SM: De betekenis van 9:9:9

2016-09-07-sm-999-september-9-2016-lr

De betekenis van 9:9:9 – 9, 18 en 27 september 2016
door Simone M Matthews

Woensdag 7 september 2016

Aanstaande vrijdag, 9 september is binnen de numerologie een behoorlijk belangrijke dag, want met ons allen omarmen we een ‘9’ dag, in een ‘9’ maand, in een ‘9’ jaar (2+0+1+6=9) … . 999 dag van krachtige frequentie.

Om het belang te begrijpen van de 999 energie voor aanstaande vrijdag 9 september 2016 (maar ook die van 18 en 27 september) moeten we kijken naar de individuele componenten die zich gedurende deze maand tezamen voegen om een synergie te scheppen van Goddelijk potentieel.

Iets meer uitleg over Numerologie

Numerologie is de oudste en meest mythische kunstvorm voor het begrijpen van onze eigen persoonlijke cycli van groei en evolutie EN van de bewustwording van onszelf binnen het grotere geheel van Planetaire en Kosmische evolutie.

Als u ooit een workshop van mij heeft bijgewoond, dan zult u weten hoeveel IK HOU van numerologie (ik ben een ‘777’, dus wat zal ik ervan zeggen – het zit in mijn genen) … en ik vind het prachtig hoe het veld met ons communiceert, met zulk een helderheid en gemak, gewoon door getallen.

Wat mij betreft zou numerologie aangeleerd mogen worden aan kinderen in de scholen, om hen te helpen hun weg te vinden doorheen hun tienerjaren, hun jongvolwassenheid te omarmen, en om hen te ondersteunen bij het openbloeien van hun wijsheid naarmate ze ouder worden.

Wanneer we ons bewust worden van de betekenis en het energetisch belang van de trilling van getallen in ons leven, dan worden we bekrachtigd om onszelf te kennen, kunnen we bewust onze innerlijke cycli afstemmen op onze uiterlijke, Kosmische cycli en zullen we ontwaken tot de meest grootse versie van de grootse visie die we ooit voor onszelf hebben bedacht.

Of u nu bewust werkt met Zielennumerologie (kijk bij Shealla-Dreaming) van uw naam, uw geboortedatum en uw persoonlijk jaar … of gewoon werkt met de heilige boodschappen die de cijfers in uw omgeving u brengen (bijvoorbeeld kentekenplaten, klokken, of meters op het autodashboard) … numerologie wordt een gids en een geheiligd werktuig om de reis van de Ziel uit te stippelen.

De Energie van het getal 9

Het getal 9 in de numerologie wordt algemeen beschouwd als afronding en beëindiging … maar ik heb het altijd beschouwd als een getal dat zoveel méér betekent.

Als ik me verbind met de energie van het getal 9, dan komt bij mij het gevoel en de meest diepe betekenis van 9 naar voren en dat is dienstbaarheid, menselijke dromen waarmaken, altruïsme, filantropie en heilige wijsheid.

Ja, het getal 9 staat voor het einde van een cyclus (numerologische cycli lopen van 1 tot en met 9), maar het is dit ‘einde’ dat staat voor een reis van ontwaken tot een diepgaande, innerlijke wijsheid, heilige dienstbaarheid en een diepgaand inzicht in ons authentieke zelf.

Hoewel er door de 9 trilling wellicht een hoofdstuk van uw leven tot een einde kan komen, heeft de wijsheid die daarin werd opgedaan het vermogen om een nieuw hoofdstuk te openen, nog Goddelijker, nog méér vervuld van Licht, nog hartverwarmender moedig dan u ooit van uzelf voor mogelijk had gehouden.

In 2016 ervaren wij numerologisch gezien allemaal een Universeel 9 jaar (2+0+1+6+9). Hoewel we onze eigen, persoonlijke numerologische en astrologische cycli hebben die ons persoonlijk beïnvloeden in 2016 (of gelijk welk ander jaar), op collectief niveau zorgt de trillingsenergie van de ‘9’ voor een jaar van diepe reflectie, van voltooiing, van loslaten en van mogelijkheden. Het kan u ook een jaar brengen van het delen van uw inzichten, parels van wijsheid en heilig onderricht in dienst van anderen … een jaar van zorgen voor en steun bieden aan uw gemeenschap, vanuit uw hart.

