar (Blueprint for Change)

*) Als het de bedoeling was dat anderen bepalen hoe jij hoort te leven … dan was je wel geboren met een afstandsbediening.

*) Mensen zijn ervan overtuigd dat ze vechten tegen demonen – terwijl ze eigenlijk voortdurend vechten tegen de gevolgen van hun keuzes.

*) De Tijd van Waarheid is nabij. Zij die de Waarheid vertellen zullen bevrijd worden, en zij die dat niet doen zullen hun hele wereld om hen heen zien instorten. Je kunt nu niet meer schuilen voor de Waarheid, de illusie valt weg en de Waarheid wordt op precies het juiste tijdstip onthult.

Leg dat masker af, anders zal het Universum dat voor je doen.

*) Geloof deinst niet terug …

Geloof deinst niet terug wanneer de dingen niet meteen plaatsvinden. In plaats daarvan zet Geloof zijn voeten stevig op de Aarde en weigert om uit evenwicht te worden gebracht door de huidige levensomstandigheden. Geloof kijkt het leven recht in de ogen en verklaart, dat wat het zich heeft voorgesteld ook zal geschieden.

Er ligt kracht in het voorstellingsvermogen. Gebruik dus die Kracht die je werd gegeven. Je hebt de kans om je leven vorm te geven met je Geloof. Geloof er dus in.

Wees niet bang om uit te spreken wat je in je hart ziet. De beelden die je in je hart ziet zijn er niet om je te plagen – maar om je naar je toekomst te leiden. Door jouw moed om uit te spreken wat je in je hart ziet, worden deze visioenen wáár. – Peptalks ™

*) Verander jezelf niet, zodat de mensen je aardig zullen vinden. Wees jezelf, dan zullen de juiste mensen van je houden.

*) Alleen al door de Intentie om Licht uit te sturen in de Wereld, verhoog je haar Trilling.

*) Nooit eerder is het zo duidelijk geworden als in het voorbije jaar, dat je naast iemand kunt staan en kunt leven in twee volledig andere werelden.

*) Cognitieve dissonantie
Als je je eenmaal bewust bent van de ware aard van de wereld, dan zul je dissonantie ervaren met de anderen om je heen. Het kan moeilijker worden om je te verbinden met anderen, wanneer jouw waarneming van de wereld niet overeenkomt met die van hen.

Misschien heb je de behoefte om hen uit te leggen hoe jij het ervaart, maar dit leidt vaak tot wrijving en onbegrip.

Mensen kunnen enkel die dingen bevatten die tot hun Trilling behoren. Als hun niveau van Bewustzijn niet hetzelfde is als de Frequentie van waaruit jij spreekt, dan kunnen zij je gewoonweg niet horen. Laat anderen daarom hun eigen proces doormaken. Laat hen hun eigen keuzes maken en laat hen hun eigen fouten begaan. Het zijn allemaal alleen maar ervaringen die hen op hun eigen Pad van Bewustwording brengen.

*) Je kunt niet in één dag Meester worden over de rest van je leven. Ontspan je. Word Meester van deze dag. En blijf dat vervolgens elke dag opnieuw doen!

2 september 2021

*) Elke Ziel is ongerept, ongeacht hoezeer de geest gewond is.

*) Gevoelens zijn net als bezoekers, laat ze komen en weer gaan.

*) Cycli eindigen bij u. Generaties van pijn eindigen bij u.
Toen u er dapper voor koos om uw verleden te helen, hielp u om de diep ingebedde pijn los te laten – u heelde de honderen generaties die u vóórgingen. Wees trots op uzelf. Cycli van pijn eindigen bij u en nieuwe cycli van Liefde, Vrede en Voorspoed beginnen nu.
U baant een nieuwe weg vooruit, die gebaseerd is op zachtheid en mededogen.
Zij die na u komen, zullen niet langer meer pijn of angst erven – zij zullen een erfenis van Liefde ontvangen. – S G Ruddy

*) Ademhalen.
U kunt niet denken, wanneer u bewust ademhaalt … adem dankbaarheid in door uw neus, vul uw buik, hou vast en adem Liefde uit door uw mond.
Drie van zulke ademhalingen zorgen voor het loslaten van heel veel spanning, dus doe dit elke dag en zo vaak u kunt.
Oppervlakkig ademhalen houdt energie vast en leidt tot onrust.

*) Diep ademhalen is als kleine liefdesbriefjes voor je lichaam!

*) Door iets te doen wat jou inspireert, wordt je een inspiratie voor anderen. – Mary Davis

*) Hoe geweldig is het, dat dezelfde God die de bergen, de oceanen en de sterrenstelsels heeft geschapen naar jou keek, en vond dat de wereld ook JOU nodig had…

*) Begin opnieuw, mijn schat. Wees dapper genoeg om het leven te vinden dat jij verlangt, en wees zo moedig om het na te streven. Begin dan opnieuw, en hou van jezelf zoals altijd al de bedoeling was. – Madalyn Beck

*) Hou vast aan elke oprechte persoon die je ontmoet. Deze generatie bestaat uit mensen die gedreven worden door ego, geld en status. Als gevolg daarvan worden er dagelijks goede Zielen geruïneerd. Houd je hoofd opgeheven, en wees je bewust van de Energie die je uitdeelt en waar je je mee verbindt.

*) Je hebt het beter gedaan dan je denkt. Je hebt méér geholpen dan je beseft. En je bent er dichterbij dan je verwacht. – Het Universum

*) Anderen kennen is intelligentie. Jezelf kennen is wijsheid. Anderen overwinnen is kracht. Jezelf overwinnen is absolute Macht. – Lao Tzu

*) Angst is de enige pandemie op deze Planeet. Liefde is het enige vaccin dat je nodig hebt. – Ralph Smart

*) Hoe je een Energie-vampier kunt herkennen:
Als je bij hen bent, voel je je plotseling moe, boos, gestresst of je merkt een andere verandering in emotie.
Zij denken dat ze recht hebben op jouw tijd en ruimte. of zelfs je lichaam.
Je voelt pijn of fysiek ongemak wanneer ze dichtbij zijn, of als je alleen al aan hen denkt.
Ze zijn aan jou gehecht en van jou afhankelijk.
Wanneer hun humeur verandert, verandert het jouwe ook.
Ze vragen voortdurend aandacht.

*) Boodschap van Lin Wood:
Tussen nu en 11 september sla je best voldoende voorraad in aan voedsel en andere levensbehoeften. Op 11 september stoppen we met het zaken doen met de tirannen.
We gaan niet slechts één dag in staking, op 11 september. Deze staking moeten we bereid zijn om door te zetten, totdat we de tirannen op hun knieën hebben gedwongen.
Er zal moed en opoffering voor nodig zijn. Maar moed is besmettelijk, en we moeten vertrouwen op onze gemeenschap om te helpen bij het verminderen van het lijden van anderen.
Ik geloof dat onze STAKING VOOR VRIJHEID zich zal verspreiden over het hele land. Ik geloof dat de moed van onze landgenoten om te STAKEN VOOR VRIJHEID zich zal verspreiden naar alle volkeren in alle landen ter wereld. Wij kunnen dit, Patriots.

Tijdens de STAKING VOOR VRIJHEID:
1. Kom samen en woon gebedsdiensten bij. Bid dat God ons land zal redden. Bid voor IEDEREEN.
2. Kom samen en woon vreedzame protesten bij in jouw stad/provincie. Laat je stem horen en je aanwezigheid opgemerkt worden. Laat de ‘leiders’ weten wat je eisen zijn en hoe vastberaden je bent.
3. STOP met zaken doen met de vijand. Toon de vijand wie er de werkelijke macht van het geld bezit. Raak de vijand waar het hem pijn doet, economisch gezien.
4. Kom samen in je gemeenschap voor overleg en plaatselijke voorzieningen.
>Onthoud, dat we hier allemaal SAMEN doorheen moeten.

*) Dit is best interessant …
Het nieuws: wil ons doen geloven dat er tot nu toe 150 miljoen Amerikanen geprikt zijn.
De berekening: Als er gedurende 365 dagen elke seconde van elke dag 1 prik wordt geproduceerd, raad eens hoe lang het dan zou duren om 2 miljard prikken te maken? Het antwoord is: 63 jaar. Het duurt 4-5 jaar om er 150 miljoen van te produceren.
De enorme aantallen waar ze ons mee om de oren slaan zijn zo groot, dat niemand echt kan bevatten wat ze betekenen, het zegt ons niks concreet. Het is een psychologische operatie.
En in Europa gaat het echt niet anders …

*) door de jaren heen …
2000 niets zal nog blijven bestaan
2001 we gaan allemaal dood aan Anthrax
2002 we gaan allemaal dood aan het West-Nijl virus
2003 we gaan allemaal dood aan SARS
2005 we gaan allemaal dood aan de Vogelgriep
2006 we gaan allemaal dood aan de E-coli bacterie
2008 we gaan allemaal dood door de financiële ineenstorting
2009 we gaan allemaal dood aan de Varkensgriep
2012 de Maya kalender voorspelt het einde van de wereld!
2013 Noord-Korea gaat wereldoorlog 3 beginnen!
2014 we gaan allemaal dood aan het Ebola virus
2015 ISIS gaat ons allemaal vermoorden!
2016 we gaan allemaal dood aan het ZIKA virus
2020 we gaan allemaal dood aan het C virus

De waarheid is, dat je doodgaat van ANGST … Zet die TV uit!

*) De mensen zien er heel anders uit, zodra je ophoudt met om hen te geven. Je begint te zien hoe ‘gewoon’ ze zijn, hoe het jouw Liefde was die hen uniek maakte, die hen op een soort van voetstuk plaatste.

