BTR: Wereldwijde DNA-activatie!

BTR: Speciale uitnodiging van Moeder God: radio-uitzending uitgesteld tot zaterdag voor een Wereldwijde DNA-activatie!
3 juni 2015
3 juni 2015 dna activatie

De Hemelse Schare heeft ons gevraagd om de uitzending van deze week uit te stellen tot zaterdag 6 juni, 2 pm EDT (20 u in B en NL).

Zij vragen – ter voorbereiding op deze uitzending – dat iedereen het huidige bericht van AE Michael zou lezen, dat deze week werd uitgestuurd. (http://www.whoneedslight.org/cm-english/2015/5/31/you-are-cherished-beloved-safe-and-called-to-unite

De vertaling hiervan vindt u op www.spiritueellezen.org, FB: Spiritueel Lezen non-profit en Google+ Spiritueel Lezen.

In dit bericht staat een activatie – een kostbaar geschenk – van Moeder en Vader. Deze activatie zal uw leven en uw wereld veranderen en Zij willen niet alleen dat iedereen in de uitzending deze geweldige healing ontvangt, maar ook dat zoveel mogelijk mensen op Aarde bevrijding zouden beleven die deze activatie brengt. Dit is een Ascentie-Project. Er is een bepaald krachtveld nodig om tot resultaat te komen.

Elke dag – vanaf nu tot de uitzending – zal Moeder een Mini-Bericht brengen, tezamen met de persoonlijke uitnodiging van Haar en Vader, om uw unieke en persoonlijke geschenk te ontvangen. Deze Mini-Berichten van Moeder zullen later vandaag beginnen. MELD U AAN op http://www.whoneedslight.org (Engels)– of voor de vertaling op www.spiritueellezen.org.

Uiteraard bouwen wij een krachtveld op om in de uitzending van zaterdag bijeen te brengen, tot het volledige potentieel van de prachtige verrassing die wij gezamenlijk zullen tot stand brengen.

In de Tempel van Licht en over de hele wereld voegen Lichtwerkers zich bij de Hemelse Schare, ze werken samen om een kwantumsprong te bereiken in onze genetische opbouw, voor ieder levend wezen op Aarde.

Het gevolg van deze DNA-activatie zal ieder van ons rechtstreeks voordeel brengen.
Zorg dat u klaar bent voor een feestje!

Om dat te bereiken rekenen wij op uw Licht en uw deelname!
Met grote verwachting en Liefde,

Sananda

http://www.whoneedslight.org/cm-english/?month=june-2015&view=calendar

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BTR-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.