Lieve mensen,

vaak bereikt info vanuit Amerika ons pas op het laatste moment. Zo ook dit bericht.
Blossom Goodchild stuurde vandaag in haar nieuwsbrief een herinnering aan deze meditatie (de vertaling daarvan staat ook in de tekst) en natuurlijk ben ik de info gaan opzoeken.

Het is allemaal in ijltempo vertaald en ja, voor deze keer heb ik een deel van de tekst overgeslagen.
Ik vond het belangrijker dat iedereen de kans krijgt om mee te doen, dus de info die daarvoor van belang is en enige toelichting zijn nu vertaald en vindt u in de tekst hieronder.
Lees het aub goed door en voel dan aan, of u hieraan wilt meewerken. Hoe het in zijn werk moet gaan staat ook in de tekst.

Liefs, Veerle

Blossom schreef dit in haar nieuwsbrief van 18 juli

Hallo allemaal,

ik ben er nog niet toe gekomen om een channeling te doen, maar ik hoop dat het volgende week wel gaat lukken. Wat hebben de Monolieten voor opwinding gezorgd!

Ik wilde u er alleen nog op wijzen – voor zover u het nog niet wist – dat er een Wereldwijde meditatie gaat plaatsvinden op 19 juli, met de naam ‘Het Netwerk Ontsteken’

https://firethegrid2.org/

Ik hoop u te ontmoeten in de ethers van Vreugde!

Blijf sterk te midden van de waanzin.

Heel veel liefs aan iedereen en dank u wel.

Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM.

In Dankbaarheid, in Liefdevolle dienstbaarheid. I AM.

Blossom

De info voor de meditatie waar Blossom naar verwijst – van de website https://firethegrid2.org/

De meditatie begint om 11.11 u GMT. Voor België en Nederland is dat maandag 19 juli 2021 om 13.11 u.

Korte samenvatting van de uitleg op de website

Mijn naam is Samoiya Shelley Yates.
Na een bijna-dood ervaring die ik samen met mijn zoon had (in 2002, toen we beiden verdronken), kreeg ik van de Lichtwezens de hulp om mijn zoon te redden.

In 2007 kwamen de Lichtwezens naar mij toe met een project dat ‘Fire the Grid’ heet. (Ontsteek het Netwerk – V) Ze zegden: ‘wat je voor je stervende zoon deed, kun je ook doen voor een stervende Planeet.’

Ze vertelden dat ieder van ons in de eerste plaats een Energetisch Wezen is, en dat wij als Energetische Wezens verbonden zijn met het hexagonale netwerk dat ons omringt en doorheen de Planeet werkt. Ieder van ons heeft op dat netwerk een eigen hexagon. Niemand kan een andere hexagon krijgen.

We hebben één hexagon, en deze kunnen we ofwel voeden met Licht of we kunnen er Licht uit wegtrekken. Daarom is elke keuze die we maken zo belangrijk.

In 2007 organiseerden wij ‘s werelds grootste groepsmeditatie die ooit werd gehouden, waarbij miljoenen mensen deelnamen om het Aarde-netwerk weer te verbinden met het Energie-netwerk van het Universum.

Wij werden verondersteld de brug te zijn die de beide netwerken verbond, maar dat deden we niet al te best.

De Lichtwezens vragen ons, om de Energie van het Universum door ons heen aan te trekken naar de Aarde om haar netwerk te voeden, nadat het dusdanig was uitgeput dat het gevaar bestond dat ze zou uiteenvallen.

We slaagden daar toen in.

In 2009 kwamen we weer samen, maar dit keer om Energie terug te sturen naar het Universum, en tegelijkertijd het Aarde-veld te programmeren met ons meest vreugdevolle, vreedzame en overvloed-voor-allen gedachten.

Toen we opnieuw het Netwerk ontstaken in 2011, verhoogden we ons collectieve veld, om de Aarde bij te staan toen ze een Lichtbarrière binnenging. We moesten ons Energieveld te allen tijde op de hoogste frequentie houden, opdat ze daar zonder problemen doorheen zou geraken. Ook dat lukte ons.

