SW: De Titanen

2016-08-26-sw-de-titanen

De Titanen

De TITANEN in uw geschiedenis waren wat u op Aarde ‘REUZEN’ zou noemen … menselijke reuzen; velen van hen méér dan 5 meter groot, anderen zelfs 7,5 meter, een paar zelfs nog groter.

De Manen van vele Planeten in uw Zonnestelsel waren bevolkt met deze mensachtige reuzen.

De Maan van uw Aarde is de enige die nog is overgebleven, want uw Atlantis had 2 manen: de ene was Kristallijn en zorgde voor het bewaren van de vrede tussen de inwoners van Atlantis en Lemurië.

De Aarde bevat nog Akasha-verslagen (Etherische Archieven – V) die toegankelijk zullen zijn voor hen die volledig in 5D leven, om te worden ervaren en genoten – alsof u IN de film van uw keuze staat.

De tijd is slechts een meetpunt voor een frequentiegebeuren in het verleden of de toekomst.

Vele Kristallen Schijven bewaren de verslagen van vele ervaringen.

HERMES

via Steve Wayda – fb 2016 08 26

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.