Sophia: Gedeeltelijke Disclosure? Neen!

Gedeeltelijke Disclosure? Neen!
door Sophia Love

Gedeeltelijke Disclosure en meer dan 25 redenen om daar NEEN tegen te zeggen.

Opschrift op het onderste bord: ‘Echt, je moet stoppen’

Dit bericht is een reactie op een bericht wat de ronde doet. In dit bericht wordt gezegd dat volledige Disclosure nu geen goed idee is, omdat op één of andere manier de mensen zozeer geschokt zouden zijn dat ze niet meer kunnen functioneren als ze het volgende zouden ontdekken:

– Hun regeringen hebben tegen hen gelogen … over … eigenlijk zowat alles
– Er zijn veel méér rassen in het Universum, dan ooit door iemand in officiële functie is verteld
– die rassen zijn niet alléén maar lief of stout – ze zijn een mengeling
– Er zijn gewelddadige groepen bij vrijwel ieder bestaand ras
– Deze groepen martelen, verkrachten, misbruiken en doden … voor het plezier en het geld
– Deze rassen zijn er niet om de mensheid te dienen of uit te buiten – zij bestaan voor hun eigen, diverse redenen
– Gratis energie bestaat al
– Voedsel-replicatoren bestaan al
– Healing en volledige verjonging van het fysiek lichaam is mogelijk
– Sommige mensen zijn zich hiervan bewust en gebruiken de technologie uit de 3 voorgaande punten
– Geld is niet nodig; het is een middel om een staat van slavernij te scheppen
– Wij zijn slaven, in sommige gevallen worden we gebruikt voor fysiek voordeel, maar in alle gevallen voor financiële winst en volledige overheersing
– Er zijn op dit ogenblik vele duizenden slaven, op en buiten de Planeet
– Grote hoeveelheden van uw belastinggeld betalen voor dit alles
– Al uw instellingen zijn middelen tot overheersing. Hun opzet en regels zijn bedacht door wezens, velen daarvan zijn menselijk. God had daar niets mee te maken.
– Alle geschiedenis is verwrongen of zelfs speciaal bedacht om een beeld te schetsen wat u verondersteld wordt te geloven en waar u uw leven naar inricht. Dat wil nog niet zeggen, dat het wáár is
– U bent voorgelogen
– Er is in de ruimte veel méér gaande dan u weet, in elk denkbaar opzicht
– Er zijn experimenten uitgevoerd op u
– U bent de meest vermogende wezens die er bestaan. Dat is de reden achter elk van de voorgaande punten
– U bent vermogend en uniek vanwege datgene waarmee u werd geboren; uw genen en uw vermogen tot het ervaren van emoties
– Deze beide dingen zijn voor de overheersers (zij die hier op Aarde de leiding hebben over dit experiment) méér waard dan geld
– Uw emotionele energie hebben zij nodig als brandstof, het is de levensenergie van de overheersers. Angst en terreur brengen het meest krachtige ‘voedsel’ voort
– Zij (de menselijke en niet-menselijke overheersers) hebben geen spijt en geven niets om uw verdriet – zij beschouwen u niet als iets waar ze om moeten geven
– Gedeeltelijke Disclosure zorgt ervoor dat zij hun slavenhandel en hun plannen om u te bezitten, kunnen verder zetten. Volledige Disclosure maakt dat onmogelijk.
– Zij trachten u ervan te overtuigen om tevreden te zijn met gedeeltelijke Disclosure (net zoals met elk ander, door de grote media beheerst gebeuren, oorlog, vaccinatie, wet of belasting) voor hun eigen gewin
– Zij hebben nooit ergens oplossingen voor geboden, welke hun mogelijkheid om verder te gaan in gevaar brengt. Onthoud dit
– Gedeeltelijke Disclosure laat deze leugens voortbestaan

Wij hervinden onze stem. Het begon heel stilletjes. Langzaam maar zeker nam het volume toe. Geen van die waarheden houden rekening met u.

U bent hier, precies om deze reden in deze tijd. Wanneer er zich onthullingen voordoen, kom dan in actie. Leg uit hoe deze dingen ooit konden gebeuren en dat ze niet betekenen dat de wereld zal ophouden te bestaan. Het betekent juist, dat we dichter bij onze echte vrijheid komen.

Er zijn slechte dingen gebeurd. In sommige gevallen gebeuren die nog steeds. Wij zijn allemaal uitgerust met alles wat we nodig hebben om ervoor te zorgen dat ze nu ophouden. Onze passie en liefde voor elkaar, versterkt onze vastberadenheid. Nu kunnen we de teugels van deze wereld in handen nemen en zélf sturing geven.

Jaren geleden kon u niet wachten om uw nieuw gevonden waarheid met iedereen te delen … maar dat verliep niet zo goed. Weet u nog? U werd genegeerd, belachelijk gemaakt of u was te bang om alles te delen wat u wist – uit angst voor dergelijke reacties.

Vandaag wordt u juist gevraagd om te delen. U zult het onderwerp niet moeten aanboren – wacht gewoon op de laatste onthulling. Bied dan de steun en de troost waarvoor u hierheen bent gekomen – juist om die te bieden. U bent nu nodig.

In dit hele verhaal over gedeeltelijke Disclosure is er met één ding geen rekening gehouden: het feit dat wij er zijn. Wij zijn hier om deze verschuiving heel geduldig door te voeren. Wij zullen ons niet langer laten zoet houden met verhaaltjes over ‘wachten tot het juiste ogenblik’. Dit is het juiste ogenblik.

Wij zijn met velen. Ieder van ons kent vele anderen. Wij bevinden ons over de hele wereld.

Het veld van verandering verschuift in één ogenblik. Wij zijn briljante, liefhebbende, creatieve wezens. Wij zijn God, in mensengedaante. Het is alleen door de volledige Disclosure van elke gruweldaad, levensvorm en vorm van technologie en onderdrukking, dat de mensheid tot het volledige besef komt van zijn vermogen om bewust te leven.

Gedeeltelijke Disclosure verlengt enkel het spel en laat de leugen verder leven. We zijn nu volwassen en wij kunnen elke waarheid aan. Zo komt een volledig bewustzijn tot stand.

Volledig bewustzijn … dat is het uiteindelijke doel. Verlang naar, geloof in en schep de volledige Disclosure. Houd u klaar om hulp te bieden wanneer dat gebeurt. Dit is uw tijd. U bent diegenen op wie wij gewacht hebben.

Met dankbaarheid en liefde,
~Sophia
Verspreid aub dit bericht zoveel mogelijk! Plaats er dan aub wel deze link bij: klik HIER

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.