Een nieuwe datum


Nu hebben de Lichtwezens ons uitgenodigd om samen te komen op 19 juli 2021 om 11:11 GMT (maandag 19 juli om 13.11 u in België en Nederland – V) voor het volgende ‘Ontsteek het Netwerk-project’. We zullen het Energie-netwerk opstuwen om het Vijfde Veld te programmeren, waarbij we de parameters instellen voor de toekomstige Aarde en het Leven dat wij wensen.

Wat houdt dat in, het Energie-netwerk ‘opstuwen’? Wel, uw eigen lichaam is verbonden met een Energie-netwerk, dat bestaat uit miljoenen hexagons. Iedereen heeft zijn eigen hexagon, en wanneer u uw hexagon vult met de gedachten aan het grootste plezier en de grootste vreugde die u als mens kent en dat afsluit met ‘Dank u’, dan overstroomt u letterlijk het Energie-netwerk met enorm veel Energie.

We leven in een moeilijke tijd, en we moeten ons nu echt gaan verenigen. De Lichtwezens hebben me verteld dat het project naar voren is gebracht, het heeft een hogere versnelling vanwege de huidige gebeurtenissen op de Planeet.

Ze willen dat wij het Energie-netwerk opstuwen en voorbereiden op de komende gebeurtenissen. Nu weet ik niet precies wat die gebeurtenissen gaan zijn maar ik weet dat wij er deel van uitmaken, en dat wij ofwel mééwerken aan de Nieuwe Wereld, of dat we ons er van weg bewegen.

Het kost niets, er zijn geen verplichtingen en je hoeft je nergens aan te melden. Je gaat gewoon zitten in Vreugde, denkt diep vanbinnen aan die Vreugde zodat u haar kunt voelen. U voelt de vreugde van een ijsje eten of een kind knuffelen of in de zon wandelen. U voelt het in uw hele wezen, uw lichaam, uw menselijke vorm en u VERBINDT zich echt met die Vreugde, terwijl u gedurende een uur blijft zitten.

Daarna zegt u heel eenvoudig ‘Dank u. Dank u. Dank u.’ en dat verhoogt uw veld dan zelfs nog méér. DAT is het Ontsteken van het Netwerk, en dat is wat de Wezens ons vragen te doen, om nu het Aarde-netwerk te verhogen.

Nu zal niet in één keer alles beter worden. Het Vijfde Veld of grote veranderingen zullen niet onmiddellijk gaan plaatsvinden. Maar we hebben hiermee dan wel een kettingreactie van gebeurtenissen op gang gebracht.

Het ‘Ontsteek het Netwerk evenement’ staat dus gepland voor héél binnenkort. Op 19 juli 2021 krijgen wij, de mensen, voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid de kans om het volgende veld te programmeren. Voor het eerst in de geschiedenis krijgen we écht de kans om onze volgende richting te kiezen. De vorige keer beleefden we een quantum-sprong, we evolueerden van Homo Erectus tot Homo Sapiens. Dat was een enorme quantum-sprong. Ons lichaam veranderde echt. We werden andere wezens in mentaal-, energetisch- en fysiek opzicht.

Die quantum-sprong dient zich nu weer aan en wij kunnen eraan deelnemen met ‘Ontsteek het Grid 2’. We kunnen samenkomen en de lat zo hoog leggen, als menselijk mogelijk is. Dat zijn dan de richtlijnen.

We moeten ons veld verhogen tot 857 Herz. Dat is de ultieme frequentie van Liefde, Mededogen, Vreugde en Dankbaarheid.

Dit zal ons verenigen naarmate we vooruitgaan. De Lichtwezens hebben het heel duidelijk gezegd: ‘Verenig u in uw overeenkomsten, anders zult u beslist uiteenvallen door uw verschillen’. Onze overeenkomsten zijn het belangrijkste bij deze enorme positieve verandering in ons leven en onze wereld, voor de toekomst van de mensheid.

WIJ KUNNEN DIT EN WE DOEN HET, NU!!!

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video
http://youtu.be/MYeqbshjgmA

**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: https://blossomgoodchild.com/

*****

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen