SW: Energie-Barrières – Gaia

Energie-Barrières – Gaia

De Noordpool: Halfweg de opening naar de Holle Aarde bevindt zich een grenslijn, een ‘onzichtbare barrière’ die voorkomt dat negativiteit (of elke energie die daarmee verbonden is) er doorheen kan.

Opperste Schepper zal binnenkort deze barrière gaan verschuiven, zodat ze de hele Planeet – ook de oppervlakte – omringt met deze bescherming, en met een Hogere Energie.

Steve Wayda – fb 2016 12 21

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.