SW: De Aankondiging

2016 08 18: SW - De Aankondiging

De Aankondiging zal doorklinken over de hele Planeet

De oude Hoeders komen enkel vóórdat er zich een belangrijke verschuiving voordoet. Dit is hun bericht:

‘Wij zijn hier nu om het Nieuwe Tijdperk aan te kondigen – het is tijd om de trompetten te laten klinken!’

De tijden veranderen snel. Niets kan dit nog stoppen. Alles verloopt volgens Goddelijk Plan. Het Plan van Schepper-Bron is onderweg en kan niet fout zijn.

Zelfs nu manifesteren er zich vóór uw ogen veranderingen. Heel binnenkort zal er een Aankondiging worden gedaan die zal doorklinken over de hele Planeet.

U heeft zoveel om naar uit te kijken – méér dan u zich kunt voorstellen. Niemand kan dit tegenhouden. Uw Collectieve Bewustzijn bracht ons naar u – tezamen zullen wij alles doorvoeren waar u op heeft gehoopt.

Wees gerust, broeders en zusters van het Licht – u staat op het punt om doorheen een monumentale verschuiving in bewustzijn te gaan – heel binnenkort!

Steve Wayda – fb 2016 08 18

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.