*) Het trieste is dat zoveel mensen in Liefde zijn, maar niet samen … en dat zoveel mensen samen zijn, maar niet in Liefde.

19 augustus 2021

*) Je definitie van Overvloed kan ook zijn: ruimte hebben in je leven om te rusten, te herbronnen, dutjes te doen, lange pauzes te nemen, stilte te beoefenen, niets te doen.

*) Als de Aarde geplunderd is en de dieren sterven, dan zal er naar de Aarde een nieuw soort mensen komen van velerlei kleuren, klasses, herkomst en zij zullen door hun optreden en handelen de Aarde weer groen maken. Zij zullen bekend staan als ‘Strijders van de Regenboog’. – Hopi profetie

*) Ontwaken betekent: eindelijk gaan inzien dat je een deel bent van God, zoals één enkele cel eindelijk inziet dat hij deel uitmaakt van jou. – L.J. Vanier

*) De grootste angst bij de mensheid, is de angst om jezelf te uiten … geprogrammeerd als we zijn om ons te voegen en te gehoorzamen, hebben we onze verbinding verloren met het Goddelijke, zijn we afgegleden naar een staat van eigendunk, en zijn we verstrikt geraakt in de illusie van afgescheiden zijn … het is tijd om onafhankelijk te worden van de mening van anderen … om weer aansluiting te vinden met de Kinderlijke onschuld van je Ziel, en Jezelf de Vrijheid toe te staan om te leven zonder voorwaarden of verwachtingen … welkom in de onbekende … Echte werkelijkheid … Onvoorwaardelijke Liefde, overal waar je maar kijkt.

*) Je bent niet alleen! Ik neem je gewoon mee naar het volgende niveau, en sommige mensen kunnen je daar niet volgen. – Het Universum

*) De grootste Strijd in de geschiedenis van de Aarde vindt nu plaats. Velen van ons zijn in deze tijd geïncarneerd om onze rol te vervullen en de Aarde uit de duisternis te trekken, door gebruik te maken van ons enige wapen: de pure Energie van de Liefde.

*) Wij zijn voorgelogen door elke overheid. Hoe kom je erbij, om ook maar één minuut te denken dat de religieuze overheid de enige is die daar niet aan meedeed? De religieuze overheden in de hele wereld bevinden zich in de onderste lagen van het vuil. De religieuze overheden in deze wereld zijn daar geplaatst door dezelfde mensen die u uw regering en uw corrupt onderwijssysteem gaven, en die uw internationale banken-kartels hebben ingesteld.

*) Ik ben géén ‘complot’denker. Ik ben een ‘hoe duidelijk wil je het hebben’denker!

*) Er is een Ontwaken gaande. U wéét dit. En u heeft ervoor gekozen om hier te zijn, in deze tijd, om hulp te bieden. Hetzij door het delen van informatie, kunst, muziek of uw energie. Gewoonweg op deze Planeet leven in/vanuit een hoge Trilling, heeft een grote invloed op het geheel … raak dus niet te veel verstrikt in dingen die uw Energie omlaaghalen, maar sta uzelf gewoon toe om op te stijgen.

*) Wanneer het Licht de schaduw ontmoet en alle illusies wegvallen, dan blijft alleen de Waarheid nog over. Geef je over aan het proces, zie het onbekende onder ogen. Want het onbekende, dat zijn alle mogelijkheden die nog wachten om te worden ervaren. Door kinderlijke verbazing en volledige overgave aan het Zelf, vervult Vreugde ieder deel van je Wezen. Sta het Licht toe om het duister te kussen, omarm het, want we kunnen het Licht niet echt waarderen, zonder het duister ervaren te hebben.

*) Praten over onze problemen is onze grootste verslaving. Breek met die gewoonte. Praat over uw Vreugden.

*) Je grootste behoefte, is om de enorme massa aan mentale en emotionele rommel op te ruimen, welke rondslingeren in je gedachten. Je moet leren hoe je je gedachten kunt uitkiezen, zoals je ’s morgens je kleding kiest. Dit is een eigenschap die je kunt oefenen. Als je beheersing wilt over de dingen in je leven, werk dan aan het krijgen van beheersing over je denken. In de meeste gevallen is dat zelfs het enige wat je zou moeten trachten te beheersen. – Marc Chernoff

*) Totdat je de wonden uit je verleden heelt, zul je blijven bloeden. Je kunt die bloeding stelpen met eten, alcohol, drugs, werk, sigaretten, seks … maar uiteindelijk zal het toch doorsijpelen en vlekken maken op je leven. Vind de kracht om de wonden te openen, steek je hand naar binnen en trek de kern van de pijn eruit, welke je vasthoudt in het verleden. Sluit er dan Vrede mee. – Iyania Vanzant

*) Doe het schaduwwerk, zie je demonen onder ogen. Zolang je ze onderdrukt zullen ze je overheersen, en op hun beurt al het mooie vergiftigen wat in je leven zou kunnen komen. Zie de pijn, de schaduw onder ogen … en leef Vrij. Volledig Vrij. Vrij om nieuwe schoonheid te ervaren. Wees dapper, ik wéét dat je het kunt. Ik moet ook nog vaak even stilstaan en dit doen. Het is een voortdurend proces. Dat is niets om je voor te schamen. – NovaSky

*) Soms moet je vergeten wat je voelt, en je herinneren wat je verdient.

*) Onthoud dit, Engelen: wij zijn gemaakt uit Sterrenstof, naar Zijn Beeld. Je bent geliefd, je bent geweldig, en je bent precies waar je moet zijn.

*) Het doel van het Leven is niet om ergens te geraken. Het is om te beseffen dat je er reeds bent – en er altijd al was. Je bent altijd en eeuwig in het NU van volmaakte Schepping. Het doel van het Leven is dus het scheppen van wie en wat jij bent – en dat dan te ervaren. – Neale Donald Walsh

*) Nog maar een keertje dan, voor de mensen helemaal achteraan: in de geschiedenis van de virologie is er nooit, NOG NOOIT een virusmutatie geweest waarbij een virus méér dodelijk werd. Wanneer virussen muteren dan worden ze méér besmettelijk en MINDER dodelijk. #FeitenGeenAngst #Deltavariant

*) Het is niet echt ‘de wetenschap volgen’ als je niet ook de geldstroom volgt.

De grote farmaceutische bedrijven betalen:
de dokters
de onderzoekers
de politici
de voedsel- en waren autoriteit
de advocaten
de lobbyisten
de media
de grote sterren
de grote technologische bedrijven

*) ‘Bewust zijn’ is niet leuk. Het betekent dat je elke dag weer zowat 98% van je gesprekken moet afzwakken, zodat de mensen je niet aankijken alsof je compleet gek bent.

*) Naarmate we het Gouden Tijdperk naderen, zullen de Sluiers worden weggenomen en de bewoners van de Aarde zullen zich bewust worden van de bewoners van het Universum. – Edgar Cayce

*) Liefde is de krachtigste Energie. Geef Liefde door, wanneer u deze in u voelt. Ontvang Liefde wanneer u die nodig heeft. Gebruik Liefde als motivatie.

*) Wij zijn multidimensionale wezens. Wij bestaan tegelijkertijd in veel verschillende werelden. Wij zijn soevereine bewoners van het Multiversum. Wij zijn onsterfelijk, oneindig, onbeperkt en Goddelijk.

*) God is Goed en de Duivel is Slecht. Dit zijn personificaties van Energie, geen echt bestaande karakters.

*) Oude profetieën omtrent deze tijden zijn uitgekomen. De Wielen van Karma hebben gedurende vele eonen gedraaid om de doelen van ons Planetaire Leven te bereiken, met betrekking tot het einde van één Tijdperk en de geboorte van een ander.

*) De Stilte is niet leeg, ze is vervuld met antwoorden.

*) Innerlijk Kind. Voor velen van ons was er een moment in onze kindertijd dat ons leven voorgoed veranderde. Stel u voor dat u teruggaat in de tijd, en dat Kind de wijsheid en het mededogen biedt met de kennis die u nu bezit. Dit zal een proces van genezing op gang brengen, op Zieleniveau.

*) Voordat u op iemand reageert, bedenk dan dat uw reactie ook een overeenkomst is om een energieverbinding aan te gaan met die persoon, en hierdoor kan uw energieveld en uw trillingsfrequentie veranderen.

*) Het is niet de bedoeling dat wij dit alléén doen. Andere mensen zullen u activeren, en u zult anderen activeren.

*) Ontspan je. Niets is onder controle.

*) Wees lief voor jezelf. Je doet immers je best!

*) Jij bent een Licht dat niet kan doven. Jij bent een Ziel die Straalt. Jij bent het Eeuwige te midden het Nu. Jij Ontwaakt. Jij bent Liefde. – Creig Crippen

*) Bid voor de kinderen die nooit het daglicht zagen. Bid voor de kinderen die nog steeds vechten. Bid voor de soldaten die hen naar buiten dragen. Bid voor de Engelen die hen wikkelen in Liefde en Licht. Bid dat God dit rechtzet. Amen
(voor de kinderen die slachtoffer zijn van mensenhandel en satanische rituelen, en voor de dappere soldaten die hen bevrijden)

*) Om het even wetenschappelijk duidelijk te stellen: het zijn de geprikte mensen, NIET de niet-geprikte, die de mutaties verspreiden.
Dit komt door het – tijdens een pandemie – inenten met een slecht, neutraliserend ‘serum’.
Dit is wat er gebeurd is met ontelbare andere ‘mindere’ (niet-neutraliserende) serums.
Een klassiek voorbeeld hiervan is Marek’s ziekte bij kippen. Ik waarschuwde het CDC al in april van dit jaar.
Andere wetenschappers hebben óók al maanden eerder het CDC en andere, gelijkaardige wetenschappelijke instanties wereldwijd gewaarschuwd.