Daarbij komt nog dat ik denk dat we in een ‘9’ Universeel Jaar ons een beetje lichtgeraakt kunnen gaan voelen, met name naarmate het jaar ten einde loopt, omdat we dan aan de vooravond komen van een hele nieuwe cyclus, een Universeel ‘1’ Jaar, dat begint in 2017.

Het kan lijken alsof u alles in uw leven ontgroeid bent, en waar u eerst zoveel van hield, heeft nu zijn aantrekkingskracht verloren. Mijn advies tijdens dit ‘9’ Universeel jaar van 2016, is om vol te houden, dankbaar en erkentelijk te zijn voor alles waarmee u gezegend werd tijdens de voorbije cyclus van 9 jaren … om dan met dankbaarheid en in volle overgave het volgende ‘1’ trillingsjaar te omarmen!!!!!

De Energie van het getal 999

Wat is dan de betekenis van deze 999 energie, vraagt u misschien?

Als getallen in drievoud komen wordt de energie van het getal versterkt, en ervaren we zijn trillingspotentieel in verhoogde mate.

Gedurende de maand september ervaren we een dubbele ’99’ trilling, aangezien we ons bevinden in de 9de maand van een 9 Universeel Jaar.

MAAR … en dit is waar de energie ons echt op volle kracht gaat bereiken … op 9 september (maar ook op 18 en 27 september 2016) worden we ondergedompeld in een kosmisch soepje van 999 energie! Deze 999 trilling is een krachtig symbool en energetische golf van potentieel, die u ertoe aanzet om die oude versie van uzelf achter te laten en binnen te stappen in een ontwaakte, verlichte en Lichtstralende essentie van uw Zielenpotentieel.

De GROTE vragen in het leven dienen zich meestal aan tijdens doorgangen met een 999 trilling, bijvoorbeeld: ‘wat is mijn opdracht/mijn zielsbestemming?’ … en ‘hoe kan ik nu ècht de ECHTE ‘ik’ worden?’

Mijn advies is om niet in uw hoofd te blijven zitten, maar om in plaats daarvan de energie van de 999 omlaag te brengen naar uw hart … hoe voelt u zich? Waar gaat uw hart van zingen? En dan vervolgens hele kleine stapjes zetten naar het uitstralen van het Licht en het openslaan van dit nieuwe hoofdstuk in uw leven.

September 2016 – Maan & Zonne-Eclipsen

Ook heel belangrijk is dat onze numerologische 999 dagen in september 2016 (9, 18 en 27 september) beïnvloed worden door/verweven zijn met de energie van onze Zonne-eclips van 1 september, onze Maan-eclips die zal plaatsvinden op 16/17 september (ik zal hierover schrijven in de nieuwsbrief van volgende week) en de Zomer/Herfst Equinox op 23 september, wanneer Mercurius eindelijk weer voorwaarts beweegt … joepie!!!!

Ik denk dat deze andere astrologische invloeden nog méér de energie verhogen van onze 999 dagen in deze septembermaand. U heeft zeer waarschijnlijk wel aangevoeld dat er dit jaar van alles gaande is, een diepe spanning die zich binnenin opbouwt … vandaar ook een innerlijk verlangen om de ‘overdrukklep’ te openen, omdat de druk soms echt te groot werd.

Ik verwacht dat onze 999 dagen deze september juist die ‘overdrukklep’ zullen openen en de opluchting zullen brengen waar u naar zocht. MAAR (ja, er is altijd wel een MAAR) … ik raad u aan om heel alert te zijn op de manier WAAROP u al die opgebouwde energie loslaat.

Voor sommigen zal dat loslaten niet fijn zijn … schuld geven, boosheid of woede kunnen als een vulkaan tot uitbarsting komen en doordringen in de stratosfeer. O, de mentale beelden die mijn brein overstromen terwijl ik dit typ … dat ziet er echt niet fraai uit … het herinnert me een beetje aan de foto’s die de ronde doen op het internet, over Thermomixers die ontploffen!

