ST. GERMAIN: In Goddelijk Licht

ST. GERMAIN: In Goddelijk Licht
19 juli 2014

2014 07 19 havik

Hallo lieve Vrienden,

Ik ben verliefd. Mijn hart bloeit open met gelach en vreugde bij de prachtige dingen die er voor ons liggen, maar meer nog met het onvoorstelbare plezier van hier te zijn met onze Kathryn, diep in de bossen van Quebec met uitzicht op een prachtig meer. We zijn hierheen gekomen om een paar dagen door te brengen met mediteren en channelen. Het meer is vandaag volledig stil, ook al is het zaterdag. Er zijn geen motorboten, geen jetski’s die het prachtige gevoel van Eenheid met God doorbreken.

Er zingt een vogel in een boom vlakbij. Dat is het enige geluid, behalve het rustige kabbelen van de golfjes op de oever. Het is hier, dat wij het gedicht aan de Natuur hebben geschreven dat wij ‘De havik en de kolibri’ hebben genoemd. We waren toen bijna klaar met haar boek en wij hebben die tekst toegevoegd als een toets van liefde en licht, om onze diepe liefde voor Moeder Terra uit te spreken. Het werd geïnspireerd door opwindende ontmoetingen met de vogels, de dieren en de insecten die ons kwamen bezoeken tijdens die wonderbaarlijke week in september, nu bijna 3 jaren geleden.

Wist u dat wij ons ook onderdompelen in de zinnelijke heerlijkheden hier op Planeet Aarde? Natuurlijk doen wij dat. Wij zitten niet op een wolk naar u daar beneden te turen of op een ruimteschip ver weg te wachten, om tot bij u te komen. Wij zijn hier vlak bij u, wij horen dezelfde vogel zingen als die u hoort, wij proeven de heldere, zuivere lucht van een zonnige zomermorgen in de bossen. Wij genieten er vooral van om u in de natuur te ontmoeten, omdat de stilte die u hoort voor ons vol leven is met de geluiden van de bomen die zingen, de insecten die zoemen en de ademhaling van Moeder Aarde.

Ik zal proberen voor u te beschrijven wat wij ervaren, wanneer wij u begeleiden doorheen uw levens op het oppervlak van de planeet. Aangezien onze oren zijn afgestemd op de hogere trillingen, horen wij een breder scala van geluiden dan u, in uw menselijk lichaam. Ja, wij horen de herrie van het verkeer en vliegtuigen boven u en de stemmen aan de overkant van het plein, naast het zingen van de bloemen en de stem van de bries – en de hartslag van de Melkweg. Daarom brengen wij zo graag tijd met u door in de natuur. Dan hoeven wij onze hooggevoeligheid niet ‘in te perken’ wanneer we dicht bij u zijn.

Ik ben vooral dol op de noordelijke bossen, omdat ik daar vele levens heb doorgebracht met de Indiaanse stammen van de Iroquois-natie. Hier was het dat wij – Lady Portia en ik – de diepe en blijvende liefde voor de natuur ontdekten, evenals de sterke en eerlijke tradities van regeren, die de inspiratie waren – hoewel niet zo grondig als wij hadden gewild – van wat later de Grondwet van de Verenigde Staten van Amerika zou worden.

Zoals u weet is die verstoord en beïnvloed geworden door de werkingen van de Cabal, maar het originele document is nog steeds een goede basis, omdat het de geest en de intentie van gelijkheid en vrijheid bevat. Die oorspronkelijke intentie moet nog worden uitgevoerd en Zij zal binnenkort een baken zijn voor de hele mensheid; een echte smeltkroes van alle rassen, alle nationaliteiten en alle religies, samenlevend in harmonie. Dit is onze Droom.

Terwijl ik dit zo zeg, word ik herinnerd aan het prachtige lied ‘… When the moon is in the seventh house, and Jupiter aligns with Mars, then peace will guide the planet, and Love will steer the stars. This is the dawning of the Age of Aquarius, Age of Aquarius ….. Aquarius …” (Wanneer de maan in het zevende huis staat en Jupiter op lijn staat met Mars, dan zal vrede de planeet regeren en Liefde zal de sterren besturen. Dit is de dageraad van het Waterman Tijdperk, Waterman Tijdperk … Waterman’. (Dit is een liedje uit de musical ‘Hair’. – V) Het werd gezongen door een groep die zich ‘the Fifth Dimension’ (de ‘Vijfde Dimensie’ – V) noemde. Zij waren hun tijd ver vooruit, nietwaar?