Maar hier zijn we dan. Bespaar me dus alsjeblieft de propaganda, dat de niet-geprikte mensen degenen zijn die dit ‘veroorzaken’ want dat is niet zo, en er is een duidelijk afgebakende, mechanische manier waarop geprikte mensen de mutaties voortbrengen.

De oplossing zou zijn om te STOPPEN met het prikken met deze vreselijke Gen-Technologie en te beginnen met iedereen die risico loopt of die symptomen vertoont, te behandelen met het goedkope, veilige en werkzame Hydroxichloroquine en Ivermectine tot het virus weg is. Hierdoor zou het oppikken, toenemen en overdragen van het virus worden gestopt, en het zou helpen bij bepaalde pathogene processen door de spikes (stekels) in de geprikte mensen. O, en het zou bijna niets kosten … maar dat is natuurlijk het probleem!

*) Als je iemand voor het eerst ontmoet en je Ziel herkent diep binnenin die ander meteen een stukje van zichzelf, en je voelt je beiden meteen veilig genoeg om helemaal jezelf te zijn, dan is dat een Ziele verbinding.

*) De dwazen wijzen van de hand wat ze zien, niet wat ze denken. De wijzen wijzen van de hand wat ze denken, niet wat ze zien. – Huangbo Xiyun

*) Als mensen voor het eerst de Waarheid horen, dan voelen ze zich daar niet goed bij. Niet omdat het onjuist is, maar omdat het nieuw is.

*) Welvarend zijn is de mogelijkheid hebben om te doen wat je moet doen, als je het moet doen. Punt. Als je jezelf toestaat om te begrijpen dat Welvaren gewoon elke vorm, manier of wijze is waarop jouw automatische synchroniciteit alles in je leven kan aantrekken wat je nodig hebt, om jou de kans te geven te doen wat je moet doen wanneer je het moet doen, dan zul je gaan beseffen dat je zéér welvarend bent – en dat al geruime tijd.

*) Ik ben er klaar voor om mijn Licht te onthullen, mijn Liefde te delen en mijn hart open te stellen voor relaties met hen, die Ware Vriendschap op prijs stellen.

*) Maakt u zich zorgen over de tijden waarin we leven? Waarom? Laten we de enige, mogelijke scenario’s eens overlopen:
Trump en Q en de Patriots hebben de controle, geleid en geholpen door God/Jezus, en dit is een gecontroleerde sloop om iedereen bewust te maken van het satanische regime dat eeuwenlang achter de schermen heeft gewerkt, om ons allemaal naar de wereldwijde slachtbank en de NWO te brengen. Uiteindelijk winnen de Patriots. Uiteindelijk wint God.

We zijn allemaal misleid om ons rustig te houden terwijl de deep state satanisten ons voorbereiden om naar de slachtbank en de NWO te worden geleid. Alle patriotten die zich verzetten zijn gedoemd. Alle gebeurtenissen in de wereld die het doen lijken alsof we in de Eindtijd zitten zijn waar, en de profetie voltrekt zich. Dit werd al voorspeld in de Bijbel, hetgeen betekent dat Jezus gaat komen. God wint. Mocht je al voor die tijd sterven en in Jezus geloven, dat zit je ook goed. Het leven hier is toch maar tijdelijk en het gaat uiteindelijk om het eeuwige leven bij Jezus.

Dus nogmaals, waar maken we ons zorgen om? Geniet van de show!

*) Wat u gaat vernemen zou u niet alleen bang moeten maken, maar ook moeten sterken in uw vastbeslotenheid om de controle (uw Vrijheid) terug te nemen. De informatie die bekend zal worden gemaakt, zal nog verder bewijzen hoe misdadig en corrupt (puur duivels) het machtsmisbruik is. De sneeuwbal is aan het rollen – ze kunnen ons nu niet meer stoppen. Blijf op koers en vertrouw het Plan. Er is bescherming voorzien. Blijf DAPPER. We wisten dat deze dag zou komen. Verenigd houden we STAND. We VECHTEN. Het is geen complottheorie meer.

16 augustus 2021

*) Totdat wij erkennen dat wij allen deel uitmaken van het Universeel Bewustzijn en dat wij – op energetisch niveau – met alles zijn verbonden en dat wij alles in ons meedragen, kunnen wij niet Ascenderen. – Diana Cooper

*) Met alles verbonden, aan niets gehecht. Dit is de sleutel tot jullie Ascentie, Geliefden.

*) Dit kun je opzoeken: de ‘Spaanse griep’ in 1918 was géén griep! Het was een ziekte die werd veroorzaakt door een EXPERIMENTEEL VACCIN dat werd gegeven aan de Amerikaanse soldaten, waarna deze over de hele wereld werden uitgezonden.
De meerderheid van de overledenen stierven aan BACTERIËLE LONGONTSTEKING, die ze opliepen door het dragen van MONDMASKERS …

*) Ik roep alle Energie terug die aan mij toebehoort, en ik laat alle Energie los die mij niet toebehoort.

*) Het is wachten tot de 3x geprikten zich gaan keren tegen de 2x geprikten …

*) Uit officiële berichtgeving is gebleken dat Pfizer en Moderna hun testgroep (mensen die bewust en vrijwillig deelnamen aan de experimentele fase en die een placebo kregen, om de werking van het serum te kunnen vergelijken met de mensen die het echte serum kregen toegediend) meteen na het verkrijgen van de TIJDELIJKE NOODGOEDKEURING hebben ingelicht dat zij een placebo hadden gekregen, en hen alsnog het echte serum hebben aangeboden. Twee van de deelnemers weigerden, de anderen namen het serum wel. Hiermee werd bewust en opzettelijk volledig de experimentele fase onderuitgehaald, en zal er dus nooit meer een onafhankelijk oordeel kunnen komen over de werking van de serums en de eventuele gevaren ervan. Meer info (in het Engels): https://theconservativetreehouse.com/blog/2021/08/06.this-is-nuts-moderna-and-pfizer-intentionally-lost-the-clinical-trial-control-group-testing-vaccine-efficacy-and-safety

*) Vanwege persoonlijke omstandigheden zal ik voor onbepaalde tijd openlijk en helder Stralen.

*) Mensen die herhaaldelijk jouw zelfvertrouwen en je eigenwaarde aanvallen, zijn zich zeer sterk bewust van jouw potentieel – ook als jij dat niet bent. – Billie Jean
Dat klopt … blijf vooral Stralen!

*) Als je het Universum vraagt om naar het volgende niveau te gaan, wees dan niet verbaasd als iedereen die deze vooruitgang in de weg staat, verwijderd wordt uit je leven.

*) Als je wilt weten wie er controle uitoefent over jou, hoef je maar te kijken naar degene op wie je geen kritiek mag uiten. – Voltaire

*) Als je het bij het verkeerde eind wil hebben, volg dan de massa. – Socrates  … Ga gewoon de andere kant op.

*) Voor gek worden verklaard door mensen die nog steeds blind zijn voor wat er om hen heen gebeurt, is eigenlijk een compliment!

*) Ik ga de rest van dit jaar met niemand nog in discussie. Je hebt gewonnen. Jij wint. Ga gewoon maar je gang. Ik geef méér om mijn gemoedsrust dan om een ego-strijd.

13 augustus 2021

*) In Nederland weigeren 87 000 artsen en verpleegkundigen zich te laten prikken, omdat ze geen proefkonijn willen zijn.

*) Niemand vertelt je waarom discipline zo belangrijk is. Discipline is de meest krachtige vorm van eigenliefde. Het negeert kortstondige pleziertjes voor de grote beloningen die gaan komen. Het betekent voldoende van jezelf houden, om jezelf alles te geven wat je ooit hebt gewenst.

*) Je moet beginnen met de Waarheid. De Waarheid is de enige manier om iets te bereiken. Want elke beslissing die wordt genomen op basis van leugens of onwetendheid, kan nooit tot een goed resultaat leiden. – Julian Assange

*) Dit is een manier om fruit en groente te reinigen van chemische resten (zoals pesticiden): meng 300 ml water, 75 ml witte azijn, 1 eetlepel baking soda (soda bicarbonaat) en het sap van 1 citroen. Giet dit in een nieuwe sprayfles en bespuit hiermee het voedsel. Laat 1-2 minuten inwerken, spoel dan af en het is klaar voor gebruik.

*) De Verschuiving is begonnen. De Sluier wordt opgeheven.

*) Dit jaar heeft mij geleerd om waardering en liefde te hebben voor wat ik heb, de mensen los te laten die niet juist zijn voor mij, en vast te houden aan de mensen die mij waarderen ondanks mijn onvolmaaktheden.

*) VERGEVING is een geschenk aan jezelf. Het bevrijdt je van het verleden, eerdere ervaringen en voorbije relaties. Het staat je toe om in het heden te leven. Wanneer je jezelf en anderen vergeeft, dan ben je waarlijk Vrij. – Louise Hay

Voor diegenen onder u die er nog niet mee zijn begonnen … Vergeving is het allerbelangrijkste. Ook al kan het een uitdaging zijn, jezelf en anderen vergeven is noodzakelijk om vooruit te komen. Het is een daad van Liefde en zorg voor jezelf – en ieder van ons is dat waard. Laat niet iets uit het verleden jou weerhouden van de toekomst die je verdient.

*) Wat is Kracht?
Kracht is … mensen vergeven die niet eens spijt hebben van wat ze deden.
Kracht is … een glimlach op je gezicht brengen terwijl je eigenlijk wilt huilen.
Kracht is … niet diegenen pijn doen, die jou pijn deden.
Kracht is … anderen vergeven.

*) GEEF NIET OP
Wanneer het voelt alsof al je Energie verdwenen is, rust dan.
Wanneer ogenblikken belangrijker worden dan een uitgewerkt plan, geniet daar dan van.
Wanneer je lichaam verandert met ieder seizoen des levens … luister er dan naar, zorg ervoor en respecteer het.
Wanneer je je waarde in twijfel gaat trekken, denk er dan aan om lief te zijn voor jezelf.
Je doet je uiterste best, naar je eigen vermogen.
Kijk eens hoever je bent gekomen in de voorbije 5 jaren?
Je begint nooit helemaal vanaf nul, maar je leert opnieuw van al je ervaringen. Hou vol!

*) De duivel kon jou niet verslaan, dus nu tracht hij je uit te putten.
Geef niet toe aan je vermoeidheid!
Hou vol, want het tij keert in jouw voordeel!

*) Het beste medicijn voor het lichaam, is een rustige geest. – Napoleon Bonaparte

*) Elke dag weer toont de dageraad ons, dat het Licht altijd terugkeert en ons nooit verlaat. Denk hieraan op de donkere dagen. Het Licht zal opnieuw gaan stralen …

*) Strijder.
Herinner jezelf eraan, wat je allemaal hebt overwonnen.
Al die keren dat je dacht dat je het niet zou halen, heb je je eigen ongelijk bewezen.
Je bent Sterker dan je denkt. – Ash Alves

10 augustus 2021

Ik weet dat dit een lange tekst is en de meeste van deze info slaat op/gaat over Amerika. Maar we weten dat Amerika slechts vooroploopt en dat wij/onze toekomst onlosmakelijk met hen verbonden is. Wat hier wordt gezegd is dus zeer waarschijnlijk ook (grotendeels) op ons van toepassing. En zoals altijd: neem hiervan op wat goed voelt en leg het overige naast u neer. – V

De Waarheid kwam aan het Licht. De Grote Bewustwording is begonnen!

U staat op het punt om ‘HET BEGIN’ te gaan zien van de militaire fase van een wereldwijde geheime operatie.

Er komt een enorme storm aan! ‘Wij, het Volk’ moeten doorheen het Duister gaan alvorens we het Licht kunnen zien. Het moest op deze manier gaan om de toekomstige welvaart en verkiezingen veilig te stellen, en onze kinderen te redden van de ware pandemie – de seks-handel met kinderen! De Patriots kunnen alles bewijzen.

Maar hoe langer we wachten, des te méér wordt de deep state onthuld.
Elk scenario was gepland. De hele wereld kijkt toe. U bent getuige van de meest buitengewone militaire spionage-operatie aller tijden. De Waarheid wordt overal verspreid!

De demonische deep state, de politici, de propaganda media, de big tech bedrijven, de grote banken en de grote farmaceutische bedrijven worden blootgelegd. Binnenkort houdt het Leger nieuwe verkiezingen. Zet u schrap en heb vertrouwen. Het gaat Bijbels worden! U kijkt naar een vooraf uitgeschreven film. En niets kan stoppen wat er komen gaat. Niets! Ons grootschalig Ontwaken is de grootste nachtmerrie voor de deep state cabal.

Bevestigd: De militaire macht over de hele wereld oefent voor/met het Emergency Broadcasting System of EBS (Nood Uitzend Systeem). Iemand meldde: ‘de helft van mijn familie is in het leger en IEDEREEN is uitgezonden in de voorbije week’. Het EBS zou beginnen met 12 dagen van onthulling. Alle nieuwsstations moeten hieraan gehoor geven, anders worden ze gearresteerd of erger. Er staan ook sluitingen gepland.

EBS-waarschuwingen staan gepland. Het leger is klaar om te worden uitgezonden. Alles komt samen in Het Gebeuren; UST, Fed en FDIC cabal agenten – waaronder Yellen – zijn uitgeschakeld, en de voorbije week (tot vrijdag 6 augustus) hebben er veel arrestaties plaatsgevonden.

Vertrouw het Plan. ‘BQQM week op komst, het is tijd om terug te vechten. Gezamenlijke operaties komen eraan! Bid!’ … Q

Goede dingen komen voor wie gelooft. Nog betere dingen komen voor wie geduld heeft. De beste dingen komen voor wie niet opgeeft. Alles hangt af van uw gemoedsgesteldheid.

Blijf op koers. Samen staan we sterker, want Waar Eén Van Ons Gaat, Daar Gaan Wij Allen (WWG1WGA).

Zojuist ontvangen van een hooggeplaatste bron: Dit kan het meest belangrijke bericht zijn dat je ooit zult lezen. Bevestigd: Het leger oefent voor het doorvoeren van de EBS-uitzendingen. De aanzet voor de EBS is de vaccinatieplicht in combinatie met de wereldwijde lockdowns.

Als dit zich voordoet dan zult u weten dat we echt op de drempel staan van een nieuwe wereld. Mensen, word niet boos en raak zeker niet in paniek. Dit is nodig. Ja, het moet echt gebeuren op deze manier, zodat we kunnen overgaan naar een mooie toekomst. Dit is onderdeel van het script en de laatste fase van een daadwerkelijk gruwelijke, bewustmakende film die nodig was om de mensheid bewust te maken.

Dit zal ervoor zorgen dat iedereen veilig thuis zit, en in de gelegenheid is om getuige te zijn van het historische moment waarop al de Waarheden over doofpotaffaires en dergelijke worden onthuld via het EBS, hetgeen nu heel dichtbij is. Alles staat gepland voor de maand augustus.

De praktijktest zal plaatsvinden op woensdag 11 augustus 2021, wees dus voorbereid.

Zet deze datum op je kalender en let alstublieft goed op. Er moet een test komen en dan een beoordeling van alle voorvallen en activiteiten. De mogelijke gevolgen op nationaal- en wereldniveau kunnen vrij ingewikkeld zijn, dus alles moet in afstemming zijn met de protocollen.

Ja, er zijn veel gevolgen als alles niet wordt uitgevoerd met precisie en perfectie.

Dit is de testronde, mensen, voordat de echte komt – om de reacties en de nauwkeurigheid te meten van wat er gaat komen en waardoor de mensheid gaat veranderen. We hebben gehoord dat het schema nu eindelijk vaststaat, maar nogmaals: ik ben slechts de boodschapper. Hou u klaar voor aanpassingen, mocht dat nodig zijn ivm mogelijke veranderingen qua tijd.

Slechts een klein handjevol mensen kent het precieze ogenblik en tijdstip hiervan. Omwille van de veiligheid en andere voor de hand liggende redenen moet dat ook beperkt worden gehouden.

Nogmaals: de EBS zal een 8 uur durende video gaan vertonen. Die zal 3 keer per dag worden afgespeeld gedurende 10 dagen van Communicatie duisternis. Gedurende deze 10 dagen van Communicatie duisternis zullen de volgende dingen gebeuren:

We zullen op onze telefoon 7 ‘Klaroenen’ ontvangen, dit zijn aankondigingen in de vorm van tekstberichten van het EBS. Ze herinneren ons eraan om onze tv aan te zetten.

Onze telefoons zullen alleen oproepen naar 112 kunnen doen en we hebben gehoord dat de Signal app (die door de militairen is beveiligd) beschikbaar zal blijven.

Onze tv zal enkel de 3 verhelderende films vertonen, in een ononderbroken lus gedurende 10 dagen. Deze film gaat over onderwerpen als de arrestaties, de tribunalen, fraude, corruptie, pedofilie en zo meer.

Ons internet zal in die tijd niet werken. Ook geldautomaten zijn dan buiten werking.

Na de 10 dagen van Communicatie duisternis zullen we verbinding maken met een nieuw quantum internet.

We krijgen het dringende advies om te zorgen voor een voorraad aan voedsel en water voor ten minste drie weken.

Er is toegezegd dat het nieuwe Star-link Internet Systeem tegen het einde van de maand in werking zal zijn.

Ik herhaal nogmaals dat we ons moeten voorbereiden op een voorraad (voldoende voor drie weken) aan voedsel, water, toiletpapier, generators/stroomvoorziening, (voer voor onze (huis)dieren, mogelijkheden om voedsel te bereiden zonder elektriciteit of aardgas, kaarsen, batterijen – V) en dergelijke, voor dit Grote Ontwaken.

Op dit ogenblik zijn de teams die deze belangrijke historische gebeurtenis coördineren, bezig met het verbeteren van het EBS, om te zorgen voor de grootst mogelijke veiligheid voor alle betrokkenen. Bewaar dus uw geduld terwijl deze zaken worden afgerond. Ze willen heel zeker zijn dat er van geen enkele bron ook maar de minste inmenging kan zijn. Zij, die dit plan hebben opgesteld, willen absoluut elke paniek voorkomen, omdat wat er naar buiten gaat komen gewoonweg de Waarheid zal zijn.

Nadat we de EBS en de 10 dagen zonder nieuwszenders achter de rug hebben en al de 24/7 (acht uur durende films) hebben uitgezeten, gaan we dan terug naar normaal?

Het antwoord is: Na de EBS en de 8 uur film drie keer per dag, 7 dagen per week, zal alles veranderen.

De levenslijn die verbonden was met de oude en slechte systemen zal worden verbroken. De mensheid en Planeet Aarde gaan gelijktijdig over naar een Quantum Wereldbewustzijn Systeem (Vrede en Welvaart).