Maar als u er wat aandacht aan besteedt, tijd doorbrengt met ‘Aarden’ in de natuur, en bewust contact legt met het potentieel van 999 als een kans op de diepst mogelijke inzichten en ontwakend potentieel … dan zal dit loslaten zorgen voor een kwantum-sprong naar een volgende cyclus van evolutionair potentieel.

Zoals ik al aangaf in mijn Solar Eclipse article, (in het Engels – V): hoewel deze maand onvoorstelbaar krachtig is, hoeft het geen gruwelijke ervaring te zijn van verlies, wanhoop, strijd en innerlijke oproer.

U heeft de keuze om deze maand te ervaren met een verhoogde of ontwaakte visie van Goddelijk potentieel. Laat de astrologische afstemmingen en magische weefsels van 999 u steunen met de praktische uitvoering, om alle obstakels op uw weg te transcenderen … en eindelijk los te komen van die misselijke cyclus die u beperkt in het uiten van uw volledig potentieel.

Dat voelt al veel beter, nietwaar, om zachtjes uw overdrukklep te openen, soepel en vlotjes … en binnen te stappen in het Licht, de Liefde en de Schoonheid die U bent ♡

* * *

Kort overzicht – september 2016 – 999

Terugblikkend op alles wat ik hierboven heb geschreven, is dit mijn advies aan u voor de 999 dagen van september 2016:

 • Adem. Ja, Adem. Hoewel ons autonoom zenuwstelsel het tempo bepaalt en dit voor ons regelt, kunnen wij indien we ons elke dag afstemmen en bewust richten op onze Ademhaling, uit het programma van angst stappen dat zo verweven is in dit veld. We vestigen een nieuw ritme, een ontwaakte ademhaling, een ontwaakte hartslag, een ademhaling die geen grenzen kent door de heilige stroming van de grote Kosmische Adem. Cosmic Breath (in het Engels – V).
 • Aarden. Verbind u met de Aarde. Breng tijd door in de natuur om te ‘Aarden’, liefst door met blote voeten op de Aarde te lopen. Studies hebben aangetoond dat door het Aarden de chemische processen in uw lichaam veranderen, het bevordert uw immuunsysteem, vermindert de gevolgen van stress en bevordert het welzijn. Als u méér wilt vernemen over Aarden, dan verwijs ik u graag naar mijn Aetheric Healing® eCourse (in het Engels – V).
 • Slaap. Een eenvoudige, maar vaak vergeten remedie. Uw DNA wordt tijdens uw slaap aangepast en uw fysiek lichaam heeft rust nodig voor het maken van een kwantum-sprong naar een nieuw potentieel.
 • Water. We baden erin, we drinken het en 70% van ons lichaam bestaat eruit … toch zijn velen van ons voortdurend in een staat van uitdroging, of ze drinken water dat een hele slechte opbouw heeft. Leer hoe u uw eigen water kunt opbouwen en hoe u tijdens astrologische afstemmingen uw cellen en uw DNA afdoende kunt voorzien van water, met mijn Essence of Angels® eCourse (in het Engels – V).
 • Voedsel. Laat uw Hart en Ziel u leiden, om te eten voor levenslust en welbevinden. Ik zeg nooit NEE tegen wat dan ook (alles waar u ‘nee’ tegen zegt, gaat u vreemd genoeg steeds méér verlangen) … maar ik KIES liever dingen waardoor ik mij goed ga voelen, levend in afstemming met de natuur.
 • LIEFDE. Wees de bron van LIEFDE in uw eigen leven en in dat van anderen. Houd niet vast aan uw verhaal, uw pijn, teleurstellingen en opvattingen over mislukkingen, maar wees daarentegen dankbaar voor elke ervaring. Wees meedogend en vriendelijk voor UZELF en wees dankbaar voor ALLES wat deze reis u heeft gebracht … want dat heeft u gemaakt tot de wijze, liefdevolle, meedogende en vriendelijke persoon die u nu bent. ♡

