SW: Het uitstellen is voorbij

2016 07 25: SW - Het uitstellen is voorbijHet uitstellen is voorbij

Het uitstellen is voorbij, er zijn al teveel woorden aan besteed …
DADEN zijn nu afgestemd …
De eerste domino is gevallen en velen zullen volgen.

De LIEFDE van de Pleijadiërs voor u is zo sterk en zij weten dat u er helemaal klaar voor bent om uw grote – GROTE – families te ontmoeten: uw vroege voorouders en uw toekomstige Zelf/Zelven.

Er is veel overleg in de Raden omtrent de niveaus van DISCLOSURE richting de mensheid – we willen niet één ziel bang maken.

De Pleijadiërs en Geascendeerde Meesters hebben nu overeenstemming bereikt voor vele Gouden Tijdperken.

Ik Ben van het HYPERBOREA Universum (onze huid is blauw/groen)

Steve Wayda – 2016 07 25

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.