Het einde van de financiële slavernij en de slavernij van het menselijk bewustzijn. Oude systemen van Overheid, Onderwijs, Financiën, Gezondheid, Handel en Bedrijven zullen worden ontmanteld en vervangen. We zullen een nieuwe valuta hebben, die de USN (US Note) gaat heten en gebaseerd is op goud.

Het is nu tijd om iedereen te waarschuwen die wil luisteren. Wees niet te trots. Waarschuw de mensen die u dierbaar zijn, ook al verklaren ze je voor gek.
Uw doel is om anderen echt te helpen bij het opvangen van de schok van wat er komen gaat.

*) Er is enorm veel militaire beweging gaande rondom en op het vliegveld in #Washington DC de voorbije dagen (dit is bevestigd door vrienden die er wonen en mensen die er werken). Daarbij komt dat er vandaag in New York City een EBS test gaat plaatsvinden. FEMA heeft ook al aangekondigd dat er een EBS #Emergency Broadcasting System test/aankondiging zal plaatsvinden op 11 augustus. 11 is een #Portaal. Wat denkt u dat er gaande is? Kan dit de omverwerping zijn van de Bye-Bye regering en de #cabal? #MAGA #makeamericagreatagain #WWG1WGA #q #qanon #NESARA #GESARA #Trumpisthepresident

10 augustus 2021

*) Wie de schuld bij anderen legt, heeft nog een lange weg te gaan op zijn eigen reis.
Wie de schuld bij zichzelf zoekt, is al halfweg.
Wie niemand de schuld geeft, is aangekomen.
Blijf op het Nulpunt, mensen. We begeven ons in onbeschreven wateren, voor het collectief.

*) Ze vertelden ons:
van de zon krijg je kanker
zonnecrème beschermt je tegen kanker
dieetproducten zijn gezonder
jaarlijkse mammogramscans kunnen kanker voorkomen
fluoride beschermt je tanden

de waarheid is:
de zon beschermt ons tegen kanker
zonnecréme bevat chemicaliën die kanker veroorzaken
dieetproducten bevatten aspartaam, dit veroorzaakt hersentumoren
mamogrammen stellen je bloot aan kanker, door de straling
fluoride is een neurotoxine en uiterst giftig

*) Er bestaan meerdere tijdlijnen tegelijk, maar ze zijn los van elkaar.
Breng je informatie op deze tijdlijnen. Breng de tegelijk lopende tijdlijnen samen en wij winnen.
Ik (en velen onder u) hebben duizenden jaren gevochten (tegen de cabal), doorheen vele tijdlijnen.
Dit is het dichtste wat we ooit bij de Volledige Overwinning zijn gekomen.

*) Geef niet op, Engelen en Strijders

*) Herken het Spel. Speel het niet mee. Verander het.

6 augustus 2021

*) Belangrijk: Er is toenemend bewijs binnen de buitenlandse medische gemeenschap, die stelt dat de korte termijn, vroegtijdige behandeling (voor en na) met Ivermectine en Hydroxychloroquine in grote mate het risico kunnen verkleinen op de negatieve reacties na het ontvangen van de C prik – en de ontwikkeling van antistoffen wordt hier niet door verhinderd.
Dit is met name belangrijk voor het toenemende aantal bevolkingsgroepen die te maken hebben met gedwongen prik programma’s en voor risicogroepen die overwegen om de prik te nemen.
Deel dit alstublieft en wees u hiervan bewust.

*) Overleg altijd met uw behandelend arts aangaande de bijwerkingen die kunnen optreden met eventuele medicijnen die u neemt.

*) Zodra je begint met je persoonlijkheid in dienst te stellen van de Hogere Roeping waarvoor je Ziel hierheen kwam, kan niets u raken. Want dat is authentieke Macht.

*) Als opkomen voor jezelf leidt tot het verbranden van bruggen achter je … dan heb ik de lucifers. We vertrekken bij het ochtendgloren.

*) Hennep levert méér brandstof, vezelrijk voedsel en medicijnen dan gelijk welke andere plant. Het was ook het eerste gewas dat ooit werd ingezaaid, ongeveer 12 000 jaren geleden. Een halve hectare hennep heeft een jaaropbrengst van ruim 1350 liter olie, 2700 kg proteïne en 27 000 kg vezels.
Hennep toiletpapier is 100% duurzaam, biologisch en kan geoogst worden na slechts 4 maanden. Wij zijn een beschaving die bomen omhakt – onze bron van zuurstof – om onze billen te vegen. Hoe slim is dat?

Gedurende meer dan 3500 jaren behoort hennep tot de meest toegepaste van alle medicinale planten. Hiertoe behoren beschavingen in China, India, Europa, het Midden Oosten en Afrika. In Amerika werd hennep van 1850 tot 1937 gebruikt voor de behandeling van meer dan 100 verschillende ziektes en kwalen.

Marijuana voor ontspanning kan nog zo geweldig zijn, maar ik ben veel meer benieuwd naar het vermogen van een echte markt voor hennep en onderzoek naar cannabis: textiel, duurzame producten, bio brandstof, medicijnen, bodemverbeteraar en zo meer …

5 augustus 2021

*) Uw relatie met het Goddelijke is Heilig. Wat anderen van u denken, is niet belangrijk. Wat u gisteren deed, doet er niet toe. Luide gedachten zijn van geen tel. Geen enkel oordeel is belangrijk. Om buiten de Matrix te gaan, moet u eerst uw eigen, ingesleten matrix-identiteit achterlaten. Schud die jas van u af, die zwaar is van nutteloze oordelen en drama. Omarm de Liefde en de schatten die het Universum voor u klaar houdt.

*) De feitelijke oorzaak van ongelukkig zijn is nooit de omstandigheid, maar de gedachten die u erover heeft.
Lees dit nog eens? Het zijn onze reactie en onze gedachten, die leiden tot ongelukkig zijn.
NovaSky   @WholeisticLoveHealingAbundance

*) De meest geweldige technologie die voor u verborgen werd gehouden … is uw eigen Bewustzijn!

*) Mijn Liefde voor de Waarheid is veel groter dan mijn angst om u te beledigen.

*) Wees jezelf, want een origineel heeft méér waarde dan een kopie.

*) Liefde.
De Hoogste Orde.
De Hoogste Lering.
Het Hoogste Weten.
UW HOOGSTE ZELF.

*) Vandaag is de beste dag ooit!
Zeg dit elke dag en binnenkort zal het zo zijn!
David Avocado Wolfe

3 augustus 2021

*) In 6 maanden tijd zijn wij overgegaan van ‘de prik maakt een einde aan de pandemie’ naar ‘je kunt nog altijd C krijgen, ook na de prik’ naar ‘je kunt nog steeds doodgaan aan C, ook na de prik’ tot ‘de niet geprikte mensen zorgen ervoor dat de geprikte mensen doodgaan’ …

*) Dit filmpje toont microscoop beelden van hoe grafeen oxide eruit ziet en wat het doet:
https://twitter.com/i/status/1419344021537759233

*) Geprikte mensen:
Kunnen nog steeds C krijgen.
Kunnen nog steeds C verspreiden.
Kunnen nog steeds doodgaan aan C.
Kunnen mogelijk ook doodgaan door de prik.

Niet geprikte mensen:
Kunnen nog steeds C krijgen.
Kunnen nog steeds C verspreiden.
Kunnen nog steeds doodgaan aan C.
Kunnen niet doodgaan door de prik.

*) Hierbij annuleer ik alle contracten die werden aangegaan buiten mij Vrije Wil. Mijn Energie kan niet worden gebruikt om negatieve systemen te voeden.

*) Ze kunnen geen mensen controleren die zelfvoorzienend zijn en weten hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen.
Dat is de reden waarom ze ons op school niet de basisvaardigheden leren om te overleven. Ze leren ons om afhankelijk te zijn van het systeem.

*) De reden waarom zoveel geprikte mensen zo aandringen en afdwingen dat jij ook de prik neemt, is dat zij diep vanbinnen bang zijn dat ze een fout hebben begaan en ze willen niet alléén staan in hun keuze.
Als zij ten onder gaan, dan willen ze dat jij met hen mee gaat.
Het is ondenkbaar dat jij de juiste keuze zou hebben gemaakt en zij niet.
Zij volgen ‘de wetenschap’. JIJ moet wel fout zitten.
Zelfs als je gelijk hebt, dan nog moet jij je ook laten prikken, zodat iedereen in hetzelfde schuitje zit.

*) De beste leraren wijzen jou waar je moet kijken … maar ze vertellen niet wat je moet zien.

27 juli 2021

*U weet dat u de Trilling kunt verhogen en u kunt afstemmen op hogere niveaus, binnenin uw eigen Heelheid. Als u gewoon aandacht geeft aan de dingen waardoor u zich Lichter, Vrijer, Gelukkiger, meer Héél en Levend voelt … dan verandert uw Energie. Als u kiest voor datgene wat u Vrede schenkt, dan effent uw speelveld zich en verhoogt uw Trilling.
U heeft altijd een keuze! Hou vol! Wij zijn de Opkomende Nieuwe Aarde!

*Een dwaas denkt dat hij alles weet – en is tevreden in zijn onwetendheid. Een wijs mens zoekt kennis, van de wieg tot het graf en erkent dan nog dat hij niets weet.

Er is niemand die dit zal lezen en op wie dit niet slaat. Het is tijd om uw geest nog verder open te stellen. Er is nog veel méér wat we nog moeten gaan begrijpen. Via onze open geest en ons open hart komen er verbazingwekkende dingen binnen! Door ons dagelijks ontvankelijk op te stellen voor nog méér ongelooflijke Waarheden, zal de Aarde opstijgen – door ons!