© Simone M. Matthews

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

12 comments

 1. Hallo. Wat ik nu gelezen heb denk ik ‘woh’. Nu snap ik alles, waarom het de laatste tijd niet zo ging met mij. Voel het allemaal wat er gebeurd. Boosheid, verdriet en angst. En wat dan ook. Maar de angst snapte ik niet. Was eigenlijk nergens echt bang voor. Maar zo in een keer was ik vreselijk bang voor paarden. Was zo raar. Maar nu ik dit allemaal zo gelezen heb valt er een enorme last van me af. En ga ik snappen wat er aan de had is. ’s Avonds sta ik buiten naar de hemel te kijken en voel echt hoe machtig het universum is. Heel raar, maar dan voel ik me heerlijk. Zo klein ik ben in het universum. Onvoorstelbaar. Ja, zo kan ik nog wel even door gaan. Maar wat ik wou zeggen: dank je dat je dit met zovelen wou delen. Zo gaat ieder op zijn eigen manier zichzelf snappen. Heel veel liefs, gr Martje

 2. Raakt me diep, herkenbaar en erkenning om wie ik nu ben. Mijn reis, mijn pijn in mijn leven is nu mijn kracht. Nog steeds komen er pijnlijke situaties op mijn pad, deze kan ik nu zien als cadeautjes…. Hier heb ik van te leren. Ik ben daadwerkelijk een liefdevolle vrouw met een missie, mezelf dienen en vervolgens de ander!
  Dank voor deze info….

  • Mag ik hieraan toevoegen dat mensen (en met name Lichtwerkers) ook vaak pijnlijke dingen meemaken niet om er zèlf van te leren, maar om anderen de kans te bieden ervan te leren? Daar staan veel mensen nooit bij stil en soms leidt dat tot situaties die te lang blijven aanslepen, omdat de les zogenaamd niet begrepen wordt … en de andere insteek ontbreekt dan.

   Ik ben het er helemaal mee eens dat je éérst jezelf moet dienen en daarna de ander.
   Met het gezegde ‘bemin uw naaste als uzelf’ wordt mijns inziens de nadruk altijd fout gelegd: niet ‘bemin uw naaste’ is hierin het belangrijkst, maar ‘bemin éérst uzelf’ 😉 …
   Liefs,
   Veerle

  • Wat fijn dat je onze website dan net op zulk een ‘belangrijke’ datum aangereikt kreeg! En het is nog wat vroeg, maar ik wens je alvast een schitterend nieuw levensjaar, te beginnen op de laatste ‘9:9:9’ van dit jaar!
   Liefs,
   Veerle

 3. Mooi dank en herkenbaar.
  Ik had 9 september een mooie intervisie ochtend met mijn collega Yogadocenten .
  Einde middag en avond kwam er veel verdriet los vanwege dochter en ex die me op een bepaalde manier ‘behandelen’ ex met veel agressie.
  Het deed pijn maar ik zie het ook als n kans om dit negatieve los te laten en door te gaan met mijn liefdevolle werk en missie

  • Hallo Caroline,
   ik hoop dat je de komende ‘9:9:9’ momenten ook kunt aangrijpen om steeds méér te komen tot een loslaten/vrijkomen van de energieën die eigenlijk helemaal niks met jou te maken hebben. Als anderen jou niet kunnen benaderen met Liefde en in Harmonie, dan heb jij de keuze (en het recht!) om die energieën af te wijzen. Het vergt in het begin misschien enige oefening en bewustwording, maar als anderen een probleem hebben/denken te hebben met jou, dan hoef jij dat niet tot jouw probleem te maken. En als jij hun negatieve energie niet toelaat in jouw energieveld, dan krijgen zij die gewoon retour.
   Pas als jij toestaat dat hun energie jou raakt, dan kunnen ze je pijn doen. Sterkte gewenst met alles wat je positief doet/wil gaan doen in de toekomst!
   Liefs,
   Veerle

  • Hallo Marlies,

   er zijn zeker ook andere manieren om te aarden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van edelstenen tijdens een meditatie, jezelf bewust verbinden met Moeder Aarde door je Kundalini-energie te verbinden met het centrum van de Aarde en daar te verankeren, je kunt huidcontact maken met bijvoorbeeld een boom, bloem of struik (moet wel zijn wortels in de Aarde hebben) … en na Lichtwerk of meditatie kan het helpen om bijvoorbeeld een stukje chocolade (zo puur als mogelijk) te eten. Zo zijn er nog meer mogelijkheden, maar met deze info kun je wellicht zelf nog verder op ontdekkingstocht gaan!

   Liefs, Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.