SL: Spiritueel Ontwaken

Spiritueel Ontwaken

Er is een enorm proces gaande van Spiritueel Ontwaken. Zachtjes en bezield keren velen terug tot de waarheid van wie zij zijn. Ze zien de nutteloosheid van wat het ego doet in de wereld. Als u zich overgeeft aan deze innerlijke roep, kan dat leiden tot een grondig in vraag stellen van ‘onze manier van doen’.

Er zullen zeker momenten zijn van eenzaamheid, waarbij u zich hier niet langer thuis voelt als de wereld u tracht terug te sleuren in zijn oude, versleten paradigma. Maar als u in vrede blijft en de roep volgt, dan zal uw ziel de waarheid gaan zien op een diepere manier: de herinnering aan volmaaktheid … die van uzelf en die van anderen.

Deze Waarheid is werkelijk de enige Vrijheid die er bestaat en zij heeft een kracht die sterker is dan al het andere wat de wereld te bieden heeft. Het is uw kracht. Ze kan bergen verzetten. Ze kan u healen; ze kan de wereld healen.

Sherri Lane – 2017 01 17

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.