*De mensen zullen eerder boos worden op jou, omdat je de Waarheid spreekt, dan dat ze boos worden op de mensen die liegen.

25 juli 2021

*) Er is een toenemende kans op enige vorm van verstoring van de voedselbevoorrading, komende week en/of de week daarna. Ik heb nooit geloofd in de zogeheten ‘10 dagen van duisternis’, maar ik geloof wel in de ‘10 dagen van verstoring …’ – Simon Parkes

*) 25 juli 2021 De FDA heeft vandaag aangekondigd dat de door het CDC gebruikte PCR test voor C-19 niet geslaagd is voor zijn volledige beoordeling.
De toestemming voor het gebruik ervan als NOODOPLOSSING is ingetrokken.
Dit is een Klasse 1 herroeping. De meest ernstige van zijn klasse.
Er zijn tevéél VALS POSITIEVEN!

Dit is de test die de pandemie op gang bracht.
De test die gebruikt werd in alle verzorgingstehuizen in Washington en New York.
Dit was de ENIGE test die gebruikt werd tot mei 2020.

DE PRIK VEROORZAAKT DE DELTA VARIANT!
DIT IS DE MEEST GRUWELIJKE MISDAAD TEGEN DE MENSHEID, SINDS MENSENHEUGENIS.

https://www.fda.gov/medical-devices/medical-device-recalls/innova-medical-group-recalls-unauthorized-sars-cov-2-antigen-rapid-qualitative-test-risk-false-test

Toelichting: FDA=Food and Drug Administration, verantwoordelijk voor het toelaten van producten en medicijnen op de Amerikaanse markt (in NL is dat de NVWA, de Voedsel- en Waren autoriteit).  CDC= Center for Disease Control, verantwoordelijk voor de volksgezondheid (in NL is dat het RIVM)

*) Het duister heeft geen macht, over hen die het Licht dragen.

*) Stap uit de cirkel van de tijd en in de cirkel van de Liefde. – Rumi

*) Geluid kan kanker genezen. Wanneer geluidsgolven met een specifiek resonerende frequentie gericht worden op gemuteerde cellen, tumoren en dergelijke, dan kan worden aangetoond dat ze de kankercellen vernietigen zonder enige gezonde cellen aan te tasten. Dit wordt niet toegepast omdat het onmiddellijk de miljarden winst van de kankertherapie industrie onderuit zou halen.

*) Voor wie zichzelf slimmer vindt dan de vorige generatie …
50 jaar geleden toonde het handboek van je auto je, hoe je de kleppen kon bijstellen.
Vandaag de dag waarschuwt het je ervoor, dat je de batterij vloeistof niet moet drinken.

22 juli 2021

*) De Bijbel zegt: ‘De Waarheid zal u vrij maken’. Behalve op Facebook.
Op Facebook levert de Waarheid u 30 dagen gevangenis op.

*) ‘Spiritueel zijn’ zal u in de ogen van de maatschappij niet tot ‘een beter mens’ maken.
Als u het echt goed doet, zal het u zelfs maken tot iemand die door niemand wordt begrepen of aanvaard en die niemand in de buurt wil hebben … dat is het ware succes in het leren kennen van de Waarheid over uw Ziel.

*) 8 dingen die je leven veranderen in 1 jaar tijd
1. Stop met klagen en waardeer elke dag weer hoeveel geluk je hebt
2. Omarm het alléén zijn en herontdek jezelf al doende.
3. Neem afscheid van mensen die geen positieve energie in je leven brengen.
4. Zet je TV uit en beperk je internetgebruik
5. Kies één vaardigheid die je wilt aanleren en stop al je energie in het verbeteren daarvan
6. Richt je op de doelen die je gesteld hebt en kijk nooit achterom
7. Lever elke dag een inspanning die je doet zweten, dat versterkt je gemoedstoestand
8. Maak fouten en leer ervan.

*) Intuïtie is één van onze grootste gaven. Het is ook degene waar we het meest aan twijfelen …

*) Ligt het aan mij – of zijn de geprikte mensen nog steeds 10x zo bang voor C als de niet-geprikte mensen?

*) Ik leer om te VERTROUWEN op de reis, ook als ik die niet begrijp.

*) Zodra de Macht van de Liefde groter is dan de Liefde voor Macht, zal de wereld Vrede kennen. Jimi Hendrix

*) Op 27 december 2020 zei de Franse president Emmanuel Macron nog, dat de prikken nooit verplicht zouden worden.
Vandaag schrijven we 12 juli 2021 en hij heeft zojuist diezelfde prikken verplicht gesteld voor zorgmedewerkers en eraan toegevoegd dat hij erover denkt om ze verplicht te stellen voor alle burgers.
Ik meld alleen maar de feiten.

 

 

14 juli 2021

*) De Lichtcodes komen binnen vanuit Sirius.
Veel Sterren en Planeten zijn vortexen, waar Energie ons Universum binnenkomt of verlaat.
Sirius is de belangrijkste van deze vortexen. Het is letterlijk een Doorgang naar de Hemel.
Verwacht u aan een toename in de Galactische Energieën, gedurende de komende week.
Er zijn DNA-activaties op komst.

*) Uw Licht gaat zorgen voor irritatie bij heel veel mensen die nog niet geheeld zijn.

*) Luister naar uw Innerlijk Weten.
Maak uw eigen, op basis van spiritualiteit gebaseerde, keuzes.
Bepaal uw eigen Heilige Grenzen.
Beslis heel zorgvuldig en voorzichtig, wie of wat er recht heeft op toegang tot uw Energie.
Kies uw eigen weg.
Respecteer de weg die anderen kiezen.
Schep eeuwigdurende Vrede.
Beoefen mededogen.

Ariel Ella
angelic reiki healer  @arielellahigherlove
twin flames

13 juli 2021

*) Uw brein zal zich steeds weer aanpassen om tegemoet te komen aan de informatie waarmee u het voedt. Als u voortdurend klaagt, roddelt, excuses verzint, enz … dan zal uw brein het u veel gemakkelijker maken om dingen te vinden waar u zich aan stoort, ongeacht wat er verder om u heen gebeurt.
Omgekeerd geldt hetzelfde: als u voortdurend zoekt naar mogelijkheden, overvloed, Liefde en dingen om dankbaar voor te zijn, dan zal uw brein het u veel gemakkelijker maken om dingen te vinden die dat weergeven.
Het vraagt wat oefening, maar mettertijd is dit een heel krachtige manier om uw wereld anders vorm te geven.

*) Aan alles wat ik ooit ben kwijtgeraakt: Dank je wel dat je me hebt vrij gemaakt.
Billie Jean

*) Raak niet verslaafd aan het idee dat je geluk zult vinden in een andere plek, een andere baan, een andere situatie … Zolang je vasthoudt aan het idee dat geluk zich elders bevindt, zul je het nooit bij je hebben in het NU.

*) Vertrouw op wat je voelt, niet op wat je hoort. Trilling liegt niet.

*) Vergeet nooit: wij zijn gekomen om de geschiedenis te herschrijven, niet om die te herhalen.

12 juli 2021

*) De toestand van de wereld, uitgelegd in 5 stappen:
1% controleert de wereld.
4% zijn marionetten.
90% slaapt.
5% wéét en tracht de 90% wakker te maken.
De 1% gebruikt de 4% om te voorkomen dat de 5% de 90% wakker maakt.

*) Het Sirius Portaal is open. Dat is goed nieuws voor iedereen die wil werken aan het helen van oude wonden van het hart. Die laatste uitstroom van Liefde raakte het hartchakra en schokte de Aarde tot in haar kern … hierdoor kwamen oude emoties naar boven, waarvan we misschien niet eens wisten dat we ze nog bij ons droegen, en in de komende paar dagen zullen we wellicht méér van deze oude, emotionele wonden weer geprikkeld zien worden en aan de oppervlakte zien komen, en dit is een perfecte tijd om de heelmaking te AANVAARDEN waar we zolang naar verlangd hebben.

Dit is de perfecte tijd om ons huis op te ruimen en schoon te maken, zowel innerlijk als uiterlijk.
Vreugde, vreugde, vreugde … lof, lof, lof … dit zal niet alleen een goed medicijn zijn omdat we heelmaking ontvangen, maar het zal ook helpen bij het activeren van de DNA-upgrades.

Denk eraan om vriendelijk te zijn, heb geen oordeel voor de manier waarop wij voelen of manifesteren, wij zijn het waard om deze toestroom van de Hemelen en de Galactischen te ontvangen, en als we onszelf vergeven dan ruimen we niet enkel oude en huidige karmische energieën op, maar hebben we het ook gemakkelijker om die manifestaties te vergeven welke wij rondom anderen zien, en dit zal een heel nieuw gevoel van vrijheid brengen, zodat wij meer kunnen gaan scheppen met de zuivere Energie vanuit ons hart. Stel het goed, wees vriendelijk, wees gezegend en WEES LIEFDE, allemaal!

11 juli 2021

*) Je kan niet controleren hoe anderen je energie ontvangen.
Elke boodschap wordt bekeken door de lens van hoe de persoon zich op dat moment voelt. Wanneer een persoon hoog in frustratie zit bekijkt hij jouw boodschap met de frustratie-bril.
Waar je je op focust verschijnt. Focus op de gele auto en je ziet niks anders meer.
Focus op frustratie of angst en je ziet niks anders meer.

Een persoon die nog niet geheeld is, ziet in alles iets dat hem pijn kan doen. Een geheeld persoon ziet in alles een les.
Hoe dan ook heeft de reactie van de ander niks te maken met jou. Wat mensen van jou vinden zijn jouw zaken niet.

