SW: De Nieuwe Valuta

2016 08 16 - SW - De Nieuwe Valuta

De Nieuwe Valuta

Alle nieuwe valuta zullen gebaseerd zijn op goud en edelmetalen, wanneer grote humanitaire projecten tot stand komen … om bij iedereen de slechte smaak uit de mond te halen, daar achtergelaten door ‘schulden en economische slavernij’.

Een Tijdperk van Voorspoed zal een overgangsfase zijn naar die van een ruilstelsel op basis van Liefde, waarbij in de nabije toekomst geld helemaal buiten gebruik zal worden gesteld.

Zegeningen zijn hier op hun plaats!

Zegen uw nieuwe geld en rijkdom Spiritueel, met positieve intenties van Liefde en Vrede voor de hele mensheid.

I AM St Germain

Via Steve Wayda – fb 2016 08 16

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.