Dat is altijd zo; de kunstenaars en de muzikanten zijn de voorbodes van wat gaat komen. Zij spreken tot ons van hoop voor de toekomst en van een betere tijd, die wij ons kunnen voorstellen wanneer we luisteren naar hun melodieën en de schilderijen zien die zij voor ons schilderen. Toen onze geliefde Michelangelo het plafond van de Sixtijnse Kapel beschilderde – met de monumentale afbeelding van God, die zijn vonk van Liefde overdroeg aan Adam – was hij niet gewoon verbonden met God; hij was Eén met de energie en Liefde die zijn penseel leidde en zijn hart vervulde.

Wees die kunstenaar. Zing de liederen van Liefde in uw hart. Oefen ze onder de douche en zing ze voor uw jonge kinderen. Kinderen hebben geen oordeel of uw stem geschikt is voor de opera of niet. Zij horen enkel de boodschap van Liefde die u uitzingt. Als u daarbij ook nog toonvast bent, dan is dat mooi meegenomen – maar het is geen vereiste. De oren van een kind zijn ook afgestemd op de hogere dimensies. Zij spreken openlijk met ons, zij zien de elfjes die zich verschuilen in het bos en zij voelen de aanwezigheid van hun Gidsen en Engelen om hen heen. Wanneer u respectvol en zakelijk kunt spreken over uw kennis van deze dingen, dan heeft u misschien het geluk dat een kind u vertelt over zijn mystieke ervaringen en magische visioenen.

Wanneer u een pen oppakt (of uw computer aanzet) om te schrijven, voel dan hoe de Liefde stroomt, als een rivier van energie. Plaats uzelf in die stroom en laat haar uw geest bevrijden en ook uw keelchakra – het centrum van het uiten – dat voor velen van u zozeer onderdrukt is geweest. Beloof mij en uzelf, dat u nooit meer zult zeggen ‘maar ik ben helemaal niet creatief’. Dit, Geliefden, is een regelrechte onmogelijkheid. U bent een lid van het Schepper-ras. Er is niet één van u, die niet dezelfde vonk in zich heeft, als Michelangelo had.

Misschien is uw grootste gave het vermogen om een interessant, levendig verhaal te vertellen of misschien heeft u een talent voor het zien van ruimtelijke verbanden – een gevoel voor de juistheid van harmonieuze proporties van een gebouw of waar de meubels moeten komen of de perfecte hoogte van een standbeeld dat u gaat maken.

Misschien is uw gevoel voor kleur bijzonder ontwikkeld of uw vermogen om 1/16de van een muzieknoot te horen. Misschien is uw kunst gelegen in uw vermogen om diep in de ogen van een vreemde te kijken en volledig te kunnen voelen waar zij geweest zijn en wat zij nodig hebben of misschien heeft u een hoogontwikkelde smaak, waardoor u in staat bent om nieuwe, smaakvolle gerechten te bedenken voor uw gezin of u bent in staat om onbevreesd naar grote hoogten te klimmen, om een berg in kaart te brengen of een steil dak te herstellen. Ziet u, de mogelijkheden zijn eindeloos.

U bent waarlijk geschapen naar het beeld van God. Dit is niet zomaar een leuk gezegde zodat u zich beter zou gaan voelen over uw arme, minderwaardige zelf. U bent God. U draagt in uw genetische opmaak de essentie van God. Ieder van u is een fonkelend facet van de schittering, die God is. Geen enkel wezen kan buiten de kring van Gods Liefde zijn, noch buiten de Waarheid, dat wij allen Eén zijn.

Misschien bent u dat door uw jachtige leven een beetje uit het oog verloren … maar nu, Geliefden … kom bij mij, reik naar mij en als u dat doet, dan reikt u ook naar uw eigen Hoger Zelf.

Er is geen groter geluk dan nederig, dankbaar en vreugdevol de mantel van Goddelijkheid te aanvaarden. Het is uw geboorterecht, uw bestemming en uw grote overwinning. Wij zien voor ons een tijd, waarin de hele mensheid en alle schepselen en bewuste wezens op Planeet Aarde en daar voorbij samenkomen, in het zuivere en glinsterende Licht van eeuwige Liefde.

Ik hou meer van u dan ik kan zeggen en ik spreek vanuit het hart van de Hemelse Schare wanneer ik u zeg ‘Namaste, Geliefden, Namaste.’ De God in mij buigt nederig voor de God in u.

Ik ben uw Adamos St. Germain.

Genoteerd door Kathryn E. May, 19 juli 2014, 12 PM, Lac Chevreuil, Quebec
http://www.whoneedslight.org

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.