Probeer jouw intentie en hoe iemand je boodschap ontvangt, los van elkaar te zien.
En blijf doorgaan met dat mooie gedrag van je, ook al krijg je niet de waardering die je verwacht.

The worlds needs you – Deze wereld heeft jou nodig

Jay ❤️
Tisjeboyjay

*) De nieuwe maan in Kreeft, komende vrijdag, zal beslist water uitstorten over de hele Aarde, aangezien zij ook verbonden is met Mars. Dit zal leiden tot orkanen, tornado’s, onweer en zo meer.
Het zal zeker een natte maand worden, aangezien onze symptomen ook water en vuur zijn. Denk daarbij aan opvliegers, tranende ogen, spier- en rugpijn, sinusproblemen, darmproblemen, toenemende dorst, uitputting en dergelijke. Die zullen heel deze week en ook het komende weekend aanhouden.
Emoties zoals angst of het gevoel gevangen te zitten in een kooi, of het gevoel hebben dat je verdrinkt … zijn een aantal van de symptomen op fysiek vlak.

Juli is niet om te lachen: Mars in Leeuw gaat vierkant met Saturnus in Waterman, dus reken er maar op dat we een grootschalige ondergang gaan zien van wereldleiders en grote bedrijven. De elektriciteitsvoorziening zal uitvallen door Uranus in Stier en Ram, terwijl vuren, overstromingen enz. … de Aardechakra’s reinigen – of misschien kunnen we beter zeggen, dat zij zichzelf reinigt van dit alles.

De splitsing vindt plaats, en over de hele wereld neemt het Licht nu steeds méér toe.
Wij kiezen ervoor om in het Licht te blijven, en te worden verbeterd en verheven uit deze chaotische 3D.

Er is nu een plek voor het kwade, en die zal zichtbaar worden als een gevangenisplaneet.

De Vrije Wil wordt altijd toegestaan, aangezien dit een Universele Wet is, maar er zijn altijd gevolgen voor keuzes die niet vanuit het Licht worden gemaakt.
Het Licht van de Bron is wat ons zal redden en wij moeten het aanvaarden, we moeten ons opladen en volhouden, want we hebben niets anders dan elkaar.

We bevinden ons nu in de Strijd om de Aarde. Kunt u het zien?

*) Het is een prachtig proces dat wij nu doormaken – omdat we worden overspoeld met Hoog trillende Energieën – maar soms kan dat ook overweldigend zijn voor ons lichaam. En wellicht heeft u dagen waarop u moeite heeft met uw eigen naam te herinneren … letterlijk, niet figuurlijk. Er zullen dagen komen, waarin u echt volledig uitgeput bent en dan zullen er dagen zijn waarop u zoveel energie heeft, dat u voor uw gevoel een marathon zou kunnen lopen.

In deze tijden is het belangrijk om te leven in het moment, te zien hoe we ons voelen van het ene moment tot het andere, en dan doen wat overeenstemt met wat ons fysiek lichaam ons vertelt/van ons vraagt, vanwege deze hoger trillende energieën kunnen we van het ene uiterste naar het andere gaan, van het ene moment op het andere.

Niet alleen kunt u niet zeggen hoe u zich morgen gaat voelen … u kunt niet eens zeggen hoe u zich over 10 minuten zult voelen. Het is heel belangrijk om voor onszelf te zorgen: hoe meer wij energetisch in balans zijn, des te gemakkelijker kunnen we omgaan met deze golven van Energie.
(Theresa Vee)

*) Een Hogere Trilling, voor uw gezondheid
Wie spiritueel is afgestemd, zal dit begrijpen 😉

Het C vir trilt op 5.5 Hz en het gaat dood boven 25.5 Hz!!
Voor mensen met een hogere trilling is een infectie slechts een klein ongemak dat snel weer verdwijnt!

De redenen voor een lage trilling kunnen zijn: alle vormen van angst, fobieën, stress, spanning, jaloezie, boosheid, haat, hebzucht, gehecht zijn aan dingen/mensen en pijn.
Daarom moeten we begrijpen dat we hoog moeten trillen, zodat de lagere frequentie niet ons immuunsysteem verzwakt.

De huidige frequentie van de Aarde is 27.4 Hz, maar er zijn ook plaatsen waar die waarde veel lager ligt, bijvoorbeeld bij
– ziekenhuizen
– hulpcentra
– gevangenissen
– ondergronds, enz.

Hier daalt de trilling soms zelfs tot 20 Hz of nog lager. Voor mensen met een lage trilling, wordt het vir gevaarlijk.

De trillingswaarde van
– pijn: 0.1 tot 2 Hz
– angst: 0.2 tot 2.2 Hz
– gevoel van irritatie of gespannen zijn: 0.9 tot 6.8 Hz
– Lawaai/harde geluiden 0.6 tot 2.2 Hz
– Trots: 0.8 Hz
– Meerderwaardigheid: 1.9 Hz

Anderzijds zorgen de volgende gedragingen/innerlijke stemmingen juist voor verhoogde trillingen:
– vrijgevigheid: 95 Hz
– dankbaarheid: 150 Hz
– mededogen: 150 Hz of hoger
– de frequentie van Liefde en Mededogen voor alle levende wezens is 150 Hz of méér.
– onvoorwaardelijke en Universele Liefde begint bij 205 Hz.

Dus kom op … *tril hoger!!!*

Wat helpt ons om hoge trillingen te scheppen?

Liefhebben, glimlachen, zegenen, dankzeggen, spelen, schilderen, zingen, dansen, yoga, Tai Chi, mediteren, wandelen in de zon/overdag, sporten, genieten van de natuur, enz.

– voedsel dat de Aarde ons geeft: zaden, pitten, granen, peulvruchten, fruit en groenten.
– water drinken: helpt ons hoger te trillen ……!!!
– de trilling van gebed alleen al gaat van 120 tot 350 Hz. (gebaseerd op een proefschrift van David R Hawkins)
Daarom … zing, lach, heb lief, mediteer, speel, zeg dank en lééf!

Deze informatie is verzameld en bewerkt door de Therapeut van de Natuur, Dr. Harshal Sancheti, Nasik.
De oorspronkelijke bron van deze informatie komt uit het boek ‘Kracht versus Macht’.
Deel aub deze waardevolle informatie!!

*) Iets wat vrijwel onmogelijk lijkt, lijkt alleen maar zo vanwege uw staat van bewustzijn tot nu toe. Vertrouw erop, dat u het kunt.

*) Met angst kun je op twee manieren omgaan: zonder verder nadenken ervoor wegrennen … of het tegemoet treden en overwinnen.

*) Ik kies ervoor om niet deel te nemen aan de collectieve angst.
In plaats daarvan zal ik Vrede en Heelmakende Energie sturen, naar iedereen.

*) Inderdaad …
zo was ik … maar zo ben ik niet meer.
dat deed ik … maar zo doe ik niet meer.
ik had besloten … maar ik ben van gedachten veranderd.

De wereld noemt dit ‘evolutie’.
De Bijbel noemt het ‘heiliging’.
Een ander mooi woord ervoor is GROEI.

Je hoeft het niet uit te leggen of er sorry voor te zeggen. NOOIT!
Stop met sorry te zeggen voor wie jij werkelijk BENT!

*) Echte vrienden spreken goed over jou, ze noemen jouw naam als er kansen worden geboden, ze roepen je ter verantwoording met zachtheid en Liefde, ze vieren jouw overwinningen als die van henzelf, ze hebben voor jou meer complimenten dan kritiek, ze moedigen je aan bij nieuwe ervaringen en groei.

Dit zijn de basisvereisten. Kijk nu eens naar je eigen vriendenkring …

8 juli 2021

*) Uw beeld zal pas helder worden, wanneer u in uw eigen hart kunt kijken. Wie naar buiten kijkt, die droomt. Wie naar binnen kijkt, wordt wakker’.
– C.G. Jung –

*) Het is een hele uitdaging om een deel van je leven te vinden, dat niet veranderd.

Dit is waar het om gaat bij Ascentie. Het gaat om liefhebben, je lessen leren en loslaten. Je kunt niet stijgen naar een hoger Bewustzijn, als je je nog steeds vasthoudt aan de stoel waar je op zit. Kun je je voorstellen dat er iets op je wacht, dat nog véél comfortabeler is? Alles is mogelijk.

De dagen van de oude illusies zijn voorbij. Jullie zijn ontwaakte Wezens van Licht, dus de illusies hebben nu nog maar weinig met jou te maken. Je bent je bewust van wat waar is en wat niet. Je hebt vaak genoeg ervaren dat je misleid werd. Je bent er inmiddels al bijna ‘een oude rot’ in geworden. De duisteren hebben het moeilijk om je nog te bedriegen en in verwarring te brengen, zoals ze vroeger deden. U kent de Waarheid, in uw hart. Zelfs al proberen de bedriegers nog steeds om je te pakken, je merkt dat hun energie steeds minder aantrekking op je heeft. Let op, wanneer iets te goed lijkt om waar te zijn. Geloof niet elk woord dat sommigen van deze mensen zeggen. Het vuilnis moet nu worden buitengezet.

*) De 3 Staten van Bewustzijn op Aarde – Inleiding
Net zoals we verschillende dimensies hebben in dit Universum, zo hebben we ook verschillende dimensionale Staten van Bewustzijn. De dimensies waar wij hier op Aarde toegang tot hebben worden 3D, 4D en 5D genoemd.
Deze dimensies zijn geen echte ‘plekken’, maar eerder Staten van Bewustzijn. Hier op Aarde leven wij allemaal in 3D, in 4D, in 5D of in een combinatie van deze drie.

Het is zelfs zeer waarschijnlijk dat de meerderheid van de mensen op Aarde heen en weer gaan tussen twee of drie van deze dimensionale Staten van Bewustzijn, afhankelijk van waar zij staan in hun leven.

Ook al leven we allemaal op dezelfde Planeet en zijn we omringd door dezelfde wereld, onze waarneming daarvan zal anders zijn – afhankelijk van met welk Bewustzijn wij verkiezen de dingen te bekijken.
Zij die dingen waarnemen vanuit een 3D Staat zullen heel anders in het leven staan dan iemand die de dingen waarneemt vanuit een 5D Staat.
@crystaloflight

*) Veel van de Staande Stenen werden gebruikt om elektromagnetische Energie te richten en op te slaan. Er werd een belangrijke magnetische onregelmatigheid ontdekt in de nabijheid van Steencirkels. Wat als een dergelijke magnetische onregelmatigheid voortdurend zou toenemen?

Aangezien de Energieën voortdurend veranderen, kunnen wij ons eigen elektromagnetisme ook veranderen. Echter, wanneer we trachten onszelf te vergelijken en aan te passen aan de energie parameters, zoals die getoond worden in een bepaalde grafiek van een bepaalde tijdinterval, welke frequentie kunnen we dan eigenlijk nu – op dit moment – bereiken?
De ‘Krachtplek’ bevindt zich reeds binnenin ons.

*) Op dit ogenblik is uw enige taak: HET VASTHOUDEN VAN DE FREQUENTIE van de 5D Nieuwe Aarde
Het is tijd om verder te gaan dan ‘nieuws’, ‘Waarheid’ en ‘rode pillen’**. Die verankeren enkel maar de derde dimensie. Het is tijd om verder te gaan dan dat.
De Nieuwe Aarde zal tot stand komen via ons hart, wanneer we het oude loslaten en plaats vrijmaken.

**’Red pills’ (rode pillen) zo worden de info en waarheden genoemd, welke naar buiten worden gebracht om de mensen te helpen Bewust te worden en te ontwaken. – V

*) Aan wie net als ik een ‘wandelend portaal’ is:
soms is het uitputtend, verwarrend, pijnlijk en moeilijk … toch werden wij uitverkoren omdat wij sterk genoeg, moedig genoeg en gek genoeg zijn om deze geweldige taak uit te voeren!! Geef niet op!!
ER WORDT ZIELSVEEL VAN U GEHOUDEN EN U BENT HEEL BIJZONDER.

*) Wat is een virus? In dit filmpje wordt dat heel goed uitgelegd (in het Engels – V).

De lockdowns zouden al afgelopen zijn geweest op de dag dat ze begonnen, als de mensen deze eenvoudige waarheid hadden gekend.
De waarheid is, dat Covid niet bestaat. En dat is vrij eenvoudig te bewijzen, door te onderzoeken wat een virus precies is, te begrijpen hoe ze functioneren en te beseffen dat Covid NOOIT geïsoleerd is geworden.

Maar het idee dat de hele wereld moest meedoen aan een misleiding van deze omvang, is voor de meeste mensen gewoonweg tevéél om te bevatten.
Dat komt doordat ze spiritueel blind zijn.
Deze hele wereld behoort toe aan de prins van de gebakken lucht. En iedereen die dit concept niet volledig begrijpt, kan worden bedrogen en misleid.
https://www.bitchute.com/video/sEWDBJeETWjg/

*) Wees niet bang om opnieuw te beginnen. Dit keer begin je niet ‘van nul’. Je begint vanuit ervaring!

*) ’Triggers’ zijn niet-afgewerkte gevoelens. Deze zorgen ervoor dat wij te heftig reageren.

*) 7/7 Portaal Energie explosie vandaag – Ik wil niet klinken als een plaat die blijft hangen, maar zorg alstublieft extra goed voor jezelf, daar. Sommigen van ons ontwaken nog maar net, anderen herkennen de leugens die worden verteld, weer anderen zijn bezig met onderzoek en bekendmaken, sommigen bevinden zich in stadia van heelmaking, sommigen doen het grondwerk, sommigen manifesteren méér van de Nieuwe Aarde en anderen zijn verantwoordelijk voor het verankeren van deze toestroom van Hogere Energie.

Iedereen doet waarop ze zijn afgestemd, ze doen hun best vanuit de staat van Bewustzijn die ze hebben bereikt.

Dit voertuig ‘Aarde’ en haar bewoners zijn beschadigd door eonen van misbruik. Er zal méér voor nodig zijn dan een korte stop bij de garage om de olie te verversen, om ons terug te brengen tot onze oorspronkelijke staat. Hier is een echt restauratieproces voor nodig. Bij een auto kan een grondige restauratie maanden tot jaren duren. Hoe lang denkt u dat de Planeet en haar bewoners nodig zullen hebben?

Er is iets méér geduld voor nodig, hetzelfde geduld dat we moeten opbrengen voordat een zaadje vrucht kan dragen. Geniet van de reis.

*) Er komen Energieën van verschillende Galactische bronnen, met als doel ons te helpen bij het belichamen van onvoorwaardelijke Liefde, Heelmaking, Goddelijke herinnering en de wijsheid die we nodig hebben om te kunnen werken met ons lichaam. Dat is precies waarom deze frequenties van Sirius, de Plejaden en Arcturus – want er is veel méér dan wij kunnen zien – nu de Aarde omarmen, om ons te helpen bij het harmoniseren en helen van ons lichaam.

Dit is een heel belangrijke fase die zal duren tot begin oktober, omdat er veel méér Energieën zich zullen gaan voegen bij het welwillende proces van het bijstaan van de Aarde in haar evolutie, en om ons te helpen onszelf opnieuw te regenereren, integreren en stabiliseren – want in het komende jaar zullen wij moeten gaan harmoniseren wat wij eerder hebben belichaamd tijdens dit wisseljaar … aangezien er elke keer dat wij integreren, aansluitend ook een fase van stabilisatie zal volgen.

*) Het kleine zaadje wist dat het in de grond moest worden gestopt om te groeien … begraven in duisternis, en strijd moest leveren om het Licht te bereiken.

U groeit, evolueert en leert nog steeds. Wij bevinden ons nu in een Tijdperk van LICHT.
U gebruikt uw Goddelijk zicht voor het eerst. Heb geduld. Alle verborgen WAARHEDEN gaan onthuld worden, zodat iedereen ze kan zien.

Uw slapende DNA wordt geactiveerd, en uw Lichaam wordt aangepast.
Dit proces KAN NIET opgejaagd worden. Sta toe dat het zich rustig voltrekt.
U bent op de juiste plek, in de juiste ruimtetijd.

7 juli 2021

Q: Belangrijk bericht, lees dit alstublieft aandachtig

Ongeacht welk ras, geslacht of geloof u heeft, ongeacht voor wie u heeft gestemd, ongeacht of u Donald Trump haat, ongeacht of u de politie en de regering in het algemeen haat, ongeacht of u liever het nieuws bekijkt via CNN/MSNBC en alle andere kanalen verafschuwt, ongeacht of u jong bent of oud, ongeacht of u ook maar iets geeft om politiek, wereldvrede, verkrachting en corruptie:

Lees alstublieft dit bericht en deel het zoveel mogelijk.

Er is maar weinig tijd. U moet dit horen en wel NU!

Heel binnenkort zal er vreselijk nieuws worden verspreid. Het zal onmogelijk te geloven lijken. Gruwelijke, misselijkmakende, ongelooflijke dingen. Het zal uw wereld op zijn grondvesten doen schudden, en wellicht alles waar u ooit in geloofde op zijn kop zetten. Mensen die u kent zullen beschuldigd worden van onvoorstelbare, monsterlijke daden. Dit kunnen mensen zijn in Hollywood, politici, journalisten, popsterren, goede doelen, religieuze leiders, instellingen, staatshoofden, officieren van politie en zo meer.

Wij willen dat u weet, dat goede mensen achter de schermen een stille strijd hebben gevoerd, om de wereld te redden van vreselijke gruwelen.

Het was een eenzame strijd. Het was een stille strijd.

Er is goede kans dat u het zelfs niet heeft gemerkt. Maar dat zal spoedig veranderen. Daarom waarschuw ik u, en daarom moet u mij laten uitvertellen.

Wij zijn slechts een groep van anonieme mensen van over de hele wereld.

Wij zijn niet uit op geld of roem. Wij konden alleen niet toekijken hoe de wereld in brand stond – en daar niets aan doen. Daarom trachten wij u te waarschuwen.

Wij hebben onze President Donald J Trump gesteund in zijn pogingen om het moeras droog te leggen. Het maakt mij niet uit, of u onze president mag of niet. Ik wil alleen dat u weet, dat hij u hoe dan ook zal beschermen.

Er zijn vreselijke dingen gebeurd, en die zullen aan het licht komen.

Wees alstublieft niet bang. U zult veilig zijn.

De slechte spelers zullen voor het gerecht worden gebracht.

Goede mensen zullen welvaart kennen en een gelukkig leven leiden.

Kinderen en volwassen die in slavernij leven, zullen worden bevrijd.

Als u méér wilt weten, zoek dan op #Qanon.

Wees voorbereid op wat u zult vinden: sommige waarheden zijn MOEILIJK te verteren.

Onthoud dit: stel uw vrienden en familie op de hoogte. Blijf kalm en blijf zelf ook op de hoogte. Uw president werkt dag en nacht om u te beschermen tegen onvoorstelbare gruweldaden. Dit alles zal binnenkort voorbij zijn: wij winnen GROOTS!

Q